Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5588656 Napisano: 18.02.2013 20:31:28 w Rossmann
dochaaa napisał(a):

moskala22 napisał(a):

tyle się wyczekałam na Enfamil i nic nie wpadło emotka

mam dokladnie to samo.... emotka

przybijam piątkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5588466 Napisano: 18.02.2013 17:50:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
6 x 5zł doładowania z Heyah (baaaardzo chetnie wymienię na orange) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5588429 Napisano: 18.02.2013 17:33:10 w Inne mniejsze markety
mikki85 napisał(a):

ir napisał(a):

Hej, czy ktoś wygrał w E.LEclerc z Hankela? emotka Wysyłali smsy?

konkurs jeszcze trwa

będą dzwonić - to organizuje albedo
Zwycięzcy nagród będą powiadamiani przez Organizatora o wygranej telefonicznie na numer telefonu, z którego wysłany został SMS konkursowy w ciągu 5 dni roboczych od dnia wytypowania do nagrody zgodnie z pkt. 4.1.-4.6.

smsy mają słać gdyby ktoś ileś tam razy nie odebrał Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5587889 Napisano: 18.02.2013 10:11:40 w Rossmann
mikki85 napisał(a):

margo466 napisał(a):

zubi napisał(a):

MONIKA BABICZ wygrala serduszko,a
BABICZ MONIKA mascare, szok

to jest dobre emotka emotka

niejednemu psu burek...

mój ojciec i brat noszą to samo imię i nazwisko - tylko data urodzenia i PESEL inne

może to identyczna sytuacja

ja mam wrażenie, że ktoś tutaj raz wpisał dane prawidłowo, a raz w miejscu imienia wpisał nazwisko, a w miejscu nazwiska - imię, tak pomyłkowo emotka i funkcjonowały sobie niezależnie dwa konta.

ale może się mylę... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5585621 Napisano: 15.02.2013 12:00:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw kosmetyków Pat&Rub za 350 zł (nie mam pojęcią z którego konkursu - jakby ktoś wiedział poproszę o pw), kurierem ups Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5585079 Napisano: 14.02.2013 20:56:55 w Rossmann
aneta19790411 napisał(a):

2904314 napisał(a):

Ja też nie mam nic - gdzie można pisać reklamację?

równiez nic nie mam emotka ostatnio nic nie wygrałam, więc to nie kwarantanna. W profilu konkurs mam. Czy reklamacja coś da?

cuda wianki z tym rossnetem emotka

to teraz jeszcze bardziej nie wiem o co chodzi,
grających mniej niż nagród,
nie wygrali Ci, którzy nie mieli kwarantanny

jakies cudowne rozmnożenie grających? emotka

ktoś przeliczał? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5583930 Napisano: 13.02.2013 22:15:59 w Rossmann
A może wygrana w kreatywnym daje kwarantannę tylko na kreatywne, a wygrana w czasówce tylko na czasówkę. I czort ich wie jak to funkcjonuje z paragonowymi. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5583840 Napisano: 13.02.2013 21:27:51 w Rossmann
pola731 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

aga67 napisał(a):

eveliina napisał(a):

no i stało się - dziś główna wygrana (depilator), a jutro wyniki z L'oreala...

to jak mam krem do rąk zamiast fiata emotka to nic z loreala nie dostanę nawet jak tam nagród tyle co uczestników? wrrr..

a ja zaczynam mieć co do tej kwarantanny coraz większe wątpliwości, czy ona poza zapisem funkcjonuje...
Dziewczyny, jutro się co nieco na Waszym przypadku okaże emotka Dlatego, że to konkurs paragonowy i nie wiadomo, czy będą podobną politykę stosować do tych zwykłych i paragonowych.

u mnie zadziałała - wygrałam kosmetyki z Palette , potem grałam w pinypon i mimo, że o tej godzinie grałam tylko ja to nie wygrałam piórnika

Chyba ktoś ostatnio pisał, że powinien mieć kwarantannę, a jednak nie miał i wygrał 2 raz...

poprawcie mnie jeśli źle zrozumiałam.

Daleka jestem od tego, żeby wskazywać paluszkiem, kto nie powinien dostać nagrody, a jednak dostał. Chodzi mi o to, żeby ustalić czy to cuś to działa, działa wybiórczo, czy to jednak fatamorgana. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5583757 Napisano: 13.02.2013 20:31:57 w Avatar
0 0

cc_investigator

#5583748 Napisano: 13.02.2013 20:18:55 w Rossmann
aga67 napisał(a):

eveliina napisał(a):

no i stało się - dziś główna wygrana (depilator), a jutro wyniki z L'oreala...

to jak mam krem do rąk zamiast fiata emotka to nic z loreala nie dostanę nawet jak tam nagród tyle co uczestników? wrrr..

a ja zaczynam mieć co do tej kwarantanny coraz większe wątpliwości, czy ona poza zapisem funkcjonuje...
Dziewczyny, jutro się co nieco na Waszym przypadku okaże emotka Dlatego, że to konkurs paragonowy i nie wiadomo, czy będą podobną politykę stosować do tych zwykłych i paragonowych.

Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5581819 Napisano: 12.02.2013 16:46:42 w Wkurza mnie...
Ja bym miała dwie maluteniunie prośby:
1. czy strona musi być tak rozjechana? Bo w sumie niedużo brakuje by się mieściła.
2. Czy numeracja stron, która jest na dole, mogłaby być też na górze? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5581818 Napisano: 12.02.2013 16:46:41 w Wkurza mnie...
Ja bym miała dwie maluteniunie prośby:
1. czy strona musi być tak rozjechana? Bo w sumie niedużo brakuje by się mieściła.
2. Czy numeracja stron, która jest na dole, mogłaby być też na górze? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5580890 Napisano: 11.02.2013 03:36:38 w Rossmann
zosiekcbr600 napisał(a):

jak mnie denerwuje że w nowym konkursie dla kotów grają osoby które kota nie mają wrzucając zdjęcia zerżnięte z internetu! emotka emotka

obok zdjęcia jest możliwość zgłoszenia naruszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5579495 Napisano: 09.02.2013 08:38:51 w Rossmann
agataamtv napisał(a):

poza tym, niewiadomo czego obecne jury szuka. Jury prawie zawsze przy kazdym konkursie jest inne - i jest to najczesciej pare osób od sponsora nagrody: Skoron ktos wyklada gruba kase zeby zasponsorowac nagrode w konkursie (albo oddaje przedmiot wart kupe kasy) to normalne jest ze bedzie chcial mniec wplyw na to kto wygra i sam wybrac zwyciezce emotka a z tego co sie orientuje to Cztery Pory Roku, ktore byly sponsorem nagrody juz dawno niczego nie sponsorowaly wiec nie byly do tej pory w jury emotka dlatego typy na ten konkurs moga byc zupelnie inne niz na poprzedni autkowy emotka wiekszosc osob robi ten bad piszac teksty...pisza go pod rosmana, nie organizatora czy sponsora konkursu a to wazny czynnik emotka

widzę, że jesteś zorientowana(jest dużo racji w tym co napisałaś), ale nie Ty jedna emotka też przypuszczam, że jury w tym wypadku pochodzi od sponsora. Pytanie tylko, czy trafiły do niego wszystkie prace, czy przechodziły selekcję. Wiem, że przy olimpiadzie konkursy byly podzielone miedzy pracownikow rossnetu, co zresztą widać w sposobie edycji wynikow i (moim zdaniem) tych wybiorczych zapisow o kwarantannie, jak i jej nieprzestrzeganiu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5579486 Napisano: 09.02.2013 08:33:50 w Rossmann

cc_investigator

#5579466 Napisano: 09.02.2013 08:23:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaki76 napisał(a):

ja mam rexona deo spray 9.99 wiec chyba ok

paragon juz po weryfikacji agencji? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5579464 Napisano: 09.02.2013 08:21:38 w Rossmann
agataamtv napisał(a):

koper napisał(a):

edzia21 napisał(a):

wg mnie przesłanie czegokolwiek innego niż opis w konkursie z Fiatem to złamanie regulaminu i takie prace powinny od razu lądować w koszu! Wyraźnie, zarówno w regulaminie, jak i w poleceniu nad okienkiem do wpisywania odpowiedzi było napisane: OPISZ a skoro opisz to opisz, a nie przedstaw w dowolnej formie... emotka

Zgadzam się z tym w 100%, ale mnie niepokoi taki jeden punkt regulaminu...
Zwycięzcami konkursu zostaną autorzy najciekawszych odpowiedzi na pytanie konkursowe, wyłonieni przez Komisję konkursową. Pod uwagę będą brane pomysłowość, oryginalność oraz wkład pracy włożony w wykonanie pracy konkursowej.

Po pierwsze jak oni oceniają wkład pracy włożony w napisanie tekstu?

A po drugie czy taki tekst nie zapala zielonego światełka miłośnikom błyszczących laurek?

Ja opisałam moje sposoby na polubienie zimy w wierszu na A4 drobna czcionka i nie byla to dziecinna rymowanka tylko zaawansowany w formie, humorystyczny utwór literacki emotka (a piszę wiersze i ksiazki wiec przychodzi mi to jak z rekawa) hehe wiec mysle , że to jest jedno z kryteriów do ocenienia wkładu pracy i taka praca ma przewage nad kilkuzdaniową wypowiedzią np. ubieram nciepłe gacie i mróz mi nie straszny emotka

Nie ma to jak specjalistka emotka

proponuję poszukać w sieci i przeczytać wygrany tekst na autko w rossnetowej olimpiadzie emotka

a najlepiej od razu 3 wygrane teksty emotka

ps. kryteria były takie same emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5578233 Napisano: 08.02.2013 11:35:45 w Rossmann
Mi się zdarzyło wygrać na rossnecie główną 4 razy, tamgdzie był mocny podział na dobre nagrody, lepsze i najlepsze (napiszę nawet w jakich konkursach: astor, sheba, kołysanka dla dziecka i bobovita-z kuchnią), zawsze był to tekst. Raz wysłałam zdjęcie, bo sobie takie zażyczyli (mnie i moją sylwetkę)+ tekst w drugim etapie astora. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5578229 Napisano: 08.02.2013 11:32:00 w Rossmann
picola napisał(a):

koper, taki zapis jest od dłuższego czasu (nie wiem czy nie od roku albo dłużej) a co do tego czy rossnet nagradza laurki, muszą się wypowiedzieć ci, co laurki wysyłają. Chociaż był chyba konk z allevo gdzie wygrał filmik zamieszczony na you tubie. Ale głowy nie dam.

serio?

i rossnet tak robi? emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5578167 Napisano: 08.02.2013 11:04:23 w Rossmann
joan napisał(a):

romecky81 napisał(a):

A poza tym przy tylu odpowiedziach i tak zapewne nikt ich nie czyta... albo mało dokładnie...

Co prawda, to prawda... ale czasem wygrać da się.

Baardzo się z tym zgadzam emotka Mi się wydaję, że często to zależy od tego, czy się do tej czytanej puli załapię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0