Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5925694 Napisano: 02.10.2014 21:50:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oryginalny80 napisał(a):

Jak edzia21 masz za dużo piwa, to może jakieś forumowe party u ciebie zrobimy? Zjedzie się pół kraju, ale zapasów się pozbędziesz, a jak zrobisz imprezę biletowaną w postaci paragonów z Kauflanda to jeszcze na tym zarobisz.

o, i to jest idea! emotka oryginalny80 wiesz, jak kiedyś będziesz z wizytacją na zDolnym Śląsku, to mój garaż, piwa i wszytko stoi otworem... Ty wiesz emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925688 Napisano: 02.10.2014 21:35:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
łeee emotka myślałam, że potrzebujesz ilości hurtowe, ale bez paragonu. Chciałam już opracować "promocyjną" ofertę. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925673 Napisano: 02.10.2014 21:12:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

donia7 napisał(a):

radosna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

radosna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

radosna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Jeszcze trochę i będę mogła konkurować asortymentowo z pobliskim "sklepikiem" osiedlowym emotka świetna sprawa iva, polecam! A na wiosnę jakaś wyprzedaż garażowa emotka

Wyprzedaż? Ja swój ZAPAS piwa do wiosny na pewno wypiję emotka Trzeba wiedzieć, co chomikować emotka A nie tylko olłejsy i diskrity emotka

Piwa? Mam jeszcze 9 potężnych kartonów Marcowego i Bocka z konkursu Żywca... radosna chyba mnie nie pobijesz ze swoimi zapasami? emotka

A ja mam największy zapas Białego! Dorzucę do tego Tyskie i otworzymy sklepik piwno-podpaskowy emotka

ooo mamusiu emotka emotka

I każdy facet, który przyjdzie po piwo, będzie musiał kupić podpaski emotka

ja bym podpaski dawała gratis emotka

a co za konkurs z podpaskami???? emotka

a co, potrzebne? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925637 Napisano: 02.10.2014 20:16:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

radosna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Jeszcze trochę i będę mogła konkurować asortymentowo z pobliskim "sklepikiem" osiedlowym emotka świetna sprawa iva, polecam! A na wiosnę jakaś wyprzedaż garażowa emotka

Wyprzedaż? Ja swój ZAPAS piwa do wiosny na pewno wypiję emotka Trzeba wiedzieć, co chomikować emotka A nie tylko olłejsy i diskrity emotka

Piwa? Mam jeszcze 9 potężnych kartonów Marcowego i Bocka z konkursu Żywca... radosna chyba mnie nie pobijesz ze swoimi zapasami? emotka

A ja mam największy zapas Białego! Dorzucę do tego Tyskie i otworzymy sklepik piwno-podpaskowy emotka

ooo mamusiu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925631 Napisano: 02.10.2014 20:00:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Piwa? Mam jeszcze 9 potężnych kartonów Marcowego i Bocka z konkursu Żywca... radosna chyba mnie nie pobijesz ze swoimi zapasami? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925621 Napisano: 02.10.2014 19:16:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Tylko uważaj na US emotka

oj tam, oj tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925619 Napisano: 02.10.2014 19:03:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeszcze trochę i będę mogła konkurować asortymentowo z pobliskim "sklepikiem" osiedlowym emotka świetna sprawa iva, polecam! A na wiosnę jakaś wyprzedaż garażowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925615 Napisano: 02.10.2014 18:48:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Edzia21, nawet samochód na konkurs kupiłaś? emotka emotka

haha emotka muszę czymś jeździć po "zaopatrzenie" emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925611 Napisano: 02.10.2014 18:40:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

ivanotta napisał(a):

A ja z innej beczki dlaczego wszystkie konkursy promocyjne teraz związane są ze słodyczami emotka ? Powariowali.. Wedel, Milka, prince polo, Lubisie, chupa chupsy, ferrero, teraz widzę jeszcze ze bueno sie szykuje.. Oszaleje.... Chcą nas tuczyć na zimę xD

Eeee tam, ja na przykład mam dom wypchany podpaskami, żelami do higieny intymnej i tamponami. Nie mam już gdzie trzymać, więc kilka Venusów stoi w łazience na podłodze. Jak to mój szwagier powiedział, kiedy mąż postawił na stole 5 tych preparatów do higieny intymnej: "chyba mąż Ci daje małe aluzje" emotka

a ja nabyłam na ten cel 18 m2 garażu podziemnego emotka moja konkursowa dziupla. Zrobił się tam taki gwar, że samochód już nie wjeżdża i stoi przed domem emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925566 Napisano: 02.10.2014 17:10:45 w Intermarche
benasia napisał(a):

coś się Smolar ostatnimi czasy zapuścił - już nie informują regulaminowo i w ogóle jakoś popsuła się agencja -niegdyś jedna z lepszych emotka

za dużo biorą sobie na głowę, ale dla nich to same zalety - kasa większa, a komu wręczą nagrodę, to im chyba "rybka", ważne, żeby dać, odfajkować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925559 Napisano: 02.10.2014 16:54:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
is77 napisał(a):

