Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5885706 Napisano: 09.07.2014 00:00:00 w Informują
kunlunija napisał(a):

czy wiadomo już, kto wygrał głowne nagrody w serenadzie?
i czy jeśli dzisiaj fario informowało, to czy już raczej pozamiatane?

pozamiatane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5885537 Napisano: 08.07.2014 17:47:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martunik3 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

CODA1234 napisał(a):

wiem że tu wyskoczę jak Filip z konopi ale tak sie zastanawim ile trzeba mieć zgłoszonych paragonów z nivea by teraz trafić wycieczkę lub aparat.... i jakie są na to szanse jak się już ma kosmetyki.... ehhh.... pewnie w setkach.... emotka

Koleżanka wygrała voucher i kosmetyki a wysłała tylko 4 sms-jak ma się trafić to i jednym zgłoszeniem się uda emotka

nie sms, a poprzez formularz na stronce emotka

też wychodzę z tego założenia, że jak ma się udać, to nawet 1 zgłoszeniem można emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5885370 Napisano: 08.07.2014 13:35:26 w Wkurza mnie...
Cholernie wkurza mnie rzad i smieszne prawo polskie emotka mając 5,00 na studiach magisterskich nie mam prawa do ani 1 gr stypendium naukowego, bo to mój kolejny mgr emotka emotka jeszcze żeby o tym otwarcie i jawnie pisali... ale nie, po co emotka najlepiej dowiedzieć się o tym fakcie, tuż przed składaniem podania. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5885343 Napisano: 08.07.2014 13:07:24 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

kurcze... a ja wysłałam tylko 3...
2 smsem i 1 mailem
i w jednym miałam piwo emotka

ja tez emotka ale nazwalam je "schłodzonym trunkiem", że niby tak dwuznacznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5885148 Napisano: 08.07.2014 01:08:25 w Carrefour konkursy
monikar napisał(a):

widzę, że trafić nagrodę w tym konkursie będzie równie łatwo jak ustrzelić główną w lotka emotka

mam nadzieję, że najpierw pod uwagę będą brali smsy

dokładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5885141 Napisano: 08.07.2014 00:38:33 w Carrefour konkursy
marzenier napisał(a):

assal napisał(a):

Zgłoszeń było więcej jak dużo.
Koleżanka posłała 100 tekstów, wszystkie przez internet emotka
Takich osób jak ona na pewno było więcej.
Liczę, że zaczną od smsów i na nich jeszcze przez chwilę uwagę skupią. Maili nawet nie słałam.
Nie widziałam sensu emotka

No i moja nadzieja właśnie umarła
100 tekstów ??!!
Numer byłby niezły gdyby zażądali tyle paragonów ile tekstów poszło z wygranego maila emotka
Bo chyba nie posiada 100 rożnych adresów e-mail?
A moze posiada .
Ahh jak ja wciąż mało wiem emotka

a co to za problem pozakładać maile? Kiedyś, kiedyś siedziałam z kuzynką nad konkursem na polecenia i chyba w 3 dni z 600 maili powstało
emotka ale byłam młoda i głupia i chyba mi się w życiu nudziło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5885140 Napisano: 08.07.2014 00:37:09 w Carrefour konkursy
marzenier napisał(a):

edzia21 napisał(a):

A swoją drogą, ciekawe ile zgłoszeń wpłynęło emotka myślę, że możliwość zgłaszania mailem była gwoździem do trumny emotka ciekawe jak się z tym uporają.

Myśle że zgłoszeń było bardzo dużo emotka
Ze uruchomiły sie uśpione do tej pory konta mailowe emotka
I tylko taki osioł jak ja posłał 3 zgłoszenia bo tyle miał paragonów emotka ;)
A jak sie z tym uporają ?
Nie wiem emotka
Głęboko wierze ze zaczną to czytać juz od jutra emotka

Ja się obawiam czarnego scenariusza "wybierania" emotka dlatego nie widziałam większego sensu konkurowania z ludźmi, którzy poszli na "ilość" i wysłałam 2 zgłoszenia... niech się tam w maszynie losującej kotłują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5885111 Napisano: 07.07.2014 22:49:43 w Carrefour konkursy
A swoją drogą, ciekawe ile zgłoszeń wpłynęło emotka myślę, że możliwość zgłaszania mailem była gwoździem do trumny emotka ciekawe jak się z tym uporają. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5885106 Napisano: 07.07.2014 22:43:12 w Carrefour konkursy
monikar napisał(a):

marzenka1483 napisał(a):

dolly napisał(a):

Dochodzą Wam normalnie zwrotki na maila?

