Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5904748 Napisano: 20.08.2014 01:27:11 w WC - rozmowy o wszystkim
size napisał(a):

Nie wiecie moze co mnie moglo użreć?

Czy ugryzienie przez kleszcza jest na tyle zauważane/bolesne ze mogłam -->Go<-- siupnąć po fakcie użarcia a przed zagnieżdżeniem?

OPIS:
-ugryzienie ok. dwa dni temu, prawie na oczach - wielkosć gada jak muszki owocowki, ae wyglądał jak pajęczak /chyba
- po godzinie dwa bąbelki ok. 3 mm
- po niecałej dobie zlane bebelczysko, 3 cm, rumień na 7 cm/od śladu wgryzienia
- struktura bąbla pęcherzykowata, cały dzien z miejsc ugryzienia wyplywa osocze. Łapa suchnięta, nie gorąca.

Przeanalizowalam znane mi gady/meszki/kleszcze i nie wiem was ist das.

Do lekarza nie pojdę poki co, bo chyba śmiech z takim czymś iść.

eee ugryzienia kleszcza nie czuć, jeśli chodzi o sam fakt - na początki jest bardzo malutki (mniejszy od główki szpilki). Ja bym do lekarza poszła i nie bagatelizowała. Śmiech? Ja jechałam na pogotowie w środku nocy, bo wyczułam sobie "coś" na szyi (kleszcz?), co na pogotowiu okazało się "mini naroślą" haha i pomimo tego, nikomu do śmiechu nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5904746 Napisano: 20.08.2014 00:53:19 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy z Leibniza na wygrany kubek trzeba odesłać paragon z oświadczeniem,czy wystarczy wpisać dane na stronce i na tym koniec??

Ponawiam pytanie??

wysłać emotka

Dzięki,a myślałam,że podanie danych przez stronkę wystarczy emotka

nie, niestety... ja tez wysylalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5904745 Napisano: 20.08.2014 00:52:44 w Biedronka
dolly napisał(a):

delvitto napisał(a):

a ja kupiłam już zeszyty. Ale najpierw się okazało, że paragon jest źle opisany, i musiałam ściągać kierowniczkę z pieczatką;( a w domu sprawdziłam, że nie mogę być na 100% pewna, że zeszyty sa właściwe, bo są wymienione w regulaminie 60/k, że jakieś ESSE, i FLUO, a na tych, poza Oxford, to nic nie ma, żadnych nazw. W google są różne nazwy tych zeszytów, ale wszystkie tak samo wyglądają, nie wiem jak teraz sprawdzić czy to te własciwe zeszyty emotka

ja tez tak mam i sie tym nie przejmuje, skoro mam oxford to mam a tylko na A4 byly nazwy podane, na tych malych nie.

edzia21 napisał(a):

mialam tez kupic emotka ale jak zobaczylam 297 zgłoszen pierwszego dnia i do tego wszytkie do siebie podobne... ODPUSCILAM emotka emotka

eee, a gdzie to widzisz?

to bylo o konkursie "Pilot", tam jest galeria emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5904704 Napisano: 19.08.2014 22:17:58 w Biedronka
gryszelm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

turli napisał(a):

gryszelm napisał(a):

A czy ten Pilot to jest w Biedronce czy to ogólnopolski czy w C4, bo jakoś dojść nie potrafię gdzie mam kupić długopis dla dziecka, bo potrzebuje?

sa dwa równoległe w biedzie i ogólnopolski. Iloś nagród jest inna

A jest gdzieś link do tego w Biedronce, bo jak wpisuję Biedronka w wyszukiwarkę to mi się Pilot nie pojawia?

turli pomyliło się z Oxfordem, jak na mój gust emotka więc jej nie słuchaj emotka

5. Konkursem objęte jest dokonanie w okresie od 18 sierpnia 2014 r. do 28 września 2014 r. zakupu
na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej dowolnego produktu marki PILOT (zwanego dalej
„Zakup”).
(nie ma słowa o sklepie, więc jest dowolny) emotka

a adres z gazetki TESCO, prowadzacy do konkursu jest taki sam, jak z biedronki emotka

Dzięki bardzo i tego się trzymajmy! Jutro kupuję długopis i robimy stwora...a ten Oxford to rzeczywiście może być porażka... emotka

mialam tez kupic emotka ale jak zobaczylam 297 zgłoszen pierwszego dnia i do tego wszytkie do siebie podobne... ODPUSCILAM emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5904692 Napisano: 19.08.2014 21:54:15 w Biedronka
gryszelm napisał(a):

turli napisał(a):

gryszelm napisał(a):

A czy ten Pilot to jest w Biedronce czy to ogólnopolski czy w C4, bo jakoś dojść nie potrafię gdzie mam kupić długopis dla dziecka, bo potrzebuje?

sa dwa równoległe w biedzie i ogólnopolski. Iloś nagród jest inna

A jest gdzieś link do tego w Biedronce, bo jak wpisuję Biedronka w wyszukiwarkę to mi się Pilot nie pojawia?

turli pomyliło się z Oxfordem, jak na mój gust emotka więc jej nie słuchaj emotka

