Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5897578 Napisano: 01.08.2014 22:40:08 w Wkurza mnie...
aguagu napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wczoraj taką parę widziałam w KORONIE hahah, byłaś może w krótkich spodenkach? emotka emotka emotka

Wczoraj akurat nie byłam. Zdradza mnie, zdradza mnie! Cholera, a mama mówiła, schudnij dziecko, schudnij. emotka emotka emotka

A, bo jakaś para stała, ziomek zniecierpliwiony...Ona na telefonie, a mój facet: "Patrz, konkursowicze na bank!" emotka haha emotka gdzie ze mną pójdzie, to wszędzie konkursowiczów widzi emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897576 Napisano: 01.08.2014 22:34:51 w Wkurza mnie...
aguagu napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

jak nie mam faceta, muszę chodzić na filmy z tatusiem,aczkolwiek zdarza mi się chodzić do kina ze znajomymi na przyzwoite filmy emotka

I dobrze. emotka
Nie śmieję się z Ciebie, po prostu, gdybyście kiedyś na tych pokazach zobaczyły chłopaka, który jeszcze przed seansem ziewa przeokrutnie, którego trzeba pilnować, żeby nie uciekł, który nie potrafi nie okazać, że nie jest tu z własnej nieprzymuszonej woli, to śmiało możecie podejść. Na pewno obok będę stała ja. emotka

Wczoraj taką parę widziałam w KORONIE hahah, byłaś może w krótkich spodenkach? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897571 Napisano: 01.08.2014 22:17:41 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

aguagu napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jeśli wczoraj byłaś w Koronie na filmie z RMF MAXX w towarzystwie Taty i byłaś ubrana w niebieską katanę, to Cię widziałam emotka haha emotka

Moim znakiem rozpoznawczym jest niezadowolony chłopak u boku. emotka

jak nie mam faceta, muszę chodzić na filmy z tatusiem,aczkolwiek zdarza mi się chodzić do kina ze znajomymi na przyzwoite filmy emotka

siedziałam w rzędzie za Tobą emotka tuż przy skraju od schodów. Jak wparowaliście w ciemnościach, to tak rzutem oka Cię rozpoznałam, ale pewna nie byłam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897500 Napisano: 01.08.2014 19:53:41 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie.Kupiłam 2 opakowania paluszków na loterię Lajkonik i tak drapałam tą warstwę ścieralną szarą,że raz przedarłam na pół zrobiłam dziurę, a drugi raz drapałam tak intensywnie,że starłam cały kod emotka Ze zwykłymi zdrapkami nie mam takich problemów emotka W ogóle nie rozumiem po co ten cały cyrk z tą szarą warstwą-jakby nie mogli po ludzku pod naklejką kodu napisać emotka

a właśnie po to, żeby "sprytni" mugole nie niszczyli opakowań w sklepach i nie wykorzystywali kodów emotka , bo drapać publicznie to już trochę wioska emotka a taki to przecież nie pomyśli, że jak wygra to musi okazać wygrany kod z opakowaniem emotka

A tak poza tym, jeśli wczoraj byłaś w Koronie na filmie z RMF MAXX w towarzystwie Taty i byłaś ubrana w niebieską katanę, to Cię widziałam emotka haha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897497 Napisano: 01.08.2014 19:46:36 w SZUKAM....
edith napisał(a):

Szukam,szukam i znalezc nie mogę?Gdzie znajde nr hologramu na opakowaniu ryby Abramczyk miruna ,niby jest wzor ale ja nie mogę znależc na opakowaniu bral ktoś udział i może mi pomoc emotka emotka

z przodu - taki błyszczący, naklejony kwadracik, okolo 1cmx1cm emotka i na nim jest nabity numer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897461 Napisano: 01.08.2014 18:20:02 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

Czy z konka nestle dzwonią również z zastrzeżonego ? Zgłoszenie wysłałam wczoraj, więc to raczej niemożliwe ? PS. Nie mogę namierzyć, kto mógł do mnie dzwonić o 15.30 i sobotę, niedzielę mam z głowy... emotka

dzownią, ale to na bank nie oni emotka z dnia na dzien nie informują, a tak poza tym zatrzymali się na 27 lipca chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897162 Napisano: 01.08.2014 01:27:32 w GFK
+153 Garnier, +85 telekomunikacja, +50 zakupy, dzisiaj jakiś wysyp emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5896806 Napisano: 31.07.2014 12:12:39 w SZUKAM....
marzenier napisał(a):

A czy w tym konkursie vanisha jest ograniczenie co do ilości znakow,bo w reg.nie widzę emotka

nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5896805 Napisano: 31.07.2014 12:11:24 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

mikki85 napisał(a):

a to nie jest ten konkurs ogólnopolski ?

