Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5870057 Napisano: 03.06.2014 21:30:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

aniabania napisał(a):

Ja jeszcze wrócę do Megaloterii - pamiętam, ze była dyskusja na ten temat. I gdybym nie wiedziała, że na forum padła nagroda, to miałabym wątpliwości co do tej loterii.

Byłam w niedzielę pierwszy raz w DC. Kupiłam dwa produkty promocyjne (naklejka jak byk, ze biorą udział w Megaloterii). Oczywiście przy kasie kuponu nie dostałam. Ba, nawet paragonu mi kasjerka nie dała. Pomyślałam, że może już się skończyła. Ale patrzę że plakat jest. Wracam i pytam panią, czy loteria jeszcze obowiązuje. Pani na to owszem, tylko produkty trzeba mieć. Ja że mam. Pani: no tak, rzeczywiście miała pani "gararetkę". Tylko paragonu poszukam.
Kupon mi dała, paragon z kosza wyjęła (!). Wypełniłam. Wrzuciłam. Ale słyszałam, ze bardzo smętnie spadł na samo dno. Nie mam wielkich nadziei, że z tej urny gdzieś go przeniosą. Chyba, że do kosza.

A jak to u Was to wygląda?

No właśnie ja nie podważam wiarygodności tej loterii, tylko wydaje mi się, że u nas (mała miejscowość, małe sklepiki ABC, GROSZEK, DC) te paragony/urny są dla ozdoby. Myślę, że u nas nie ma zainteresowania tym konkursem to i ludzie nie pytają co się dzieje z urną po zakończeniu etapu. Mi to w sumie już wisi, u siebie nic nie ugram i dałam sobie spokój. emotka

właśnie małe mieścinki najczęściej wygrywają i to mnie zastanawia. U mnie rok temu we Wrocku urna pękała w szwach, koleżanka z Warszawy mi pisala, ze u niej bylo tyle zgloszen, ze jej kartka nie chciala wejsc do urny. A w zadnym losowaniu nie wygral nikt z Wroclawia, nikt z Warszawy, nikt z innych wiekszych miast (chyba tylko w Krakowie cos wpadlo raz) itd. Patrzac statystycznie, z najwiekszych miejscowosci powinno wygrywac najwiecej ludzi. Nie wiem, nie wiem. Teraz specjalnie jezde na pobliskie wioski i tam wysylam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5870046 Napisano: 03.06.2014 21:17:36 w Lotto i inne
ociechonska20 napisał(a):

a gdzie można kupić taki cały nowy pakiet 200 zdrapek ? W sklepikach i kolekturach zawsze mają po kilkanaście, czy kilkadziesiąt zdrapek emotka

u mnie normalnie w sklepikach np. Inmedio, czy Kolporter mają paczki, tylko trzeba trafić, ale ogólnie prawdopodobieństwo tego jest duże emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5869987 Napisano: 03.06.2014 19:22:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
teodozja napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

synk napisał(a):

wrzucają wyniki na Auchan. Powoli, sklep po sklepie...

tyle że nagród jest po 13 emotka
miało być 3x200,00 a jest 2x200,00 emotka

Faktycznie tylko w pierwszym mieście 3 razy 200 zł

A swoją drogą, szkoda że w tym Auchan nie ma rezerwy. Byłam odebrać swój bonik na 100 zł we Wrocku, a tam u góry na liście przy klientce (bon 200 zł) zapis - "współpracownik auchan" i nagrody jej nie dzadzą emotka nie wiem, czy ci ludzie regulaminów nie czytają, czy co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5869818 Napisano: 03.06.2014 14:56:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mkrzysiek napisał(a):

Może warto zrobić nowy dział z aktualnymi ciekawymi konkursami promocyjnymi z dokładnym opisem?

jestem za emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5869753 Napisano: 03.06.2014 13:20:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mkrzysiek napisał(a):

Fajny konkurs tylko szkoda że nie chcą numeru paragonu
Ludzie na jeden paragon wyślą dziesiątki zgłoszeń
Potem zaczną szukać paragonu bo wpadła nadprogramowa wygrana
Drogi "Zespole Swiift" prosimy w kolejnych konkursach wymagać podania numeru paragonu jak to robia inne agencje reklamowe np Smolar emotka

dokładnie emotka tylko nie wiem po co dodawali opcje mailowa emotka ta to dopiero daje niektórym pole do popisu, a biorąc pod uwagę konkurs Hochland - zostały po nim pokaźne zasoby mailowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5869533 Napisano: 03.06.2014 00:10:52 w Giełda Kodów ; )
Cola: HTTN JKNE oraz HTTK ZADD emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5869032 Napisano: 02.06.2014 11:08:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Powiedzcie mi czy w konku Grześki z biletami biorą udział wszystkie paragony czy tylko konkretnego sklepu, sieci sklepów? Regulamin niby określa że każdy sklep ale wole się upewnić bo na stronie Carrefoura tez jest info.

