Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mixik

mixik

#7292993 Napisano: 01.09.2025 14:40:29 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

nata1898 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

dede napisał(a):

Nałęczowianka to nie do dzisiaj miała informować?

Niby tak, ale tu jest trochę inne info -> #7292711

Jury zbierze się w celu wybrania zwycięzców 28 sierpnia 2025r. Zwycięzcy zostanąpoinformowani o wygranej w terminie 3 dni roboczych od dnia dokonania wyboru przez Jury (tj.
31 sierpnia 2025 r.)

Dokładnie emotka  czyli źle policzyli i czas mają do jutra emotka

pytałam o wyniki, odpisali mi, że mają czas do 6 września, czyli jeszcze inaczej

Ciekawe skąd wzięli tę datę emotka

EDIT:
A ok, jest na samym początku regulaminu, ale potem sami sobie zaprzeczają emotka
"D. Zwycięzców wybierzemy i poinformujemy do dnia 6 września 2025 r."

a dalej:

"Jury zbierze się w celu wybrania zwycięzców 28 sierpnia 2025r. Zwycięzcy zostaną poinformowani o wygranej w terminie 3 dni roboczych od dnia dokonania wyboru przez Jury (tj. 31 sierpnia 2025 r.)"

Tak, śmak czy owak - 6 września to sobota, a 31 sierpnia to była niedziela. Jakoś nie dowierzam, że któryś weekend by informowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#7292974 Napisano: 01.09.2025 13:50:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Chyba BLIK 200 zł od Polo z Crunchipsów (3 litery mejla się zgadzają) Wyświetl w wątku >>

mixik

mixik

#7291965 Napisano: 28.08.2025 18:02:46 w Żabka
jankowska napisał(a):

Sprawdźcie teraz, ja juz mam losy, a zakup był dzisiaj okolo 8 rano...

Dzięki za info. Faktycznie los przybył. Oczywiście bez szczęścia Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#7291681 Napisano: 28.08.2025 08:44:04 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
InkaR napisał(a):

zof83 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Pepa napisał(a):

mixik napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Pepa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Co teraz puszcza Smolar ?
mam nadanie ale nie pamiętam 🤔

Smaki lata np. bony

O, to może być to emotka  dzięki

A jaki kurier?

DPD

Czy jest ktoś, kto nie ma @ z info. o wysyłce pomimo pozytywnej weryfikacji?

Ja nie mam- ani maila, ani w pace Dpd i tez pozytywna weryfikacja, może dziś pójdzie druga tura...

Też nie mam mimo pozytywnej moze jakoś to rozdzielili emotka

I i mnie brak mejla o wysyłce i pusto w apce DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#7291579 Napisano: 27.08.2025 20:08:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles napisał(a):

aneczka-p napisał(a):

fragles napisał(a):

Czy w konkursie Rexony (tym opisowym) przychodzi wam zwrotka na maila?
Bo mi coś nie chce przyjąć, a w znakach się mieszczę. Żadnego komunikatu tylko odświeżenie strony.

U mnie był tylko komunikat na stronie, że zgłoszenie zostało wysłane. Bez wiadomości zwrotnej na mailu.

Dziękuję

Usuń jeszcze trochę znaków. Mi przeszło z 480 znakami Wyświetl w wątku >>
1 fragles 0

mixik

#7291523 Napisano: 27.08.2025 17:17:19 w Żabka
termitek99 napisał(a):

A czy z wyzwania PUDLISZKI dostaliście kody?

Tak. I WW i Żywiec Zdrój też. Ale za piwka zero. Nie wiem, czy kiedykolwiek doczekamy się w pełni działającej apki Żabki, bez ciągłych problemów z naliczaniem kodów Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#7291515 Napisano: 27.08.2025 16:48:00 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
fryteczka napisał(a):

Pepa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Co teraz puszcza Smolar ?
mam nadanie ale nie pamiętam 🤔

Smaki lata np. bony

O, to może być to emotka  dzięki

A jaki kurier? Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#7291484 Napisano: 27.08.2025 15:22:51 w Żabka
Smolar zwala na Żabkę, Żabka się nie odzywa... Loteria w loterii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#7290754 Napisano: 25.08.2025 16:14:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
torba termiczna marki THE NORTH FACE o wartości 1 099,00 zł brutto z epickiego lata Wyświetl w wątku >>

mixik

mixik

#7290526 Napisano: 25.08.2025 07:49:28 w Smolar
gregory napisał(a):

Jak bardzo radykalny jest smolar w przypadku pomylenia jednej cyferki z paragonu? zamiast 5 wpisałem 6. Jest szansa, że przymkną oko?

Nie ma szans emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

mixik

#7290395 Napisano: 24.08.2025 14:24:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
burza64 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

mixik napisał(a):

mixik napisał(a):

Próbuję wysłać zgłoszenie na konkurs Rexony w Biedronce https://www.e-kon...dynek-na-skutecznosc ale po kliknięciu "biorę udział" na smartfonie nic się nie dzieje, jedynie ekran jedzie odrobinę wyżej. Coś robię źle? Mieszczę się w limicie 500 znaków, bo jest licznik.

