Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5923843 Napisano: 29.09.2014 17:34:28 w Połączenia nieodebrane
normafia napisał(a):

normafia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

539 905 896 zna ktoś może?

Plus dzwonił z 4 etapu Ładuj się na mistrzostwa

aaa no tak, dziękuję emotka a wiesz może czy oddzwaniają na nieodebrane?

Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5923836 Napisano: 29.09.2014 17:22:11 w Połączenia nieodebrane
539 905 896 zna ktoś może? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5923458 Napisano: 28.09.2014 18:26:47 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

A jaka roznica dla agencji czy numer paragonu, czy systemowy? Bo dla mnie to chyba z 10 znakow, ktore robią mi straszną różnicę w jakości tekstów emotka

Być może chodzi o to, że numer paragonu może się powtórzyć, a numer systemowy na pewno nie. emotka

dokładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5923446 Napisano: 28.09.2014 17:42:30 w Kaufland konkursy
maria1980 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Myslicie ,że oni będą sprawdzać te numery systemowe i np jesli mam 4 paragony po sobie to moge zostać zdyskwalifikowana/wygrać mniej?:)

Na pewno ,chyba tylko o to im chodziło emotka

Jestem przekonana, że tak wścibska agencja jak TQG będzie śledziła te numery poprzez jakiś programik komputerowy... i nie będzie opcji, żeby wygrały 2 zgłoszenia zbliżone numerycznie do siebie. O to można być pewnym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5923261 Napisano: 27.09.2014 19:59:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shadow_one napisał(a):

smocyca napisał(a):

Ludzie nie może być!!!! Wczoraj w MDM pochwalił się eliot1202, że wygrał ślizgacze. O dziwo nie ma on na imię Tomasz emotka emotka emotka

To chyba, że loczeq zmienił nick emotka

Swoją drogą, to skoro dopełnił wszystkich punktów regulaminu, to w czym problem? Skoro nie ma limitu na osobę, to i zawodowcy grają...

Aż strach pomysleć co to będzie...za 4 dni loteria Hochland. Istne starcie "tytanów" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5923223 Napisano: 27.09.2014 17:31:04 w Rossmann
luko922 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Chciałem wziąć pierwszy raz udział w konkursie, ale ja nie mam nigdzie, ani na paragonie fiskalnym, ani na niefiskalnym 17-cyfrowego kodu... emotka emotka

a masz świstek z takim jakby dużym "kodem kreskowym"? pod nim jest ten kod. Tam powinna być też nazwa konkursu.

Nie, pani nie dała mi nic takiego emotka To o to się trzeba upominać? mam tylko "paragon fiskalny" i "niefiskalny" z płatności kartą...

EDIT: widzę, że można do nich napisać maila z reklamacją, kiedy nie ma się paragonu niefiskalnego z kodem.

Nie, nie trzeba się upominać - ona musi Ci go dać. A jeśli nie daje, wtedy trzeba się upomnieć. Pisz maila ze skanem/zdjeciem paragonu i opisz sytuacje, na pewno dosla Ci kodzik na dniach emotka Nastepnym razem, niestety, musisz patrzeć na ręce Paniom Kasjerkom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5923182 Napisano: 27.09.2014 14:35:23 w Rossmann
luko922 napisał(a):

Chciałem wziąć pierwszy raz udział w konkursie, ale ja nie mam nigdzie, ani na paragonie fiskalnym, ani na niefiskalnym 17-cyfrowego kodu... emotka emotka

a masz świstek z takim jakby dużym "kodem kreskowym"? pod nim jest ten kod. Tam powinna być też nazwa konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5923174 Napisano: 27.09.2014 14:08:08 w Biedronka
xpac napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Koleś, przynajmniej "czity" wszelkich konkursów na czas mi nie w głowie emotka i skoncz juz temat, bo robisz offtop. W poniedzialek dzwonie do Kiory, mam nadzieje ze podkreca weryfikacje i zajma sie ludzmi Twojego pokroju emotka

