Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika harnas

harnas

#6741546 Napisano: 03.11.2020 18:42:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
w tym lechu te pytania są tak banalne, że przy 2-3 kapslach jest pewność wygrania, więc nie wiem po co ktoś miałby płacić za wygranie jej ...emotka
U mnie oczywiście też dwie bluzy emotka Wyświetl w wątku >>

harnas

#6740762 Napisano: 31.10.2020 11:50:28 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje, to ile żelek musiałaś kupić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6740111 Napisano: 29.10.2020 11:20:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wiem co mnie podkusiło z tym Lurpakiem - nagrody słabe, a masło kilka razy droższe, niż zwykłe ... w smaku takie same... Kto to na co dzień kupuje? Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

harnas

#6738740 Napisano: 23.10.2020 20:58:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wielopaki np. Smolar liczył jako jedno zawsze, najlepiej dopytać w agencji Wyświetl w wątku >>

harnas

#6735645 Napisano: 12.10.2020 16:31:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiedystobylo napisał(a):

yaagatka napisał(a):

xena napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Z Martini się ogarnęli i zamiast dzwonić do 400 osób piszą teraz w kolejnym mailu, że można im mailowo podać dane do wysyłki nagrody.

tylko, że ja tych 400 nagród tutaj nijak nie widzę emotka  zaledwie kilka osób się pochwaliło. Sama wygrałam 1/3 zgłoszenia. Może to dopiero 1 stopnia poszły? (zresztą co najśmieszniejsze nagrody najtańsze za najlepsze hasła emotka  gdzie tu sens, gdzie logika?)

Ja często piję prosecco, więc z każdą wizytą w Biedrze brałam buteleczki. Chociaż nagrody są śmieszne, to z sympatii to Martini chętnie będę wycierać tyłek ich ręcznikiem czy pić z ich kieliszków.
U mnie nagród 9/10  emotka

Roześmiałam się w głos, czytając o wycieraniu tyłka ręcznikiem Martini . 

będzie można albo tyłek posadzić, albo wytrzeć... a z kieliszkami? no właśnie? co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6734470 Napisano: 07.10.2020 19:27:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamadwojga napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie develey trzeba się wysilać pisząc wierszyki czy coś żeby wygrać czy raczej wszyscy wygrywają? 

nie napisałam nic ciekawego wg mnie, siostra zresztą też, obie wygrałyśmy to pudełko musztard i ketchupów.

Ja to nawet nieco skrytykowałam ten film i też wygrałam pudełko. Develey krytyki się nie boi emotka

mowa o tej akcji z bonem na 30zl czy jakaś inna jest ze piszecie o pudelku? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6733581 Napisano: 04.10.2020 11:49:59 w Smolar
Pamiętacie kiedyś wtopę i aferę u Smolara, że powysyłali SMSy na numery, które nie brały udziału w danym konkursie? Na forum też była zadyma, że do GIODO będą zgłoszenia. Rozeszło się po kościach, ale to tyle w temacie Smolara ... wiadomo, że ma bazę danych osób i nagrodzonych numerów i tą podstawą też się kieruje.  Wyświetl w wątku >>
3 venix, pini, darog 0

harnas

#6733344 Napisano: 02.10.2020 17:56:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

anaesth napisał(a):

jokan napisał(a):

czy z Belvity zwrot dostajecie jakies info na maila, lub czy sie wyswietla cos na stronie?

Po zmniejszeniu paragonu z 4MB do 400KB, przeszło emotka

faktycznie - tez zmniejszylam i poszło, dzięki emotka

w jakich sklepach dostaliście je? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6732893 Napisano: 01.10.2020 10:50:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosiaczeq napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

gosiaczeq napisał(a):

Jak to jest , że wszyscy wygrywają w winiary a ja nie ? emotka  . 
A swoją drogą czy tam bramki są całą dobę ? tzn można wygrać też o 3 w nocy itp?  emotka

O 3 w nocy co prawda nie trafiłam emotka ale owszem, bramki w Winiarach czynne są całą dobę

Pół lodówki majonezów .. i same pudła emotka  jak to jest ... 
Czy tylko ja tak mam ? emotka  

co Wy później robicie z tymi majonezami? Ja cztery razy próbowałem i się zniechęciłem... i tak pewnie rozdam po rodzinie emotka Wyświetl w wątku >>

harnas

#6732519 Napisano: 29.09.2020 22:37:10 w Czy informują/ informowali?
Finish Biedronka informowała? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6721862 Napisano: 13.08.2020 15:04:33 w Smolar
miraga_ napisał(a):

domika napisał(a):

[quote=nswe69]

miraga_ napisał(a):

Akcja „Wypróbuj Coccolino Care w Biedronce!”

Potrzebuję print screen ze zgłoszenia w II etapie tygodniowym promocji, dokładnie chodzi o komunikat z dnia 06.08.2020 z godz. 0.00, w którym była mowa, że pula się wyczerpała i zapraszają na 13.08.

