Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5544510 Napisano: 08.01.2013 11:08:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Szkoda, że my tak po Polsce rozstrzelone emotka

czego żałujesz?? od czego jest internet?? emotka i poczta? emotka emotka emotka

ziółko a kto mi paluszkiem przytrzyma jak lutować będę? emotka

Hydraulikę kiedyś robiłam, to co z grajkami nie dam rady? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5544501 Napisano: 08.01.2013 11:06:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
efelinkaaa napisał(a):

mój tata jest elektrykiem! Dzwonić do Niego? emotka

Twój tata jest elektrykiem i Ciebie na tych listach nie ma?

wstyd emotka

w sumie mój teść to taka złota rączka, tylko on mało cierpliwy jest, a do mnie trzeba czasem jak do dziecka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5544470 Napisano: 08.01.2013 10:51:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Szkoda, że my tak po Polsce rozstrzelone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5544445 Napisano: 08.01.2013 10:40:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Iva - a ja będę matką chrzestną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5544418 Napisano: 08.01.2013 10:27:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

gregory napisał(a):

Wiedzialem ze tak bedzie od kiedy przeczytalem o poczcie tradycyjnej. Tez moglem zrobic laurke, ale dalem sobie spokoj. I chyba slusznie. Chociaz zastanawiam sie czy nie zaczac robic konkurencji. Juz raz pania monike pokonalem i to na naprawde wielka nagrode.

ja się kompletnie nie przyłożyłam do tego konkursu, nic nie wygrałam ale jak się okazało to nawet zły paragon miałam emotka .
Muszę zapisać się widocznie na kółko plastyczne xD

Ja to sobie myślę, czy nie zwolać plastyczki i techniczki, ewentualnie pani od muzyki w mojej szkole - żebyśmy razem zmontowały grupę i tworzyły takie arcydzieła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5543368 Napisano: 07.01.2013 03:49:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jak pusto u mnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5543348 Napisano: 07.01.2013 03:38:57 w Paragony
Mam paragon Colgate Max White z Rossmann z 30.11

najchętniej wymienię na bieżący paragon kauflandu Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5539559 Napisano: 04.01.2013 02:48:21 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

tak z innej beczki

chciałam dziś iść do lekarki rodzinnej i nie dostałam się już z powodu nadmiaru osób emotka zaś przez sylwka dni mi się poprzestawiały i byłam pewna, że dziś środa/czwartek i już szykowałam się na wizytę jutro
a tu do poniedziałku trzeba czekać

poza tym kwestia eWUSia... czy u mnie będzie działał czy nie? ryzyk fizyk

i stresują mnie informacje o świńskiej grypie, już myślałam, że koniec z tym...

Chcę śnieg! temperatury po minus 10 i więcej, żeby te wirusy wyginęły i było lepiej
za to połowa marca będzie mroźna emotka

ja od sylwestra praktycznie co drugi dzień jestem u lekarza, bo chorujemy całą trójeczką (grypka+ powikłania) i cały ewuś nic nie zmienił. Na moje pytanie, czy mam coś pokazać, lekarz machnął ręką.

A takiej grypy dawno nie miałam, strasznie trudno zbić bylo wysoką temperaturę i rzuca się na oskrzela/płuca, przy odrobinie szczęścia - jedynie gardło. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5538560 Napisano: 03.01.2013 08:16:00 w Wkurza mnie...
furbo napisał(a):

79magda napisał(a):

Ale cieszę się, że nie jestem sama... emotka

mam te same halucynacje co Ty emotka emotka na widok uderzającego podobieństwa stylistyki owych opowieści dziwnej treści. I żeby nie było nie w temacie: NIEMOŻEBNIE mnie to wkurza!!! emotka

grypa mnie ogłupiła, ale od rana stopniowo nabierałam takiego samego przekonania... emotka

Pewne rzeczy można próbować ukryć, poowijać w bawełne, ale prędzej, czy później... wylezie. Nie da się powstrzymać swojej prawdziwej natury Znawcy Wszystkiego. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5538452 Napisano: 03.01.2013 06:57:33 w NA CO CZEKAMY?
Colgate Ross. 18 grudnia + 7 dni na powiadomienie. Czy normalne czy robocze - przeterminowany. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5538441 Napisano: 03.01.2013 06:47:25 w Wkurza mnie...
l0ginka napisał(a):

swibek napisał(a):

wkurza mnie mój zatkany nos.. emotka węszyć przez to nie mogę.. emotka

Polecam Sudafed w tabletkach.

Tylko radzę brać rano, bo on ma w sobie coś pobudzającego i mój wrażliwy organizm wziął do siebie i nie mógł zasnąc do 4.00 nad ranem.

ja polecam sulfarinol lub xylometazolin - jedne i drugie kropelki

choć ważne też z jakiego powodu zatkany (alergia? infekcja?) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5538345 Napisano: 03.01.2013 05:41:43 w Rossmann
margo466 napisał(a):

emka86 napisał(a):

tuszu do rzęs radzę teraz nie kupować ... emotka Fajny konkurs będzie od 18 stycznia. Promocyjny,do wygrania zawieszki apart i tusze ... Dość sporo nagród .

a ja jestem ciekawa ile będzie zgłoszeń jak trzeba kupić mascare za 59 zł. emotka

Kupic maskarę, żeby wygrać drugą maskarę... + miesięczny ban

podziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5538202 Napisano: 03.01.2013 04:15:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darekgryko napisał(a):

pola731 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Wrzuciłem dwa kupony, chciałem dorzucić jeszcze kilka, ale odpuściłem, gdy zobaczyłem diody. W sumie w Poznaniu zwycięzca jest oczywisty emotka

myślałam ,że żartujecie sobie - a Wy na poważnie piszecie o tych diodach i pracach przestrzennych
emotka

w Poznaniu i KONINIE..:(
konkurs HELIOS w KONINIE zawalony przez moniau,,,grające pocztówki złote strebrne,,,(takie info od dziewczyny pracujacej w kinie, ktora studiuje zaocznie w wawie z moja siostrą..)

