Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5555047 Napisano: 18.01.2013 06:32:35 w Kaufland konkursy
arya napisał(a):

W tym konkursie zawsze był zapis w regulaminie: jedno gospodarstwo domowe=max jedna wygrana?

gram od wiosennego w zeszłym roku - w tym czasie był zawsze taki zapis.

Dopisuję się do tych, którym ciężko idzie. Mam 1/4 haseł... Ja zawsze dosyć luźno podchodzę do interpretacji, bo sądzę, że chodzi o jakość i pomysł na wierszyk. Nie wiem na ile jest to dobre przekonanie, ale wygrywałam po kilka bonów. Jednak Wasze rozmyślania mnie zestresowały,że może nie powinnam tak robić i mam jeszcze ciężej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5553889 Napisano: 16.01.2013 08:55:59 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że bardziej przejmuję się ocenami moich uczniów, niż oni sami.

+ niektórzy w liceum nie odróżniają imigracji od emigracji... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5553657 Napisano: 16.01.2013 05:24:58 w Biedronka
mia napisał(a):

joan napisał(a):

gocha542 napisał(a):

ja zawsze zabieram męża na zakupy-wrzucam do wózka a on liczy na kalkulatorze w telefonie emotka

Potem się nie ma co dziwić, że mężczyźni nie znoszą łażenia po sklepach emotka

Ja tam liczę w głowie. Co się będę wygłupiać z jakimiś urządzeniami... emotka

Ale Ty ekonoMIAstka, to masz łatwiej emotka

Też liczę w główce, kiedyś udało mi się stanąć 2 zł przed wysokością nagrody (na 1000 zł;), do dzisiaj się tym szczycę (tą matematyką, nie nagrodą emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5553513 Napisano: 16.01.2013 03:20:01 w Wkurza mnie...
krynio napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

edith napisał(a):

Wkurza mnie atmosfera na forum emotka Gdzie nie wejdę to jadu tyle że szok emotka W paragonach klótnie nawet tu nieciekawie się zrobiło emotka Ludzie odpuście ,każdy może kiedyś szukac paragonu,nie prowadzcie śledztwa tylko cieszcie się konkursami,uśmiechajcie się do siebie bo życie takie cieżkie emotka

a ja się kłócić nie lubię, ale akurat te wczorajsze i dzisiejsze rozumiem...

Na jedno jestem straszliwie uczulona - jak ktoś ze mnie robi idiotkę emotka

nie jestem złośliwa, ale kurczę, niestety mam znakomitą pamięć do pewnych rzeczy i sytuacji emotka

Boli Was te kilka słów prawdy,o których myśli pół forum,a nie ma odwagi napisać?Słowa napisane w formie sarkazmu a nie złośliwości.Nikogo nie obrażały.No tak, ale udarzały w forumowych celebrytów, nietykalnych...Więc, aby liczyć na pomoc trzeba bezustannie, za przeproszeniem, lizać tylną część ciała? Trzeba umieć śmiać się ze swoich przywar... No cóż,nie otrzymam pomocy, trudno.Ja natomiast chętnie pomogę komuś,jak będzie w potrzebie.

Kryniu,
ja na pewno do forumowych celebrytów nie należę - zły adres.

Natomiast pamiętam Twoją aktywność sprzed paru miesięcy - tyle w tym temacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5553303 Napisano: 16.01.2013 12:38:39 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

Wkurza mnie atmosfera na forum emotka Gdzie nie wejdę to jadu tyle że szok emotka W paragonach klótnie nawet tu nieciekawie się zrobiło emotka Ludzie odpuście ,każdy może kiedyś szukac paragonu,nie prowadzcie śledztwa tylko cieszcie się konkursami,uśmiechajcie się do siebie bo życie takie cieżkie emotka

a ja się kłócić nie lubię, ale akurat te wczorajsze i dzisiejsze rozumiem...

Na jedno jestem straszliwie uczulona - jak ktoś ze mnie robi idiotkę emotka

nie jestem złośliwa, ale kurczę, niestety mam znakomitą pamięć do pewnych rzeczy i sytuacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5552486 Napisano: 15.01.2013 07:23:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zelazko z Polo (kurierem DPD), oczywiscie rezerwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5551243 Napisano: 14.01.2013 06:25:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
U mnie tyż nic i co więcej (nie licząc kauflandu), nie widzę ciekawych konkursów na horyzoncie. A jak coś już dojrzę, to albo weny, albo chęci brak. A jak przycisnęłam pod koniec roku nieparagonowe to natychmiast mi się statystyki po nowym roku poprawiły. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5546531 Napisano: 09.01.2013 07:43:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konwaliowa napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

czekam razem z moją drużyną paragoników i małym lego-specjalistą emotka

Ja też. Marzy mi się to lego strasznie, bo moja mała ma dopiero 1,5 roku ale bawi głównie lego, żadne misie, lale czy wypasione w kosmos multimedialne zabawki.. ona składa lego duplo, a to pieroństwo drogie jak nie wiem co.

