Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bezaczek7

bezaczek7

#6277961 Napisano: 01.11.2016 00:43:30 w Udane wymiany - polecane nicki:)
alaalicjaannb, kerocna dziękuję   Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6275690 Napisano: 27.10.2016 02:09:53 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Nie wiem gdzie o tym napisać, to napiszę tutaj. Czy ktoś z was też ma problem ze zgłoszeniem paragonu na Provag? Wyskakuje mi błąd niby w telefonie, dacie i mailu oraz w równaniu. Napisałam im już maila, ale może ktoś rozwiązał ten problem lub tutaj się dowiem szybciej co odpisują emotka  zdjęcie ma 300kb, nr tel z myślnikami nie wejdzie, nie wiem.

Próbowalas z innej przegladarki?

O widzisz, takie proste, a takie skuteczne. Zawsze korzystam z Chrome i jakoś tak nie przyszło mi do głowy. Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6275687 Napisano: 27.10.2016 01:50:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Nie wiem gdzie o tym napisać, to napiszę tutaj. Czy ktoś z was też ma problem ze zgłoszeniem paragonu na Provag? Wyskakuje mi błąd niby w telefonie, dacie i mailu oraz w równaniu. Napisałam im już maila, ale może ktoś rozwiązał ten problem lub tutaj się dowiem szybciej co odpisują emotka  zdjęcie ma 300kb, nr tel z myślnikami nie wejdzie, nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6275685 Napisano: 27.10.2016 01:34:27 w Wkurza mnie...
sydariameki napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Roznica w cenie na polce, a na kasie, nadal i wciaz  emotka  jesli jest tu osoba, ktora przede mna tak rozezlila obsluge w Itm w Cieszynie, bo smialysmy miec anse do tego, ze na kasie policzylo taniej, to serdecznie pozdrawiam i zycze nam obu wygranych w tych Winiarach, na przekor tej nie do konca kompetentnej obsludze (no ale co, jakas promocja jest, co, ja mam wiedziec wszystko czy jakies konkursy sa czy inne, skad ja mam wiedziec co teraz, i inne takie teksty)

Ja ostatnio prosząc tam o pieczątkę usłyszałam " O boszeee i co jeszcze"   emotka

Kupon na darmowego Maka i cmoka w rzićemotka  Chyba miała gorszy dzień emotka  Pozdrawiam prawie-sąsiadkę, nareszcie ktoś z moich okolic  emotka   Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6275125 Napisano: 26.10.2016 00:40:36 w Wkurza mnie...
Roznica w cenie na polce, a na kasie, nadal i wciaz emotka  jesli jest tu osoba, ktora przede mna tak rozezlila obsluge w Itm w Cieszynie, bo smialysmy miec anse do tego, ze na kasie policzylo taniej, to serdecznie pozdrawiam i zycze nam obu wygranych w tych Winiarach, na przekor tej nie do konca kompetentnej obsludze (no ale co, jakas promocja jest, co, ja mam wiedziec wszystko czy jakies konkursy sa czy inne, skad ja mam wiedziec co teraz, i inne takie teksty).
I jeszcze, ze ciastolina tak szybko wysycha z niektorych firm lub jest tak miekka, ze sie do wszystkiego klei. I cena tychze.
I jeszcze umierajace wycie laptopa kiedy "usypia". Kazde wygaszenie ekranu to taki odglos, jakby mial sie popsuc, irytujacy, no.
A kant cenzurala znowu poprawil mi humor, ale nie chce mi sie szukac odpowiedniego watku, wiec wpisze tutaj, za jednym zamachem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6275053 Napisano: 25.10.2016 20:16:42 w Paragony na trwające konkursy
Zapomnialam do zabki podjechac. Ma ktos par na frugo? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6274534 Napisano: 25.10.2016 03:08:46 w Zakupy na konkursy - usługi
Do południa zbieram zamówienia na wszystkie sklepy ze stopki, zwłaszcza itm. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6274417 Napisano: 24.10.2016 20:16:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Karty za głosowanie Kinder i dzienna Żywiec ABC z wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6273786 Napisano: 23.10.2016 03:35:58 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

ale właśnie chodzi mi taki który już używałam. Bo włąśnie go odszukałam, ale jak chcę sprawdzić stan konta to wyskakuje mi, że usługa chwilowo niedostępna i nie wiem z czym to jest związane

Musisz zarejestrować. Ja mam kartę jeszcze Idea, użytkuję na co dzień, musiałam zarejestrować tak czy siak. Pytałam w salonie czy używany wcześniej numer, a niezarejestrowany do terminu (tego ostatecznego, koniec roku, luty, nie wiem) czy przepadnie, czy mogę po czasie go zarejestrować i używać nadal, panie nie wiedziały tego miesiąc temu. Ale trzeba zarejestrować wszystkie prepaid, te używane kiedyś, nadal i dopiero co kupione.
Edit: jeszcze jest sprawa jak długo go nie używałaś. Nie wiem jaki to okres czasu, ale nieużywany numer "przepada" i zostaje ponownie wprowadzony w obieg z nowym starterem, choć to nie info od operatora, więc nie na 100%. Ale tak na chłopski rozum, chcą mieć kasę z każdego chyba numeru, nie? emotka  Coś mi się kojarzy, że to czas dwa lata nieużywania numeru, ale to kiedyś tam się mi obiło o uszy, nie wiem jak na dzień dzisiejszy. Mam 2-3 karty nieużywane od 5 i więcej lat, jeszcze się walają gdzieś, podejrzewam, że numer nie do odzyskania już, chyba że nie wprowadzili go w nowym starterze tudzież nikt go nie ma w abonamencie. O taki dłuuugo nieużywany można jedynie zapytać w salonie operatora, ale tak czy siak trzeba go zarejestrować. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6272956 Napisano: 21.10.2016 02:13:34 w Giełda Kodów ; )
bezaczek7 napisał(a):

