Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5848530 Napisano: 10.04.2014 19:11:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kosmetyki BFly z Astora z Fb Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5848520 Napisano: 10.04.2014 18:52:58 w Hochland
olivkap napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Mnie zastanawia fakt, iż 1 raz opiekacze dali osobom, które nie dostały bonów. Nie to, że im żałuję, absolutnie, sama osobiście wolę bon od opiekacza. Interpretuję to trochę jako chęć nagrodzenia jak największej liczby osób...

Też mnie to zastanawiało i doszłam do podobnych wniosków. Może doczytali jeszcze kilka haseł? emotka

niech lepiej nie doczytują po fakcie, tylko czytają wszystko przed ogłoszeniem wyników. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5848137 Napisano: 10.04.2014 00:51:55 w Hochland
mariolakal napisał(a):

Czy te nasze wypociny gdzieś są zamieszczane ? Albo jakaś lista nagrodzonych ??? Cheeeba nigdy nie zakumam tego hochlanda... emotka

Nie, listy raczej nie będzie, ani nic nie będzie publikowane emotka Wszystko odbywa się drogą mailową emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5848123 Napisano: 09.04.2014 23:40:09 w Hochland
mia napisał(a):

dorfika napisał(a):

Wlasnie skleciłam cos na Hochland. Wysłałam eska i emotka zwrotka: Przepraszamy, konkurs juz się zakończył.

Przecież miał być do 9.04. emotka

Może pomyliłaś prefix?
Wyślij przez stronę - strona przyjmuje. emotka

SMS`y jeszcze 5 minut temu tez szły bez problemu, może sprawdz prefix emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5847442 Napisano: 08.04.2014 21:30:48 w Hochland
mahuska napisał(a):

staszek napisał(a):

mahuska napisał(a):

staszek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nilia22 napisał(a):

staszek napisał(a):

w konkursie PiP na nazwę kanapki, piszecie samą nazwę czy też jakieś uzasadnienie?

Ja pisalam uzasadnienie, ale nie wiem czy dobrze, moze powinna byc sama nazwa kanapki emotka

ja też z uzasadnieniem emotka ale nie mam pojęcia jak ma być... pewnie jutro będą wyniki, to się przekonamy emotka

mi się nie chciało wysilać i z uzasadnieniem jedno wysłałam, reszta z samą nazwą. Zobaczymy, oby jutro emotka

ja bym jednak wolała aby część przeczytali emotka

mogą czytać, mogą losować, byle dobrze emotka

w sumie już mi wszystko jedno, byle bym coś wygrałą emotka

emotka dokładnie! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5847418 Napisano: 08.04.2014 20:41:29 w Hochland
nilia22 napisał(a):

staszek napisał(a):

w konkursie PiP na nazwę kanapki, piszecie samą nazwę czy też jakieś uzasadnienie?

Ja pisalam uzasadnienie, ale nie wiem czy dobrze, moze powinna byc sama nazwa kanapki emotka

ja też z uzasadnieniem emotka ale nie mam pojęcia jak ma być... pewnie jutro będą wyniki, to się przekonamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5847166 Napisano: 08.04.2014 13:22:02 w Biedronka
mgrzel napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

A tak z ciekawości & w ramach statystyki: wygrał ktoś w Edenie zgłoszeniem z ostatniego dnia? emotka

właśnie nie...z pisałam z dużą ilością osób i pokazywały swoje prace - były naprawdę świetne i nic. Dodatkowo kilka osób wygrało swoimi jak to określiły "najgorszymi" pracami zgłoszonymi na początku, a te wysyłane później przepadły...

