Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5826460 Napisano: 19.02.2014 11:25:07 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

giulietta napisał(a):

mia napisał(a):

"Stary niedźwiedź mocno śpi, stary niedźwiedź mocno śpi..." emotka emotka emotka

też byś spała w pościeli MEDIC SENSIFIL emotka emotka emotka

To nie we Fieście? emotka

a może wybrał się nową Fiestą ww podróż dookoła Europy? W końcu żal, żeby bony wycieczkowe straciły datę ważności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5826438 Napisano: 19.02.2014 11:07:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
xbox z Monstera w Tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5826293 Napisano: 18.02.2014 23:26:05 w Rossmann
aerdna napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kodziki miałam wklepane, a więc nie mogłam ich nikomu odstąpić... W związku z powyższym wysłałam w ostatniej chwili ze swojego konta zgłoszenie, którego autorką była jedna z moich koleżanek forumowych...

W ostatniej chwili, czyli rozumiem ostatniego dnia ?

W ostatnim dniu nie było nagród "dziennych". Można było wygrać albo samochód albo nic. Ja o tym też nie wiedziała, zgłoszenie standardowo - ostatniego dnia - więc nawet nie miałam co myśleć o kosmetykach emotka

a jednak były kosmetyki w BONDZIE emotka nawet ze zgłoszenia wysłanego na 10 min przed koncem konkursu ostatniego dnia emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5826183 Napisano: 18.02.2014 20:32:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Ktoś wie co ze zwycięzcami tego konkursu?
http://sypieprezentami.pl/site/index
Pozbierali faktury i paragony a zwycięzców nadal nie ma emotka

mam nadzieje ze oddadza... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5826068 Napisano: 18.02.2014 17:49:20 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

monikar napisał(a):

aerdna napisał(a):

ivanotta napisał(a):

radosna napisał(a):

maliszka napisał(a):

nawet Elmex w C4 gdzie chodziło o recenzję ktoś pokusił się o prezentację...tekst nr 14

http://www.youtub.../watch?v=1sDZRst2m7E

Na szczęście nie powala na kolana!

suchar.. emotka

Do tego 1/3 nie potrafi liczyć znaków i nie zastosowała się do ograniczenia... emotka

powiem tak: ja przekroczyłam limit o 2 znaki ale myslałam że klikając wyślij formularz nie przejdzie i każe mi zmniejszyć ilość znaków tak jak to zawsze bywa w konkursach tego typu emotka

a co do prezentacji to już doprawdy jakaś plaga...

Ostatnio u Małego Głoda, po konkursie "Wielkie porwanie" pisała rozżalona dziewczyna, że jak mogła nie wygrać skoro zrobiła taką piękną prezentację! Nawet wrzuciła to na fp. Faktycznie, to była fajna, bardzo fajna praca-filmik, no ale niestety, nieregulaminowe. emotka To daje mi podstawy by wierzyć, że wygrały tam super teksty, a laurki poszły na dzień dobry do kosza.

przyznam, miałam możliwość, a wrecz przyjemnosc, przeczytania tekstu, który wygrał iphone i był mega mega! i wcale nie wierszowanka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5826002 Napisano: 18.02.2014 17:12:34 w Rossmann
zezowaty_kot napisał(a):

wygrywac napisał(a):

Fresz1234 napisał(a):

Kartę wygrało jednak 40 osób, więc może ta 41. to z Opla emotka

Teraz czekać na Venus...

Venus..no właśnie..Bardzo się napaliłam na nagrodę. emotka

Ale 17 minęła, możliwe, że jeszcze dziś będą wyniki? emotka

do 18 jest nadzieja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5825989 Napisano: 18.02.2014 17:09:14 w Rossmann
Ronja napisał(a):

A ja nadal nie widzę wyników, ani zalogowana, ani wylogowana, ani przez profil. emotka

a jak klikniesz tu: http://www.rossne...konkursy/wyniki.aspx i pozniej w Bonda? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5825978 Napisano: 18.02.2014 17:03:14 w Rossmann
ale doopa emotka why oh why? co ja zrobię z tymi kosmetykami ... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5824394 Napisano: 15.02.2014 18:40:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamadam napisał(a):

xpac napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Anonima napisał(a):

a ja mam pytanie z innej beczki, czy na konkurs danio, to wszystkie serki danio biora udzial? na opakowaniu musi byc jakas naklejka ze konkurs? bo w sklepie nie zauwazylam propocyjnych opakowan, tylko zwykle.