Mam kod kinder za 2 punkty, mam 10 pkt wawel oraz dwa paragony na wawel wagowy po ok 30 dag (nie wiem jak to sie tam liczy, waga czy cena czy jak)
Przyjme kody lays lub mentos w zamian

Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6272249 Napisano: 20.10.2016 01:09:24 w SZUKAM....
Wpiszę się jeszcze tutaj, pisałam w wątku pomocy, szukam osoby, która chciała ode mnie paragony na Naturę Palmolive, zacytuj ten post, wpiszę tu swojego maila, odezwij się do mnie, nie wiem kiedy chcesz wysłać zgłoszenia, a konkurs się powoli kończy. Paragony czekają!  Nie wiem jak długo potrwa problem, dlatego pozwoliłam sobie się tutaj wpisać, a może rano już będzie w porządku. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6272247 Napisano: 20.10.2016 01:04:15 w Pomocy!!!!
koniczynka123 napisał(a):

darog napisał(a):

Pieniądze na koncie, jutro mam wysłać towar jeden, drugi i nie wiem komu i co.. Puste PW!

jak wpiszesz nick to wyskoczą wiadomości od tej osoby

Chętnie bym tak zrobiła, tylko ja nicku nie pamiętam... Jeśli osoba chcąca ode mnie paragony z Natury Palmolive to czyta, to niech napisze do mnie, może wiadomość wyskoczy, a jeśli nie wyskoczy, to na maila, niech zacytuje ten post, to wpiszę maila i usunę potem z treści postu. Nie wiem jak długo potrwa ten problem, a konkurs się za chwilę skończy i nie wiem kiedy ta osoba chce posłać zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6271995 Napisano: 19.10.2016 15:49:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pioge7 edytowalam swoj wpis, dopiero jak to wkleilam tu i przeczytalam raz jeszcze, to mnie oswiecilo. Chyba o to chodzi, ze moga byc na paragonie produkty wylaczone czyli alko leki itp, ale suma zakupow poza wylaczonymi musi byc 25.  Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6271990 Napisano: 19.10.2016 15:41:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
4.3 Zakup promocyjny – jednorazowy zakup dowolnych produktów za minimum 25,00 zł (słownie: dwadzieścia pięć złotych 00/100) brutto, w tym co najmniej jednego produktu promocyjnego z pkt. 4.4 regulaminu, z wyłączeniem: napojów alkoholowych, produktów tytoniowych oraz leków. Zakup promocyjny może być dokonany w dowolnym sklepie promocyjnym w okresie trwania sprzedaży promocyjnej i udokumentowany jednym oryginałem dowodu zakupu.W przypadku dowodów zakupów, na których widnieją zakupy produktów wyłączonych z loterii, podstawą do wzięcia udziału w loterii będzie kwota dowodu zakupu, pomniejszona o wartość zakupu produktów wyłączonych.
Zapis z reg Lewiatana. Kto mi wyjasni druga czesc? Musi byc 25zl z produktow promocyjnych z zalacznika, czy jak pierwotnie przypuszczalam, 25zl, w tym wystarczy 1 produkt sposrod zalacznikowych?
Edit aha, chyba ze tak, ze na paragonie moze byc alko, ale 25zl musi byc wydane na produkt z listy plus inne, a alko musi byc oprocz tego 25, np produkty za 25,50 plus piwo za 2, czyli paragon na 27,50? Chyba o to chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6271791 Napisano: 19.10.2016 11:39:27 w Zakupy na konkursy - usługi
Kolo pietnastej bede w Naturze, moge byc w Abc. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6271123 Napisano: 18.10.2016 01:57:40 w Giełda Kodów ; )
Mam kod kinder za 2 punkty, mam 10 pkt wawel oraz dwa paragony na wawel wagowy po ok 30 dag (nie wiem jak to sie tam liczy, waga czy cena czy jak)
Przyjme kody lays lub mentos w zamian Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6271120 Napisano: 18.10.2016 00:51:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zgłaszam się po jutrzejszy sympatyczny telefonik, moze być też sms. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6269276 Napisano: 13.10.2016 23:56:59 w Zakupy na konkursy - usługi
Do 9 rano zbieram zamówienia na wszystkie sklepy ze stopki, zwłaszcza ITM Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6268810 Napisano: 13.10.2016 11:25:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Nagroda z Astry za zakup Mixels, gls Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6268686 Napisano: 13.10.2016 01:29:26 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
benasia napisał(a):

gdzie sa kupujecie Zott Primo i po ile?

Ja znalazlam w Sparze. 15 szt. W drugim nie bylo wcale. Ani Zabka, Biedronka, male Tesco, no po prostu nie ma. Zapytam w sklepie nieopodal czy mi zamowia. Oby sie zgodzili, no bo nie wiem, nie mam blisko hipermarketow ani nie planuje wyjazdu specjalnie po jogurty. Edit byly po 1,49, przy czym kilka kubeczkow z data do 12 i 13, kupowalam 11 wiec tez szalu nie ma. Naklejka na jogurcie sugerowala 1,69. Oczywiscie nazwa Natur. Wyświetl w wątku >>
0 0