Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aurorcia

aurorcia

#6373429 Napisano: 28.06.2017 16:37:20 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

wkurza mnie że dzisiaj nic nie wygrałam z Velevetu za to dostałam PW z ofertą kupna paragonu emotka

Ja nic z velvetu, nic z obu Wedli, ha! Nawet propozycji na pw nie dostajeemotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6373222 Napisano: 28.06.2017 12:55:33 w Lay's
parole21 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze nie dostał powiadomienia o wysyłce walizek z 2 etapu? Z drugiego etapu dostałem czarną już kilka dni temu, czekam jeszcze na żółta z 2 etapu i tę szarą czy jaką tam z 1.

Ja czekam na antracyt z II etapu, ale póki co żadnego info nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6373141 Napisano: 28.06.2017 11:35:29 w Informują
Sms z Crocsami w Biedronce, podobno drugie powiadomienie, bo nie otrzymali danych i paragonu, ale wcześniej żadnego smsa nie byłoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6373022 Napisano: 28.06.2017 09:14:41 w Inne mniejsze markety
bruce napisał(a):

aurorcia napisał(a):

bruce napisał(a):

aurorcia napisał(a):

bruce napisał(a):

Dostałam mail, że od 22 czerwca trwa w sklepach abc konkurs z walizkami do wygrania, lecz w naszej bazie znaleźć go nie umiem. emotka Czyżby faktycznie nie było konkursu, który trwa już tydzień? emotka

Ja dostałam wczoraj @ z info o konkursie i od razu wczoraj dodałam go do bazy emotka

Ja mam dopiero z dzisiejszego ranka mail, teraz go przeczytałam. Dziękuję w takim razie, Kochana emotka , zatem dobrze szukałam i na pewno lada moment w bazie się pokaże emotka . Dziwne, że tak późno sklepy powiadamiają, zazwyczaj mail'e przychodziły przez konkursami... emotka

Może było to celowe emotka  Nic mnie już nie zdziwi!

A nie kojarzysz, czy tam są nagrody codzienne? Bo - jeżeli tak - to mamy kolejny przykład obciachu konkursowego agencji... emotka

Niby dzienne, ale nagród jest 14 szt a konkurs trwa od 22.06-03.07emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

aurorcia

#6373000 Napisano: 28.06.2017 08:25:24 w Inne mniejsze markety
bruce napisał(a):

aurorcia napisał(a):

bruce napisał(a):

Dostałam mail, że od 22 czerwca trwa w sklepach abc konkurs z walizkami do wygrania, lecz w naszej bazie znaleźć go nie umiem. emotka Czyżby faktycznie nie było konkursu, który trwa już tydzień? emotka

Ja dostałam wczoraj @ z info o konkursie i od razu wczoraj dodałam go do bazy emotka

Ja mam dopiero z dzisiejszego ranka mail, teraz go przeczytałam. Dziękuję w takim razie, Kochana emotka , zatem dobrze szukałam i na pewno lada moment w bazie się pokaże emotka . Dziwne, że tak późno sklepy powiadamiają, zazwyczaj mail'e przychodziły przez konkursami... emotka

Może było to celowe emotka  Nic mnie już nie zdziwi! Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

aurorcia

#6372997 Napisano: 28.06.2017 08:16:48 w Inne mniejsze markety
bruce napisał(a):

Ja dostałam wczoraj @ z info o konkursie i od razu wczoraj dodałam go do bazy emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

aurorcia

#6372908 Napisano: 27.06.2017 21:36:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

No nie mogę! emotka Przeglądając naprawdę urokliwe zdjęcia i opisy z konkursu https://www.e-kon...as.html#.WVKzBdxpx1Q , trafiłam na to:
https://www.faceb...p;type=3&theater
Również wygrało! emotka emotka

Ja p...emotka  to się nigdy nie skończy, gusta agencji są nieodgadnioneemotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, brucee 0

aurorcia

#6372711 Napisano: 27.06.2017 15:48:35 w Lay's
Pojawiają się wyniki III etapu Lays w Tesco. Wyświetl w wątku >>
1 Pitach 0

aurorcia

#6372417 Napisano: 27.06.2017 10:06:22 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

bzowapani napisał(a):

nie było.. ktoś coś wie?

