Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5995130 Napisano: 21.03.2015 17:39:47 w SZUKAM....
kasiaj110 napisał(a):

kupiłam dzisiaj pierwsze opakowanie mąki szymanowskiej  emotka   z kodem -  jest jakaś godzina o której się wysyła czy coś?  Większa wygrywalnośc smsem czy formularzem  emotka  ? Mam jeden kod i nie chcę go zmarnować :

najlepiej wysylac w godzinach 10-17 emotka  aczkolwiek od 17 - 10 nastepnego dnia, spokojnie też można wygrac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5995046 Napisano: 21.03.2015 00:20:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

napisał(a):kachaaa__ napisał(a):zgadzam się z edith, również sprzedałam za taką cenę emotka  
warto robić takie prace jeżeli wiadomo jak cenne w rzeczywistości jest nagroda emotka

A z ciekawości (nie brałam udziału w tym konkursie i nie znam zasad...) zadaniem było zrobienie pracy, napisanie tekstu, czy dowolna "odpowiedź"?emotka

http://www.e-konk...is.html#.VQymyuGUZpk  Knorr
http://www.e-konk...em.html#.VQynOOGUZpk  Harnaś

dzięki emotka  fajne prace. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5995040 Napisano: 20.03.2015 23:52:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kachaaa__ napisał(a):

zgadzam się z edith, również sprzedałam za taką cenę emotka  
warto robić takie prace jeżeli wiadomo jak cenne w rzeczywistości jest nagroda emotka

A z ciekawości (nie brałam udziału w tym konkursie i nie znam zasad...) zadaniem było zrobienie pracy, napisanie tekstu, czy dowolna "odpowiedź"?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5994761 Napisano: 20.03.2015 13:28:47 w Czy informują/ informowali?
filippo napisał(a):

a istra informowala? Tak by mi się te winka przydaly emotka

nie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5994253 Napisano: 19.03.2015 12:45:31 w SZUKAM....
kajeczka napisał(a):

Szukam tytułu i wykonawcy piosenki z reklamy tv Lumia 535 emotka

Deorro Feat. Adrian Delgado & DyCy - Perdóname Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5993985 Napisano: 18.03.2015 21:58:39 w Hochland
A jaka jest pula nagród w Społem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5993399 Napisano: 18.03.2015 00:40:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rafi323raf napisał(a):

benasia napisał(a):

claudia napisał(a):

napisał(a):edzia21 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):claudia napisał(a):Proszę o jakąś drobną wskazówkę, bo nie mam już głowy do tego Streamline emotka czy komuś udało się wygrać rymowanką u nich? bo nijak nie mogę trafić, może wolą prozę, a ja akurat nie potrafię i próbuję rymowankami, ale tylko produkty się gromadzą emotka jak na złe sporo fajnych konków obsługują.

Lubią rymowanki. Ja wygrywam u nich i główne i dodatkowe właśnie rymowankami. Jednak jakich szczególnych twórczości nie musisz tworzyć - nie docenią, lubują się w "częstochowie" emotka

wielkie dzięki emotka spróbuję prościej, bo faktycznie kombinowałam "górnolotnie"

a z ciekawości -jakie to są "częstochowskie rymy"?    emotka  

Bardzo proste, bez polotu, żeby tylko się rymowało.
Np Częstochowa niech się schowa.
Ja stamtąd, więc proszę się Częstochowianie nie oburzać

ba...a wręcz "uje się rymuje"  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5993376 Napisano: 17.03.2015 22:58:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladymarmolade napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mirai napisał(a):Czy SILAN ogólnopolski już powiadomił wszystkich? Bo ciągle mam nadzieję...emotka

Tak, wszystkich z etapu który trwał do niedzieli (15.03) włącznie. emotka

podpowie ktos jak tam wygrac cokolwiek? jest jakas sprawdzona technika?

raczej szczęście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5993373 Napisano: 17.03.2015 22:45:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Czy SILAN ogólnopolski już powiadomił wszystkich? Bo ciągle mam nadzieję...emotka

