Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5644765 Napisano: 30.04.2013 18:49:05 w Biedronka
Dzisiaj mimo zmęczenia skierowałam się ku mojej drugiej, nierozpoznanej Biedronce (w pierwszej nie było produktów konkursowych). I okazało się, że były fresze. Sprytnie ukryte, bardzo mało widocznie, w małej ilości na jednej palecie - i rzeczywiście w okolicy kas, nie na półkach, gdzie się ich spodziewałam. Cena 2,29/1l. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5644533 Napisano: 30.04.2013 13:05:33 w Paragony
Mam 2 paragony Leclerc z 13.03

wymienie na inne paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5642161 Napisano: 25.04.2013 19:02:04 w Carrefour konkursy
luk1990 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

mia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

wiecie moze, czy z vizira trzeba zgloszenie wyslac w tym samym dniu co zakup- czytam i nie widze, a to przeciez karlsbad...

Tak, Karlsbad, ale tu nie ma nagród dziennych, więc całkiem możliwe, że zrezygnowali z tego wymogu w tym konkursie. emotka

Jest już regulamin na stronce Carrefoura. Zgłoszenie max. 480 znaków (3 smsy), nie trzeba słać w dniu zakupu.

a wiadomo może,czy na każdy sklep przypada 1 nagroda ?:)

wiadomo, jest w regulaminie. na kazdy sklep wybieraja 2 zgloszenia - wygrywajace i rezerwowe Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5642155 Napisano: 25.04.2013 18:52:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I mnie dzisiaj tu przywiało... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5642004 Napisano: 25.04.2013 14:42:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

I mamy:

xpac napisał(a):

aaaaaaaaaaaa Grześki 1000zł z 16.04 emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

szczerze gratuluję emotka ))

Teraz będziemy dochodzili kiedy dzwonili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5641986 Napisano: 25.04.2013 14:28:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

dzasmina napisał(a):

a grześki naprawdę już do 21.04 poinformowali? emotka

To wiedzą tylko Ci, których informowali emotka Ale ktoś mógłby potwierdzić, chociaż na PW emotka

też bym poprosiła o jakąś pewną informację emotka

Jakieś tajemnicze te wygrane z Grześków nam się zrobiły...
A my czekamy, na telefony chuchamy i nadzieje podgrzewamy.
Ja bym była wdzięczną za jakiekolwiek info. Myślę, że można takie puścić np. przez znajomego i swej nagrody nie ujawniać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5640416 Napisano: 23.04.2013 13:42:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

szkoda, że graf ostatnio mało konkursów robi

oj szkoda szkoda

i jeszcze brakuje mi konkursu: zestaw Ariel daje mi emotka

Też macie niedosyt promocyjnych?
Czy to tylko ja i moje (błędne) poczucie, że jakoś ubogo na konkursowym horyzoncie... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5640079 Napisano: 23.04.2013 07:46:49 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

koza to nie ADHD ,wiem jak sie zachowuja dzieci z taka choroba ,w grupie jest 1 chłopiec ,ktory ma stwierdzone ADHD i potrafi sie dostosowac,na swoj sposob,a moj maly jest jedynakiem i rozpieszczony na dokladke. I dlatego jest wredny,bo mu za duzo pozwalalam.a teraz mam efekty

Kaki nie lubię i nie robię diagnoz na odległość. Myślę, że jeśli masz dość to może psycholog by pomógł. Bo i spojrzałby swieżym okiem (wiem np. ze moje matczyne to super nieobiektywne jest) no i w końcu specjalista... Byle trafić na kogoś sensownego, sprawdzonego i poleconego. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5637492 Napisano: 18.04.2013 13:13:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

xpac napisał(a):

brunetka napisał(a):

Czy Grześki odzywały się może?

Dzisiaj powinni dzwonić, mam nadzieję, że tym razem i do mnie emotka

Oni chyba już na bieżąco dzwonią.

Z tego co się orientuję to dzwonią we wtorki i czwartki.....

na jakim dniu staneło. Jeśli ktos woli - poproszę o pw.

Na bieżąco - czyli kazdego dnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5637303 Napisano: 18.04.2013 07:35:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iggi0212 napisał(a):

Kochani, czy ktoś brał udział w konku eSKY na FB (tym tutaj: https://www.e-kon...10906/#.UW8K6Epqddg) i pamięta kiedy wyniki mają być podane? Bo konk się skończył i nie ma już dostępu do regulaminu a ja zapomniałam sobie zapisać emotka

30 kwietnia Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5635446 Napisano: 15.04.2013 16:21:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malenka89 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

uff w końcu mi ktoś uwierzył emotka emotka emotka emotka

Chyba nie do końca - malgol napisała w MDW, że nie brała udziału w superpharm.

Swoją drogą szkoda, że ja nie dostałam smsa - brałam udział w obu konkursach emotka

wzięła nieświadomie emotka bo oba konkursy były z tym samym prefiksem i pod ten sam numer.