Jaja sobie robią!emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

aurorcia

#6372392 Napisano: 27.06.2017 09:23:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy ktoś byłby tak miły, żeby podać mi listę produktów z konkursu Tchibo w Tesco? Niestety, regulamin mi się nie otwiera, a tylko dziś mam możliwość być w Tesco. Nie wiem, czy to problem z moim telefonem, czy ogólnie plik wadliwy. http://www.incubi...romocje.php?kod=8wrh

Niestety, u mnie też błędny plik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6372190 Napisano: 26.06.2017 17:41:26 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Ale, że kto, że co?
To w końcu kto ma ciężki,  a kto w cenzuralu, bo sie bogubilam z deczka emotka

bruce, uwielbiam widzieć wpisy Cb656 gdzie tylko wchodzę , a na liczniku 18 postów- normalnie posty widmo emotka

No bez jaj! Jego wpisy to już mi z lodówki wyskakują a jak teraz zerknęłam na jego profil to ma 25 wpisów! Na bieżąco kasuje cwaniaczek, żeby za jakiś czas ktoś mu czegoś nie przypomniał, nie wytknąłemotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, mia 0

aurorcia

#6371147 Napisano: 23.06.2017 16:21:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
Croksy przed kilkoma minutami emotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6371083 Napisano: 23.06.2017 14:32:07 w Informują
dorothy napisał(a):

Biedronka Danonki emotka

sms? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6370918 Napisano: 23.06.2017 08:33:12 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

BTW: błędy interpunkcyjne urażają moje uczucia patriotyczne względem języka ojczystego. Uwaga, będę nominować delikwentów do nagrody... karnej! emotka

Skoro tak, to przypomniałam sobie, że ktoś komentował moje zdjęci w konkursie Visa, wtedy się nie ujawniłam, ale teraz drżyjcie! Całe forum, ba! Całe internety przeszukam na ten temat i zgłoszę kto i co pisałemotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6370375 Napisano: 21.06.2017 21:23:49 w Intermarche
pioge7 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Piszcie ogólnie, ja np. Pisałem że ariel pomaga mi dobrać najbrudniejsze pranie, i nie muszę wydawać kasy na pralnie 

Muchas gracias! Rozświetliłeś mi drogęemotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

aurorcia

#6370356 Napisano: 21.06.2017 20:53:43 w Intermarche
awi napisał(a):

Kupiłam na konkurs podpaski always i teraz myślę nad tym jak ten produkt pomaga mi oszczędzać na wakacje, hmm emotka
emotka emotka Chyba wychodzą z opakowania i sprzątają mieszkanie jak jestem w pracy a w nocy się rozmnażają i rano jest ich więcej...

Mam to samo, też kupiłam podpaski, też patrzę na nie myśląc jak mi pomogą w czymś innym niż to do czego są wyprodukowane?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6369627 Napisano: 19.06.2017 22:54:52 w Platformy dla testerów- trnd itp.
dorothy napisał(a):

czy jest teraz na Streetcom testowanie Okocim Radler? otrzymuję takie zadania do wykonania jakbym była w kampanii...

Ja tak samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6369533 Napisano: 19.06.2017 19:19:21 w Intermarche
mama2006 napisał(a):

czy to nie tam mieszka nasza Broszka?

Broszka to mieszka w Przecieszynie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mama2006 0

aurorcia

#6369064 Napisano: 18.06.2017 13:06:03 w Czy informują/ informowali?
mirai napisał(a):

Konkurs "Nagradzamy Dzieci i Mamy" Lewiatan - chyba jeszcze nie powiadamiali? Bo przy takiej ilości nagród raczej bym nie przeoczył... emotka emotka

Nie informowali, ale wg regulaminu wcześniej będą informowali z konkursu Wedel  w Intermarche emotka Wyświetl w wątku >>
1 mirai 0

aurorcia

#6369013 Napisano: 18.06.2017 09:48:24 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Jestem wsciekla na sama siebie.Sytuacja z dzis rana,poszlam przed praca kupic wode.Pech chcial,ze przy moim placeniu kasa sie sciela,czekam,czekam..Czas leci,nerwowo zerkam na zegarek bo zaraz musze byc w pracy.Ekspedientka prosi by przejsc do kasy obok,tam kolejka znow czekam-w koncu place i z ulga biegne do pracy.Po kilku minutach jeden znajomy przychodzi i pyta czy.. to nie moj portfel zostal w sklepie...?patrze a jak moj,..odniosl go tylko szkoda ze pusty.. emotka  jakis facet co byl za mna w kolejce podobno wyjal z nirho cos i zostawil go na ladzie..
Jestem wsciekla na siebie,mam same problemy a teraz jeszcze z wlasnej glupoty mnie okradli...Pierwszy raz w zyciu zostawilam  portfel echhh

Przykro mi, ale od razu przychodzi mi na myśl powiedzenie "Jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy!"emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0