Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6059145 Napisano: 20.08.2015 16:41:33 w Rossmann
yaagatka napisał(a):

Czy dostajecie na maila zgłoszenie dotyczące odbioru nagród?
Ja nic nie dostałam a dziś będąc przypadkiem w moim Rossmanie dowiedziałam się, że była dla mnie jakaś paczka. Niestety nie mogłam jej odebrać, bo już było po terminie.
Jednak nie dostałam żadnego maila potwierdzającego możliwość odbioru nagrody.

U mnie takie informacje zawsze dochodzą, nigdy nie było problemu, aczkolwiek to tylko głupi system i zawsze może wystąpić jakiś błąd. Być może kobieta w rossku nie zeskanowała Twojej paczki, kiedy ta dotarła do drogerii...tylko po takim zeskanowaniu informacje o odbiorze automatycznie trafiają na Twojego maila. Ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła do siedziby Ross. i o tym poinformowała. 

Swoją drogą...ciekawa jestem, czy zaszczycą nas dzisiaj wynikami kobiety Active. Nie wiem co tam się u nich ostatnio dzieje emotka  dobrze, że to moje pierwsze i ostanie wyniki na które czekam w tym etapie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6059055 Napisano: 20.08.2015 14:02:34 w SZUKAM....
bethan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Zabierają cały voucher, podbijając go pieczątką i opisując. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale laska w kasie sprawdzała, czy aby na pewno kody nie są wcześniej zdrapane. Nie zdrapywała ich.

U mnie nic nie sprawdzali, nie podbijali i jeszcze dali rabat 15% za wzięcie karty stałego klienta (Wrocław).

Miałam chyba jakiegoś wyjątkowego pecha, albo trafiłam na jakiegoś ciołka. Tym bardziej, że ja również realizowałam je we Wro - Magnolia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6058671 Napisano: 19.08.2015 18:13:35 w SZUKAM....
malutka456 napisał(a):

szukam informacji, czy kupując w sklepie stacjonarnym New Balance można podac tylko kod, czy trzeba mieć voucher przy sobie?

Zabierają cały voucher, podbijając go pieczątką i opisując. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale laska w kasie sprawdzała, czy aby na pewno kody nie są wcześniej zdrapane. Nie zdrapywała ich. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6058659 Napisano: 19.08.2015 18:02:23 w Rossmann
mia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Coraz bardziej jestem przekonana, że pomimo 3 tygodni na wybór laureatów i ogłoszenie wyników... są oni wybierani w przeddzień. emotka

Jak zwykle nie widzę listy (zresztą nie brałam udziału), ale wierzę Ci na słowo. emotka
Nie wiem tylko, czy "wybierani" to odpowiednie określenie. emotka

Mia, nie pisałam tego na podstawie nazwisk z listy (której również nie widzę) tylko ogólnie - ciągłe zamieszanie, spóźnienia i hece. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6058649 Napisano: 19.08.2015 17:52:48 w Rossmann
Coraz bardziej jestem przekonana, że pomimo 3 tygodni na wybór laureatów i ogłoszenie wyników... są oni wybierani w przeddzień. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6058536 Napisano: 19.08.2015 13:59:22 w SZUKAM....
monia24 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Ma ktoś jeszcze Palmolive na zbyciu? Chętnie odkupię, bo mnie Bogowie nie uszczęśliwili zestawem...

tam był nr paaaragonu chyba.

tylko że ludzka istota pyta o zestaw produktów... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6058368 Napisano: 19.08.2015 01:14:27 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
monkakk napisał(a):

kunlunija napisał(a):

Czy ktoś mógłby napisać coś wiecej o ALbedo? Zupełnie nie umiem trafić w ich gusta, czy mają stały "styl", który lubią i on zazwyczaj wygrywa, czy nie ma reguły? Czy wygrywacie zgłoszeniami z ostatnich dni? Błagam o jakiekowiek wskazówki, może być na priv,, będę wdzięczna!:)

Mam ten sam problem, czy moze ktoś kto zgarną u nich nagrodę doradzić? Proza czy wiersz, coś z jajem czy bardziej poważnie ...

A jak jest z agencją M2.0 z Warszawy?

