Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wymienie na inne paragony
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiadomo, jest w regulaminie. na kazdy sklep wybieraja 2 zgloszenia - wygrywajace i rezerwowe Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczerze gratuluję
Teraz będziemy dochodzili kiedy dzwonili
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakieś tajemnicze te wygrane z Grześków nam się zrobiły...
A my czekamy, na telefony chuchamy i nadzieje podgrzewamy.
Ja bym była wdzięczną za jakiekolwiek info. Myślę, że można takie puścić np. przez znajomego i swej nagrody nie ujawniać
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też macie niedosyt promocyjnych?
Czy to tylko ja i moje (błędne) poczucie, że jakoś ubogo na konkursowym horyzoncie... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kaki nie lubię i nie robię diagnoz na odległość. Myślę, że jeśli masz dość to może psycholog by pomógł. Bo i spojrzałby swieżym okiem (wiem np. ze moje matczyne to super nieobiektywne jest) no i w końcu specjalista... Byle trafić na kogoś sensownego, sprawdzonego i poleconego. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na jakim dniu staneło. Jeśli ktos woli - poproszę o pw.
Na bieżąco - czyli kazdego dnia? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
30 kwietnia Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja Was ludzie nie rozumiem. Pan S. wymyślił Wam nowy rodzaj zabawy - 1 esemes, dwa konkursy, dwie szanse. A wy narzekacie.
Ps. Myślałam, że już wszystko w ich wykonaniu widzielismy
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo, tego to się nie spodziewałam Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do srody 3, czy 10? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz mamy problem w tym, że obok grzeskow ogolnych toczą sie te w C4 i chyba w realu (Koncerty Bijonse i Depeche MOde). Czy mamy potwierdzone info, że obdzwaniali do 8 włącznie wersję ogólnopolską? Czy może te 2 pozostałe?
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wyslalam skan paragon w piatek i w piatek dostalam tez info o weryfikacji, pare minut przed mailami o torbach. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cos nie ten teges...
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo chyba 2 zgłoszenia godne piłki, poszły mi się z powyższego powodu w kontekście toreb (że o voucherach nie wspomnę), bujać.
Bo nie liczę, że przeszły na kolejny tydzień (piłki wygrane 5 i 6 kwietnia, powiadomienia po weekendzie). Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie wygrało hasło fajne, ale gorsze niz to, na ktore dopiero dzisiaj ok 15 odeslalam paragon. Wiadomo to może byc kwestia gustu, ale... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Czy wygrał ktoś, komu przyznano wcześniej piłkę, a nie zdążył odesłać paragonu przed mailem o torbie (w sumie nie złamał regulaminu, ale...)
2. Czy wygrał ktoś, kto na to zgłoszenie nie wygrał wcześniej piłki? Wyświetl w wątku >>