każdy sklep, tak jak bylo w gra-ski emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5868955 Napisano: 02.06.2014 01:12:24 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Tulipanka, ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że Raffaello, czy ktokolwiek inny nie orientuje się kto należy do jednej rodziny. To, że niektórzy konkursowicze się już kojarzą, wiedzą kto jest czyją siostrą czy żoną, to wcale nie znaczy, że organizator zapamięta to wszystko. Grałam u nich wiele razy i nie pamiętam, żeby spóźniali się przesadnie. Fakt - zawsze wszystko u nich jest ostatniego regulaminowego dnia, ale nie kojarzę poślizgu. Może wkrada się tu kwestia dni a dni roboczych, nie wiem, jednak na opóźnienia nie narzekam. To, że czeka się u nich na wyniki miesiąc, a drugi miesiąc na nagrody to już inna (irytująca) sprawa. Może to wynika z faktu, że sami organizują te akcje, bez żadnych zewnętrznych agencji.

To nie jest raffaello, tylko agencja reklamowa emotka z resztą robią też kilka innych konkursów na innych profilach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5868828 Napisano: 01.06.2014 11:35:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

mam paragon na kokosy fa z rossmanna, 6 cyfr ukośnik i 4 cyfry. w polu mieści się numer tylko do dwóch cyfr po ukośniku-mogę wpisać numer sprzed ukośnika? bo chyba cały powinnam wpisać? ktoś coś wie?

przecież w numerze paragonu z rosska nie ma żadnych ukośników. emotka

no właśnie nie wiem, jakiś dziwny, inny ten paragon, taki szeroki. kupione 30.04. także wczas chcę go rejestrować emotka mam na nim tak: nr wydr. 6 cyfr, ukośnik i 4 cyfry. nr transakcji na dole ma 3 cyfry.

nie mam pojęcia, szczerze to ja też wysyłałam nr paragonu z rosska na ten konkurs i problemów nie było, bo numer był normlany emotka A ten z ukośnikami to jest ten u góry naprzeciwko daty??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5868786 Napisano: 01.06.2014 01:01:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

mam paragon na kokosy fa z rossmanna, 6 cyfr ukośnik i 4 cyfry. w polu mieści się numer tylko do dwóch cyfr po ukośniku-mogę wpisać numer sprzed ukośnika? bo chyba cały powinnam wpisać? ktoś coś wie?

przecież w numerze paragonu z rosska nie ma żadnych ukośników. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5868750 Napisano: 31.05.2014 21:45:22 w SZUKAM....
BeMyPenguin napisał(a):

Czy w konkursie Stokrotki (Pomysł na...) trzeba wysłać zgłoszenie danego dnia, jeśli np. chciałabym wygrać ekspres, czy oni tego dnia ze wszystkich zgłoszeń losują? Mam nadzieję, że dość jasno zadałam pytanie i rozumiecie o co mi chodzi emotka

Oni chyba wybierają, a nie losują (przynajmniej teoretycznie emotka ). Jeśli chcesz ekspres, musisz wysłać w niedzielę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5868476 Napisano: 30.05.2014 18:23:28 w Biedronka
aguagu napisał(a):

Jeśli mam na paragonie tylko ul. na której znajduje się sklep, to mam tylko ją wpisać, czy znaleźć nr i z nr? Chodzi mi o konkurs "Rozbłyśnij z E na wiosnę"

nie, masz wpisać dokładnie tak jak jest na paragonie! emotka ja też kiedyś jakiś sklep miałam bez nr. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5868464 Napisano: 30.05.2014 18:09:02 w Wygraj mi / Wygram za...
hateero napisał(a):

Auchan, gram, wynik z bonusami(po Twojej stronie, 5 fejkowych kont + 3 karty obojetnie jakie nry - nie sprawdzaja przy odbiorze, już odbierałem bony) jaki osiągam obecnie to: 451400 i będzie lepiej, tylko konkretne oferty - przelew gotówkowy, przed oddaniem konta z wygraną do odbioru

update: 453400, jestem w Żorach jako testowy4 (403400+50000 z poleceń)

no to już masz jak w banku, że w 2 etapie sprawdzać będą emotka znajoma z tego forum dzwoniła zgłosić sprawę do centrali i coś tam poczynią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5868346 Napisano: 30.05.2014 14:32:55 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ale teraz można dać 7 osobom - i to mnie bardziej cieszy emotka
No ok, nagroda miała być inna (inaczej zapakowana), ale to co wypisują na profilu Raffaello doprowadzi jedynie do tego, że przestaną organizować konkursy. Chcieli dobrze, coś tam im nie wyszło - przyznali, że z ich winy, przepraszają, rozmawiają z fanami, nie olewają sprawy. Ja uważam, że taki sposób wykłócania się będzie z niekorzyścią tylko dla nas. W tym roku jest mniej ciekawych konkursów, agencje i organizatorzy ciągle słuchają pretensji, o wszystko. Konkursowicze potrafią wywlekać takie głupoty i roszczenia, że rzygać się chce. Żeby nie było - ja nie bronię Raffaello, ale jestem w miarę elastyczna w takich sprawach. Dostanę 100 pralinek? Nie, bo dostanę ich 105 emotka Sami pleciemy sznur na nasze konkursowe szyje...