Musi być na opakowaniu nadruk, mówiący o promocji.Tylko w takich opakowaniach są chyba kody.

Nie prawda, w każdym opakowaniu są kody nawet w tych bez nalepek. Kod znajduje się w środku na ściance

jeśli na opakowaniu z tyłu jest prostokącik informujący o tym
ze w opakowaniu jest kod - to można grac

ja wpisałam dzisiaj kod z opakowania niekonkursowego itd (konkursowych znaleźć nie mogłam) i pojawiło mi się, że kod poprawny...wiec raczej sie zaliczaja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5824148 Napisano: 15.02.2014 01:17:20 w TESCO konkursy
magnus napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

mrking napisał(a):

Czy Wy naprawdę myślicie, że agencje czytają te wszystkie zgłoszenia?? Czasami mogą być ich tysiące - jeśli nie trzeba numeru paragonu.. Z moich obserwacji i wywiadów wynika, że MediaContact i Smolar robią co im się podoba- przeważnie losują ileś tam lub przebierają "na oko" i dopiero potem z tego coś wybiorą.. Najbardziej rzeczowo podchodzi Columbit i Agencja A2- chyba ta co Profit robiła ostatnio.. Może macie jakieś inne zdanie?

Tak, mam inne.
Nawet diametralnie. emotka
Dla mnie Columbit losuje, a Smolar czyta. I to wcale nie żart z mojej strony - takie jest moje (inne) zdanie.

emotka Dwa bieguny. Jak dla mnie wszyscy czytają, ale nie wszystko rozdają emotka

Tu podawało się nr paragonu.

Większość Agencji niestety nie czyta.
Kiedyś było inaczej a teraz ze względu na "cięcia" robią tak jak i Żywiec - studenci zatrudnieni po południu "moderują" i wg jakichś zasad wyłaniają grupę osób np 50 pierwszych i 50 ostatnich i te idą do wyboru i akceptacji.
Taki jest mój III biegun (wcale nie wyssany z palca)

Chyba z tymi studentami to prawda...kilka tyg temu spotkałam się z dość dziwną "bezpłatną praktyką studencką" w jednej z agencji reklamowych w Warszawie emotka -wspomaganie zespołu w trakcie przeprowadzania konkursów konsumenckich- czy coś takiego ... jednoznaczne z tym, co piszesz magnus Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5824128 Napisano: 14.02.2014 23:57:17 w TESCO konkursy
anialistopad napisał(a):

graf tez jest spoko i grasp emotka

i Marketing House jest spoko, czytają na bank emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5823997 Napisano: 14.02.2014 21:12:54 w Rossmann
brysława napisał(a):

A gdzie można znaleźć wyniki konkursu Bonda i venus

zwycięzcy zostali poinformowani z BONDA mailowo (ale tylko karty i byc moze glowna, tego nie wie nikt) kosmetyki beda i Venus 18 lutego na stronie rosska. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5823935 Napisano: 14.02.2014 19:13:23 w Rossmann
paryzanka napisał(a):

Wydawało mi się, że Bond miał mieć rozwiązanie 18 lutego..?

18 lutego będą oficjalne wyniki na stronie rosska, ten konkurs rozwiązywała zewnętrzna firma i jak widać uwinęli się szybciej. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5823916 Napisano: 14.02.2014 18:15:44 w TESCO konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

ivanotta napisał(a):

damiangoogle napisał(a):

Byly moze sms z Colgate Palmolive z Tesco i Media Contact ?

w tesco dopiero się konkurs skończył więc szybko wyniki się nie pojawią, a tam była chyba tylko jedna nagroda więc wyników może wcale nie być emotka

Nie strasz emotka Regulamin:
· 1 nagroda główna w postaci samochodu osobowego marki Ford Fiesta o wartości 40.300 PLN wraz z nagrodą gotówkową w kwocie 4.477 PLN, przeznaczoną na zapłatę podatku od wygranej zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa. Łączna wartość nagrody głównej wynosi 44.777 PLN brutto.