judytkak ja wiem, że Ty wygrałaś głóną i szczerze Ci jej gratuluję. Jesteś dobra w te klocki i nie sądze żeby Cię wylosowali. Jednak po tak krótkim czasie na wybór, setką wiadomości od innych, którzy tu w postach też sie nie wypowiadali - dziwna sprawa. Po prostu byłam ciekawa jakie odpowiedzi wygrały, tym bardziej że dzwoniąc do nich informowali, że zgłoszenia będą pokazane, nie pokazali - dziwne. Wiadomo, teraz jest tak, że każdy kto wygrał będzie bronił, kto nie będzie narzekał, jednak ja jestem jedynie ciekawa. emotka

a niejeden plagiat, który być może coś wygrał...to już swoją drogą emotka

Ja wygrałam za ostatni dzień emotka Edzia masz rację, że ten kto wygrał będzie bronił wyników. Mój tekst nawet mi wyszedł, czułam, że się uda emotka Podobno w agencji czytali na bieżąco zgłoszenia, więc może warto uwierzyć, że jednak losowania nie było. Ja przynajmniej w to wierzę emotka

Podobno tak, ale to jest mało prawdopodobne... odpowiedź jest trochę wyżej w poście ejulek59 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5847151 Napisano: 08.04.2014 13:10:33 w Biedronka
ejulek59 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Na stronie Edenu pojawila sie lista zwyciezcow, tylko jakos nie widze zwycieskich prac ... ciekawe czy w ogole beda emotka

Nie będzie, ale to i dobrze, info z agencji

Jak agencje losują to zwykle nie podają haseł, żeby nie robić sobie obciachu. Tutaj miało się zebrać 3-5 osobowe jury(organizatorzy+sponsorzy)-wątpię, żeby codziennie spotykali się na kawce wybierać hasła z danego dnia. A nad hasłami na pewno każdy spędził wiele czasu, żeby napisać coś sensownego więc decyzja organizatorów o niepublikowaniu hasła jest nie fair.

dokładnie i śmierdzi emotka i o to mi chodzi, a nie żeby kogokolwiek obrazić, kto wygrał. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5847148 Napisano: 08.04.2014 13:07:41 w Biedronka
joan napisał(a):

A tak z ciekawości & w ramach statystyki: wygrał ktoś w Edenie zgłoszeniem z ostatniego dnia? emotka

właśnie nie...z pisałam z dużą ilością osób i pokazywały swoje prace - były naprawdę świetne i nic. Dodatkowo kilka osób wygrało swoimi jak to określiły "najgorszymi" pracami zgłoszonymi na początku, a te wysyłane później przepadły...

judytkak ja wiem, że Ty wygrałaś główną i szczerze Ci jej gratuluję. Jesteś dobra w te klocki i nie sądze żeby Cię wylosowali. Jednak po tak krótkim czasie na wybór, setką wiadomości od innych, którzy tu w postach też sie nie wypowiadali - dziwna sprawa. Po prostu byłam ciekawa jakie odpowiedzi wygrały, tym bardziej że dzwoniąc do nich informowali, że zgłoszenia będą pokazane, nie pokazali - dziwne. Wiadomo, teraz jest tak, że każdy kto wygrał będzie bronił, kto nie będzie narzekał, jednak ja jestem jedynie ciekawa. emotka

a niejeden plagiat, który być może coś wygrał...to już swoją drogą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5847123 Napisano: 08.04.2014 12:41:52 w Biedronka
termitek99 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Na stronie Edenu pojawila sie lista zwyciezcow, tylko jakos nie widze zwycieskich prac ... ciekawe czy w ogole beda emotka

Nie będzie, ale to i dobrze, info z agencji

to lipa emotka chciałam poznać te wszystkie perełki wybrane w mgnieniu oka emotka - no trudno emotka

wiedziałam że tak będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5847085 Napisano: 08.04.2014 11:49:50 w Biedronka
Na stronie Edenu pojawila sie lista zwyciezcow, tylko jakos nie widze zwycieskich prac ... ciekawe czy w ogole beda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5846864 Napisano: 07.04.2014 19:55:06 w Hochland
pawwwel napisał(a):

Czy oni dzwonią czy informują mailowo. smsowo? Bo miałem dzisiaj dziwny telefon, ale coś rozłączyło... ;/

mailowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5846571 Napisano: 07.04.2014 12:56:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

mia napisał(a):

