Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziółko a kto mi paluszkiem przytrzyma jak lutować będę?
Hydraulikę kiedyś robiłam, to co z grajkami nie dam rady?
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Twój tata jest elektrykiem i Ciebie na tych listach nie ma?
wstyd
w sumie mój teść to taka złota rączka, tylko on mało cierpliwy jest, a do mnie trzeba czasem jak do dziecka
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to sobie myślę, czy nie zwolać plastyczki i techniczki, ewentualnie pani od muzyki w mojej szkole - żebyśmy razem zmontowały grupę i tworzyły takie arcydzieła
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najchętniej wymienię na bieżący paragon kauflandu Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja od sylwestra praktycznie co drugi dzień jestem u lekarza, bo chorujemy całą trójeczką (grypka+ powikłania) i cały ewuś nic nie zmienił. Na moje pytanie, czy mam coś pokazać, lekarz machnął ręką.
A takiej grypy dawno nie miałam, strasznie trudno zbić bylo wysoką temperaturę i rzuca się na oskrzela/płuca, przy odrobinie szczęścia - jedynie gardło. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grypa mnie ogłupiła, ale od rana stopniowo nabierałam takiego samego przekonania...
Pewne rzeczy można próbować ukryć, poowijać w bawełne, ale prędzej, czy później... wylezie. Nie da się powstrzymać swojej prawdziwej natury Znawcy Wszystkiego. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko radzę brać rano, bo on ma w sobie coś pobudzającego i mój wrażliwy organizm wziął do siebie i nie mógł zasnąc do 4.00 nad ranem.
ja polecam sulfarinol lub xylometazolin - jedne i drugie kropelki
choć ważne też z jakiego powodu zatkany (alergia? infekcja?) Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupic maskarę, żeby wygrać drugą maskarę... + miesięczny ban
podziękuję
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zaczęłam czytać o takiej formie brania udziału w konkursach na tekst, to najpierw mnie to dziwiło, później (przez bardzo krótką chwilę) śmieszyło, a teraz to już mocno wkurza... mimo, że nie brałam udziału. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ta druga grupa, to moim zdaniem teraz bardzo pożądana na zmianie - wiedzą o co chodzi, w sensie, że konkurs był, można było wygrac bon, a od e-konkursowiczów dowiedzą się jak go prawidłowo wbić
ciągle obawiam się pójść do swojej
Nineczka, byłaś już w którejś z naszych? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chomiki, kotki i myszki się może rozmyślą (ze względu na brak dowodu tożsamości), ale myślę, że wszyscy domownicy 18+ (łącznie z babcią i dziadkiem) będą grali na potęgę
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ogromnie współczuję...
nie wiem jak to nazwać, bo same najgorsze wyrazy cisną mi się na usta.
Też myślę, że nagłośnienie sprawy w lokalnych mediach mogłoby pomóc znaleźć świadków. Bo podejrzewam (choć się nie znam), że tu karnie podpada pod mocny paragraf. A i zadośćuczynienie finansowe - choć pewnie teraz nad tym nie myślicie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale opakowania, mam nadzieje, zachował?
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, że przyjęli nas bez, po 1,5 godzinie warowania w przychodni, bo jak nie mogłam Kubie zbić wysokiej temperatury kolejnym specyfikiem, to trochę się przestraszyłam...
No i z dwojga złego wolę w sylwestra, którego nie uznaję i nie obchodzę, niż w wigilię...
Ale cierpimy wszyscy przeokrutnie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. bez dowodu, danych, dat, tylko podpisik na liście