· 100 nagród dodatkowych w postaci zestawów produktów Colgate o wartości 79,53 PLN brutto każdy (w skład jednego zestawu wchodzi: Pasta Colgate Max White One Luminous 75ml, Szczoteczka Colgate 360 Max White One Średnia, Płyn do płukania jamy ustnej Max White One 500ml, Mydło Palmolive 90g, Mydło w płynie Palmolive 300ml, Żel pod prysznic Palmolive 500ml, Lady Speed Stick w sztyfcie 45g) wraz z nagrodą gotówkową w kwocie 9 PLN, przeznaczoną na zapłatę podatku od wygranej zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa. Łączna wartość jednej nagrody dodatkowej wynosi 88,53 PLN brutto. Łączna wartość nagród dodatkowych wynosi 8.853 PLN brutto.

5.1. Wyłonienie zwycięzców w Konkursie:
(...)
przeprowadzone zostanie przez specjalnie powołaną Komisję konkursową w dniu 14.02.2014 roku.

widocznie Panu S przymarzł "zimy łokieć" od szusowania nowym cackiem i nie miał sił losować past...będą w poniedzialek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5823828 Napisano: 14.02.2014 16:10:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kolejne wyniki i kolejne rozczarowania... emotka luty - porażka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5823804 Napisano: 14.02.2014 15:43:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ale jak jest zapis, że wyczerpujący opis i max 1000 znaków ze spacjami, to każdy rozumie że to ma być tekst? a nie link do filmu... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5823793 Napisano: 14.02.2014 15:36:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

(...) mysle, ze jakby forma byl film, to ten niby filmik zaginalby w gaszczu swietnych produkcji emotka

Oczywiście, dlatego takie produkcje wysyłane są jedynie z pominięciem regulaminu, wtedy mogą być "bezkonkurencyjne" emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5823790 Napisano: 14.02.2014 15:33:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

monikar napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kolejny konkurs w tym stylu, zadaniem bylo KREATYWNIE OPISAC 3 produkty niezbedne w lodowce i co wygrywa? <max 1000 znaków ze spacjami> http://www.miasto...lodowke-marki-coold/
tego delikwenta na liscie moli tez widzialam, ale widocznie jego filmik wymiękl z tym, co zwyciezczyni 1 miejsca wyslala emotka emotka

z góry wiedziałam że wygra tam coś więcej niż zwykły opis więc udziału nie brałam...

ja też nie brałam, nawet o tym konkursie nie wiedziałam...widziałam przed chwilą w wynikach i postanowiłam zobaczyć

Żeby ta praca jakąś naprawdę kreatywną treść miała, albo wykonanie to już bym nic nie pisała, pomimo złamania regulaminu. Ale tu nagroda jest tylko i wyłącznie za złamanie regulaminu przez uczestnika i wysłanie FILMU, gdzie inni pisali zapewne kreatywne treści emotka

A ja napisałam do nich, dlaczego nie napisali w regulaminie, że można wysyłać też i filmy. Zobaczymy, co mi odpiszą.
konkursy@miastokobiet.pl w temacie: Coold

chyba tak trzeba bedzie zawsze robic, bo to co sie dzieje w konkach to jakas kpina jest emotka mysle, ze jakby forma byl film, to ten niby filmik zaginalby w gaszczu swietnych produkcji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5823783 Napisano: 14.02.2014 15:23:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kolejny konkurs w tym stylu, zadaniem bylo KREATYWNIE OPISAC 3 produkty niezbedne w lodowce i co wygrywa? <max 1000 znaków ze spacjami> http://www.miasto...lodowke-marki-coold/
tego delikwenta na liscie moli tez widzialam, ale widocznie jego filmik wymiękl z tym, co zwyciezczyni 1 miejsca wyslala emotka emotka

z góry wiedziałam że wygra tam coś więcej niż zwykły opis więc udziału nie brałam...

ja też nie brałam, nawet o tym konkursie nie wiedziałam...widziałam przed chwilą w wynikach i postanowiłam zobaczyć

Żeby ta praca jakąś naprawdę kreatywną treść miała, albo wykonanie to już bym nic nie pisała, pomimo złamania regulaminu. Ale tu nagroda jest tylko i wyłącznie za złamanie regulaminu przez uczestnika i wysłanie FILMU, gdzie inni pisali zapewne kreatywne treści emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5823774 Napisano: 14.02.2014 15:11:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tego delikwenta na liscie moli tez widzialam, ale widocznie jego filmik wymiękl z tym, co zwyciezczyni 1 miejsca wyslala emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0