Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mixik

mixik

#5720496 Napisano: 16.08.2013 19:16:26 w Carrefour konkursy
u mnie: zeszyt A5, 16k. - ale przejdzie bez problemów Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5720473 Napisano: 16.08.2013 18:22:18 w Biedronka
lazaj007 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

lazaj007 napisał(a):

mixik napisał(a):

richemaya napisał(a):

Zwycięzcą konkursu
z dnia 08.08.2013 r.
jest
Olga G. z Deba, Lublin, Poland
za zdanie:
Dzisiaj SQTR FRUGO wędruje do ATEN , bo...
mityczna siła która SQTR porusza pochodzi od pROMETeusza

Jak widać da sie, tylko trzeba chciec wybrać haselko wręcz genialne... Brawa!

stosując się do tych samych zasad ktorymi kierowaliscie sie przy oczernianiu hasla mojej zony ktore wygralo....
co maja ATENY do Prometeusza i skutera?????!!! Chyba bardziej Olimp?! I co Prometeusz mial do mitycznej siły???????? Raczej Herkules !!!
Ze tak zacytuje naszego wieszcza forumowego "gramtycznie nie poprawne" i mocno mijajace sie z prawda!!!

wyjaśnię co poeta ma na myśli:
skuter pojazd spalinowy, tam się żywym Ogniem spalają opary benzyny i dlatego to jedzie,
mityczny Prometeusz dał ludziom Ogień,
mity były greckie wiec Ateny,
a Olimp to góra a nie miejscowość emotka

to już jest nadinterpretacja tego co jest napisane i nie zmienia to faktu ze jest bez zadnego glebszego sensu. i tu pojawia sie stwierdzenie .... haslo ma podobac sie komisji a nie nam wiec miejcie umiar w krytykowniu sukcesu innych. mozna wyrazic swoje zdanie ale publiczne kamionowanie to juz co innego....!!!!

Jakaż to nadinterpretacja? Raczej inteligentne rozwinięcie pomysłu, który trzeba było upchać w tak małej ilości znaków (to też uważam za minus konkursu, wiadomo, że nie chcieli eposów i innych opowiadań, ale 60 znaków - to trzeba się było natrudzić, a do tego te szopki z polskimi znakami...).
Także sens jest, jak głęboki... oj, tu wolę się nie wypowiadać, bo można dojść to kolejnego krytykowanego tajemniczego punktu emotka
trebor - w ten sam sposób te hasło rozgryzłem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5720376 Napisano: 16.08.2013 15:34:42 w Biedronka
richemaya napisał(a):

Zwycięzcą konkursu
z dnia 08.08.2013 r.
jest
Olga G. z Deba, Lublin, Poland
za zdanie:
Dzisiaj SQTR FRUGO wędruje do ATEN , bo...
mityczna siła która SQTR porusza pochodzi od pROMETeusza

Jak widać da sie, tylko trzeba chciec wybrać haselko wręcz genialne... Brawa! Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5720107 Napisano: 16.08.2013 08:20:42 w Carrefour konkursy
Ewelajna napisał(a):

Czy na konkurs Disney samoloty wystarczy kupić zeszyt? Proszę o odpowiedź bo nie otwiera mi się regulamin.

Wystarczy Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5719458 Napisano: 14.08.2013 18:05:53 w Biedronka
Ronja napisał(a):

serene napisał(a):

Zwycięzcą konkursu
z dnia 07.08.2013 r.
jest
Mateusz B.
za zdanie:
Dzisiaj SQTR FRUGO wędruje do Wyspy Dziewicze , bo...
legenda głosi, że SQTR odnajdzie punkt G na osi

Rozumiem, że hasło było pisane pod gust komisji. Jednak przekombinowane emotka . Można było Wysypy Dziewicze zastąpić swojską miejscowością Burdele emotka

moim skromnym zdaniem ten konk, a w zasadzie wyniki tegoż, czyli w skrócie - wybory szanownej komisji pozostaną w pamięci jako - jednym słowem - żenua 2013... emotka

z ok. 60 wyników może jakieś 15 logicznych, ciekawych, bezbłędnych, nie kalkujących pomysłów by się znalazło, cała reszta... ale co tam... jak to niektórzy mawiają "ważne, że się jury spodobało" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5717446 Napisano: 12.08.2013 11:33:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zubi napisał(a):

muffinki z ostatniego etapu, GLS

I u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5717445 Napisano: 12.08.2013 11:33:10 w Carrefour konkursy
Ktos sie moze orientuje czy ten konkurs rysunkowy samoloty zaczyna sie od dziś - jak jest w regulaminie, czy od środy - jak jest w gazetce? Jeśli od dziś to czy ktos już moze widział te przedmioty konkursowe z logo samoloty na sklepie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5717272 Napisano: 11.08.2013 22:48:44 w Inne mniejsze markety
kammaro napisał(a):

Czy ma ktoś zapisane oświadczenie z konkursu Nałęczowianki w Stokrotce? Zmienili stronkę i nie ma ani regulaminu ani oświadczenia. emotka

pw Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5717080 Napisano: 11.08.2013 13:57:52 w Biedronka
leona napisał(a):

mia napisał(a):

richemaya napisał(a):

Zwycięzcą konkursu
z dnia 04.08.2013 r.
jest
Paulina T.
za zdanie:
Dzisiaj SQTR FRUGO wędruje do Karaibów , bo...
bo piraci na umór piją Frugo zamiast rumu.

emotka emotka emotka
No to jeśli Karaiby, to też miasto, to niech ktoś poprawi moja znajomość geografii!
Abstrahując od reszty. emotka