Chętnie kliknęłabym "lubię to" emotka

dokładnie emotka dali "d", ale to nie powód żeby to roztrząsać, bo i tak nic nie wskórają. Ale w sumie na FB, nie takie "jatki" widzialam. Ludzie kloca sie nawet i odlugopisy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5868312 Napisano: 30.05.2014 13:48:57 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ale z tym Raffaello dali "tyłka" na serio... nie dziwię się, że ludzie są wpienieni. Mi to ogólnie wisi, ale chciałam dać komuś w prezencie niesztampowe opakowanie Raffaello (olbrzymie na 100 sztuk) jak w reklamie, ale niestety dostane 6 sztuk małych opakowań Raffaello, które będą zapakowane w opakowanie zbiorcze, jakie trafia do wszystkich sklepów detalicznych "do rozerwania" + 1 luzem emotka

wystarczy troche kreatywnosci i mozesz sama stworzyc oryginalne pudelko, do ktorego wrzucisz te wszystkie praliny. Nie dosc, ze bedzie to cos fajnego, to moze jeszcze posluzyc jako opakowanie na cos innego jak praliny zostana zjedzone.

ojj kreatywnosci to ja mam na tyle, ze nie raz tworzylam bukiety z pralinek raffaello i ferrero rocher, wiec prosze sie o nia nie martwic emotka oryginalne pudełko, stworzone wlasnorecznie to tam pikuś, ale chodzi mi o sam fakt! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5868299 Napisano: 30.05.2014 13:37:34 w Wkurza mnie...
Ale z tym Raffaello dali "tyłka" na serio... nie dziwię się, że ludzie są wpienieni. Mi to ogólnie wisi, ale chciałam dać komuś w prezencie niesztampowe opakowanie Raffaello (olbrzymie na 100 sztuk) jak w reklamie, ale niestety dostane 6 sztuk małych opakowań Raffaello, które będą zapakowane w opakowanie zbiorcze, jakie trafia do wszystkich sklepów detalicznych "do rozerwania" + 1 luzem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5868069 Napisano: 29.05.2014 23:00:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aga67 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

frodo napisał(a):

donia7 napisał(a):

Myślicie, że ze Stokrotki majówkowej wszystkie eski i mejle już poszły? Ktoś wysyłał przez stronkę i dostał emaila?

Ja wysłałam i tak i tak. W e-mailu cisza...

Ja wysyłałam 1 zgłoszenie przez stronkę, ale wiadomość o wygranej dostałam i tak na telefon (podawało się tam numer telefonu).

ee tam narzekacie, dzisiaj miałam PRZYJEMNOŚĆ zobaczyć, co smolar nagradza - nagrodzone hasła Colgate w Makro emotka i powiem, kopara mi opadła emotka Żeby nie bylo wrzaskow - rowniez wygrałam tam...ale nie wiem czy sie cieszyc emotka

ale co? takie fajne czy takie kiepskie?

http://ptconcept.pl/optic jak zjedziecie niżej, będą hasła... ja się ogólnie nie wypowiadam, bo nie chcę być zjechana. Oceńcie same emotka

To cały Smolar.Dla mnie trudny,choć czasem coś ugram, ale raczej przez przypadek emotka

aga67 sorry za błąd, toż to nie Smolar emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5868064 Napisano: 29.05.2014 22:53:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jolcia12 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

frodo napisał(a):

donia7 napisał(a):

Myślicie, że ze Stokrotki majówkowej wszystkie eski i mejle już poszły? Ktoś wysyłał przez stronkę i dostał emaila?

Ja wysyłałam 1 zgłoszenie przez stronkę, ale wiadomość o wygranej dostałam i tak na telefon (podawało się tam numer telefonu).

ee tam narzekacie, dzisiaj miałam PRZYJEMNOŚĆ zobaczyć, co smolar nagradza - nagrodzone hasła Colgate w Makro emotka i powiem, kopara mi opadła emotka Żeby nie bylo wrzaskow - rowniez wygrałam tam...ale nie wiem czy sie cieszyc emotka

http://ptconcept.pl/optic jak zjedziecie niżej, będą hasła... ja się ogólnie nie wypowiadam, bo nie chcę być zjechana. Oceńcie same emotka

to nie smolar tylko PTC Concept

ochh to nie wiem czemu mi smolar gdzies tam w regulaminie wpadl w oko emotka to przepraszam za zamieszanie, juz zmeczona jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5868060 Napisano: 29.05.2014 22:50:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jolcia12 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

frodo napisał(a):

donia7 napisał(a):

http://ptconcept.pl/optic jak zjedziecie niżej, będą hasła... ja się ogólnie nie wypowiadam, bo nie chcę być zjechana. Oceńcie same emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5868054 Napisano: 29.05.2014 22:47:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiu napisał(a):

frodo napisał(a):

donia7 napisał(a):

ee tam narzekacie, dzisiaj miałam PRZYJEMNOŚĆ zobaczyć, co smolar nagradza - nagrodzone hasła Colgate w Makro emotka i powiem, kopara mi opadła emotka Żeby nie bylo wrzaskow - rowniez wygrałam tam...ale nie wiem czy sie cieszyc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0