Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5835744 Napisano: 10.03.2014 20:56:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

Jak myślicie z Palmolive MEN wszyscy zostali już powiadomieni o nagrodach ??

na pewno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5835737 Napisano: 10.03.2014 20:44:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

No chyba mi się pomyliło z E, bo też tego w regulaminie Statoil nie widzę, a byłam pewna, że w sobotę czytałam i że od dziś jest drugi etap w Black, a teraz patrzę, że od jutra....chyba za dużo tych konkursów...Przepraszam za zamieszanie.

luzz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5835721 Napisano: 10.03.2014 20:29:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czytam i czytam regulamin ze Statoila i zastanawiam się -bo konkurs podzielony jest na etapy -czy paragon obowiązuje cały czas czy nowy trzeba kupić .Nie mam siły dzisiaj do wymyślania hasełek emotka

Na każdy etap trzeba mieć oddzielny paragon, z danego etapu.
Jakby ktoś mógł wkleić daty etapów to bardzo po proszę, bo mi się regulamin aktualnie zawiesił, ale wysyłałam w sobotę i że na każdy ma być nowy paragon dokładnie zapamiętałam.

i ja poproszę o cytat z regulaminu bo nic nie widzę - a szkoda mi paragonów

przeczytałam właśnie regulamin jeszcze raz... i NIE MA ANI SŁOWA o tym, że dany paragon jest ważny jedynie daną edycję. Tak było w biedrze, więc może się komuś regulaminy pokiełbasiły. emotka jest jedynie ogólny zapis: zakup od 4 marca do 8 maja. Tez zostawiam zakupione juz paragony na pozniejsze edycje. Nie mam pomyslu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5835716 Napisano: 10.03.2014 20:19:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czytam i czytam regulamin ze Statoila i zastanawiam się -bo konkurs podzielony jest na etapy -czy paragon obowiązuje cały czas czy nowy trzeba kupić .Nie mam siły dzisiaj do wymyślania hasełek emotka

Na każdy etap trzeba mieć oddzielny paragon, z danego etapu.
Jakby ktoś mógł wkleić daty etapów to bardzo po proszę, bo mi się regulamin aktualnie zawiesił, ale wysyłałam w sobotę i że na każdy ma być nowy paragon dokładnie zapamiętałam.

a gdzie jest taki zapis w regulaminie? czytalam regulamin i nigdzie mi w oko nic nie wpadlo, ze na kazdy etap nowy paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5835542 Napisano: 10.03.2014 14:09:26 w MC - Agencja inna niż wszystkie
Ronja napisał(a):

Czy ktoś ma coś lepszego niż zestaw?

tak, zapewne pan sławek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5835432 Napisano: 10.03.2014 11:23:24 w Rossmann
79magda napisał(a):

asiam napisał(a):

edi999a napisał(a):

asiam napisał(a):

Sprzedam kupon rabatowy na 40 % na perfumy do drogerii Rossmann.Proszę o oferty z ceną na PW.

http://www.rossne...Ekupony%2005.03.2014

??? emotka
kupon można otrzymać do dowolnych zakupów- nawet za przysłowiową złotówkę

oczywiście, tylko najpierw je trzeba zrobić !

Ja oddam taki kupon za darmo emotka jeżeli komuś jest potrzebny emotka

ja rowniez odaam za darmo, jesli tylko ktos potrzebuje emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5835130 Napisano: 08.03.2014 17:51:29 w Paragony
Posiadam paragon MONSTER z BP z samego początku promocji...skleroza nie boli, niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5834971 Napisano: 07.03.2014 22:18:21 w Biedronka
size napisał(a):

Otrzymaliście te obiecane gwarancje do tabletu? U mnie niet, choć pisałam. Koleżanka wysłała i za 3 dni miała. Choć to jedynie gwarancja promocyjna (cokolwiek to znaczy), z pieczątką MH i bez daty. Bez protokołu odebrania nagrody.
Ja korzystam codziennie z nagrody i chciałabym mieć zwyczajną gwarancję w razie jakby co. Wiecie coś?

właśnie owa "gwarancja promocyjna" jest na tyle w dechę, że nie wymaga paragonu ani nic! Dodatkowo sama sobie uzupełniasz na niej datę zakupu itd emotka a jeśli chodzi o gwarę, to tak... napisałam do nich na PW na fejsie i po 4 dniach miałam już list w skrzynce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5834918 Napisano: 07.03.2014 19:34:23 w Rossmann
stelka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

koper napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Mam @ z informacją o wysyłce nagrody z Venus.

