Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5985896 Napisano: 01.03.2015 09:10:16 w SZUKAM....
polec napisał(a):

Kochani,gdzie kupie w KRAKOWIE Make Szymanowska????? emotka  Nie jestem w stanie jej namierzyc w zadnym sklepie emotka

Podbijam - a gdzie kupię we Wrocławiu? Jakiś psotnik emotka  przeczesał mi wszystkie mąki szymanowskie w Auchan na Bielanach i bieda...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5985728 Napisano: 28.02.2015 13:12:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli ktoś z Was zamierza dzisiaj wziąć udział w konkursie HEBE (Pachnący konkurs) a nie posiada jeszcze u nich w serwisie konta, tworzonego na podstawie numeru karty...i miał zamiar dzisiaj owe konto założyć - to "po ptokach" bo system nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5985615 Napisano: 27.02.2015 21:50:01 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja i mój facet = niebieski z czarnymi "koronkami" emotka  nie wiem czy to dobrze, czy źle, ale grunt, że nadajemy na tych samych falach ;> Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5985599 Napisano: 27.02.2015 21:19:33 w Paragony
Sprzedam paragon Actimel C4 z początku konkursu (trwa do jutra)

Zamienię kod z Actimela (4-pak) na 2 kody z mąki szymanowskiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5985242 Napisano: 26.02.2015 20:44:21 w Kupię...
Kupię bony/vouchery do SPA emotka  ewentualnie jakiś weekendowy pobyt (nie SPA) Kraków/Warszawa  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5985095 Napisano: 26.02.2015 14:02:17 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Czy w kauflandzie znajdę mąkę szymanowską? Jadę w sobotę i się zastanawiam czy kupię... Wiem że zależy to od dostawy czy będzie konkursowa ale czy się spotkam z tą mąką ? 

To zależy od sklepu...ktoś kiedyś pisał, że mąkę w Kaufie widział, natomiast w moim sklepie ani śladu po mące szymanowskiej. Nie ma ani promocyjnych, ani normalnych. Także ciężko powiedzieć. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5984867 Napisano: 25.02.2015 19:50:01 w Pomocy!!!!
ondine napisał(a):

constanza napisał(a):jak zwrócić się w mailu do potencjalnego pracodawcy - Dzien  dobry, szanowny Panie czy witam?Niby czytałam o tym ale każdy pisze co innego.
Firma dość duża, branża rozrywkowa ale to jednak mail do dyrektora zarządu. Co robić? emotka

Nie pisze się "witam" w mailu (witać możesz kogoś u siebie w domu), dużo lepszym zwrotem będzie dzień dobry emotka

Popieram Ondine.. dużo osób robi błąd z "witaniem". Tak samo kończąc wiadomość można kogoś "pozdrowić", jednak bardziej taktowne będzie wtrącenie: "z wyrazami szacunku..." Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5984844 Napisano: 25.02.2015 19:07:17 w Paragony
Sprzedam paragon ACTIMEL ITM na kończący się dzisiaj konkurs (data-początek konkursu) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5984426 Napisano: 24.02.2015 20:57:00 w SZUKAM....
turli napisał(a):

martunik3 napisał(a):

Czy w konkursie „Czysta przyjemność” należy zrobić zakup na min. 15 zł obu produktów czy wystarczy jeden ? emotka  jakoś nie mogę się ogarnąć, czytając ten reg. Ktoś podpowie? emotka

ja rozumiem że obu

Wg mnie też obu...kiedyś był konkurs Gillete w HEBE i przez to całe "i" też było sporo problemów z maszynkami damska-męska. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5984008 Napisano: 23.02.2015 22:02:36 w Intermarche
madziulka2434 napisał(a):

stoneface napisał(a):

Czy wszyscy już dostali mikrofale?

ja nie emotka i to tylko dlatego,że nie brałam udziału w konkursieemotka

ubaw po pachy emotka  zaiste...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5984003 Napisano: 23.02.2015 21:55:51 w Udane wymiany - polecane nicki:)
like-a-bomb serecznie polecam i dziękuję za wszystkie transakcje  emotka  pełna professska! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5983869 Napisano: 23.02.2015 16:48:20 w SZUKAM....
gryszelm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

szukam info... po jakim czasie dzwoni Albedo od momentu otrzymania esa o wygranej z Mąki Szymanowskiej?  emotka

do mnie dzwonili tego samego dnia, po około 6 godzinach....

