Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5531659 Napisano: 28.12.2012 04:08:56 w Biedronka
U mnie są na B - wszystkie, na W - brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5530615 Napisano: 27.12.2012 08:01:14 w Rossmann
kasiach napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nilia22 napisał(a):

Mam pytanie, czy zdarzyła Wam się kiedyś taka sytuacja że nie mogliście odebrać osobiście nagrody w wybranym sklepie? Czy wtedy może ją odebrać ktoś z rodziny?

moze, ale musi mieć upoważnienie..

ja odebrałam dzisiaj nagrodę siostry i nie miałam upoważnienia i nic nie trzeba było podpisywać, ale to chyba zależy od konkursu

ja bym powiedziała, że to zależy od sklepu, a nawet osoby, na którą się trafi. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5530454 Napisano: 27.12.2012 05:59:01 w Biedronka
picola napisał(a):

cc- możesz dokupić w innej biedronce lub innym czasie (oczywiście mieszcząc się w wyznaczonym terminie), albo poprosić o wpis na paragonie, że produktu X nie było w sklepie

dzięki chodziło mi o taką opcję, że produktu X nie będzie w obydwu moich sklepach.

Czyli wtedy wpis na paragoniku, że brak z pieczątką pewnie i będzie oki? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5530438 Napisano: 27.12.2012 05:53:42 w Biedronka
A jak z tymi trudnosciami - przy poprzedniej wersji? na czym staneło w ustaleniach z organizatorem, jesli jakis produkt jest niedostepny? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5530379 Napisano: 27.12.2012 05:32:30 w Biedronka
Keiti78zg - ogromne podziękowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5530377 Napisano: 27.12.2012 05:31:57 w Biedronka
keiti78zg napisał(a):

trzeba wysłac zakupy.hasło.imie.nazwisko.miasto na 71244

Przepraszam, ale poprzednio nie sledziłam uważnie, to hasło - to jakies hasło z krzyzówki z tej nowej gazetki, którą trzeba było mieć ostatnio? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5530353 Napisano: 27.12.2012 05:17:54 w Biedronka
malenka89 napisał(a):

a czy ktoś dałby radę napisać jakie to produkty?

ja też byłabym bardzo wdzięczna...

nie grałam w poprzedniej edycji i zastanawiam się czy warto tym razem. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5530336 Napisano: 27.12.2012 05:12:12 w Rossmann
Do końca roku z kartą Rossnę, rabat 20% na wszystkie produkty (nie tylko dziecięce) w rossmanie. Właśnie dostałam maila, a mąż takie duże zakupy dziś tam zrobił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5529789 Napisano: 27.12.2012 10:20:26 w Kaufland konkursy
iva napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

iva napisał(a):

nie ma nic nowego w Kauflandzie emotka ?

jeszcze nie dostałam gazetki

to trzymam kciuki za nowe konkursy emotka

A nie jest już dostępna na ich stronie?
Bo jeśli to ta, to ja w niej nic nie widzę niestety emotka

Tak sobie myślę, że możemy wejśc na nowy poziom upier.liwości konkursowej i zadzwonić do 4 Frame, kiedy wreszcie dadzą ten nowy konkurs, bo my tu, na tym słynnym forum, już z nerw obgryźliśmy wszystkie paznokcie i bardziej od świątecznej gwiazdki wypatrywaliśmy, jakże nieskutecznie, nowego konkursu w kauflandzie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5529356 Napisano: 26.12.2012 04:25:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
renatak0 napisał(a):

Taka moja mała dygresja...

Ostatnio byłam na pewnym szkoleniu prowadzonym przez agencję reklamową.Nasza strona i forumowicze była przedstawiona jako samo zło szerzące się w wirtualnym i rzeczywistym świecie, utrudniającym przeprowadzanie konkursów.Gdybym nie była z szefem na tym szkoleniu to bym sobie podyskutowała z panią a tak musiałam cichutko siedzieć

a jakimi argumentami posługiwali się prowadzący szkolenie?

Tzn jesteśmy tacy źli, bo?

ciekawa jestem, czy te wywody były choć w małym stopniu konstruktywne... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5526885 Napisano: 21.12.2012 03:05:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw eveline z interii (Sposób na zimę). Poczta polska. Biorąc pod uwagę, że nie dojrzałam sie parę dni temu na liście zwycięzców, bardzo miła niespodzianka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5523332 Napisano: 19.12.2012 11:57:29 w Kaufland konkursy
mariolakal napisał(a):

Czy ma już ktoś nową gazetkę z konkiem świątecznym ? emotka
U mnie dopiero wieczorem roznoszą...

Cz to oznacza, że konkurs jest, cz to, że jeszcze nie wiemy i mamy (złudne) nadzieje?