Przepraszam, bo trochę się pogubiłam- czy ten konkurs Vanish Carrefour i Vanish ogólnopolski to jeden i ten sam konkurs emotka Czy jak dajmy na to kupię Vanish oxy action w Rossmannie to będzie ok emotka Pytam, bo już kiedyś na konk w Leclerc kupiłam złą gramaturę Vanisha i musiałam zapłacić za paragon na laptopa 300 zł emotka

ogólnopolski emotka to jest jeden i ten sam konkurs emotka zauważyłam, że jak C4 nie ma zbyt dużo własnych konkursów, to wrzuca do siebie ogólnopolskie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5896676 Napisano: 31.07.2014 02:49:59 w Wkurza mnie...
asiatko napisał(a):

zasnąc nie mogę, a już wszystkie barany policzone emotka

oj tam, oj tam emotka po co spać? Noc taka piękna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5896591 Napisano: 30.07.2014 21:26:34 w SZUKAM....
kurczak5 napisał(a):

szukam kogos kto doradzi mi, czy lepiej wyslac kupon z loteriady dzis czy w niedziele emotka

osobiście uważam, ze to nie ma znaczenia emotka bo szanse na wygranie z 1 kuponem są praktycznie zerowe emotka ja codziennie wysyłam po kilka i już mi się to nudzi, a efektów brak emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5896549 Napisano: 30.07.2014 20:21:38 w Połączenia nieodebrane
norweska20 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

abodak napisał(a):

renatak0 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

renatak0 napisał(a):

618 690 433 o 14.28 ?

Albedo emotka

dzięki,nie uwierzę ,ze to w końcu nescafe z tesco emotka

mozesz oddzwonic-sama wlasnie to zrobilam i Pani wszystko podala emotka

ale z tego numeru to o ile pamiętam informują o tygodniowej wygranej

No właśnie jak dzwoniłam nikt nie odbierał, a teraz jeszcze odkryłam na rozładowanym tel. 2 prywatne z wczoraj i jeden z dzisiaj, emotka
Mam nadzieję ,że nie z jednego konkursu ,bo mi jakaś nagroda przepadnie emotka

niekoniecznie, wczoraj informowali z tego numeru o bonach do ITM. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5896547 Napisano: 30.07.2014 20:20:18 w TESCO konkursy
a czy z 28 lipca dzisiaj informowali, czy zakończyli na 27?:P Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5896529 Napisano: 30.07.2014 19:36:23 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

malenka napisał(a):

Wkurzają mnie bezczelne baby, które nie widzą poza czubek własnego nosa!!!

Byłam dziś na ryneczku i taki zasuszony dziadziuś sprzedawał chrzan. Umyty, obrany, gotowy żeby go pokroić i do słoika włożyć za 50 groszy do sztuki. Przyszła kobieta wypacykowana, dosłownie poruszająca się z prywatną chmurę perfum i mówi temu dziadkowi, że za drogo, że jej potrzeba tylko jeden korzonek i kupi go za 10 groszy. Dziadek miał dobre serce więc się ugiął. A ona na to: "A jak po 10 groszy to jeszcze dwa wezmę". Normalnie scyzoryk mi się w kieszeni otworzył i powiedziałam, że za darmo pożyczę jej łopatę żeby sobie poszła ten chrzan sama wykopać skoro uważa, że praca drugiego człowieka jest tak mało warta i kupiłam od dziadka cały chrzan. W normalnej cenie. emotka emotka

emotka

LUBIĘ TO! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5896377 Napisano: 30.07.2014 15:44:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
i u mnie kafelki z rezerwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5896319 Napisano: 30.07.2014 14:04:08 w Rossmann
monikar napisał(a):

edzia21 napisał(a):

monikar napisał(a):

Ostatnio czytałam artykuł w którym poinformowano jakoby wg.najnowszych badań aspartam nie jest substancją szkodliwą. Nie wiem na ile w tym prawdy.