Dzięki, isiulka i edzia. emotka
Ludzie to maja nawalone, ale nataszka tez ma racje - posłaliby maile w terminie, to mieliby spokój. emotka

Przykro patrzeć, jak jedna z najlepszych agencji schodzi na psy... emotka

A najśmieszniejsze jest to że zawiesili konto FB -dziecinada!

najwidoczniej mają COŚ na sumieniu i sie przestraszyli - inaczej tego wytlumaczyc nie mozna emotka bylam ciekawa jakie stanowisko zajma, a oni wszytko usuneli i juz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5846567 Napisano: 07.04.2014 12:48:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tam bardziej chodzilo o to, ze smolar olewa konkursy, zwyciezcy sa wybierani cytuje: niczym z bebna losujacego, cos tam bylo o terminach i o tym, ze pora powiadomic Henkela o wszystkim i ze pojdzie reklamacja, bo na pewno jest wiele innych agencji, ktore zajma sie tym lepiej - cos w ten desen. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5846552 Napisano: 07.04.2014 12:33:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
beata21 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Czy mi się wydaje, czy Smolar usunął FB ? Tzn. ze swoje strony www nie ma już przekierowania, a na profilu FB usunięte jest wszystko, łącznie z logo firmy.

Chyba, że to moje konto po zmianie płata figle i tylko ja nic nie widzę ?

nie wiem,czy zlikwidowali, ale mam to samo emotka

ja też nic nie widzę, ale ostatnio jak byłam u nich na profilu (jak wrzalo z Persil Lavender) ktos umiescil u nich na fejsie post, ze zglasza sprawe Henkelowi i ze sa w sumie "beznadziejna agencja" cos tam cos tam (juz nie pamietam) i ze jest na pewno wiele lepszych i bardziej zorganizowanych emotka a na drugi dzien juz profil Smolra stal sie martwy. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5845964 Napisano: 04.04.2014 20:18:59 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

wkurza mnie jak ktoś wjeżdża w d..ę mojemu wygranemu autu emotka

proponuję wyposażyć się w bejsbola emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5845536 Napisano: 04.04.2014 00:39:55 w Gratulacje! Dla wygranych!
GRATULACJE emotka emotka wspaniała wygrania - udanej zabawy w Prowansji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5845211 Napisano: 03.04.2014 13:31:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

polarniczka napisał(a):

https://www.e-kon...er.html#.Uz1FIKKPWZR
do 02.04.2014 mieli rozsyłać e-maile do laureatów... nikt się nie chwalił?

Pewnie opóźnienie mają...

eee już po "ptokach" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5845206 Napisano: 03.04.2014 13:28:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
magnus napisał(a):

mgrzel napisał(a):

violka88 napisał(a):

czy już powiadamiali laureatów z konkursu
Wygraj wakacje w Prowansji - smolar??? emotka

No właśnie nikt się nie chwalił, więc pewnie jeszcze nie. Ja do tej pory we wszystkich persilowo-lawendowych konkursach wielkie pudło. Nie potrafię się z tą świeżością wstrzelić emotka

Info ze SMOLARA - konkurs rozwiązany, zwycięzcy ponformowani majlowo w dniu 02.04, na stronie wyników nie będzie emotka
Zamiecione
emotka

emotka co się dzieje? kwiecień miesiącem wielkich loterii? Bez kitu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5845070 Napisano: 03.04.2014 01:51:09 w Intermarche
mariolakal napisał(a):

Dzięki, Marta !
PS. Mam jeszcze dwa pytanka:
1. Czy ktoś się orientuje w jakiej cenie jest woseba ?
2. A propos konka wedel: co tam można kupić najkorzystniej ?
Będę przelotem w ITM, a w ogóle się nie orientuję ?nie byłam nigdy w tym markecie/... emotka

w sumie i tak musisz kupić za min 15 zł, także kombinacji może być wiele. Jak chcesz najbliżej 15 zł to polecam ptasie mleczko kokosowe i czekoladę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0