Tak dawno nic nie wygrałam, że na gwałtu rety potrzebuję nowego konkursu z kauflanda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5523330 Napisano: 19.12.2012 11:56:21 w Kaufland konkursy
sylzab2294 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

a gdzie dzwonicie dowiedziec sie czy jest dla was przesylka ?

ja do mojego kuriera opek:)

Mój kurier Opek jest de best emotka Jak dostaje kopertki, to już wie, gdzie ma z nimi jechać emotka Elastyczny, uprzejmy. Za to miejscowego dhla mam tragicznego. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5520596 Napisano: 17.12.2012 09:33:18 w Wkurza mnie...
malenka89 napisał(a):

zeida napisał(a):

Martwi mnie mój piękny dotychczas kot- źródło mojej radości. Dostał jakiegoś problemu skórnego - drapie się, dostał czerwoną zaognioną skórę prawie na całym ciele. Już drugi raz byliśmy u weterynarza - seria zastrzyków, antybiotyków, smarowań, to już trochę trwa i jestem już zmęczona. Żadnej poprawy - kot osowiały i tak brzydki, jak nigdy. Nie wiadomo do końca, co to i dlaczego. Żeby choć był jakiś cień poprawy po tej całej chemii. W piątek znowu wet i następna dawka - ja już nie mam siły. Jak jest chory ktokolwiek z mojej rodziny, ja tracę siły witalne. emotka

Weterynarz weterynarzowi nie równy, więc z własnego doświadczenia poleciłabym Ci iść z kotkiem do jakiegoś innego emotka
Mojego psa też faszerowali różnymi antybiotykami, zastrzykami, była leczona nie na to, co powinna, aż w końcu trafiliśmy do dobrej kliniki, gdzie postawili prawidłową diagnozę już przy pierwszej wizycie emotka

Kot teściowej miał coś podobnego, ale tylko na karku. Jakieś zastrzyki i maść pomogły emotka

Będzie dobrze! emotka

mój kot jest alergikiem... Jak mu się, tzn. jej zje coś nieodpowiedniego to się zaostrza, ale w jednym miejscu, nad okiem. Drapie się niemiłosiernie, sierść tam wychodzi i skóra jest całą zaczerwieniona... Musi być na specjalnej karmie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5518631 Napisano: 17.12.2012 08:21:22 w Inne mniejsze markety
seybel napisał(a):

no właśnie, jest nadzieja, że jeszcze nie obdzwoili III i IV etapu ? czy nie warto sie ludzić emotka ?

ja myślałam, że my mamy pewność, że nie obdzwonili III i IV etapu... Czy się mylę? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5509609 Napisano: 12.12.2012 04:45:09 w Inne mniejsze markety
melissa napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Dzisiaj rozmawiałam z Panem z agencji i powiedział, że autko powinno być w ITM w przyszłym tygodniu, w czwartek, piatek. Ale według niego tego maila, ktorego dostalam przed chwila, powinnam dostac w następną srodę emotka

Byle nie po Świętach, bo będę musiała szukać innego prezentu.

z rozmowy zrozumiałam, że czwartek piątek w przyszłym tygodniu, czyli przed świętami Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5509547 Napisano: 12.12.2012 04:24:47 w Inne mniejsze markety
Dzisiaj rozmawiałam z Panem z agencji i powiedział, że autko powinno być w ITM w przyszłym tygodniu, w czwartek, piatek. Ale według niego tego maila, ktorego dostalam przed chwila, powinnam dostac w następną srodę emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5509340 Napisano: 12.12.2012 02:58:26 w Inne mniejsze markety
ekuc2 napisał(a):

Drogeria Natura mnie baaardzo mile dziś zaskoczyła emotka
gdy dzwoniła do mnie pani z info o wygranej do wyboru były tylko zestawy sensodyne i gillette powiedziałam jej że wolałabym ten z Palmolive Miła pani stwierdziła że zobaczy co da się zrobić jak podliczą co i jak A ja nastawiłam się na niespodziankę gdyż na tych pozostałych już mi średnio zależało
a tu dzisiaj odbieram nagrodę a w środku Palmolive
emotka emotka emotka nie podejrzewałam że pani weźmie moją prośbę w ogóle pod uwagę i za to dla pani brawa emotka emotka emotka

a czy dostalas info, ze juz mozesz odebrac? Czy poszlas w ciemno? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5508988 Napisano: 12.12.2012 12:32:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Hortexy już mnie nie lubią, a nie prosiłam o dużo jeden, jedniutki, najmniejszy boniczek emotka Deprymujące wyjątkowo, kiedy śle się więcej smsów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5508937 Napisano: 12.12.2012 12:20:34 w TESCO konkursy
awe napisał(a):

real też posłali

dobijcie mnie, proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0