Ja też, ciekawe kiedy nagroda będzie już do odbioru w drogerii emotka

Jeszcze powinien przyjść mail, że jest już do odebrania, tak? I czy zawsze po mailu faktycznie nagroda czeka? Pytam bo mam spory kawałek do rossmana i drugi raz jechać to mi się nie będzie nic a nic opłacać emotka

Nie zawsze. Czasami jest @, że nagroda jest już w drogerii i nawet nr nagrody wysyłają, a nagrody takowej brak. Jeśli masz daleko do Rossmanna to lepiej przedzwoń do nich, żeby się upewnić, czy nagroda na pewno już tam jest emotka

a ja jestem zdania, że nagroda jest, tylko Panie rossmannowiczki mają burdel na zapleczu i nie ogarniają sprawy...kilka razy mnie zwodzono swojego czasu, że nagrody nie ma, nie przyszła - to zrobiłam zadymę i od razu się znalazła, bo im niechcący "spadła za biurko". Nagrody w momencie dotarcia do docelowej drogerii są kasowane przy rozpakowywaniu towaru i wtedy są wysyłane maile systemowe, że nagroda dotarła. Te maile czasami są nadawane o 23, 2 w nocy i 4 nad ranem - wtedy rozpakowuje się towary w rossku.

Tak więc: w momencie, kiedy nagroda dojedzie do rosska jest kasowana i dostaje się info, że nagroda dotarła (i jest na 100%, bo innej opcji nie ma), a jak się odbiera jest znowu kasowana i dostaje sie info na maila z podziękowaniami za udział w konkursie. I kropka. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5834879 Napisano: 07.03.2014 17:47:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

selenes napisał(a):

https://www.jogob...6/nagrody/glosowanie

Przeraża mnie takie wtykanie wszędzie dzieci na siłę, szczególnie takich, które nie bardzo mają na to ochotę. Nigdy tego nie pojmę.

mnie też... bo to jest na zasadzie: "patrz jakie mam słodkie dziecko, zobacz jak pozuje, no dawaj nagrodę, no już...!"

Ale jednak 15 tys osob zaglosowało emotka

tak, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5834859 Napisano: 07.03.2014 16:58:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
selenes napisał(a):

https://www.jogob...6/nagrody/glosowanie

Przeraża mnie takie wtykanie wszędzie dzieci na siłę, szczególnie takich, które nie bardzo mają na to ochotę. Nigdy tego nie pojmę.

mnie też... bo to jest na zasadzie: "patrz jakie mam słodkie dziecko, zobacz jak pozuje, no dawaj nagrodę, no już...!" Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5833747 Napisano: 05.03.2014 12:21:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rubik napisał(a):

Ciekawe kto w C4 w konkursie Walentynkowym pasty Colgate i Palmolive ustrzelił samochod.I jaką napisal Walentynkę z tymi produktami.Czy wie kto jakie hasło wygrało.

emotka no na prawde bardzo ciezko sie domyslic...

Zadanie: opisz swoje walentynkowe plany z produktami Colgate i Palmolive.

Laureat: "COLGATE.12345. No cześć stary, to ja, Edek, kiedy wręczenie kluczyków? Bo taki przecież był nasz plan walentynkowy, że kupię produkt Colgate-Palmolive, a w prezencie dostanę brykę. Lov u bro. Edek" emotka

emotka w sobotę byłam w katowicach i jakos mnie ak korcilo, zeby podjechac do dąbrowy emotka a noz widelec jakiegos konkursowego odkrycia bym dokonala na podleknickiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5833733 Napisano: 05.03.2014 12:10:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
rubik napisał(a):