Ludźmi Twojego pokroju?? a kim Ty jesteś że kogoś osądzasz Sędzia Anna Maria Wesołowska?? Bardzo bym chciał, aby Kiora podkręciła weryfikację, bo już mnie wkurza ryż wysypujący się z pudełek... ( zrobisz mi przynajmniej przysługę - kochana jesteś emotka )

na zdrowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5923170 Napisano: 27.09.2014 14:02:05 w Biedronka
Koleś, przynajmniej "czity" wszelkich konkursów na czas mi nie w głowie emotka i skoncz juz temat, bo robisz offtop. W poniedzialek dzwonie do Kiory, mam nadzieje ze podkreca weryfikacje i zajma sie ludzmi Twojego pokroju emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5923165 Napisano: 27.09.2014 13:34:41 w Biedronka
xpac napisał(a):

edzia21 napisał(a):

xpac napisał(a):

Tylko ja się pytam co z tymi, którzy nie mają dzieci ?? emotka chociaż poje zdolności plastyczne są na poziomie 8-latka emotka

Najlepiej to jakby ci, którzy nie mają dzieci, odczepili się od tego konkursu i dali wygrać tym, którzy mają dzieci, a właściwie samym dzieciom, które będą miały furę radości, ale na zasadach fair-play, w senie że ową pracę wykonuje właśnie dziecko. Ja rozumiem, że nagrody to świetny zarobek, ale juz bez przesady... emotka Zachłanność do niczego dobrego nie prowadzi.

BTW. Przepraszam za składnię - w piątkowe wieczory tak już mam

emotka

Haha co Ty piszesz? To może Ci co mają tablety odczepia się od konkursów gdzie do wygrania są tablety?? To może ci co mają dzieci odczepia się od konkursów tylko dla dorosłych? To może jak wygrałas 2 nagrody w jedym konkursie oddaj jedną dla tych co nie wygrali? To może odczep się od konkursów tylko dla mężczyzn?? Były przypadki ze faceci wygrywali podpaski... Każdy ma równe szanse
.. A myślisz ze rodzice w tym konkursie nie wykonywali prac konkursowych za swoje dzieci? Zastanów się co piszesz....

Ps.: a co do celów zarobkoeych to mogę dać sobie rękę uciąć ze nie jedną rzecz juz sprzedałaś na Allegro....

Dla jasności sytuacji - laptop by mi się przydał i to bardzo, jednakże dziecka nie posiadam, dlatego NIE BRAŁAM UDZIAŁU i odpuściłam sobie robienie z siebie pajaca, przy wymyślaniu danych wyimaginowanego dziecka i tworzenia pseudo prac "dziecięcą ręką".
Tak jak już tu ktoś wspomniał, regulaminy nie wykluczają z konkursu osób, które posiadają konsole, tablety i inne gadżety, podobnie nie wykluczają mężczyzn z konkursu o tematyce kobiecej i vice versa. TU dorośli zostali wykluczeni. TROCHĘ przyzwoitości nikomu nie zaszkodzi. A atakiem nic nie zdziałasz. Widać sporo masz za kołnierzem. A kojarzysz konkursy "na czas" Cyfrowy Polsat? emotka także już zamilcz. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5923101 Napisano: 27.09.2014 02:00:29 w Biedronka
xpac napisał(a):

Tylko ja się pytam co z tymi, którzy nie mają dzieci ?? emotka chociaż poje zdolności plastyczne są na poziomie 8-latka emotka

Najlepiej to jakby ci, którzy nie mają dzieci, odczepili się od tego konkursu i dali wygrać tym, którzy mają dzieci, a właściwie samym dzieciom, które będą miały furę radości, ale na zasadach fair-play, w senie że ową pracę wykonuje właśnie dziecko. Ja rozumiem, że nagrody to świetny zarobek, ale juz bez przesady... emotka Zachłanność do niczego dobrego nie prowadzi.

