Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edzia21
Postów 9842
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na pewno
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
luzz
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przeczytałam właśnie regulamin jeszcze raz... i NIE MA ANI SŁOWA o tym, że dany paragon jest ważny jedynie daną edycję. Tak było w biedrze, więc może się komuś regulaminy pokiełbasiły.
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a gdzie jest taki zapis w regulaminie? czytalam regulamin i nigdzie mi w oko nic nie wpadlo, ze na kazdy etap nowy paragon
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tak, zapewne pan sławek
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja rowniez odaam za darmo, jesli tylko ktos potrzebuje
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
właśnie owa "gwarancja promocyjna" jest na tyle w dechę, że nie wymaga paragonu ani nic! Dodatkowo sama sobie uzupełniasz na niej datę zakupu itd
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja jestem zdania, że nagroda jest, tylko Panie rossmannowiczki mają burdel na zapleczu i nie ogarniają sprawy...kilka razy mnie zwodzono swojego czasu, że nagrody nie ma, nie przyszła - to zrobiłam zadymę i od razu się znalazła, bo im niechcący "spadła za biurko". Nagrody w momencie dotarcia do docelowej drogerii są kasowane przy rozpakowywaniu towaru i wtedy są wysyłane maile systemowe, że nagroda dotarła. Te maile czasami są nadawane o 23, 2 w nocy i 4 nad ranem - wtedy rozpakowuje się towary w rossku.
Tak więc: w momencie, kiedy nagroda dojedzie do rosska jest kasowana i dostaje się info, że nagroda dotarła (i jest na 100%, bo innej opcji nie ma), a jak się odbiera jest znowu kasowana i dostaje sie info na maila z podziękowaniami za udział w konkursie. I kropka.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tak, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mnie też... bo to jest na zasadzie: "patrz jakie mam słodkie dziecko, zobacz jak pozuje, no dawaj nagrodę, no już...!" Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja bym powiedziała, że nawet potrójnie
w temacie clubcard i u mnie
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jestem dokładnie w tej samej sytuacji...a do tego paragon był na kilkanaście tys zł. bo było na nim kilka sprzętów różnej maści. Mam nadzieje, że lada dzień przyjdzie, bo inaczej
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
do mnie nie dotarł nawet mój paragon
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja również serdecznie gratuluję
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a najlepesze jest to, że te bzdury wypisują praktycznie sami "nieudacznicy konkursowi" ze swoich fejków, bo nawet nie potrafią napisać tego co myślą pod swoim nazwiskiem. Już z kilkoma "twarzami" się spotkałam, kiedy hejcili zwycięzców i organizatorów innych konkursów. Żenuaaa
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kiedyś też był regulamin i odległy termin...a jednak eski poszły na drugi dzień po zakończeniu o 11:00 rano
edzia21
Postów 9842
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale przecież nagroda o wart 3 tys to kupa kasy, a takim osobnikom, nigdy za wiele. Widziałeś konkurs palmolive w C4? konsole PS4 warte są około 1800zł, widziałeś chociaż jedną (z 6 do wygrania) na forum albo gdziekolwiek? Masz już odpowiedź na swoje pytanie... Wyświetl w wątku >>