Tak, wszystkich z etapu który trwał do niedzieli (15.03) włącznie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5993321 Napisano: 17.03.2015 19:58:35 w SZUKAM....
martunik3 napisał(a):

Przewertowałam reg. i forum i nie łapie kiedy informują z mąki szymanowskiej ? Zgłoszenie wysłane sms dziś, to kiedy poinformują o ewentualnej wygranej ? emotka

Zależy kiedy wysłałaś...jak wysłałaś po 17 to jutro rano. Jeśli do 17, to informują w tym samym dniu po kilkunastu minutach. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5993097 Napisano: 17.03.2015 12:22:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
claudia napisał(a):

Proszę o jakąś drobną wskazówkę, bo nie mam już głowy do tego Streamline emotka czy komuś udało się wygrać rymowanką u nich? bo nijak nie mogę trafić, może wolą prozę, a ja akurat nie potrafię i próbuję rymowankami, ale tylko produkty się gromadzą emotka jak na złe sporo fajnych konków obsługują.

Lubią rymowanki. Ja wygrywam u nich i główne i dodatkowe właśnie rymowankami. Jednak jakich szczególnych twórczości nie musisz tworzyć - nie docenią, lubują się w "częstochowie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5992811 Napisano: 16.03.2015 20:05:51 w Hochland
stamp napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stamp napisał(a):

napisał(a):anialistopad napisał(a):w tesco też wysyłałam sms na ponad 160 znaków i jest zwrotka z podziękowaniami 

w tesco jest ograniczenie do 160 znaków

Nie ma ograniczenia, po co kręcisz? Nie ma ograniczenia i w Polo i w TESCO i w Leclercu. Dlugość sms`a jest dowolna, JEDNAK po przekroczeniu 160 znaków zostadnie DOLICZONA KOLEJNA opłata - i o to chodzi im w regulaminie, jednak NIESTETY źle to sprecyzowali. Dzwoniłam dzisiaj i pytałam, można sobie zadzwonić.

nie krece umie czytać i wiem co jest w regulaminie na stronie tesco,ale ty dzwoniłas wiec wiesz lepiej,ja nigdzie nie dzwoniłem

Wcześniej aguagu pisała, że w POLO nie ma ograniczeń, jeśli chodzi o ilość znaków. Idąc dalej - regulamin w POLO jest identyczny jak w TESCO, więc nie trzeba być Einsteinem żeby wydedukować te same zasady. emotka  A tak propo...mam nadzieję, że to pierwsza i ostatnia kampania Hochland prowadzona przez ową agencję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5992786 Napisano: 16.03.2015 19:32:41 w SZUKAM....
zuzola napisał(a):

z maki szymanowskiej były sms?
z jakich dni?

z dzisiaj, niedzieli i soboty. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5992784 Napisano: 16.03.2015 19:31:53 w Hochland
stamp napisał(a):

anialistopad napisał(a):

w tesco też wysyłałam sms na ponad 160 znaków i jest zwrotka z podziękowaniami 

w tesco jest ograniczenie do 160 znaków

Nie ma ograniczenia, po co kręcisz? Nie ma ograniczenia i w Polo i w TESCO i w Leclercu. Dlugość sms`a jest dowolna, JEDNAK po przekroczeniu 160 znaków zostadnie DOLICZONA KOLEJNA opłata - i o to chodzi im w regulaminie, jednak NIESTETY źle to sprecyzowali. Dzwoniłam dzisiaj i pytałam, można sobie zadzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5992329 Napisano: 16.03.2015 01:10:42 w Hochland
mia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):mia Oni prowadzili cif ? Bo akcję były chyba z inną agencją jeśli dobrze pamiętam

Ja jeśli dam radę to jutro zadzwonię do hochlanda

Oczywiście, że nie oni! emotka
Jakby oni, to z mety bym ten konkurs łukiem omijała.emotka
Ja mogę jutro gdzieś zadzwonić dopiero w okolicy 16-tej, więc jakby Ci się udało czegoś konstruktywnego dowiedzieć, to będę wdzięczna za info.
Zresztą, chyba wszyscy będziemy... emotka