Mi też nie przyszło:-((( ale wysłałam z komórki i tam przyszło

nie mam zwrotki na mailu już od 2h, pewnie skrzynka przeładowana emotka

jakby była przeładowana to odbiłoby maila i wróciłby z błędem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5885021 Napisano: 07.07.2014 20:32:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paolka napisał(a):

maria1980 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

turli napisał(a):

Czy ktoś chciał zwrot paragonu z nivea? Załączaliście kopertę ze znaczkiem?

ja poprosilam, kosmetyki doszly, paragon nie

ale koperty nie dolaczylam, poprosilam tylko o zwrot wraz z wysylka nagrody

-kurcze nie pamietam na który konk tam tez mialam zakupy emotka rossmann chyba

ja prosiłam o zwrot ,nie trzeba było koperty ,bo wcześniej pytałam co trzeba dołączyć emotka
W sumie to ja paragon wysłałam w czwartek to czekam emotka

a po co wam te paragony spowrotem? emotka

Może mają jakieś inne konkursowe zakupy na nich emotka Ja też mam podobnie emotka ale nie wiem, czy paragon zdąży obrócić i wrócić. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5884975 Napisano: 07.07.2014 17:55:48 w Carrefour konkursy
kleinekrokodil napisał(a):

selenes napisał(a):

Ktoś orientuje się, kiedy mają informować z Prostej Taktyki Wygrywania? Czy czas nie był przypadkiem do dzisiaj? emotka

Dzisiaj, dzisiaj emotka

przecież w regulaminie jest napisane, że do dzisiaj jest komisja, a na informowanie mają 14 dni roboczych. czyli do 25 lipca. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5884914 Napisano: 07.07.2014 16:16:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

TO JA Z TĄ 1 SZANSĄ WIDZĘ SIĘ NIECIEKAWIE....NO NIESTETY, ALE KUPONY ZOSTAWIAJĄ W MASZYNIE I TRZEBA SIĘ O NIE PROSIĆ.POTEM UDAJĄ,ŻE NIE WIEDZĄ O CO CHODZI - a po co to pani, tam trzeba sms wysłać,szkoda kasy i tak Pani nie wygra" to są teksty Pań w Lotto. Jakie troskliwe o moje finanse.....

Nie zostają w maszynie, tylko drukują się na samym końcu, jak już każdy normalny mugol odejdzie od maszyny lotto. Kolektorka musi nacisnąć "zakończ" aby poszedł...ostatnio dała mi w łapę kilkadziesiąt sztuk, po moim pytaniu o należny mi kuponik emotka

przecież ja napisałam,że "ZOSTAWIAJĄ" w maszynie a nie ,że "ZOSTAJĄ"....

na to samo wychodzi, zostawiają w maszynie, bo zanim klikną ZAKOŃCZ, każdy odchodzi. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5884846 Napisano: 07.07.2014 14:26:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

TO JA Z TĄ 1 SZANSĄ WIDZĘ SIĘ NIECIEKAWIE....NO NIESTETY, ALE KUPONY ZOSTAWIAJĄ W MASZYNIE I TRZEBA SIĘ O NIE PROSIĆ.POTEM UDAJĄ,ŻE NIE WIEDZĄ O CO CHODZI - a po co to pani, tam trzeba sms wysłać,szkoda kasy i tak Pani nie wygra" to są teksty Pań w Lotto. Jakie troskliwe o moje finanse.....

