Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#7233548 Napisano: 08.01.2025 15:13:39 w Smolar
catcat napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Czy Smolar skrupulatnie sprawdza sposób płatności? W berlinkach zapisali w reg ze trzeba samemu zapłacić a ja się zapomniałam i zapłaciłam bonem. Zastanawiam się czy zgłaszać czy olać ten paragon.

Ale przecież zapłaciłaś samodzielnie, możesz zapłacić gotówką, kartą, bonem, mężem...

Komuś ostatnio Smolar odpisał, że "samodzielna zapłata" - ten punkt w regulaminie rozumie jako zapłatę kartą lub gotówką...
ale z doświadczenia z tego powodu nigdy mi nie odrzucili paragonu.

Dzwoniłam do nich w grudniu...i właśnie uzyskałam taką odpowiedz, że zapłata czymś innym niż gotówka czy karta odpada (finalnie nie zagrałam na paragony, za które płaciłam bonami 😢). Nie mogę jednak pojąć czym różni się zapłata kartą od zapłaty bonem - to i to stanowi płatność, na podstawie której otrzymuje się paragon fiskalny, który daje możliwość udziału w konkursie. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7232027 Napisano: 30.12.2024 17:33:51 w Czy informują/ informowali?
mellowfruit napisał(a):

A Lenor w Kaufland już był wyniki?

Tak emotka  już nawet nagrody rozesłali. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7232025 Napisano: 30.12.2024 17:30:44 w Wkurza mnie...
maverick napisał(a):

że nie mam pewności, ale obawy iż chyba znów moje zgłoszenia na tej całej platformie Joy nie docierają emotka  żeby nigdzie nic nie trafić
Raz jak człowiek wygrał, musiał być jakiś błąd systemu  emotka

Spoko...masz chociaż jedną wygraną - u mnie ogromne 0 (od kiedy istnieje JOY) emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7231689 Napisano: 28.12.2024 19:34:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

To wy już sie przebiliście przez wszystkie chipsowo-napojowe konkursy i chcecie wiecej? emotka
Jestem wdzięczna za ten wysyp świątecznych konkursów, ale żeby tak na każdy wymyślic cos super to ja muszę podjąć ze sobą walkę  emotka
Jestem na finiszu. W styczniu nie zamierzam nic wymyślać! Dość tego emotka

Styczeń to kijowy okres (i tak), jeśli chodzi o ilość realizowanych akcji konsumenckich. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7231427 Napisano: 27.12.2024 11:09:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy Lajkonik Kaufland informował na bieżąco? czy jest nadzieja?

on jeszcze trwa

Jak trwa. Skończył się. Będą informować wszystko razem. Tam nie było etapów.

Widać, że jedynie Ty..."otrząsnęłaś" umysł po świętach 😂😂😂

Wiesz, 17 dni wolnego, to dopiero teraz ogarniam rzeczywistość emotka

U mnie 18 dni wolnego, piąteczka! emotka emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7231413 Napisano: 27.12.2024 10:45:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy Lajkonik Kaufland informował na bieżąco? czy jest nadzieja?

on jeszcze trwa

Jak trwa. Skończył się. Będą informować wszystko razem. Tam nie było etapów.

Widać, że jedynie Ty..."otrząsnęłaś" umysł po świętach 😂😂😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7230612 Napisano: 20.12.2024 17:01:07 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam:
emotka cyfrowy voucher  DUKA (ważność: 25.01.2025) o wartości 200 zł - cena: 150 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7230593 Napisano: 20.12.2024 16:02:41 w Albedo Marketing
malgol napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na bony do ITM z "Czystszy, piękniejszy świat"?

Tak, do nas nie wszystkie dzisiaj dotarły. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7230055 Napisano: 18.12.2024 14:15:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Carlsberg (Żabka) - tysiak (przelew) emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

edzia21

#7229734 Napisano: 17.12.2024 10:31:34 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mandarynka16 napisał(a):

olunka napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

masza napisał(a):

Czym Albedo wysyła nagrody? Mam coś z GLS - czyżby instax?

Tez mam a nie wygrałam, Może Auchan walizki  ?

mi pasuje walizka, a czym Los Mejores wysyła? bo jesli tez GLS to pasuje tez golarka z ITM

U mnie już jest, walizka

Dzisiaj dostarczają walizki czy będą jutro? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7229532 Napisano: 16.12.2024 14:02:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Teraz SMS z Kinder bueno voucher  Helios chyba rezerwa rezerwy i brawa dla tej agencji ,że losują do skutku bo np takie albedo tego nie robi . W pewnym konkursie zostało im 6 kart po 500 zł i 2 zestawy walizek do ich dyspozycji twierdząc ,że rezerwowi nie spełnili warunków . Więc Halo Albedo jeśl mnie słyszycie to dawać info  rezerwowe do mnie ja tam wszystkie paragony mam !

Skąd możesz wiedzieć ile kart i walizek im "zostało", skoro nie publikują listy laureatów? (pytam z ciekawości)

Jest lista laureatów 😉 plus info z agencji że rezerwowi i podstawowi nie spełnili warunków . Patrząc na to ile ta agencja miała kart w biedrze z coli do rozdania a ile będzie musiało być rezerwy to temat do przyglądania się .

