Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gram od wiosennego w zeszłym roku - w tym czasie był zawsze taki zapis.
Dopisuję się do tych, którym ciężko idzie. Mam 1/4 haseł... Ja zawsze dosyć luźno podchodzę do interpretacji, bo sądzę, że chodzi o jakość i pomysł na wierszyk. Nie wiem na ile jest to dobre przekonanie, ale wygrywałam po kilka bonów. Jednak Wasze rozmyślania mnie zestresowały,że może nie powinnam tak robić i mam jeszcze ciężej
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
+ niektórzy w liceum nie odróżniają imigracji od emigracji... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale Ty ekonoMIAstka, to masz łatwiej
Też liczę w główce, kiedyś udało mi się stanąć 2 zł przed wysokością nagrody (na 1000 zł;), do dzisiaj się tym szczycę (tą matematyką, nie nagrodą
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kryniu,
ja na pewno do forumowych celebrytów nie należę - zły adres.
Natomiast pamiętam Twoją aktywność sprzed paru miesięcy - tyle w tym temacie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja się kłócić nie lubię, ale akurat te wczorajsze i dzisiejsze rozumiem...
Na jedno jestem straszliwie uczulona - jak ktoś ze mnie robi idiotkę
nie jestem złośliwa, ale kurczę, niestety mam znakomitą pamięć do pewnych rzeczy i sytuacji
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi się marzy ten lepsiejszy zestaw
Ale coś czuję w kościach, że tu będzie mocna konkurencja. No i zgłoszenia bez nr paragonu dobrze nie wróżą... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekam razem z moją drużyną paragoników i małym lego-specjalistą
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też się nad tym zastanawiam... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za słabo, u mnie też nic
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dostałam 1
wysłałam skan paragonu
i dzisiaj mam maila, ze wygralam nagrodę dodatkową (żelazko) Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja robię usg bardzo często z przyczyn zdrowotnych, co prawda innych miejsc, ale czy 2 mm to w błędzie pomiaru się nie mieszczą?
Ja miałam kamienie i dobiły mnie bóle, dałabym się pokroić nawet bez znieczulenia, tak bolało.
Jeśli kwalifikujesz się na laparoskopię - to nie jest ona zła, szybko dochodzi się do siebie. Tradycyjna laparotomia to już inna historia.
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ja im się dziwię, bo ta część z wysyłaniem codziennie zgłoszeń i prawie natychmiastowej informacji zwrotnej im się udała. Ktoś to fajnie wymyślił, ogólnie nam się podobało i stosunek do marki jaki się pozytywny zrobił. Nawet mi się zachciało wtedy do tej bidronki isć, mimo, że normalnie nie chodzę.
A później taki klops... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja konkursowicz z rocznym stażem i ciekawam? Czy był kiedyś taki konkurs? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może okołowalentynkowo cos ruszy... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już doszłam do etapu, że już nawet nie wiem, czy brałam udział... a na profil mi się nie chce zaglądać, tyle kliknięć
zmęczenie materiału. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W życiu nie wysłałam nic grającego, świecącego itp.
a może serio powinnam.
Tylko jak to sklecić przy dwulatku, który wszystko MUSI z mamą. Wyświetl w wątku >>