Nie zostają w maszynie, tylko drukują się na samym końcu, jak już każdy normalny mugol odejdzie od maszyny lotto. Kolektorka musi nacisnąć "zakończ" aby poszedł...ostatnio dała mi w łapę kilkadziesiąt sztuk, po moim pytaniu o należny mi kuponik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5884586 Napisano: 06.07.2014 16:50:30 w Biedronka
zuzola napisał(a):

BeMyPenguin napisał(a):

zuzola napisał(a):

jak macie opisane pomadki bebe na paragonie?
i czy to jest pewne że się nadają?

Ja mam "Pomadka Bebe 4,9g"

mkrzysiek napisał(a):

zuzola napisał(a):

jak macie opisane pomadki bebe na paragonie?
i czy to jest pewne że się nadają?

Pomadka Bebe4.9g A1.000x3,99 emotka

dzieki,ja też mam pomadka Bebe 4,9g
ale ktoś się dowiadywał czy może być taki produkt?

a dlaczego miałby nie być? Przecież jest i w regulaminie i na plakacie, nie rozumiem w czym problem Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5884568 Napisano: 06.07.2014 14:48:16 w TESCO konkursy
turli napisał(a):

Czy Farmio informowało? Mam zapisane że do 6.07

do 8 mają czas, tam były zaznaczone 3 dni robocze od posiedzenia komisji 3 lipca Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5884280 Napisano: 04.07.2014 22:38:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

bmma napisał(a):

malgol napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na kosmetyki NIVEA? Ja nie dostałem z 13 czerwca.....

ja też czekam na kosmetyki z pierwszego tygodnia

emotka
Dostałam już moje Nivea wygrane 23 czerwca.
Nie mam nadal na tż wygrane 21 czerwca. Paragony poszły tego samego dnia.
Czy można 2 nagrody na 1 adres?

ja czekam na wygraną z pierwszego dnia loterii-wyslałam zapytabie-wszystko jest ok z paragonem mam czekac na nagrode

a zmienił Ci się status paragonu w aplikacji?

mam cały czas wylosowany emotka

aa, czyli nie zmieniaja - pytam z ciekawosci, bo ja tez mam "wylosowany" i jeszcze nie dostalam nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5884263 Napisano: 04.07.2014 22:09:44 w SZUKAM....
kristof23 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Czy ktoś oprócz mnie czeka na telefon z loterii Big Stara? emotka a może już informowali z pierwszego etapu?

dzis ok godz 16 informowali emotka

Ty to masz szczęście, w każdej loterii wygrywasz, zazdroszczę! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5884219 Napisano: 04.07.2014 20:30:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

bmma napisał(a):

malgol napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na kosmetyki NIVEA? Ja nie dostałem z 13 czerwca.....

ja też czekam na kosmetyki z pierwszego tygodnia

emotka
Dostałam już moje Nivea wygrane 23 czerwca.
Nie mam nadal na tż wygrane 21 czerwca. Paragony poszły tego samego dnia.
Czy można 2 nagrody na 1 adres?

ja czekam na wygraną z pierwszego dnia loterii-wyslałam zapytabie-wszystko jest ok z paragonem mam czekac na nagrode

a zmienił Ci się status paragonu w aplikacji? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5884217 Napisano: 04.07.2014 20:28:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bmma napisał(a):

Czy u Was potwierdzali adres telefonicznie? Chyba to Nivea dzwoniło...

Nivea dzowni chyba tylko z głownymi danego dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5884179 Napisano: 04.07.2014 18:15:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

edzia21 napisał(a):

JAKBY COŚ - info dla potomnych od org: nie trzeba nic potwierdzać, odesłać paragon w stanie "naturalnym", oni sobie sami potwierdzą, jeśli będą mieli wątpliwości emotka

być może w niektórych nie trzeba. Ale w niektórych regulaminach jest wyraźnie powiedziane, że w przypadku wątpliwości, gdy paragon wyraźnie nie mówi, co się właściwie kupiło, należy zrobić stosowną adnotację w sklepie. Lepiej chyba na wszelki wypadek, starać się o dokładne opisanie, bo szkoda, by ktoś potem w agencji odrzucił paragon. No i dokładnie czytać regulamin, czy jest taki zapis.

ale ja napisałam to tylko i wyłącznie w odniesieniu do loterii NIVEA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0