BTW. Przepraszam za składnię - w piątkowe wieczory tak już mam

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5923030 Napisano: 26.09.2014 20:19:37 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

Czy Stokrotka codziennie informuje emotka

jeśli chodzi o loterię, to nie. Informują dopiero po tygodniowym losowaniu Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5922989 Napisano: 26.09.2014 18:29:34 w SZUKAM....
zuzola napisał(a):

szukam pomocy, gdzie mogę nazbierać głosów do konkursu,jakieś inne forum?może ktoś coś wie na ten temat?potrzebuję dużo emotka

proponuję np. francuskie grupy na FB, zrzeszające klikaczy praktycznie z całego Świata, swojego czasu tam "zbierałam" głosy i nawet ładnie szło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5922944 Napisano: 26.09.2014 16:30:58 w Biedronka
dotusia napisał(a):

psika napisał(a):

Co do Kiory i Disneya: dzwoniłam dziś do nich, komisja jeszcze nie wybrała zwycięzkich prac,prac wpłynęło do nich około 9000 (słownie dziewięć tysięcy) z których wszystko się sypie: brokaty, ryże, makarony itp. Pan bardzo miły i mówił że powiadamiać będą raczej telefonicznie okoł 10-13.10 dopiero. Więc nic tylko zostało nam sie uzbroić w cierpliwość.

no OK, dobrze wiedzieć... to praca rysowana kredkami przez moją 4latkę nie ma szans... ech... to już nie czekam na powiadomienie...

Nigdy nie wiadomo jak będą zaopatrywać się na te "świecidełka". Jesli to ja bym oceniała, byłabym sceptyczna i na pewno dostrzegłabym prace dzieci. A świecidełka? pfff Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5922698 Napisano: 25.09.2014 22:00:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

Sluchajcie, czy na konkurs Palette w superpharm moge kupic saszetke? Czytalam regulamin przed pojsciem do sklepu, w regulaminie jest napisane ze dowolny produkt palette, a jak wchodze na strone superpharm to jest zaznaczone, ze wszystkie produkty z wyjatkiem saszetek emotka w regulaminie nie widze zeby bylo napisane ze saszetek kupic nie mozna, albo slepa jestem.

teraz się nie orientuję, ale w poprzednim konkurskie Palette w Sph (z rowerami jako glowne) rowniez byly wykluczone saszetki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5921950 Napisano: 24.09.2014 17:48:19 w Biedronka
mia napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

trochę mi smutno i przykro, bo mam konsolę ;( emotka emotka

To jest tekst tygodnia! emotka
A ja np. nie mam nic.
Fakt, że nie grałam, ale nie sądzę, żeby wszyscy co brali udział, coś wygrali... emotka

ja się nie dziwię, też byłoby mi smutno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5921949 Napisano: 24.09.2014 17:46:14 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

ale skoro wybierali po po 1 nagrodzie dziennej, no to jest 28 nagrod dziennych, po 1 tygodniowej to 4 tygodniowe, czyli 32 tyle ile jest finalistów, no a skąd wzieli się Panowie z nr 1-3? z jakiej grupy ich wzięli? czy ich zdloszenia nie powinny byc przypisane do dnia i tygodnia w ktorym wsyłali zgłoszenie?

a nagród jest 3 + 4 + 28 = 35
jedna osoba mogła wygrać jedną nagrodę
a więc na górnej liście brakuje 3 osób

przeczytaj sobie regulamin raz jeszcze, spokojnie emotka i dojdziesz do wniosku że źle to rozumiesz. Grupy Tygodniowe sa 4! i sa w nim zwyciezcy dzienni oraz zwyciezcy tygodniowi (A, B, C,D) i zgadza si e- po 8 osob. 3 pierwsze osoby na ostatecznej liscie byly wybrane z "czapy" z calej grupy "konkursowej" to po jakiego grzyba maja je wciskac na pałe do tygodniowych? Skoro tygodniowych nagrod ani dziennych nie wygrali?! Nie wiem czy to jest az takie ciezkie... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5921945 Napisano: 24.09.2014 17:38:08 w Biedronka

edzia21 napisał(a):

ale skoro wybierali po po 1 nagrodzie dziennej, no to jest 28 nagrod dziennych, po 1 tygodniowej to 4 tygodniowe, czyli 32 tyle ile jest finalistów, no a skąd wzieli się Panowie z nr 1-3? z jakiej grupy ich wzięli? czy ich zdloszenia nie powinny byc przypisane do dnia i tygodnia w ktorym wsyłali zgłoszenie?