Witaminką też nie jest emotka Wiem o jaki artykuł Ci chodzi. Są różne szkoły, które odnoszą się do szkodliwości tych związków chemicznych. Kiedyś zajmowałam się tym z zamiłowania i nawet miałam okazję być za granicą na szkoleniu naukowym. Więc ciut ciut się znam. Dla mnie asp. to słodzik, którego unikam. Byś może nie zabije, ale po co się narażać, dodatkowo jest paskudny w smaku. emotka Ogólnie sądze, że wszytko co chemiczne i stworzone w laboratoriach przez człowieka jest szkodliwe i zwieksza zachorowalnosci wsrod populacji. Ale niektórych rzeczy nie da się uniknąć, niestety. Jak zyc?! To tak na zakonczenie emotka

Ja akurat spożywam aspartam bo nie mogę "zwykłego" cukru natomiast i tak jestem z nim bardzo ostrożna chemia to chemia.

Wiem, Monia...słodziki. Czasami trzeba emotka

A co do mojego "przyjaciela" Aristo: jakiś czas temu napisałam Ci PW. Zakończyłam publiczne spamowanie z Tobą. Jeśli masz coś do dodania, zapraszam do prywatnej dyskusji. PS. (1) przy wyrazie "Wiadomości" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5896255 Napisano: 30.07.2014 12:58:01 w Rossmann
PEPSI light jest paskudna, bo zamiast cukru, dosładzają ją aspartamem. I w wyniku może i jest light, ale za to ma paskudny smak i ma w sobie silnie rakotwórczy środek, który najczęściej atakuje i uszkadza mózg. ;D Szkoda, ze ograniczenie jest do wersji Light, u mnie nie ma na nia chetnych ;/ z wiadomych przyczyn. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5896100 Napisano: 30.07.2014 02:37:25 w Rossmann
Aristo napisał(a):

edzia21 napisał(a):

dokałdnie emotka a ja już się osobiście o to postaram, żeby owi "zawodowcy" od laurek obeszli się smakiem i goryczą straconego czasu przy wykonywaniu owych "dzieł" emotka

Nie wiem na ile to prawda, ale podobno organizator sie wypowiedzial, ze linki wchodza do gry, wiec wiele nie zdzialasz...

To się jutro okaże, jak sobie przekręcę do Centrali Rossmanna, a później do Digital One... uwierz, że Twoi znajomi (a może i Ty sam?! emotka ) z twórczymi "ajdijami" nic nie zdziałają. Nie oni pierwsi, nie ostatni emotka

Po drugie: konkurs jest opisowy, jeśli rossek sobie życzy fotografie, czy filmiki - wyraźnie to zaznacza. Agencja nie połakomi się na nagradzanie prac niezgodnych z regulaminem w myśl zasady "fair play" - konkursy są w głównej mierze przeprowadzane dla mugoli. Jeśli jeszcze o tym nie wiesz, nie wiem czego tu szukasz. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5896098 Napisano: 30.07.2014 01:53:48 w Kaufland konkursy
kalisto1986 napisał(a):

To zaczyna być irytujące, meile olewają, Pani nie ma, nikt niby nic nie wie.
Skoro Pani jest na urlopie i nie dokończyła czegoś to logiczne jest to, że przekazuje swoją prace innej osobie emotka

widocznie ta agencja jest aż tak "lewa" emotka wolałam 4FRAME emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5896091 Napisano: 30.07.2014 00:13:13 w Rossmann
monikar napisał(a):

Aristo napisał(a):

monikar napisał(a):

chyba w niedziele było najmniej osób z tego co wyliczyłam emotka

Tylko ze wtedy, z tego co wiem, kilku "zawodowcow" wyslalo swoje zgloszenia...

co masz na myśli pisząc "zawodowiec"? "artystę" od laurek?

ja w owych "zawodowców" średnio wierzę...

dokałdnie emotka a ja już się osobiście o to postaram, żeby owi "zawodowcy" od laurek obeszli się smakiem i goryczą straconego czasu przy wykonywaniu owych "dzieł" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0