Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aurorcia

aurorcia

#6364947 Napisano: 06.06.2017 23:25:55 w Lay's
luko922 napisał(a):

0/3 walizki. Zawiedziony jestem emotka

Nie łam się, ja 1 i to na "świeżaka" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6364754 Napisano: 06.06.2017 15:40:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dużo bidonów Danonki Polomarket emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6364509 Napisano: 06.06.2017 11:50:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Walizeczka z Lay's emotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6363971 Napisano: 05.06.2017 11:01:41 w Albedo Marketing
stamp2 napisał(a):

chciałem sprawdzić w regulaminie konkursu w Lidlu do kiedy maja termin na informowanie,ale już wszystko usunęli,nie ma sladu po konkursie.A zakończył się o północy emotka

Nie zapisałam, ale wyboru jutro albo pojutrze mają dokonać i kilka dni na informowanie, w przyszłym tygodniu najpóźniej mają informować. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6363708 Napisano: 04.06.2017 11:34:27 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Nie można wpadać w skrajności,statystycznie ryzyko że będziemy ofiarami zamachu jest naprawdę znikome.Ja co roku latam do Egiptu i to od wielu lat i czuję się tam bezpieczniej niż u nas wieczorem na ulicy(brak pijanych).Jak widać ostatnio więcej zamachów jest w miastach Europejskich niż miejscach turystycznych.

emotka  Naprawdę podziwiam... Ja już sobie rewelacyjny Egipt dawno temu odpuściłam, czego zresztą nie mogę przeboleć... emotka

Ja tak samo, Egipt, Turcja, Tunezja - nie są u mnie brane pod uwagę emotka  Dobrze, że w mojej ukochanej Chorwacji jest spokojnie i oby było tak zawszeemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

aurorcia

#6363329 Napisano: 02.06.2017 16:10:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Czy jest możliwe, że NAV z konkursu z Danonkami w Polomarkecie (do dzisiaj maja informować)będzie dzwonił, czy raczej smsy?? emotka

oni eski puszczają emotka

Dzięki, ale najwidoczniej dziś nie puszczą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6363091 Napisano: 02.06.2017 08:16:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest możliwe, że NAV z konkursu z Danonkami w Polomarkecie (do dzisiaj maja informować)będzie dzwonił, czy raczej smsy??emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6363053 Napisano: 01.06.2017 22:47:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Możliwe, że jakaś kasjerka. Okazuje się, że są wszechstronne. Np w Brico wedle ostatnich doniesień będą tworzyć Komisję Konkursową odnośnie konkursu urodzinowego. emotka Weź więcej tych kluczy...

W Brico zawsze kasjerki tworzą Komisję jeżeli chodzi o konkurs urodzinowy i to jest dla mnie porażka, zwłaszcza, że podaje sie wszystkie dane! Tak jakby nie mogli zamienić tej durnej urny, która aż sie prosi o przekręty na smsy w których prefiksem byłoby  miasto w którym dokonaliśmy zakupu emotka Wyświetl w wątku >>
1 grandprix 0

aurorcia

#6362421 Napisano: 31.05.2017 17:19:43 w Kaufland konkursy
Nie ma walizki to nie ma i Spa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6362320 Napisano: 31.05.2017 14:14:00 w Czy informują/ informowali?
kalinea napisał(a):

Aplikacja Kaufland ze smartfonami ma czas do 1 czerwca?

Chyba do ostatniego czerwca. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6362136 Napisano: 31.05.2017 10:34:44 w Lay's
Mysia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

A to dziady emotka  Nie mam walizki, dobrze, że w II etapie też zagrałam.

Jeżeli wysyłałaś na te same nazwiska, na które dostałaś od avanti ostatnio większe wygrane to się nie dziwię, że mogli Cię przyblokować emotka emotka

No niby na inne, ale nazwiska te same emotka  W II etapie wysłałam na świeżaka, więc pożyjemy zobaczymy. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6361991 Napisano: 31.05.2017 08:51:32 w Lay's
A to dziady emotka  Nie mam walizki, dobrze, że w II etapie też zagrałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6361715 Napisano: 30.05.2017 12:37:43 w Lay's
visserarthur napisał(a):

Dziś pewnie nie będzie wyników emotka

Obyś się myliłemotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

aurorcia

#6361488 Napisano: 29.05.2017 23:20:45 w Dziś cieszę się z.....
joan napisał(a):

Cieszę się, że Wasi synowie tacy obrotni, będą mieć łatwiej i przyjemniej w życiu emotka
Dorosła dwójka mojej koleżanki zawsze twierdziła, że w domu nie ma co jeść (a lodówka pełna i zakupy zrobione, ale nawet odgrzanie zupy ich przerastało) albo dzwoniła do mamy do pracy ze skargami typu "Brat zjadł moje naleśniki!" Powtarzam: dorośli byli.

