Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5977382 Napisano: 08.02.2015 22:51:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

kylomen z tego co rozumiem to osoby które mają awatary wśród zwycięzców są osobami które logowały się przez FB. Pokaż mi więc profile tych osób na facebooku. Ja chętnie uwierzę że konkurs jest uczciwy. Tylko muszę mieć ku temu podstawy. 

Dużo roboty ich czeka...zakładanie kont na fejsie, pisanie zwycięskich odpowiedzi w myśl zasady: "co z tego że ch....e - o gustach się nie dyskutuje przecie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5977380 Napisano: 08.02.2015 22:48:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kylomen napisał(a):

Myslałem że to normalny portal a tu widzę ludzie zawiści i zazdrości...
Dopóki wam coś nie dadzą to nie uwierzycie emotka
 Jak kogoś nie interesuje odpowiedź to po co się pyta o jakiś konkurs skoro wie lepiej... Myślenie jednak za dużo kosztuje.

Po samej składni Twoich wypowiedzi można wywnioskować, że żaden z Ciebie konkursowicz. emotka  Dokładnie "Myślenie jednak za dużo kosztuje" - z tym się zgodzę. I dorzucę od siebie..."i nie każdemu jest dane". Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5977378 Napisano: 08.02.2015 22:45:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

edzia21 napisał(a):Skoro taki "przewoźnik" jak jego konkursy...to ja wybieram Polskiego Busa! emotka  Na pohybel. Internet nie zapomina! Miała być "sprytna promocja", a będzie rychły the end.

A swoją drogą, przydałoby się gdzieś zgłosić to ustrojstwo... emotka

no właśnie chętnie bym coś naskrobał, ale gdzie to można zgłosić UOKiK? UC?

Jutro dowiem się od ludzi z branży "promocyjnej" i wrócę z odpowiedzią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5977375 Napisano: 08.02.2015 22:38:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kylomen napisał(a):

androm napisał(a):

kylomen napisał(a):Co do http://www.krakowczywarszawa.pl/ to się mylicie, ja jestem jednym z finalistów niestety po stronie Warszawy... Pozdrawiam

I właśnie napisałeś pierwszą wiadomość na forum, hehe

Kiedyś musi być pierwsza emotka Jak mozecie to głosujcie na Warszawę przy okazji <prosi>

Konto założyłem wczoraj, a wczoraj jeszcze nie miałem informacji o finalistach emotka

Nie miałeś informacji o finalistach? No patrz! A ja jestem przekonana, że już wiesz "kto" wygra 500-tkę (w formie zdjęcia na stronie konkursowej) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5977373 Napisano: 08.02.2015 22:32:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Skoro taki "przewoźnik" jak jego konkursy...to ja wybieram Polskiego Busa! emotka  Na pohybel. Internet nie zapomina! Miała być "sprytna promocja", a będzie rychły the end.

A swoją drogą, przydałoby się gdzieś zgłosić to ustrojstwo... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5977309 Napisano: 08.02.2015 19:20:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

edzia21 napisał(a):

napisał(a):loczeq napisał(a):

napisał(a):napisał(a):kaskaderka1 napisał(a):http://www.krakowczywarszawa.pl/
Dziwny konkurs,coś mi się w nim nie podoba.Raczej widzę tu wyłudzenie danych. emotka

Nie ma tu nic dziwnego - zobacz sobie na organizatora. Operator linii autobusowych wchodzi na polski rynek i jest to pewna forma reklamy. Tzn. do tej pory oferował tylko połączenia międzynarodowe pod marką Simple Express.