Gratulacje wszystkim, którym się udało wygrać w tym konkursie! emotka

I odkąd to "DO Karaibów" zamiast "NA Karaiby"? Czyli im mniej zgodne z regulaminem tym lepiej? Czy komisja i uczestnicy "grają" aby w ten sam konkurs a SQTR jest wodny? emotka

Dlatego tez sprobowalem raz i starczy, nie ma sie co trudzic. No i po co sie truc tym napojem emotka
P.S. Tylko czekac az wprowadza njebieskie frugo, to dopiero bedzie chemiczna pyszota emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5716988 Napisano: 11.08.2013 09:14:38 w Biedronka
Urwac moze, ale jak jury nagradza za cos, co niczego nikomu nie urywa, to swiadczy o tymze jury, nie zas o nagrodzonym, czego staram sie dowiesc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5716973 Napisano: 11.08.2013 07:17:23 w Biedronka
Uznam to za komplement emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5716957 Napisano: 10.08.2013 23:35:11 w Biedronka
lazaj007 napisał(a):

widac ta twoja petarda byla zwyklym kapiszonem, ale pociesze cie, ja tez wyslalem duzo takich zgloszen ktore nie zostaly nawet zauwazone
ps. przemawia przez ciebie zawisc a gramatycznie jest poprawne brak jedynie "to" i tyle w temacie. a jesli masz na mysli polskie znaki to powinienes wiedziec ze one zmniejszaja ilosc znakow mozliwych do wprowadzenia

A widzisz, żadna tam zawiść... Nie lubię ot tak po prostu gdy szanowne komisyje wybierają nie... hmm jakiego tu słowa by użyć... "nieakuratne" hasła. I tyle. A te "brak jedynie "to"..." nie tylko moim skromnym zadaniem powinno wykluczyć haselko na starcie... Widzisz, zreszta napisałem tez, ze pomysł ciekawy, ale wykonanie jak autostrad w naszym pięknym kraju emotka
A ten moj "kapiszon" moze i faktycznie niewypał, ale przynajmniej gramatyczny i niepowielajacy pewnych banalnych standardów... choc moze to pewien klucz w tym słabym konku Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5716646 Napisano: 10.08.2013 09:56:14 w Biedronka
spursman napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

Zwycięzcą konkursu
z dnia 02.08.2013 r.
jest
Ilona O.
za zdanie:
Dzisiaj SQTR FRUGO wędruje do Warszawy , bo...
jesli Premier ma byc wiarygodnym musi jezdzic sqtrem modnym

dno dna! inna sprawa ze ten premier juz nigdy nie bedzie wiarygodny

to jeszcze pikus, to co w kolejnym dniu wybrali (o ile nie zrobili byka przy podawaniu wynikow) to dopiero majstersztyk. Pomysl ciekawy ale gramatycznie... a i trudno, ze sie naraze forumowiczce, ale akurat tego dnia mialem petarde hehehe

blanca napisał(a):

Zwycięzcą konkursu
z dnia 03.08.2013 r.
jest
Iwona K. z Radomin
za zdanie:
Dzisiaj SQTR FRUGO wędruje do Woodstocku , bo...
najwiekszy przystanek w kraju choc nie autobusu ani tramwaju

Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5715720 Napisano: 08.08.2013 18:19:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Val-bon z niedzieli DHL-em Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5715707 Napisano: 08.08.2013 17:51:11 w Biedronka
anet napisał(a):

mixik napisał(a):

a jak tam Zaskocz i mufinki z ostatniego etapu... ktoś już dostał?

Ja nie dostałam jeszcze z 3 etapu, więc z 4 tym bardziej chyba nie słali.

a do mnie z 3 chyba we wtorek przyszły Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5715695 Napisano: 08.08.2013 17:36:08 w Nagrody nieotrzymane lub uszkodzone
Ewelajna napisał(a):

kosovitz napisał(a):

z dlalejdis książka ( na mail po miesiącu od wygranej odpisano mi tylko, że książka dawno została wysłana...) i z fb akcja z 1000 darmowych olejków do aromatyzowania powietrza

właśnie chciałam pisać czy wygrał ktoś keidyś coś z portalu dlalejdis...
bo ja wygrałam z miesiąc temu zestaw wkładek higienicznych i ich nie otrzymałam.
Na moje zapytanie odpisali mi że wysłali 27.07 listem zwykłym przez PP.
Coś mi się tu nie podoba bo nigdy nic wysłane przez Pocztę Polską mi nie zagineło...

zdarzyło się ze 3 lata temu... oni zawsze zwykłym pocztą ślą... a w deklaracje o dacie wysłania do końca im nie wierz, podejrzewam, że przypomnieli sobie przez zapytanie i teraz wyślą tak na serio...
W każdym razie poczekaj z tydzień i wtedy dopiero zacznij się martwić Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5715688 Napisano: 08.08.2013 17:32:32 w Biedronka
a jak tam Zaskocz i mufinki z ostatniego etapu... ktoś już dostał? Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5715018 Napisano: 07.08.2013 17:18:33 w Carrefour konkursy
A mejle z c4 tez puścili? Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5713430 Napisano: 05.08.2013 18:11:01 w Paragony
mixik napisał(a):

Kupie paragon c4 valbon (do soboty włącznie) - pw z propozycjami, odpiszę w ciągu kilku godzin

Nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

mixik

#5713401 Napisano: 05.08.2013 17:42:52 w Paragony
Kupie paragon c4 valbon (do soboty włącznie) - pw z propozycjami, odpiszę w ciągu kilku godzin Wyświetl w wątku >>
0 0