Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edzia21
Postów 9842
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dokładnie
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jestem przekonana, że tak wścibska agencja jak TQG będzie śledziła te numery poprzez jakiś programik komputerowy... i nie będzie opcji, żeby wygrały 2 zgłoszenia zbliżone numerycznie do siebie. O to można być pewnym
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Aż strach pomysleć co to będzie...za 4 dni loteria Hochland. Istne starcie "tytanów"
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie, nie trzeba się upominać - ona musi Ci go dać. A jeśli nie daje, wtedy trzeba się upomnieć. Pisz maila ze skanem/zdjeciem paragonu i opisz sytuacje, na pewno dosla Ci kodzik na dniach
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a masz świstek z takim jakby dużym "kodem kreskowym"? pod nim jest ten kod. Tam powinna być też nazwa konkursu. Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na zdrowie
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dla jasności sytuacji - laptop by mi się przydał i to bardzo, jednakże dziecka nie posiadam, dlatego NIE BRAŁAM UDZIAŁU i odpuściłam sobie robienie z siebie pajaca, przy wymyślaniu danych wyimaginowanego dziecka i tworzenia pseudo prac "dziecięcą ręką".
Tak jak już tu ktoś wspomniał, regulaminy nie wykluczają z konkursu osób, które posiadają konsole, tablety i inne gadżety, podobnie nie wykluczają mężczyzn z konkursu o tematyce kobiecej i vice versa. TU dorośli zostali wykluczeni. TROCHĘ przyzwoitości nikomu nie zaszkodzi. A atakiem nic nie zdziałasz. Widać sporo masz za kołnierzem. A kojarzysz konkursy "na czas" Cyfrowy Polsat?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Najlepiej to jakby ci, którzy nie mają dzieci, odczepili się od tego konkursu i dali wygrać tym, którzy mają dzieci, a właściwie samym dzieciom, które będą miały furę radości, ale na zasadach fair-play, w senie że ową pracę wykonuje właśnie dziecko. Ja rozumiem, że nagrody to świetny zarobek, ale juz bez przesady...
BTW. Przepraszam za składnię - w piątkowe wieczory tak już mam
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jeśli chodzi o loterię, to nie. Informują dopiero po tygodniowym losowaniu Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
proponuję np. francuskie grupy na FB, zrzeszające klikaczy praktycznie z całego Świata, swojego czasu tam "zbierałam" głosy i nawet ładnie szło
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nigdy nie wiadomo jak będą zaopatrywać się na te "świecidełka". Jesli to ja bym oceniała, byłabym sceptyczna i na pewno dostrzegłabym prace dzieci. A świecidełka? pfff Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
teraz się nie orientuję, ale w poprzednim konkurskie Palette w Sph (z rowerami jako glowne) rowniez byly wykluczone saszetki
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja się nie dziwię, też byłoby mi smutno
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przeczytaj sobie regulamin raz jeszcze, spokojnie
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
z tym regulaminem, który stworzyli - logiczne, wszytko się zgadza. A jeśli chodzi o to jak powinno być...to jest bez sensu
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
z grupy wszystkich zgłoszen, które nie wygrały ani dziennych, ani tygodniowych
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
grupa konkursowa to BAZA WSZYTKICH ZGŁOSZEN, jakie dotarly do organizatora podczas trwania konkursu.
nie, nie ma opcji zeby dopisali, poniewaz tam sa zwyciezcy dzienni i tygodniowi (wszedzie jest po 8 osob) nie wiem co Ci sie tam nie zgadza caly czas