Albedo nagradza jak zawieje. Nie mają "ulubionego stylu", reguł itd... emotka Potrafią nagradzać bardzo fajne teksty, jak i płytkie, czasami z jajem, a czasami patetyczne.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6058324 Napisano: 18.08.2015 22:40:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy po odesłaniu danych na Palmolive Aroma też macie od nich zwrotkę Dziękujemy,otrzymaliśmy Twoją wiadomość.Trwa weryfikacja laureatów konkursu.
i nie chcą paragonu ??? ani nic ???
Też tak macie ? emotka

Paragony chcieli od wybranych osób emotka  wówczas przychodził dłuższy sms z info o wygranej i z prośbą o wysłanie skanu na maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6057816 Napisano: 17.08.2015 23:47:13 w Biedronka
Adasio napisał(a):

To po wkupieniu  emotka  powiedzcie mi, jak kupić np. 10 coli, każdą na inny paragon. Ludzie mnie zlinczują w kolejce emotka

nie emotka  to Ty możesz ludzi zlinczować, biorąc w szczycie np 50 butelek na osobne paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6057812 Napisano: 17.08.2015 23:37:25 w Biedronka
staszek napisał(a):

To Smolar zaszalał emotka zazwyczaj dzienną w takiej kwocie dawali x1, a tu x10. Super emotka

nie Smolar, a sponsor emotka  Jeronimo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6057710 Napisano: 17.08.2015 18:22:02 w Rossmann
kunlunija napisał(a):

a czy w poprzednich konkursach ogłaszali wyniki w planowanym dniu ale np. o 19?

z tego co pamiętam, raz zdarzyło im się umieścić wyniki o 18:50 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6057657 Napisano: 17.08.2015 16:29:43 w Rossmann
mia napisał(a):

Pewnie jako jedna z nielicznych na forum nie brałam udziału w tym sławetnym konkursie, ale nie wiedzieć czemu, z wielką ciekawością czekam na wyniki. emotka
Może dlatego, że tyle emocji ten konkurs wzbudza/ł.

ja również nie brałam emotka  piąteczka!
...i także jestem ciekawa wyników  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6057466 Napisano: 17.08.2015 02:44:40 w Kupię...
Kupię voucher na weekendowy pobyt (lub dłużej) w jakimś hoteliku/SPA w Zakopanem - aktualne do połowy września emotka  PW Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6057442 Napisano: 16.08.2015 22:33:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ana8564 napisał(a):

Śmieszy mnie konkurs halls 8 smaków , przeglądałam zwycięzców i jedna osoba wygrała już ok. 20 blenderów, przykładowo w ostatnim tygodniu aż dwie osoby wygrały po kilka razy, widocznie nie mam szczęścia bo wysłałam już 30 paraganów i cisza, powinny być jakieś limity ( jedna osoba może wygrać tylko jeden raz) nie zdziwiłabym się gdyby w finale głównym jedna osoba wygrała 4x voucher,
co to jest 30 paragonów, zwłaszcza z hallsami, czyli niczym wielce kosztownym? emotka
z tego, co się domyślam ludzie potrafią grać na wiele większą skalę, więc jeżeli to loteria, to nie dziwne, że częściej im coś wpada niż zwykłym graczom.. jeżeli byłyby limity, to niektórzy i tak by grali na całe rodziny i wszystkich znajomych, więc ograniczyłoby to tylko trochę takie rzeczy. a przecież organizatorowi zależy, by jak najwięcej produktów promocyjnych sprzedać emotka

mój sposób na takie "konkursy"? uznawanie na wstępie, że nie istnieją. no, chyba, że akurat przypadkowo złapie mnie kiedyś zachcianka na hallsy. emotka

co to jest 30 paragonów, zwłaszcza z hallsami, czyli niczym wielce kosztownym? emotka
z tego, co się domyślam ludzie potrafią grać na wiele większą skalę, więc jeżeli to loteria, to nie dziwne, że częściej im coś wpada niż zwykłym graczom.. jeżeli byłyby limity, to niektórzy i tak by grali na całe rodziny i wszystkich znajomych, więc ograniczyłoby to tylko trochę takie rzeczy. a przecież organizatorowi zależy, by jak najwięcej produktów promocyjnych sprzedać emotka

