Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bym powiedziała, że to zależy od sklepu, a nawet osoby, na którą się trafi. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki chodziło mi o taką opcję, że produktu X nie będzie w obydwu moich sklepach.
Czyli wtedy wpis na paragoniku, że brak z pieczątką pewnie i będzie oki? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepraszam, ale poprzednio nie sledziłam uważnie, to hasło - to jakies hasło z krzyzówki z tej nowej gazetki, którą trzeba było mieć ostatnio? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też byłabym bardzo wdzięczna...
nie grałam w poprzedniej edycji i zastanawiam się czy warto tym razem. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie jest już dostępna na ich stronie?
Bo jeśli to ta, to ja w niej nic nie widzę niestety
Tak sobie myślę, że możemy wejśc na nowy poziom upier.liwości konkursowej i zadzwonić do 4 Frame, kiedy wreszcie dadzą ten nowy konkurs, bo my tu, na tym słynnym forum, już z nerw obgryźliśmy wszystkie paznokcie i bardziej od świątecznej gwiazdki wypatrywaliśmy, jakże nieskutecznie, nowego konkursu w kauflandzie.
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jakimi argumentami posługiwali się prowadzący szkolenie?
Tzn jesteśmy tacy źli, bo?
ciekawa jestem, czy te wywody były choć w małym stopniu konstruktywne... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cz to oznacza, że konkurs jest, cz to, że jeszcze nie wiemy i mamy (złudne) nadzieje?
Tak dawno nic nie wygrałam, że na gwałtu rety potrzebuję nowego konkursu z kauflanda
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój kurier Opek jest de best
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój kot jest alergikiem... Jak mu się, tzn. jej zje coś nieodpowiedniego to się zaostrza, ale w jednym miejscu, nad okiem. Drapie się niemiłosiernie, sierść tam wychodzi i skóra jest całą zaczerwieniona... Musi być na specjalnej karmie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja myślałam, że my mamy pewność, że nie obdzwonili III i IV etapu... Czy się mylę? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z rozmowy zrozumiałam, że czwartek piątek w przyszłym tygodniu, czyli przed świętami Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy dostalas info, ze juz mozesz odebrac? Czy poszlas w ciemno? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobijcie mnie, proszę