Nadal mam to samo. Jest w stanie ktoś pomóc? Powinno coś wyskoczyć, jakieś potwierdzenie, mejl, cokolwiek? Ani na smartfonie ani na pececie nic się nie dzieje.

U mnie idzie bez problemu, próbowałam przed chwilą. Pojawia się wyskakujące okienko z podziękowaniem za zgłoszenie. Może spróbuj wysłać testowe zgłoszenie z mniejszą ilością znaków i fikcyjnymi danymi. Zobacz czy idzie,

U mnie też nie chciało przejść ale pojawiał się komunikat malym druczkiem żeby odświeżyć stronę. To skopiowalam tekst i jeszcze raz wypelnilam formularz,bo po odświeżeniu strony formularz się wyczyscil

Dzięki za podpowiedzi, również dla leelee - chodziło o zakłamany licznik znaków. Miałem jeszcze kilka w zapasie, ale jak trochę usunąłem, żeby mieć ok 480 to przeszło od razu z podziękowaniem za dodanie zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>

mixik

#7290382 Napisano: 24.08.2025 13:23:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mixik napisał(a):

Próbuję wysłać zgłoszenie na konkurs Rexony w Biedronce https://www.e-kon...dynek-na-skutecznosc ale po kliknięciu "biorę udział" na smartfonie nic się nie dzieje, jedynie ekran jedzie odrobinę wyżej. Coś robię źle? Mieszczę się w limicie 500 znaków, bo jest licznik.

Nadal mam to samo. Jest w stanie ktoś pomóc? Powinno coś wyskoczyć, jakieś potwierdzenie, mejl, cokolwiek? Ani na smartfonie ani na pececie nic się nie dzieje. Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#7289983 Napisano: 22.08.2025 14:59:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Próbuję wysłać zgłoszenie na konkurs Rexony w Biedronce https://www.e-kon...dynek-na-skutecznosc ale po kliknięciu "biorę udział" na smartfonie nic się nie dzieje, jedynie ekran jedzie odrobinę wyżej. Coś robię źle? Mieszczę się w limicie 500 znaków, bo jest licznik. Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#7289966 Napisano: 22.08.2025 14:37:49 w Zdjęcia naszych wygranych
Softshell McLaren i Monster z Żabki - rozmiar L
Wyświetl w wątku >>

mixik

#7289613 Napisano: 21.08.2025 14:56:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
SMS od FedEx, to Fortis wysyła ciuchy z konkursu Monster w Żabce. Ma dojść jutro Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#7287404 Napisano: 14.08.2025 10:06:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
dziób_dziób1321 napisał(a):

Softshell McLaren, o wartości 260 zł z Wyzwanie Monster żabka, mail przed chwilą emotka

I i mnie kilka minut po 10. Czyli ślą powoli Wyświetl w wątku >>

mixik

#7286885 Napisano: 12.08.2025 18:52:07 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

mixik napisał(a):

Ale przecież ten kto wrzuca czyta (a przynajmniej powinien) regulamin tego konkursu, to w czym problem?
Znajduje dane organizatora, daty trwania, to dorzucenie tych kilku dodatkowych danych nie jest (i znów - nie powinno) stanowić większego problemu.

Ale po co tworzyć jakieś dodatkowe "rubryczki",  emotka skoro równie dobrze można tę wiadomość umieścić w opisie.

O, zacznę tak robić, o ile zatwierdzający wrzucane konkursy nie będą mi tych informacji usuwać (czasem modyfikują niektóre informacje).
Zobaczymy czy się przyjmie Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#7286839 Napisano: 12.08.2025 16:15:50 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zezowaty_kot napisał(a):

mixik napisał(a):

A może by tak wprowadzić w dodawanych konkursach oddzielną rubrykę z datą informowania o wynikach zgodnie z regulaminem, np. 
"Data wybierania zwycięzców" oraz "Graniczna data informowania zwycięzców". Wtedy nie trzebaby było tworzyć listy w wątku na forum. Ułatwienie dla wszystkich. Co Wy na to?

Nieeee
I tak ktoś poświęca swój czas, żeby wrzucić ZA DARMO konkursy do bazy. Niech czytanie regulaminu każdy ogarnia sobie sam, nie widzę powodu, dla którego mielibyśmy osobę dodającą obciążać dodatkowymi zadaniami. Jest sekcja "komentarze" i jakoś użytkownicy nie kwapią się, żeby te informacje wrzucić (poza jedną osobą). Dowalenie kolejnych rubryczek tylko zniechęci, jak w urzędach.

Ale przecież ten kto wrzuca czyta (a przynajmniej powinien) regulamin tego konkursu, to w czym problem? Znajduje dane organizatora, daty trwania, to dorzucenie tych kilku dodatkowych danych nie jest (i znów - nie powinno) stanowić większego problemu.
Oczywiście dzięki za podzielenie się swoim zdaniem. Wyświetl w wątku >>
0 0