Dokładnie! W ten "genialny sposób" wymyślili sobie tworzenie bazy potencjalnych klientów, fanów na fejsie itd. Nikt ich z tych nagród nie rozliczy, nie udowodni...a pamiętacie Sferis? Ich też melanż poniósł z ilością i wartością "nagród głównych". Syf i tyle. 

najlepiej im zaśmiecać profil na fb, żeby opublikowali wyłonione prace, żeby inni też wiedzieli, że to tylko farma do zbierania bazy @ oraz fanow

I tak się dziwie, że nie wpadli jeszcze na pomysł "stworzenia pseudo prac" i opublikowania ich dla spokoju ducha ... ręce opadają. A jakie nagrody sobie powymyślali - LOL (żadne inne okreslenie nie przychodzi mi do głowy). Ciekawe który fejk wygra "pincetkę".  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5977304 Napisano: 08.02.2015 18:51:14 w SZUKAM....
beciala napisał(a):

dede napisał(a):

Działa wam aplikacja na fb Timotei Tesco? 

a to nie jest na jutra?

nie, od czwartku (ubiegłego) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5977301 Napisano: 08.02.2015 18:45:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loczeq napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):http://www.krakowczywarszawa.pl/
Dziwny konkurs,coś mi się w nim nie podoba.Raczej widzę tu wyłudzenie danych. emotka

Nie ma tu nic dziwnego - zobacz sobie na organizatora. Operator linii autobusowych wchodzi na polski rynek i jest to pewna forma reklamy. Tzn. do tej pory oferował tylko połączenia międzynarodowe pod marką Simple Express.

Dokładnie! W ten "genialny sposób" wymyślili sobie tworzenie bazy potencjalnych klientów, fanów na fejsie itd. Nikt ich z tych nagród nie rozliczy, nie udowodni...a pamiętacie Sferis? Ich też melanż poniósł z ilością i wartością "nagród głównych". Syf i tyle.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5977171 Napisano: 08.02.2015 01:00:02 w SZUKAM....
brudny napisał(a):

edzia21 napisał(a):

brudny napisał(a):

napisał(a):edzia21 napisał(a):Szukam osób, które wygrały cokolwiek w konkursie krakowczywarszawa.pl emotka  Mam pewne podejrzenia co do niego, chyba że znajdzie się jakiś finalista i je rozwieje emotka

odkryłaś że nagradzają podstawione osoby? emotka
już o tym pisali

tak, coś w ten deseń...chciałam zagrać, spojrzałam na zwycięzców i zaśmierdziało mi fejkami emotka  ... nie mówiąc już o tym , że fejs nie przyznaje się do takich osób. Ich profil także "lajkują" fejki. Fejk fejkiem fejka pogania - strata czasu. 

na fb ludzi zaczeli się burzyć to kasowali na bieżąco posty, później coś się tłumaczyli, ale szkoda nerwów na to moim zdaniem.

Aaaa, dzięki emotka  będę śledziła na bieżąco. Jednak mam nosa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5977167 Napisano: 08.02.2015 00:19:02 w SZUKAM....
brudny napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Szukam osób, które wygrały cokolwiek w konkursie krakowczywarszawa.pl emotka  Mam pewne podejrzenia co do niego, chyba że znajdzie się jakiś finalista i je rozwieje emotka

odkryłaś że nagradzają podstawione osoby? emotka
już o tym pisali

tak, coś w ten deseń...chciałam zagrać, spojrzałam na zwycięzców i zaśmierdziało mi fejkami emotka  ... nie mówiąc już o tym , że fejs nie przyznaje się do takich osób. Ich profil także "lajkują" fejki. Fejk fejkiem fejka pogania - strata czasu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5977165 Napisano: 07.02.2015 23:52:58 w SZUKAM....
Szukam osób, które wygrały cokolwiek w konkursie krakowczywarszawa.pl emotka  Mam pewne podejrzenia co do niego, chyba że znajdzie się jakiś finalista i je rozwieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5977066 Napisano: 07.02.2015 16:46:12 w Paragony
Kupię paragon na Konkures HEBE (farbę Syoss), jednak poszukuję osoby, której ta farba się przyda i jest w stanie sprzedać paragon taniej. Hebe mam za rogiem, jednak farba mi zbędna emotka

Sprzedam paragon ACTIMEL C4 - z początku konkursu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5977063 Napisano: 07.02.2015 16:09:06 w Intermarche
luko922 napisał(a):

Czy ktoś zna tą agencję Brand Place i jest w stanie mi powiedzieć, czy oni informują na bieżąco w przypadku konkursów dziennych, czy na koniec? (chodzi mi o ten z Actimelem)

Informują po zakończonym tygodniu z małym hakiem (dzienne + główną) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5977041 Napisano: 07.02.2015 13:17:24 w SZUKAM....
maribog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy na olx istnieje możliwość wystawienia jedzenia? A konkretnie kilkunastu paczek chipsów? emotka  Nie widzę żadnej pasującej kategorii pod którą mogłabym to podczepić emotka

Może Rolnictwo, ryneczek.