z grupy wszystkich zgłoszen, które nie wygrały ani dziennych, ani tygodniowych emotka a przypisac do tygodnia mogliby, ale jaki jest sens?

ale czy to jest logiczne i zgodne z reglaminem? wpłynęły ich zgłoszenia danego dnia i nie wygrało ani dziennej, ani tygodniowej...a tu nagle dostało nagrodę główną?

trochę mi smutno i przykro, bo mam konsolę ;( emotka emotka

z tym regulaminem, który stworzyli - logiczne, wszytko się zgadza. A jeśli chodzi o to jak powinno być...to jest bez sensu emotka no ale cóż robić? Ich regulamin, ich zasady, ich nagrody emotka w myśl zasady "ostatni będą pierwszymi" haha. Jest wyraźnie zaznaczone, że skutery będą wybierali z grupy Konkursowej, czyli ogółu zgłoszeń. Mój luby się śmiał (zaraz po przeczytaniu regulaminu), że skuter dostanie osoba, która nie wygrała nawet dziennej - wykrakał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5921941 Napisano: 24.09.2014 17:32:15 w Biedronka

z grupy wszystkich zgłoszen, które nie wygrały ani dziennych, ani tygodniowych emotka a przypisac do tygodnia mogliby, ale jaki jest sens? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5921939 Napisano: 24.09.2014 17:28:06 w Biedronka

kto to rozumie?

Odpowiedzi zarejestrowane w danym, konkretnym dniu Okresu Rejestracyjnego
i
przypisane do tego dnia, znajdują się w grupach dziennych (zwanych
dalej „
Grupą Dzienną
” lub
„Grupami Dziennymi
”), jedna Grupa Dzienna to zbiór Odpowiedzi zarejestrowanych w trakcie
jednej pełnej doby trwania Okresu Rejestracyjnego,

Odpowiedzi zarejestrowane w Okresie Rejestracyjnym, bez przypisania do dnia
rejestracji
, znajdują się w grupie konkursowej (zwanej dalej „
Grupą Konkursową

”),.............

W ciągu dziewięciu dni od końcowej daty, w jakiej można przypisywać Odpowiedzi do danej
Grupy, Komisja dokona wyboru Finalistów oraz dokona wyboru Rezerwistów (zgodnie z poniższym
schematem):

z każdej Grupy
Dziennej wybierze jednego Finalistę (łącznie 28 Finalistów),

z każdej Grupy Tygodniowej wybierze jednego Finalistę (łącznie 4 Finalistów) ,

z Grupy Konkursowej wybierze trzech Finalistów (łącznie 3 Finalistów),

z Grupy Konkursowej wybierze 10 Rezerwistów.
O
m
iejscu Rezerwisty na Liście
Rezerwowej decyduje Komisja, oceniając Odpowiedzi Rezerwistów

a ta grupa konkursowa to w jaki sposób miala się zarejestrowac?

grupa konkursowa to BAZA WSZYTKICH ZGŁOSZEN, jakie dotarly do organizatora podczas trwania konkursu.

apoccalipsa napisał(a):

było wiele takich konkursów w których nie załapywałam się nawet na nagrody pocieszenia i myślałam, że nic nie wygram a potem dostawałam główną
tu akurat moim zdaniem zapomnieli wpisać tych osób na górną listę, bo jest na niej za mało laureatów Wystarczy policzyć, żeby wiedzieć, że jest niepełna

nie, nie ma opcji zeby dopisali, poniewaz tam sa zwyciezcy dzienni i tygodniowi (wszedzie jest po 8 osob) nie wiem co Ci sie tam nie zgadza caly czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0