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5983866 Napisano: 23.02.2015 16:43:01 w SZUKAM....
szukam info... po jakim czasie dzwoni Albedo od momentu otrzymania esa o wygranej z Mąki Szymanowskiej?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5983863 Napisano: 23.02.2015 16:36:25 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ale konkurs Puriny w Biedrze się skończy emotka  haha

Takie małe kocie toto, to loto, jak piłka w lotto i do zdjęć się nie nadaje emotka

aaa emotka  myślałam, że będzie można upiec 2 pieczenie na 1 ogniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5983856 Napisano: 23.02.2015 16:15:55 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

nataszka napisał(a):

Przygarnę kotka -najchętniej jakiegoś mieszańca -malutki 2-3 miesięczny -może ktoś z Was ma kicię na oku?

Po co Ci taki malec, życie Ci niemiłe? Za dużo komfortu i spokoju, czy jak? emotka
Najlepiej zajrzeć na stronę www/fb lokalnego schroniska, lada moment zacznie się "sezon na kociaki".

Ale konkurs Puriny w Biedrze się skończy emotka  haha Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5983566 Napisano: 22.02.2015 22:49:30 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Edzia21, gratuluję! emotka emotka
Nie dziwi mnie już teraz, że wymiatasz tak w konkursach! Porwałaś tematem całe "Wkurza" i chyba pobijesz rekord "czytalności i komentowalności". Od wczoraj śledzę mrożącą krew w żyłach historię (dziecka, kota i bloku) i widzę, że temat nie gaśnie - co chwilę ktoś podsyca ognisko.
I like it! emotka emotka

W temacie:
Wkurza mnie ciągły wyścig z czasem i własna niemoc umysłowa. Znów mija kolejny tydzień... emotka

Nie ma czego mia... emotka  można tylko współczuć - sąsiadów. Z nimi od samego początku były same problemy, a to hałasy,a  to szkody materialne...tylko do tej pory nie wiem, czy są aż tak złośliwi, czy robią to nieumyślnie. Jak przyjdzie MOPS, niech popyta sąsiadów...myślę, że każdy dorzuci swoje 3 grosze. Jeszcze przydałby się ktoś, kto zabrałby kota - o ile jeszcze żyje. Koniec tematu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5983559 Napisano: 22.02.2015 22:14:37 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Ja co jakiś czas sobie przypominam o tym niemowlaku emotka
Edzia, a dlaczego nie powiedziałaś, tej mamie, tego co tu nam- ze dziecko płacze w nocy?
Z Twoich postów wynika, że nie jesteś "wycofaną" osobą, stąd moje pytanie, bo ja wiem, że bym powiedziała, po takiej odpowiedzi.

Powiedziałam, ale pwoiedziała że "nie możlwie" bo nic nie słyszą i z uśmiechem poszła do góry. Chyba po tej "uwadze" nigdy nie będziemy koleżankami. Jutro dzwonię do MOPS i zalatwiam sprawę, skoro ona nie widzi problemu, bo niby dziecko "spi jak aniolek" tyle w temacie ogólnie, bo jak o niej piszę, to mnie szlag trafia. Współczuję temu dziecku...mam nadzieję tylko, że nie postąpi z nim jak z kotem  ale co tu poradzić, jak tatuś musi się wyspać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5983487 Napisano: 22.02.2015 18:38:52 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

a ten staruszek co z wami mieszka '84 daje radę? pewnie nie chce wyjść na zgreda
ja to nawet próbuję Cię zrozumieć - głośna muzyka, to nic nadzwyczajnego,
bo każdy słucha i kiedy "Ci" sąsiedzi robili imprezy do 3 rano, to nikt
tego nie zgłaszał tylko czekał na happy end (nawet NAS dało się
wytrzymać), a tu nagle pojawia się kilkudniowy wybryk natury, który nie
odróżnia dnia od nocy i płacze to rzeczywiście - jak żyć?
może skoro jesteś z natury tak złośliwa, żeby robić niemowlakowi na złość, to
trzeba było wygarnąć dziś mamuśce, że ten jej aniołek wcale nie śpi,
tylko zatruwa wam życie i niech go przeniosą do tego pionu co robili
imprezy i znów będzie dobrze
ps olej co napisałam, bo tak jak ja nie rozumiem Twojego podejścia, tak Ty nie zrozumiesz matki polki, która nie odsypia nieprzespanej nocy w dzień

