Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mixik

mixik

#6122777 Napisano: 01.12.2015 08:43:33 w TESCO konkursy
migi napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mixik napisał(a):

a wie ktos moze czy jest tam ograniczenie do magicznych 160 znakow... w regulaminie nic o tym nie ma, co wcale nie znaczy ze ograniczenia brak... podpytywal ktos przy okazji?

ktoś gdzieś pisał że jest emotka  

Ja pisałam do nich, że nie ma w regulaminie ograniczenia, więc napisałam dłuższe i co oni z tym zrobią, to odpisali, żeby się nie martwiła, że połączą i normalnie będę brały udział. 
Strasznie niedoprecyzowane regulaminy mają i w Tesco i C4 emotka  

o... dzięki za info! Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6122742 Napisano: 01.12.2015 00:56:06 w TESCO konkursy
a wie ktos moze czy jest tam ograniczenie do magicznych 160 znakow... w regulaminie nic o tym nie ma, co wcale nie znaczy ze ograniczenia brak... podpytywal ktos przy okazji? Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6120893 Napisano: 27.11.2015 15:10:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

Czy ktoś tak jak ja nie wygrał zupełnie NIC u leniwca?:(

jest, aczkolwiek wysłałem 3 zgłoszenia, czułem,że się nie wpasuję Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6119262 Napisano: 25.11.2015 09:35:54 w Kaufland konkursy
edzia21 napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

szprotka napisał(a):

mixik napisał(a):

mmagd napisał(a):

A Nestle z ostatniego dnia poinformowane?? 

podbijam bo troche mnie nie bylo - chodzi mi o kaufland

ni widu ni słychu emotka

cisza pewnie już po wszstkim

to krętackie Alb(i)edo coraz bardziej działa mi na nerwy emotka  ciekawe ile tym razem bonów przepadnie na ich korzyść...i czy samochód odnajdzie swojego właściciela w postaci jakiegoś konsumenta. 

edzia - z ust mi to wyjęłaś (już miałem pisać we "Wkurza mnie...")... tamte zestawy grillowe jakiś czas temu (nie dzwoniono drugi raz, o smsach nie wspomnę) - hak im w smak... ale ciągle coś jest z nimi nie tak... choć nie powiem, rzadko bo rzadko ale się udaje... z tym, że mam nieodparte wrażenie, że faktycznie coś za mało nagród trafia do grających. A skoro nie tylko ja mam takie wrażenie, to coś musi być na rzeczy Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6118404 Napisano: 24.11.2015 09:43:26 w Kaufland konkursy
mmagd napisał(a):

A Nestle z ostatniego dnia poinformowane?? 

podbijam bo troche mnie nie bylo - chodzi mi o kaufland Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6116075 Napisano: 20.11.2015 12:08:57 w Intermarche
i co... wczoraj dzwonili i lud się chwalił a dziś cisza? Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6116047 Napisano: 20.11.2015 11:45:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
o! w końcu od grafa bony do itm z konka mms-owego - ale pocztą! Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6116016 Napisano: 20.11.2015 11:15:05 w Intermarche
ilonaaa93 napisał(a):

mixik napisał(a):

Pytanie do tych, co wygrali - czy oprócz wysłania skanu/zdjęcia paragonu i danych typu nazwisko, adres, adres sklepu itp trzeba jeszcze wysyłać listownie/mailowo FORMULARZ, w którym podaje się m.in. PESEL i podpis??

Ja zrozumiałam regulamin tak, że uzupełniamy stronę lub przesyłamy podpisane oświadczenie z danymi
na stronie też zaznaczamy ptaszki, że akceptujemy oświadczenie

chyba jeden z najbardziej zakręconych konkursów/regulaminów... gdyby dane i w formularzu internetowym i tym zwykłym do uzupełnienia na papierze były takie same, to pal licho... ale skoro w jednym wystarczy data urodzenia, a w drugim już cały PESEL, to chyba wiadomo, który lepiej z naszego punktu widzenia wypełnić Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6116001 Napisano: 20.11.2015 11:03:06 w Intermarche
Pytanie do tych, co wygrali - czy oprócz wysłania skanu/zdjęcia paragonu i danych typu nazwisko, adres, adres sklepu itp trzeba jeszcze wysyłać listownie/mailowo FORMULARZ, w którym podaje się m.in. PESEL i podpis?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6114926 Napisano: 18.11.2015 23:19:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lamay napisał(a):

aga67 napisał(a):

asante napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Myślałam, że leniwiec mnie nie wkurzy jak nie będę grać. Jakże się myliłam. Ileś dni temu mój Doładowator nie wygrał nic, dziś Doładowywator wygrywa telefon emotka

Ja chyba na dzisiejszym dniu poprzestanę z graniem, bo jestem zniesmaczona tymi powtórkami. 13.11 telefon wygrywa Szanowator Czasuswego, a 15.11 Czasoszanowacz. To chyba już nie jest nowość? Wersji Czarusiów mieliśmy już od groma., a dzisiaj co? Czarusioleniusio. Wysłałam kilka imion, które do tej pory się nie powtórzyły nawet w przybliżeniu, ale gdzie im tam do Czarusia. Ech...