Wróciłam do domu i obejrzałam z każdej strony opakowania Milki, wystraszona, ze kupiłam niemieckie opakowania emotka
Uffff, wszędzie są punkciki emotka

nie wiem po co się stresujesz, przecież jak wygrasz, idziesz do sklepu i kupujesz pod "ten" paragon prawidłowe produkty z punktami, jeśli masz złe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925487 Napisano: 02.10.2014 14:43:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

no ale kurde nie rozumiem!! czekolady MILKA kupione w DC, smak jogurtowy 3 szt, 1 biała, opakowania całe więc co mnie obchodzi że nie nabili pkt??? w spisie produktów promocyjnych są dokładnie takie! czy to w ogóle może o to chodzić?

przecież w konkursie biorą udział opakowania PROMOCYJNE z punktami, więc powinno Cię to raczej obchodzić, czy są na nim punkty i o jakiej wartości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925477 Napisano: 02.10.2014 14:32:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

bardzo proszę macie jakiś tel do nich? napisałam od razu z formularza konktaktowe i odpisali błyskawicznie:

Witamy,

Dziękujemy za kontakt.

Aby uzyskać informacje co było powodem odrzucenia Pani zgłoszenia prosimy o przesłanie Reklamacji, wtedy będziemy mogli przesłać Pani takie informacje. Zgodnie z regulaminem Organizator nie ma obowiązku informowania laureata o negatywnej weryfikacji zgłoszenia.

Pozdrawiamy,
Organizator

jak widać nie mają zamiaru tłumaczyć, a co ja mam reklamować, nawet nie wiem czego się przyczepić?? Może jakaś głupia pomyłka w wypełnianiu formularza bo tego było dużo ale wypełniałam dokładnie, że wręcz nie wierzę!!! paragon był orayginalny i na 1000% ten nr co mówiła, czekolady kupione w Delikatesach Centrum, na paragonie jak byk MILKA!!!! no kurde co robić???

a odesłałaś im wszytjkie opakowania i każde z nich miało punkty na opakowaniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925447 Napisano: 02.10.2014 13:45:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
abodak napisał(a):

Czy z laboo i kosmeterii ktoś już dostał bony?

nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925408 Napisano: 02.10.2014 12:49:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
i u mnie jeden z blenderków Cukrowych właśnie się doczłapał emotka jestem pod wrażeniem emotka a ipodów od Grafa dalej nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925347 Napisano: 02.10.2014 11:33:40 w Połączenia nieodebrane
letnil napisał(a):

kojarzy ktoś ten numer - 22 4794995 ??
Nie zdążyłem odebrać.

nic dobrego emotka ogólnie tel "nękający" - wpisz sobie w Google emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925173 Napisano: 02.10.2014 00:01:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Uważam, że nad każdą loterią czuwa jakiś programik, który wyłapuje częste duplikaty tego samego nr paragonu...nawet jeśli są wysyłane z róznych numerów. Spokojnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925166 Napisano: 01.10.2014 23:37:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

Jak myślicie Oxford z ogólnego powinien dzwonić w tym tygodniu??

obstawiam piatek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925165 Napisano: 01.10.2014 23:31:54 w TESCO konkursy
norweska20 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

to i ja wyładuję nerwy -ten Columbit .....

emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ja pier....znowu nic ..już nie mam sił do tych konkursów-ręce opadają...ja tego nie mogę zrozumieć , że wygrywają non stop te same osoby..a tu człowiek za cholerę nie może się wpisać z nagrodą..bo jej nie przyznają...kombinuje z tymi tekstami na wszystkie sposoby- a ten durny Columbit tego nie rozumie emotka emotka

próbuj do skutku emotka mnie dzisiaj 1-szy raz się udało z COlumbitem... oczywiście do "sukcesów" tego nie zaliczam, bo przy 70 nagrodach to żadna rewelacja...ale też się nagimnastykowałam, nakombinowałam i na wszystkie możliwe sposoby napisałam. Próbuj dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5925150 Napisano: 01.10.2014 22:43:50 w Hochland
mallina napisał(a):

luko922 napisał(a):

Nie mamy się co napalać na tę loterię, wszystko i tak zgarnie pan Tomasz P. z Przemyśla emotka emotka emotka

Niekoniecznie, ja myślę że pan Tomasz wygrywa w loteriach gdzie potrzebny jest tylko numer paragonu i gdzie nie jest określona konkretna sieć sklepów, a tu trzeba jeszcze wpisać kod, czyli faktycznie zakupić ten serek emotka

dokładnie emotka może pan Tomasz ma świetną kasę fiskalną, układziki, obejścia, sposoby? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że uczciwie kupuje produtky i to w hurtowych ilościach. Wyświetl w wątku >>
0 0