Imprezy były/są w weekend..a dziecko drze japę non stop, każdej nocy, to chyba ogromna różnica? Przynajmniej dla mnie... Jakby zabrali sobie je "do siebie" nie byłoby slychać i wszyscy byliby zadowoleni. Ale tak się składa, że owy rocznik `84 to tatus dziecka, który musi się wyspac do roboty i nie ma opcji, żeby dziecko kwękało mu do ucha pół nocy - to ich słowa. A z resztą, nie chce mi się już o tym pisać. Sprawa jest ciężka i mam nadzieje, że jakaś kontrola zmusi ich do opiekowania się dzieckiem w nocy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5983445 Napisano: 22.02.2015 14:28:33 w Wkurza mnie...
I jeszcze jedno...to, że wczoraj sluchałam muzyki głośno...to nie było nic nadzwyczajnego! Tutaj każdy słucha i np. dzisiaj nadrabia sąsiadka za ścianą jakaś techniawą, od której podskakują mi szklanki w szafce kuchennej. I tak się dzieje co tydzień w weekend. Pewnie jakby była sąsiadka "pode mną" dołączyłaby się ze swoją "klasyką rocka". Ja od dawna nie słuchałam z braku ochoty i czasu, ale przyszła pora to nadrobić, żeby się odciąć od tych ciągłych tupanin po suficie i ich kłótni. "Ci z góry" też mają wszytkich w głębokim poważaniu...jeszcze niedawno robili co sobote imprezy do 3 nad ranem z bassami na full, tłumem chichrających się gości i nikt tego nie zgłaszał ani nic. Po prostu się siedzialo i ogladalo TV, albo sluchalo muzyki na sluchawkach i czekalo na happy end. A to, że ciągle słuchali jakiegoś hip-hopu pl z masą przekleństw na full, to już inna para kaloszy! Np. kiedyś po słowach doniosłej piosenki wygooglowałam sobie ich ulubiony tytuł do słuchania na full: "nagły atak spawacza - wesele" czy coś w ten deseń. Uważam, że muzyka w której gustują...już wiele powinna o nich powiedzieć na odległość. Teraz wychodzi na to, ze ja jestem tą zlą, bo słucham muzy, ale łatwo jest kogos osadzac, jak nie rozumie sie sytuacji całosciowej. Sypialnia dziecka jest w innym pionie, pionie "sypialnianym" tutaj kazdy slucha muzyki w swoich "salonach" i nie ma opcji, zeby jakiekolwiek dzwieki dotarly do tamtego pionu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5983442 Napisano: 22.02.2015 14:16:07 w Wkurza mnie...
kalinea napisał(a):

Przeraża mnie to  co czytam ale jeśli Ty edzia21 nie zareagujesz na to co się dzieje to jeśli temu dziecku stanie się jakakolwiek krzywda będziesz za to współodpowiedzialna. Chcesz mieć nie daj Bóg dziecko na sumieniu? Zgłoś to jak najszybciej!!!

Spotkałam godzinę temu na klatce schodowej świeżo upieczoną mamusię, więc zapytałam ją jak tam maleństwo, jak przesypia noce...na co mi odpowiedziała: "A dziękuję, zawsze się tego bałam, jak to wygląda w nocy...a ono jest idealne - przesypia całą noc jak aniołek" tak kur** całą noc! I tak jak pisałam wcześniej, śpią na antersoli. Nie wygląda na taką, jakby była jakaś załamana po porodzie, czy inna, jest normlana. A że jest dziwną kobietą z "odchyłami" to już nic na to nie poradze. Gdzie to można zgłosić? Jutro zgłoszę. Oni po prostu zasypiają i nie słyszą tego dziecka. Dzisiaj spałam w salonie (centralnie 2 piętra pod ich antersolą) i bylo cicho jak makiem zasiał. Mój facet został w sypialni i mowi że znowu wyło pół nocy. I jak tu się nie wkurzać na takich ludzi? Wyświetl w wątku >>
0 0