Didoleń  emotka emotka    chyba odwagi komuś  brakło do pełnej ekspresji słowa emotka

Dobrze, że nie K*taFon emotka   

O nie nie... K*taFon to zbyt jasne... ale juz QtaFon to co innego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6114907 Napisano: 18.11.2015 22:38:06 w Paragony
najprawdopodobniej wcięło mi paragon z polo z produktem henkel... poratuje ktoś na godzinę z hakiem przed końcem konkursu? wymiana na inny lub doładowanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6114874 Napisano: 18.11.2015 22:00:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kurlandzki napisał(a):

Czy Ktoś z Was chciał doładować konto w Virgin Mobile i wziac udział w konkursie na leniwca? Czy mozna wziac udział jezeli nie ma w mbanku doładowan na VM? czy moge wejsc na VM i zapłacic ze strony mbanku?

w bzwbk było podobnie, znaczy po wpisaniu nr virgin wykryło mi sieć play, ale była tam opcja wyboru ręcznego w razie gdyby ktoś przenosił nr do innej sieci - co prawda nie przenosiłem ale zmieniłem na virgin i doładowanie dotarło Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6114873 Napisano: 18.11.2015 21:57:57 w Kaufland konkursy
banka-manka napisał(a):

Chciałam się upewnić - na budżet do dziś można zrobić zakupy, a słać sms do niedzieli? emotka

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

mixik

#6112528 Napisano: 16.11.2015 13:23:59 w Czy informują/ informowali?
p. 18:
Do dnia 14.11.2015 r. zostanie stworzona Lista Laureatów (dalej: „Lista Laureatów”). Na Listę Laureatów zostanie wpisanych 60 Laureatów Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6112509 Napisano: 16.11.2015 12:51:49 w Intermarche
gocha542 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

Czy wszyscy już dostali bony z "Pokaż nam swój świat"?

ja nie mam dwóch...

ja ani jednego z dwóch Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6112488 Napisano: 16.11.2015 12:35:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony do Polo i MM z konków PMI Wedla Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6112030 Napisano: 14.11.2015 23:10:19 w Czy informują/ informowali?
a z tego konkursy 4frame już informował? do dziś wg regulaminu miała być dostępna lista laureatów
https://www.e-kon...er.html#.Vkew1L-GXnk Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6110741 Napisano: 12.11.2015 15:49:02 w Giełda Kodów ; )
wymienię mój kod Skittles na kod Tic Tac Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#6107538 Napisano: 05.11.2015 22:43:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

mia napisał(a):

babariba napisał(a):

i kolejny samochód do kolekcji rodziny U:
http://www.mmpozn...,artgal,t,id,tm.html

Tekst jest straszny. emotka Jedyna moja nadzieja, że miał jakąś oprawę plastyczną.
A jeśli nie.. No cóż, niby dobrze wiedzieć, co teraz wygrywa.

zawsze mnie to zadziwia...tysiące zgłoszeń... i akurat Oni...zawsze tam gdzie wartościowe nagrody...przypadek? tekst nie powala na nogi.. ;( sorry, ale takie moje zdanie....  Pytanie konkursowe brzmiało: Barbie Rockowa Księżniczka będzie....Nie będę sie wypowiadała nad trescią tekstu ale naprawdę troszke zazdroszcze szczęścią??talentu?i tego że mają tyle aut na koncie a ja nie potrafię trafić żadnego emotka Widocznie mój talent pisarski i plastyczny jest daleki od ich talentow emotka

Hmmm. a tam nie było limitu znaków jak to zwykle w smsowych? Pamiętam , brałam udział, film odbiorę ale jak to rodzina na U to coś już mi "śmierdzi"...

Ciekawe ile laurek posłali na Leony w Biedrze emotka  i co na to Hackett Hamillton emotka

Chyba sobie jutro przekręcę do nich i zapytam jak wrażenia  emotka

hehe z tym zapytaniem to niezły pomysł... a rodzinka U. już nie jeden konkurs wygrała naciąganym zgłoszeniem - czyt. laurką, dodatkowym zdjęciem do smsa (sic! oprócz tekstu dodali fotkę i myk myk mms też mógł wygrać główną) - gdyby tylko innym się tak wszystko chciało to w końcu może agencje poszłyby po rozum do głowy i od razu napisaliby jasno że dowolność interpretacji tyczy się także wykonania pracy konkursowej (nie tylko ugryzienia tematu) - to by dopiero wolna amerykanka nastała... ale ja bym odpadł na starcie Wyświetl w wątku >>
0 0