Jak zaczęłam czytać o takiej formie brania udziału w konkursach na tekst, to najpierw mnie to dziwiło, później (przez bardzo krótką chwilę) śmieszyło, a teraz to już mocno wkurza... mimo, że nie brałam udziału. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5538106 Napisano: 03.01.2013 03:12:02 w Biedronka
joan napisał(a):

asante napisał(a):

(...) Gdy powiedział, że ma więcej tych bonów kasjerka skwitowała z Pana to chyba jakiś Mickiewicz, bo my pisaliśmy i nie wygraliśmy. (...)

Podsumowując: pracownicy Biedronki dzielą się na 2 grupy. Tych, co w ogóle nie grali i tych, co grali, a nie wygrali emotka

ta druga grupa, to moim zdaniem teraz bardzo pożądana na zmianie - wiedzą o co chodzi, w sensie, że konkurs był, można było wygrac bon, a od e-konkursowiczów dowiedzą się jak go prawidłowo wbić emotka
ciągle obawiam się pójść do swojej emotka

Nineczka, byłaś już w którejś z naszych? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5537136 Napisano: 02.01.2013 08:49:07 w Rossmann
petunija1 napisał(a):

hepinka napisał(a):

my też! emotka

Eeeeee.....gracie?
Myślałam,że nikomu się nie będzie chciało.
Może jednak się rozmyślicie? emotka emotka emotka

Chomiki, kotki i myszki się może rozmyślą (ze względu na brak dowodu tożsamości), ale myślę, że wszyscy domownicy 18+ (łącznie z babcią i dziadkiem) będą grali na potęgę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5537054 Napisano: 02.01.2013 07:54:28 w Wkurza mnie...
kamisiek napisał(a):

wkurza mnie...bezsilność...w sylwestra po pólnocy młody gówniarz rzucił petardą w grono spokojnie stojących ludzi...mąż stracil oko..jest po ciężkiej operacji...winnego nie znaleziono..

ogromnie współczuję...
nie wiem jak to nazwać, bo same najgorsze wyrazy cisną mi się na usta.
Też myślę, że nagłośnienie sprawy w lokalnych mediach mogłoby pomóc znaleźć świadków. Bo podejrzewam (choć się nie znam), że tu karnie podpada pod mocny paragraf. A i zadośćuczynienie finansowe - choć pewnie teraz nad tym nie myślicie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5534816 Napisano: 31.12.2012 04:55:39 w Wkurza mnie...
zarania napisał(a):

kaki76 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

Wkurza mnie samotność. Mam wspaniałego synka i kocham go nad życie, ale brakuje mi mężczyzny emotka

Ja nawet dziecka nie mam, ale facetem bym nie pogardziła
emotka A tak to drugi rok z rzędu spędzę Sylwestra w klubie z koleżanką-bardzo sympatyczną,ale jednak wolałabym jakiegoś samca i to mnie wkurza emotka

moge Wam oddac mojego i gratis jakis dorzuce. emotka wkurza mnie dzis wszystko i nic mi dzis nie wychodzi .spalilam obiad ,stal sie niejadalny.

Ty anialistopad spaliłaś, a ja przesoliłam i to ostro. Mąż stwierdził, że chyba za dużo o konkursach myślę. emotka I trochę mnie wkurza (także tym, że obiadu nie zjadł, a wszystkie princessy zniknęły), ale jest przeziębiony, więc mu przebaczę. emotka

Ale opakowania, mam nadzieje, zachował? emotka Bo rozumiem, że konkursowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5534812 Napisano: 31.12.2012 04:53:15 w Wkurza mnie...
Totalnie i rodzinnie rozłożyła nas grypa. Mąż od 2 dni nieżywy, a jego zwykle nic nie rusza, dzisiaj rano złapało i mnie i małego. A o 9 numerków już do pediatry nie ma, o 7 też już podobno nie było.

Dobrze, że przyjęli nas bez, po 1,5 godzinie warowania w przychodni, bo jak nie mogłam Kubie zbić wysokiej temperatury kolejnym specyfikiem, to trochę się przestraszyłam...

No i z dwojga złego wolę w sylwestra, którego nie uznaję i nie obchodzę, niż w wigilię...
Ale cierpimy wszyscy przeokrutnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5532646 Napisano: 29.12.2012 01:09:56 w Biedronka
Bony na W też dzisiaj przyjechały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5531718 Napisano: 28.12.2012 04:40:40 w Biedronka
zibek napisał(a):

aka napisał(a):

joan napisał(a):

A co dokładnie napisano na bonach? Odnośnie sposobu ich imiennej realizacji, oczywiście.

Każdy bon posiada indywidualny numer oraz imię i nazwisko osoby upoważnionej do realizacji

Witam.
Mam takie dwa pytania:
1. Jak przebiega odbiór kuponu od kuriera?
( Dowód? Sprawdza dane? Rok urodzenia? )

2.Czy na bonie jest tylko imię i nazwisko, czy może jeszcze jakieś dane?
( pytam, bo chyba strzeliłem byka w jednej dacie emotka )

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

1. bez dowodu, danych, dat, tylko podpisik na liście
2. Imię i nazwisko Wyświetl w wątku >>
0 0