mi się marzy ten lepsiejszy zestaw emotka

Ale coś czuję w kościach, że tu będzie mocna konkurencja. No i zgłoszenia bez nr paragonu dobrze nie wróżą... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5546501 Napisano: 09.01.2013 07:28:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

dzięki bardzo za link

joan napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

witam.wie ktoś możne kiedy maja być wyniki konkursu lego duplo, zapomniałam sobie zapisać z regulaminu

niestety ja miałam zapisany tylko link do konka a regulaminu już nie ma emotka

Czy chodzi o ten konkurs?

http://www.duplos...wiat/competition-tc/

emotka emotka emotka emotka emotka

czekam razem z moją drużyną paragoników i małym lego-specjalistą emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5546497 Napisano: 09.01.2013 07:26:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aka napisał(a):

Wie ktoś coś na temat wyników butów Bartka na wizażu ? Miało być 7 dni po zakończeniu, a skończył się 25 grudnia

też się nad tym zastanawiam... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5546218 Napisano: 09.01.2013 03:46:54 w Rossmann
joan napisał(a):

magdalenka1984 napisał(a):

Wyniki konkursu
Podaruj prezent swojemu mężczyźnie

http://www.rossne....aspx?contestId=1279

Mia, jakeś te kciuki trzymała? emotka

za słabo, u mnie też nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5546054 Napisano: 09.01.2013 02:07:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oldrac napisał(a):

Każdy kto jest z listy rezerwowej Vizir w Polomarket (wczoraj sms) dostał 2 smsy z 2 różnych numerów?

ja dostałam 1

wysłałam skan paragonu

i dzisiaj mam maila, ze wygralam nagrodę dodatkową (żelazko) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5546048 Napisano: 09.01.2013 02:01:06 w Rossmann
Czy to dziś wygrywam laptopa? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5546041 Napisano: 09.01.2013 01:57:53 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Wkurzam sie na lekarzy
Mam polipa 6 mm w woreczku zółciowym,ktory od sierpnia zwiekszyl sie o 2 mm.
I tak lekarz rodzinny- od razu powiedzial,ze nie ma pojecia,ze jestem takim jego pierwszym przypadkiem nie wie co robic,
-chirurg od razu gdy bylam u niego z polipem majacym jeszcze w sierpniu 4 mm kazal wycinac
-w grudniu mialam usg wyszlo ze sie powieszyl o te nieszczesne 2 mm ale lekarz robiacy usg radiolog powiedzial, ze nie powinnam tego ruszac bo moga pozniej byc wieksze problemy i ze polipy ma co drugi czlowiek
- teraz bylam u nastepnego chirurga kazal wycinac bo mowi ze to moze byc rak
i wez tu badz madrym emotka emotka emotka emotka

Ja robię usg bardzo często z przyczyn zdrowotnych, co prawda innych miejsc, ale czy 2 mm to w błędzie pomiaru się nie mieszczą?

Ja miałam kamienie i dobiły mnie bóle, dałabym się pokroić nawet bez znieczulenia, tak bolało.
Jeśli kwalifikujesz się na laparoskopię - to nie jest ona zła, szybko dochodzi się do siebie. Tradycyjna laparotomia to już inna historia.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5546019 Napisano: 09.01.2013 01:43:06 w Biedronka
bethan napisał(a):

Czy był kiedyś taki konkurs?
Kochana, takiego konkursu to nie było i pewnie już nie będzie emotka

No ja im się dziwię, bo ta część z wysyłaniem codziennie zgłoszeń i prawie natychmiastowej informacji zwrotnej im się udała. Ktoś to fajnie wymyślił, ogólnie nam się podobało i stosunek do marki jaki się pozytywny zrobił. Nawet mi się zachciało wtedy do tej bidronki isć, mimo, że normalnie nie chodzę.
A później taki klops... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5546010 Napisano: 09.01.2013 01:39:30 w Biedronka
Moje boniki ciągle niezrealizowane. Finansowo mnie nie przycisnęło na tyle, więc chyba zostawię tę przyjemność na czas wiosennej depresji. Będę miała jak znalazł.

Ja konkursowicz z rocznym stażem i ciekawam? Czy był kiedyś taki konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5545871 Napisano: 09.01.2013 12:14:29 w Inne mniejsze markety
Wczoraj od razu wysłałam skan paragonu na żelazko z Polo i dzisiaj mail, żeby wysłać skan dowodu, więc mam nadzieję, że dojdzie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5545702 Napisano: 09.01.2013 10:27:28 w Carrefour konkursy
Jak deszczu podczas suszy, czekam na normalne paragonowe, a nie takie z trzema nagrodami na krzyż emotka A i takich nawet brak.

może okołowalentynkowo cos ruszy... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5545046 Napisano: 08.01.2013 05:03:44 w Rossmann
Zdrowie tych, którzy zafundowali sobie kwarantannę trzema słoiczkami Bobovity emotka

Ja już doszłam do etapu, że już nawet nie wiem, czy brałam udział... a na profil mi się nie chce zaglądać, tyle kliknięć emotka

zmęczenie materiału. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5544734 Napisano: 08.01.2013 01:08:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A to Skępe to Wam się nie kojarzy, że się w listach laureatów przewija?

W życiu nie wysłałam nic grającego, świecącego itp.

a może serio powinnam.

Tylko jak to sklecić przy dwulatku, który wszystko MUSI z mamą. Wyświetl w wątku >>
0 0