U mnie by to nie przeszło, każdy musi sobie radzić w życiu, jak ja umiem pomalować ścianę, wbić gwoździa itp. to chłopaki muszą umieć prasować, coś upichcić, nastawić pralkę itp, bo przecież trzeba być samodzielnym emotka  Zresztą dla nich to normalne, że każdy sobie przygotowuje jedzenie, nawet najmłodszy 7-latek kroi chleb, robi kanapkę, czy podgrzewa różne rzeczy w mikrofali, oczywiście pod okiem starszej osoby. Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6361476 Napisano: 29.05.2017 22:57:45 w Dziś cieszę się z.....
mczarna napisał(a):

aurorcia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Cieszę się ,ze w czasie mojej choroby mój 15 latek codziennie gotuje mi obiady i codziennie inny i  nie używa gotowców ani zupek w proszku itd..nawet nie używa kostek rosołowych..same zdrowe produkty....do tego robi zakupy konkursowe opisuje paragony , kazdy konkurs w inną koszulkę z opisem do segregatora. Mój syn to moja największa wygrana

Nie ciesz się, rośnie konkurencja emotka

hmm, 15 lat to chyba coś powinien umieć?

No wiesz, to nie jest takie oczywiste, miałam koleżankę, która już do pełnoletności się zbliżała a problemy ze zrobieniem kawy miała! Moje chłopaki szybko się nauczyły, bo mają leniwą matkę, która zamiast zrobić kanapki sama by się chętnie załapała na gotowe, po drugie długo śpi a oni rano byli głodni, więc hmmm....można powiedzieć, że to moja zasługa?emotka  Mój 14 latek od dawna podstawowe rzeczy robi, a ostatnio nawet go na ciasta wzięło, więc jest moc! Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6361471 Napisano: 29.05.2017 22:53:46 w Dziś cieszę się z.....
delfinka101 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Cieszę się ,ze w czasie mojej choroby mój 15 latek codziennie gotuje mi obiady i codziennie inny i  nie używa gotowców ani zupek w proszku itd..nawet nie używa kostek rosołowych..same zdrowe produkty....do tego robi zakupy konkursowe opisuje paragony , kazdy konkurs w inną koszulkę z opisem do segregatora. Mój syn to moja największa wygrana

Nie ciesz się, rośnie konkurencja emotka

Ale moja własna..pierwsze sukcesy już ma. tablet za  projekt kalendarza uczniowskiego, 100 z Lays, bony do Apart - lokalny  z marszu odpowiadał na pytania i pokonał dorosłych

Moje chłopaki też super, zakupy zrobią konkursowe itp, ale wszyscy to umysły ścisłe, więc konkurencja żadna a jak proszę ich o pomoc to patrzą na mnie jak na zjawęemotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6361462 Napisano: 29.05.2017 22:49:38 w Dziś cieszę się z.....
delfinka101 napisał(a):

Nie ciesz się, rośnie konkurencja emotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6361138 Napisano: 29.05.2017 12:08:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

a kiedy spodziewacie się wyników z lays żabka ? za pierwszy tydzień?

dzisiajemotka Wyświetl w wątku >>
1 madzia1-s 0

aurorcia

#6361055 Napisano: 29.05.2017 10:12:17 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

marionzzz napisał(a):

joan napisał(a):

Błędnie obliczyłam, że z samego rana żaden kurier nie podjedzie. Weszłam pod prysznic, namydliłam ciało... DING DONG! Noż jego mać, skoki w dal po łazience, cały przedpokój w wodzie, poszukiwania szlafroka...

skąd ja to znam  emotka  o której godzinie nie poszłabym do łazienki-rano, w południe, po południu to zawsze dokładnie w tym czasie! albo kurier albo listonosz...nie wiem, jakiś kurde szósty zmysł mają, żeby akurat wtedy przyjechać...

U mnie to samo  emotka  szampon  na włosach i " ding dong" przy drzwiach  emotka . Bardzo często tak mam. 

Eeee tam, ja kiedyś namydlona, szampon na włosach i awaria, nie ma wodyemotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6360497 Napisano: 26.05.2017 13:28:50 w Lay's
delfinka101 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

O ja naiwna..no tak tego Aspergera po kimś to moje dziecko ma  emotka   Ps; ciekawe czy w jednym etapie nagrodzą rodzinnie, bo ja mam swój paragon a dziecko ma swój

Ale powiedz sama, pomysł jest dobry emotka
Co do nagradzania, to po pierwszych wynikach się okaże! Wyświetl w wątku >>