Ok, to już chyba wiem o której loterii piszesz. Przez chwilę myślałam, że gdzieś publikują listy laureatów ze wszystkich swoich konkursów emotka  (walizki skojarzyły mi się z konkursem w Auchan) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7229512 Napisano: 16.12.2024 13:23:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

Teraz SMS z Kinder bueno voucher  Helios chyba rezerwa rezerwy i brawa dla tej agencji ,że losują do skutku bo np takie albedo tego nie robi . W pewnym konkursie zostało im 6 kart po 500 zł i 2 zestawy walizek do ich dyspozycji twierdząc ,że rezerwowi nie spełnili warunków . Więc Halo Albedo jeśl mnie słyszycie to dawać info  rezerwowe do mnie ja tam wszystkie paragony mam !

Skąd możesz wiedzieć ile kart i walizek im "zostało", skoro nie publikują listy laureatów? (pytam z ciekawości) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7229449 Napisano: 16.12.2024 10:06:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

maverick napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy ktoś z Was posiada tajemną widzę...i może przetłumaczyć z języka "smolarowego" co oznacza zapis w regulaminie:

"Uczestnik musi dokonać Zakupu promocyjnego na własną rzecz i na własny rachunek oraz musi faktycznie zapłacić za Zakup promocyjny."

Co oznacza "faktyczny zakup"? Bonem/kartą upominkową nie można? Only cash? emotka

ty jako uczestnik nie osoba od której kupujesz paragon bo to on płaci nie ty. ja to tak zrozumialam

OK, to też jest jakiś sposób interpretacji, ale czy o to właśnie chodziło SMOLAROWI? Mam kilka paragonów zapłaconych bonami, stąd moje pytanie...czy właśnie nie chodzi o płatność bonem/kartą podarunkową.

Ale Ty zapłaciłaś faktycznie - tylko bonem. Ja interpretuję to jak agakaz2, też kupuję za bony emotka

Dzwoniłam do Smolara i uzyskałam dokładną interpretację punktu regulaminu z której wynika, że ewidentnie chodzi o płatność bonami/kartami podarunkowymi (niedozwolone).

Czyli wychodzi na to, że kupując Sodastream i płacąc bonem z loterii prezentowej (kartą od Smolara) nie uprawnia taki zakup, takiego paragonu do zgłoszenia emotka

Poprzedni konkurs SodaStream w Lidlu; zapis w regulaminie taki sam; nagroda już dawno w domu:

Nie wiem Aga, napisałam co usłyszałam...być może natrafiłam na nadgorliwą osobę, która na tę kwestię zwraca uwagę. Nie mam pojęcia. Zapytałam tylko o interpretację punktu, nie dopytując o bony...

kończąc wątek - rozmawiałam z Panią odpowiedzialną za akcję Hellmanns w Stokrotce. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7229448 Napisano: 16.12.2024 10:03:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy ktoś z Was posiada tajemną widzę...i może przetłumaczyć z języka "smolarowego" co oznacza zapis w regulaminie:

"Uczestnik musi dokonać Zakupu promocyjnego na własną rzecz i na własny rachunek oraz musi faktycznie zapłacić za Zakup promocyjny."

Co oznacza "faktyczny zakup"? Bonem/kartą upominkową nie można? Only cash? emotka

ty jako uczestnik nie osoba od której kupujesz paragon bo to on płaci nie ty. ja to tak zrozumialam

OK, to też jest jakiś sposób interpretacji, ale czy o to właśnie chodziło SMOLAROWI? Mam kilka paragonów zapłaconych bonami, stąd moje pytanie...czy właśnie nie chodzi o płatność bonem/kartą podarunkową.

Ale Ty zapłaciłaś faktycznie - tylko bonem. Ja interpretuję to jak agakaz2, też kupuję za bony emotka

Dzwoniłam do Smolara i uzyskałam dokładną interpretację punktu regulaminu z której wynika, że ewidentnie chodzi o płatność bonami/kartami podarunkowymi (niedozwolone).

Niemożliwe, ktoś Cię tam chyba wkręcił emotka

Noooo właśnie nie wiem czy zrobił czy nie. Mam kilka paragonów kupionych za bony i teraz mam dylemat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7229438 Napisano: 16.12.2024 09:42:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Dzwoniłam do Smolara i uzyskałam dokładną interpretację punktu regulaminu z której wynika, że ewidentnie chodzi o płatność bonami/kartami podarunkowymi (niedozwolone). Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7229364 Napisano: 15.12.2024 17:32:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

OK, to też jest jakiś sposób interpretacji, ale czy o to właśnie chodziło SMOLAROWI? Mam kilka paragonów zapłaconych bonami, stąd moje pytanie...czy właśnie nie chodzi o płatność bonem/kartą podarunkową. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7229360 Napisano: 15.12.2024 17:16:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Co oznacza "faktyczny zakup"? Bonem/kartą upominkową nie można? Only cash? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7228678 Napisano: 12.12.2024 02:34:24 w Gratulacje! Dla wygranych!
baba-aga napisał(a):

edzia21 
Gratulacje ,zawsze wiedziałam, że zdolna bestia z Ciebie ❤️

emotka emotka
wiesia30 napisał(a):

edzia21
Gratulacje 👏👏👏Cudowna wygrana 👏👏👏

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7228581 Napisano: 11.12.2024 16:01:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
misiamarysia napisał(a):

edzia21
WIELKIE GRATULACJE !!!
Chciałabym tak zakończyć rok.
emotka emotka emotka

Kochana, dzięki. Z całego serca - życzę Ci takiego "otwarcia nowego roku". emotka Wyświetl w wątku >>