5. Konkursem objęte jest dokonanie w okresie od 18 sierpnia 2014 r. do 28 września 2014 r. zakupu
na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej dowolnego produktu marki PILOT (zwanego dalej
„Zakup”).
(nie ma słowa o sklepie, więc jest dowolny) emotka

a adres z gazetki TESCO, prowadzacy do konkursu jest taki sam, jak z biedronki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5904686 Napisano: 19.08.2014 21:47:57 w Biedronka
gryszelm napisał(a):

raczej ogólnopolski, bo jest tez w gazetce tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5904685 Napisano: 19.08.2014 21:47:04 w Biedronka
1q1q1q napisał(a):

edzia21 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Ale z tym "Oxfordem" jest galimatias - finaliści,rezerwiści i laureaci... emotka

ale w ogóle lipa emotka myślałam, że będą inne zasady

szkoda, że w zgłoszeniu nie podaje się nr paragonu emotka

dokładnie emotka i że nie nagradzaja "na koniec" Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5904678 Napisano: 19.08.2014 21:42:28 w Biedronka
izak1000 napisał(a):

Ale z tym "Oxfordem" jest galimatias - finaliści,rezerwiści i laureaci... emotka

ale w ogóle lipa emotka myślałam, że będą inne zasady Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5904674 Napisano: 19.08.2014 21:36:50 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy z Leibniza na wygrany kubek trzeba odesłać paragon z oświadczeniem,czy wystarczy wpisać dane na stronce i na tym koniec??

Ponawiam pytanie??

wysłać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5904650 Napisano: 19.08.2014 20:45:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

chesti napisał(a):

Ile ciastek HITa kupiliście w ciągu tygodnia? emotka

zero emotka

ja kupiłam 4;( i nic;(

u mnie tez 4 i nic...

a w tamtym tygodniu wpadla koszulka za 1 zgloszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5904646 Napisano: 19.08.2014 20:40:14 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Czy to całe ZEG, czy jak to się tam nazywa, które organizuje konkurs z telewizorami w Biedronce z Bryzy już coś wcześniej robiła? I czy dobrze widzę, że nie ma ograniczenia znaków w smsie? Pytam w sumie czysto teoretycznie, bo zadanie nie wymaga wielu znaków...

o ile dobrze kojarzę, to obecny Vanish emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5904631 Napisano: 19.08.2014 20:20:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

W Grafie można wygrać 1 krótkim zdaniem, można długaśną rymowanką na 4 smsy.
Nie ma reguły. Byle im w oko coś wpadło emotka

potwierdzam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5904438 Napisano: 19.08.2014 14:23:44 w Biedronka
mikki85 napisał(a):

kolejna dobra wiadomość emotka

nie ma MC, adieu Columbit

kto następny ???

Smolar? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5904434 Napisano: 19.08.2014 14:16:03 w Biedronka
marlena083 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Pojawił się regulamin konkurs siatkarskiego, swoją drogą jakaś chyba nowa agencja go organizuje:

http://www.kupuje...ow/konkurs-biedronka

w końcu... bo jakoś Columbit za mną nie przepadał emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5904018 Napisano: 18.08.2014 16:44:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kunlunija napisał(a):

w innym wątku ktoś napisał, że superfilet śle maile, u mnie skrzynka pusta, a tak liczyłam na wygraną emotka

nie tylko Ty emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5903871 Napisano: 18.08.2014 13:44:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może ktoś wie, czy z HEBE będą przyjmować paragony z zakupem 2 takich samych produktów Gillette (oba wersja męska)? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5903652 Napisano: 17.08.2014 20:16:41 w Leclerc
monikar napisał(a):

magnus napisał(a):

bridget napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

monikar napisał(a):

Jak macie opisane paragony na konkurs z porcelaną? Ja mam: sos czosnkowy, sos grecki itp bez wzmianki że to knorr

ja mam dobrze opisane, wszędzie z nazwą knorr

ja tez

Myślę, że to nie ma większego znaczenia, po nazwie sos sałatkowy czy przyprawa do kurczaka jest kod, nie sądzę, że jest to problem. Moje zakupy pochodzą z Leclerca Głównego i nie ma na paragonie słowa Knorr

magnus no właśnie ja tez mam z Ursynowa i nie ma tam nazwy knorr ale w sumie to chyba nie problem sprawdzić jaki produkt kryje się pod daną nazwą...pytanie tylko czy organizatorowi będzie się chaiało emotka

ale macie problemy emotka ja mogę się założyć, że organizator nie będzie chciał paragonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5903649 Napisano: 17.08.2014 20:14:52 w co chcielibyście wygrać?
lilykaii napisał(a):

zazulek napisał(a):

auto lub domek...mam dość wycieczek choc wspomnienia niezapomniane emotka

zdradź, jak je wygrywasz emotka

zapewne niesztampową kreatywnością emotka , nie wiem co to za pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5903575 Napisano: 17.08.2014 14:38:10 w Konkursy ABC
Lunka napisał(a):

Hej, mam do was pytanie.
Czy w konkursie Tyskie w ABC można kupic oddzielnie 4 piwa, czy musi być zgrzewka?
U mnie w 5 sklepach nie ma nigdzie zgrzewek. Kupiłabym oddzielnie, ale nie wiem czy nie bede miała xle opisanego paraganou.
Jak u was sprawa wyglada, jakie piwa kupowaliście?

można emotka 4 na jednym paragonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5903266 Napisano: 15.08.2014 22:56:38 w SZUKAM....
marzenier napisał(a):

Ale wracając do mojego pytania emotka
Jak to jest z tymi premium z zagranicy
Czy musze cos specjalnie na ta okoliczność aktywować emotka

wydaje mi się, że wszytko od tego zależy - gdzie za tą zagranicą będziesz emotka jak tą bliską, nie ma problemu teraz, jak za tą dalszą, to chyba coś trzeba zrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0