A wiecie może czy piszemy do 160 znaków, czy ponad 160 też jest dopuszczalne? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5992131 Napisano: 15.03.2015 12:26:18 w Hochland
zwierzyniec napisał(a):

ASPE - "robiło" trochę konkursów, więcej eventów, koncertów, jarmarków. Mam taką opinię z  netu:
Firma Aspe Sp. z o.o. zlecała realizację eventu na całej Lubelszczyźnie dla firmy Hochland (akcje prawdopodobnie odbywały się na terenie całej Polski). Akcja trwała 3 weekendy we wrześniu. Podczas zlecenia osoby odpowiedzialne za akcję były osiągalne telefonicznie i mailowo. Gdy potrzebowali jakiś materiałów bardzo szybko działali. Od zakończenia akcji minęło 6 tygodni i teraz już od 2 tygodni żaden z wcześniejszych telefonów nie odpowiada, nie otrzymujemy maili z odpowiedzią odnośnie rozliczenia finansowego za akcję. Nie wiemy jak się to zakończy, bo nie możemy się skontaktować z firmą. Duża faktura oraz kilkanaście hostess czeka nierozliczonych.
http://opinie.krw.../clients-opinie.html

Wolałam już Graspa...ciekawe czy ktokolwiek u ASPE wygra...wiadomo - różnie bywa. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5991913 Napisano: 14.03.2015 12:05:48 w Hochland
anialistopad napisał(a):

To niech,ktoś zadzwoni w poniedziałek jeszcze raz do agencji i dopyta,który regulamin oni będą uważać,ten co mają u siebie czy ten co jest na stronie? Mi powiedziała,że za 10 zł zakup i same serki topione,teraz jest kolejny regulamin i nie wiadomo do którego się zastosować.Ja sobie kup[iłam za ponad 10 ,bo w razie wygranej nie mam zamiaru się z nimi wykłócać o to kto ma rację

Z rozmowy z nia wywnioskowalam, ze raczej bedzie bardzo ciezko cokolwiek ugrac...w razie wygranej i zlym paragonie (2 serki). Nie gralam na ten paragon, kupilam nowy na 10 zl. I cos czuje, ze beda spore rezerwy przez zle paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5991877 Napisano: 14.03.2015 10:07:05 w Hochland
doris1 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):Ilonar cudownie :*

Jeśli chodzi o Polo jeśli w regulaminie jest 2 serki, to ja tego się trzymam. To regulamin jest wiążący prawnie, o czym już nie raz się przekonaliśmy 

Poza tym jest różnica wydać 10 zł za serki, a kupić 2 najtańsze sztuki.

Laska mowila, ze na pewno nie beda akceptowali paragonow ponizej 10 zl...a moje odnoesienie do zapisow w regulaminie nic nie dalo. (Mialam paragon na 2 bloczki) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5991831 Napisano: 13.03.2015 23:12:04 w Hochland
zaczytana-pola napisał(a):

Teoretycznie dobry, bo wystarczą 2 op. topionego.
Zakupić jednorazowo minimum 2 opakowania dowolnych Produktów Promocyjnych wymienionych w Załączniku nr 1 do niniejszego  Regulaminu, w sklepie sieci POLOmarket i zachować dowód zakupu

Na plakatach i ulotkach w sklepach jest mowa o 10 zł, gazetka promocyjna - 10zł...dzwoniąc do agencji też usłyszysz 10 zł, więc lepiej nie ryzykować - walka z wiatrakami, niestety.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5991822 Napisano: 13.03.2015 23:00:14 w Hochland
anialistopad napisał(a):

a ja dzis do nich dzwonilam i kobieta od konkursu powiedziała wyraźnie,ze w polo mamy kupic topielce za 10 zl. Czytala mi z regulaminu jakie serki biorą udział,bo kupilam serki topione krążki2 opakowania za9,98 i kanapkowy serek i według niej paragon byl zly. Juz kur....nic nie rozumiem,co oni 2 regulaminy maja?

Masz zły, ponieważ kanapkowy serek nie liczy się w polo. Bez serka kanapkowego masz 9, 98zł, tak więc brakuje Ci 2 groszy. Wyświetl w wątku >>
0 0