Dzięki emotka  Jakoś tak te chemiczne ustrojstwa nie pasowały mi pod "ryneczek"...ale z braku laku...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5977034 Napisano: 07.02.2015 13:03:40 w SZUKAM....
Czy na olx istnieje możliwość wystawienia jedzenia? A konkretnie kilkunastu paczek chipsów? emotka  Nie widzę żadnej pasującej kategorii pod którą mogłabym to podczepić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5976897 Napisano: 06.02.2015 19:56:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie co z konkursem Hochland/Valbon? Miały być bony do Apart, kina domowe, piękne kieliszki itd. itp. etc....?!  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5976891 Napisano: 06.02.2015 19:47:12 w TESCO konkursy
ir napisał(a):

nouvelle napisał(a):

alea napisał(a):

napisał(a):ir napisał(a):

napisał(a):napisał(a):violetta napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):batistutek123 napisał(a):Jak szukać konkursy w Tesco, zawsze się zastanawiałem od dłuższego czasu i nie mogę znaleźć. Jak  wy to robicie?

http://www.tesco.pl/akcje-konkursy/

czy ja dobrze widzę, że w Tesco tylko 4 aparaty? emotka Co się dzieje z tymi konkursami...

A przeczytajcie regulamin  punkt 4,3 chciałam wkleić ale krzaki mi wychodzą

ABC to samo, ponad 600 sklepów a jedna nagroda dziennie! Albo Delikatesy i Wawel czy Coca Cola, gdzie jest 10 nagród NA CAŁĄ POLSKĘ OD takich gigantów? Przecież to wstyd dawać takie marne nagrody! emotka

Wielcy potentaci nie chcą się bawić w konkursy. Po prostu dział marketingu musi się czymś wykazać. A 10 nagród na cały kraj albo jedna nagroda dziennie na sklep to rzeczywiście wstyd emotka emotka Niedługo nie będzie w co grać... A co do Tesco, 4 aparaty to jakaś kpina.

Mam wrażenie, że z roku na rok dzieje się coraz gorzej...konkursów coraz mniej, nagród jak na lekarstwo. 4 aparaty w konkursie TESCO również mnie zdziwiły. Nie wspominając już o Kauflandzie i absencji bonów od P&G. A PoloMarket? Tak sypali nagrodami, a po "rozczlonkowaniu" ani jednego. Nie wspomne też o MAKRO - jestem zawiedziona. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5976879 Napisano: 06.02.2015 19:25:10 w SZUKAM....
moni250 napisał(a):

szukam informacji w jaki sposób zarezerwować przez internet bilety na voucher wygrany do cinema city na Pingwiny z Madagaskaru?

Rezerwujesz miejsca normlanie, tak jakbys chciala kupić bilet. Dopiero przy odbiorze biletów w kinie mówisz, że miałaś rezerwację i że chcesz zrealizować voucher. I tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5976848 Napisano: 06.02.2015 17:58:12 w Kupię...
Kupię podwójny bilet/voucher do Multikina na film 2D emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5976814 Napisano: 06.02.2015 16:24:05 w Rossmann
agamaty napisał(a):

Przyleciał mail o wygranej w konkursie Sylwester z Cleanic. Skoro napisali, ze nagroda została wysłana do drogerii to myślicie, ze w poniedziałek można spróbować odebrać? 

Lepiej poczekać na maila informującego o fakcie - NAGRODA DOTARŁA. Ostatnio minął u mnie tydzień pomiędzy mailem "wysłano", a "dotarła". Wyświetl w wątku >>
0 0