Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety wypiekacza nie mam, bo nawet Smolar mnie nim nie uszczęśliwił
Bardziej mnie martwi jednak to, jak się do pracy dostanę, ale liczę, że to tylko akumlator i jak mój luby wróci za 3h z pracy to go podłączy i coś z tego będzie
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziwnie cicho, więc mam nadzieję, że nie
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie też nie
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można małe soczki i można w małych Tesco! W poprzednich konkursach takie miałam paragony i nie było problemu, bo wszystko jest ok.
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pocieszający jest fakt, że przyszła teściowa jest ok. a nie babol jak z kawałów
Co do rodziców i siostry...cóż, siostra może jeszcze zmądrzeje, bo to głupi wiek, a rodzice, sama nie wiem co Ci poradzić, może pogadać???A z prezentami może warto się wstrzymać, bo tu nachodzi mnie powiedzenie: Kto ma dobre serce, ten ma ...więc sprawiaj sobie przyjemności i tym, którzy je docenią!
A najważniejsze!!!Nie sprzątaj
Jak im nie przeszkadza to zagryź zęby i nie zwracaj na to uwagi, bo i tak nikt tego nie docenia, a może docenią jak przestaniesz to robić.
Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba, że wyślą później, bo jak u nich pralkę wygrałam i zadzwoniłam zapytać o gwarancję, protokół itp. to pani powiedziała, że to osobno wysyłają i rzeczywiście za kilka dni przyszło pocztą.A czy tym razem będzie tak samo, to trzeba się lepiej upewnić. Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, że jest z odbiorem osobistym, bo zaczaję się pod sklepem i biada temu, który mi autko zwinął!!!
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedy to się odmieni????? Wyświetl w wątku >>
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam taki i chętnie wymienię na aparat