Ja Was ludzie nie rozumiem. Pan S. wymyślił Wam nowy rodzaj zabawy - 1 esemes, dwa konkursy, dwie szanse. A wy narzekacie. emotka

Ps. Myślałam, że już wszystko w ich wykonaniu widzielismy emotka Ale tego to jeszcze chyba nie było.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5634458 Napisano: 13.04.2013 22:28:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia napisał(a):

Z tego co wiem, to obdzwonione jest z ogólnego do środy włącznie.

To znaczy do 10.04? emotka

Do 10.04.

ooo, tego to się nie spodziewałam Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5634442 Napisano: 13.04.2013 22:10:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Z tego co wiem, to obdzwonione jest z ogólnego do środy włącznie.

do srody 3, czy 10? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5634435 Napisano: 13.04.2013 21:58:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

dochaaa napisał(a):

asante napisał(a):

olenka12 napisał(a):

...może ktoś jeszcze się wypowie.

A ja czytając Twoje wypowiedzi (w tym i innym wątku) zastanawiam się o co tak naprawdę Ci chodzi... Rozkminiasz kwestie, które nie mają wpływu na przebieg konkursu/loterii (nazewnictwo, formy prawne itp.), bronisz agencje, piszesz, że nie bierzesz udziału, tylko "się zastanawiasz"... Może jestem przewrażliwiona, ale coś mi nie pasuje... emotka

emotka emotka emotka
lilithbb napisał(a):

Nikt nie wygrał w Grześkach zero bujdy?

kilka osob wygralo ale z ostatniego tygodnia chyba nikt emotka

do 8 ponoć powiadamiali już emotka

teraz mamy problem w tym, że obok grzeskow ogolnych toczą sie te w C4 i chyba w realu (Koncerty Bijonse i Depeche MOde). Czy mamy potwierdzone info, że obdzwaniali do 8 włącznie wersję ogólnopolską? Czy może te 2 pozostałe?
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5634323 Napisano: 13.04.2013 17:54:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vilemo napisał(a):

tak się zastanawiam - wysłałam smsa w piątek z Hochlanda, smsa o piłce dostałam chyba w środę, wtedy też wysłałam paragon, w piątek dostałam potwierdzenie, że z paragonem wszystko ok - czy smsem też o torbach informowali wczoraj, czy mogę się łudzić jeszcze jeden tydzień, że może jednak? emotka emotka

ja wyslalam skan paragon w piatek i w piatek dostalam tez info o weryfikacji, pare minut przed mailami o torbach. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5634321 Napisano: 13.04.2013 17:53:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kammaro napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Czy namierzyliśmy w końcu jakąś osobę, która wygrała torbę Hochlanda mimo, że nie zdążyła wysłać paragonu, albo chociaż wysłała go w piątek?

Bo chyba 2 zgłoszenia godne piłki, poszły mi się z powyższego powodu w kontekście toreb (że o voucherach nie wspomnę), bujać.

Bo nie liczę, że przeszły na kolejny tydzień (piłki wygrane 5 i 6 kwietnia, powiadomienia po weekendzie).

Wygląda na to, że nie.
emotka

cos nie ten teges... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5634275 Napisano: 13.04.2013 16:15:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy namierzyliśmy w końcu jakąś osobę, która wygrała torbę Hochlanda mimo, że nie zdążyła wysłać paragonu, albo chociaż wysłała go w piątek?

Bo chyba 2 zgłoszenia godne piłki, poszły mi się z powyższego powodu w kontekście toreb (że o voucherach nie wspomnę), bujać.

Bo nie liczę, że przeszły na kolejny tydzień (piłki wygrane 5 i 6 kwietnia, powiadomienia po weekendzie). Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5633912 Napisano: 12.04.2013 19:31:13 w Kupię...
czy ktoś ma może na sprzedaż nową konsolę xbox360+kinect i gre? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5633901 Napisano: 12.04.2013 19:12:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kammaro napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Mam pytanka odnośnie wygranych toreb Hochlandowych:

1. Czy wygrał ktoś, komu przyznano wcześniej piłkę, a nie zdążył odesłać paragonu przed mailem o torbie (w sumie nie złamał regulaminu, ale...)

2. Czy wygrał ktoś, kto na to zgłoszenie nie wygrał wcześniej piłki?

Też się zastanawiam czy zgłoszenie było brane pod uwagę jeśli ktoś nie odesłał paragonu? Smski przyszły w środę i wiele osób jeszcze nie odesłało paragonu

u mnie wygrało hasło fajne, ale gorsze niz to, na ktore dopiero dzisiaj ok 15 odeslalam paragon. Wiadomo to może byc kwestia gustu, ale... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5633883 Napisano: 12.04.2013 18:56:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanka odnośnie wygranych toreb Hochlandowych:

1. Czy wygrał ktoś, komu przyznano wcześniej piłkę, a nie zdążył odesłać paragonu przed mailem o torbie (w sumie nie złamał regulaminu, ale...)

2. Czy wygrał ktoś, kto na to zgłoszenie nie wygrał wcześniej piłki? Wyświetl w wątku >>
0 0