mój sposób na takie "konkursy"? uznawanie na wstępie, że nie istnieją. no, chyba, że akurat przypadkowo złapie mnie kiedyś zachcianka na hallsy. emotka

emotka  Jestem pełna podziwu! Kupować tysiące Hallsów, po to by wygrać blenderemotka   Rozumiem jeszcze właścicieli sklepików, hurtowni, którzy i tak kupują. Ja do takich loterii  mam podobny stosunek, omijam je zazwyczaj szerokim łukie, a jak nawet sporadycznie zagram, to  chyba tylko po to, żeby utwierdzić się w przekonaniu, że nie warto .Kupiłam dla dzieci ze sto Lubisiów-a to dla mnie hurt, a i tak d...a, podbnie było z konkami Milki   emotka

Tutaj chyba bardziej o te wycieczki chodzi emotka  a blendery "przy okazji"  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6057240 Napisano: 15.08.2015 19:43:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

jak to jest z tym konkursem oxfordu- w regulaminie jest informacja że bierze się udział dokonując zakupu w wybranych sklepach... a teraz weszłam na stronke tesco i tam też jest informacja o tym konkursie- a tesco nie jest zaznaczone na tej mapce-chyba że nie widziałam

Wszystkie sklepy biorą udział, tam gdzie masz info o konk. C4,Kauflandy, Intermarche, Biedry, Polomarkety, Tesco itd... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6056994 Napisano: 14.08.2015 14:05:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aneciatko napisał(a):

Jesli chodzi o konkursy w Makro to zalezy od agencji, niektore prosza o scan karty, niektore o dane firmy na ktora bylo kupione, chyba w zwiazku z innym podatkiem, ktory trzeba odprowadzic, a innych w ogole nic nie interesuje (chyba, ze sami sobie w tle sprawdzaja), a ostatnio musialam wyrazic telefonicznie zgode na sprawdzenie zgodnosci paragonu z danymi. Jesli nie masz swojej stalej karty to "ryzyk-fizyk".

W tamtym roku 4frame w konkursie lasting impressions 2 chcialo ode mnie skan karty makro w celu "dodatkowej weryfikacji" sprawdzali nazwisko na karcie i pokrycie numeru widocznego na karcie z numerem karty na paragonie. Wygralam wtedy kilka telefonow, ale wyrywkowo sprawdzili 1.

A gdzie na nr paragonu Makro jest nr karty?  Pytałam o to w Bok i stwierdzili, że można sprawdzić jedynie po nr paragonu, jaki nr karty dokonywał zakupu. 

Na samym dole paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6056975 Napisano: 14.08.2015 13:21:15 w Paragony
Mam ostatni paragon na meska strefe emotka  pW zapraszam Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6056969 Napisano: 14.08.2015 13:07:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneciatko napisał(a):

Jesli chodzi o konkursy w Makro to zalezy od agencji, niektore prosza o scan karty, niektore o dane firmy na ktora bylo kupione, chyba w zwiazku z innym podatkiem, ktory trzeba odprowadzic, a innych w ogole nic nie interesuje (chyba, ze sami sobie w tle sprawdzaja), a ostatnio musialam wyrazic telefonicznie zgode na sprawdzenie zgodnosci paragonu z danymi. Jesli nie masz swojej stalej karty to "ryzyk-fizyk".

W tamtym roku 4frame w konkursie lasting impressions 2 chcialo ode mnie skan karty makro w celu "dodatkowej weryfikacji" sprawdzali nazwisko na karcie i pokrycie numeru widocznego na karcie z numerem karty na paragonie. Wygralam wtedy kilka telefonow, ale wyrywkowo sprawdzili 1. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6056263 Napisano: 12.08.2015 14:57:27 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Serdecznie polecam mkrzysiek i nasturcja19 emotka  interesy z nimi to sama przyjemność emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6056019 Napisano: 11.08.2015 22:53:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zabcia0410 napisał(a):

stamp napisał(a):

ktoś sie orientuje z jakiego dnia ostatnio informowali z Shell Pepsi?

ponoć z wczorajszego

oni informują na bieżąco - z dnia na dzień emotka  (oprócz weekendów)  Wyświetl w wątku >>
0 0