Ciekawe kto w C4 w konkursie Walentynkowym pasty Colgate i Palmolive ustrzelił samochod.I jaką napisal Walentynkę z tymi produktami.Czy wie kto jakie hasło wygrało.

emotka no na prawde bardzo ciezko sie domyslic... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5833723 Napisano: 05.03.2014 12:03:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
marlena083 napisał(a):

konsola xbox z Monstera, wartość w regulaminie podwójnie zawyżona emotka

a ja bym powiedziała, że nawet potrójnie emotka

w temacie clubcard i u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5833510 Napisano: 04.03.2014 19:56:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Do mnie paragon nie doszedł a wysłałam aż 1 zgłoszenie-no rzeczywiście weryfikacja po byku. Rozumie jak ktoś posłał kilka, kilkanaście zgłoszeń ale do 1 zgłoszenia takie szopki emotka

jestem dokładnie w tej samej sytuacji...a do tego paragon był na kilkanaście tys zł. bo było na nim kilka sprzętów różnej maści. Mam nadzieje, że lada dzień przyjdzie, bo inaczej emotka emotka ...chrzanie ich konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5831558 Napisano: 28.02.2014 21:31:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

czy ktos wie jak rozwiązali ten konkurs http://www.sypieprezentami.pl/
chcieli paragony - kilka dni temu go odesłali emotka
a teraz cisza i cisza co oni kombinuję emotka

do mnie nie dotarł nawet mój paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5831117 Napisano: 27.02.2014 21:42:35 w Gratulacje! Dla wygranych!
magnus napisał(a):

maria1980 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

serene napisał(a):

Cayenne!!!!!Gratulacje Fiata 500!Szerokiej drogi emotka emotka emotka

i się dołączam!! Gratki!!!
Ja jeszcze gratuluję powrotu emotka

Brawo emotka gratulacje emotka

Przyłączam się do gratulacji emotka emotka

może ktoś zdradzi z czego wygrana?

ja również serdecznie gratuluję emotka i przyłączam się do pytania magnus emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5831081 Napisano: 27.02.2014 20:10:53 w Wkurza mnie...
selenes napisał(a):

A mnie dziś wkurzają takie bezsensowne dyskusje odnośnie oryginalności czy poprawności wygranego wpisu:

https://www.facebook.com/RaffaelloPolska

Tracę ochotę grać, jak widzę takie beznadziejne teksty, mimo że nie brałam udziału w tym konkursie emotka

a najlepesze jest to, że te bzdury wypisują praktycznie sami "nieudacznicy konkursowi" ze swoich fejków, bo nawet nie potrafią napisać tego co myślą pod swoim nazwiskiem. Już z kilkoma "twarzami" się spotkałam, kiedy hejcili zwycięzców i organizatorów innych konkursów. Żenuaaa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5830918 Napisano: 27.02.2014 15:32:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

miszczu1 napisał(a):

Jak tam...

swift już puścił eski z natury ? emotka emotka

Konkurs dopiero wczoraj się zakończył. Gdybyś uważnie przeczytał regulamin, to byś wiedział, kiedy wybierają laureatów - 5 marca.

kiedyś też był regulamin i odległy termin...a jednak eski poszły na drugi dzień po zakończeniu o 11:00 rano emotka <C4> więc z nimi nigdy nic nie wiadomo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5830350 Napisano: 26.02.2014 14:07:20 w MC - Agencja inna niż wszystkie
pawel1615 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

Czy MC przy większych nagrodach zdarza się dzwonić, czy zawsze wysyłają sms?

Jak znajdziesz kogoś, kto wygrał główną to pewnie połowa forum postawi Ci browarka emotka

wiem, że u Pana Sławka wysypu nagród nie ma, ale myślałem że z jedna osoba wygrała coś większego emotka ale nie mówię już o samochodzie ale o wartości powiedzmy ok.3tys

ale przecież nagroda o wart 3 tys to kupa kasy, a takim osobnikom, nigdy za wiele. Widziałeś konkurs palmolive w C4? konsole PS4 warte są około 1800zł, widziałeś chociaż jedną (z 6 do wygrania) na forum albo gdziekolwiek? Masz już odpowiedź na swoje pytanie... Wyświetl w wątku >>
0 0