Ktoś poratuje?

https://www.peppe...ts/permalink/4862134

Dziękuję. Napisałam reklamacje na [email protected] - chyba załapię się jednak na zwrot emotka To zwrotu nie dostaniesz, musisz napisać reklamację zgodnie z regulaminem, wtedy akceptują i zwrot wpłynie, sprawdzone na innej akcji Smolara, gdzie też popełnili błąd Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6695003 Napisano: 05.04.2020 19:26:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

harnas napisał(a):

koala33 napisał(a):

rare85 napisał(a):

doris1 napisał(a):

rare85 napisał(a):

"Bogaty smak kawy" Dino Jacobs/Prima - czy przychodzi jakieś potwierdzenie na maila? 

tak, zaraz po zgłoszeniu

To może pomyliłam coś w mailu, bo tylko miałam potwierdzenie na stronie

Wysłałam kilka minut temu - też miałam potwierdzenie na stronie, a maila brak (wpisałam na pewno poprawnie). emotka

u mnie też przyszła od razu
swoją drogą zawsze się głowiłem, czemu w takim sklepiku tak trudno wygrać, a tu jaka konkurencja ... zacna emotka

Sklepiku? Większość ma DINO w zasięgu ręki, zakupy to nie problem, więc nie wiem co Cię tak dziwi i nad czym się głowisz emotka  

dino to sklep uderzający w małe, lokalne rynki, więc teza była taka, że kto tam będzie kupował np. wawel za bodaj 10zł emotka
choć i tak myśle, że wtedy agencja się obłowiła Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

harnas

#6695001 Napisano: 05.04.2020 19:21:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koala33 napisał(a):

rare85 napisał(a):

doris1 napisał(a):

rare85 napisał(a):

"Bogaty smak kawy" Dino Jacobs/Prima - czy przychodzi jakieś potwierdzenie na maila? 

tak, zaraz po zgłoszeniu

To może pomyliłam coś w mailu, bo tylko miałam potwierdzenie na stronie

Wysłałam kilka minut temu - też miałam potwierdzenie na stronie, a maila brak (wpisałam na pewno poprawnie). emotka

u mnie też przyszła od razu
swoją drogą zawsze się głowiłem, czemu w takim sklepiku tak trudno wygrać, a tu jaka konkurencja ... zacna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6688379 Napisano: 06.03.2020 18:17:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

możesz napisać coś więcej?:) chodzi o Panią M. z Łodzi?:)

Wątpię, Kaśka już dawno na cenzurowanym i prześwietlana przez konkursowiczów przy każdej akcji - ciekawi mnie tylko, jak tam jej relacja min. z kuzynem, któremu podarowała samochód w loterii, a potem twierdziła, że nie pozostają w bliskich kontaktach. Bo wg zdjęć z internetu, byli BFF. Ale czego się nie robi, żeby trafić do tv emotka

dajcie jakiś link, czy coś, chętnie poczytam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6687279 Napisano: 02.03.2020 17:59:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaprysek30 napisał(a):

Pomocy! Chciałam wysłać zdjęcie kapsla z CJ i przychodzi mi powiadomienie,że czas regulaminowy minął. Myślicie,że nie ma szans na reklamację? Liczyłam,że w poniedziałek spokojnie można odesłać.

a jakiej Ty pomocy tak rozpaczliwie oczekujesz?
72h i tyle w temacie, zapomnij o nagrodzie Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6685701 Napisano: 25.02.2020 16:57:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostaliście jakieś info nt. pralek z Auchan? Wiadomo, jak będzie wyglądał odbiór? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6681254 Napisano: 09.02.2020 20:33:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marilla napisał(a):

mam pytanie odnośnie oreo- cięzko ustrzelić hulajnoge?

w porównaniu do innych loterii zadziwiająco łatwo, może dlatego że to początek loterii Wyświetl w wątku >>
1 marilla 0

harnas

#6678876 Napisano: 31.01.2020 16:42:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cinamoon napisał(a):

as32572 napisał(a):

cinamoon napisał(a):

Wyniki maszynek do mielenia wrzucają na stronę.
Nie mogę dodać w informują bo na telefonie jestem  emotka

Hmm, są tylko 72 osoby. 

Może tyle osób zgłosiło prawidłowe zgłoszenia. Konkurs tani nie był. 

hyper-crew po swoich wynikach z innych konkursow jak dla mnie nie powinna dostać już żadnej akcji promocyjnej, zawsze jakieś niejasności, problemy, brak osób nagrodzonych. Oczywiście że pisz, z doświadczenia Ci powiem, że u mnie najlepiej podziałało jak napisałem do fundatora Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6677063 Napisano: 25.01.2020 09:31:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z kart przedpłaconej Milki Biedronka można wypłacać kasę w bankomacie? ktoś w poprzedniej edycji może podpowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6674029 Napisano: 15.01.2020 21:31:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

harnas napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

harnas napisał(a):

nie wprowadzaj w błąd, przedzwoniłem na stację z pytaniem czy coś się zmieniło i czy była dostawa, kierowniczka odpowiedziała mi, że dostali jedynie 10 pudełek, a drugie tyle osób odesłali z kwitkiem, więc kod wcale nie równa się temu, że dostaniesz bombonierkę, co stacja to obyczaj

Ty nie wprowadzaj w błąd.Jeżeli masz voucher to jest dla ciebie bombonierka a jak mówią, że jej nie ma to trzeba do RMF zgłosić i oni to sprawdzą. Stacja znika gdy rozdadzą ilość bombonierek przypadających na stację. Jeżeli na danej stacji przyznali już 10 bombonierek to wtedy stacja znika ale jak widać, może się coś zmienić bo w Toruniu znikły wszystkie a dzisiaj znowu się pojawiły.

nie wiem po co takie pierdoły piszesz ... RMF odpisuje, że to sprawdzi i na tym się kończy, dosyłają bombonierki, ale nie masz pewności, że się załapiesz na szczęśliwą pulę, generalnie akcja  ich przerosła

Pierdoły to ty piszesz. Do wygrania jest 30 tysięcy bombonierek  i tyle jest tez kodów.Ani mniej ani więcej. Nie dają więcej kodów niż jest bombonierek.Skoro napisali CI ze to sprawdzą to sprawdzą w godzinę tego nie ogarną. 

te bombonierki rozdają kobieto w całej Polsce, na stacjach orlenu jest może z 10% tej puli, nie pogrążaj sięjuż bardziej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0