Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5484807 Napisano: 01.12.2012 07:13:41 w Rossmann
Granie na rodziny (znajomych dalszych i bliższych), czasem w licznie około 10 na konkurs można pochwalać lub nie... Granie za pieniądze - również. Tak samo jak pisanie do rossnetu. Każdy ma swoje zdanie.

Napisałam do szanownego organizatora cały 1 raz, odnośnie wakacyjnego zdjęcia, w którym można było zobaczyć ukrzyżowanie.

Ale te teorie spiskowe, które ktoś na wyżej wymienionych blogach tworzy i niektóre argumenty, którymi się posługuje są niestety ośmieszające. A styl... Lekko żenujący. Aż strach pomyśleć, że te wypocinki, ze względu na to, że pojawiły się na blogu pełnią dla niektórych funkcję opiniotwórczą - patrząc po liczbie i treści komentarzy.

Poza tym - czy takie przeklejanie list z pełnymi imionami i nazwiskami jest zgodne z prawem, a komentarze (z podkreślaniem), które się przy nich pojawiają nie podchodzą pod pomówienie i odpowiedni paragraf? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5483927 Napisano: 01.12.2012 11:59:47 w Rossmann
Tak sobie ponarzekam - szkoda, że ta paragonowa opisówka nie w moich klimatach zakupowych... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5483615 Napisano: 01.12.2012 09:09:35 w Paragony
Kupię paragon Woseba - jaka cena obowiązuje?

Chętnie wymienie 3 paragony Hortex Tesco (trwa do 05.12) na 1 paragon Woseby ITM. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5482790 Napisano: 30.11.2012 06:44:29 w Wkurza mnie...
Nataszko - bardzo mocno trzymam za Was kciuki...
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5481719 Napisano: 30.11.2012 12:27:31 w Inne mniejsze markety
mahuska napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

czy intermarche przesyła juz oswiadczenia z bobovity na maila?

ja posłałam wczoraj dane sms i jeszcz nie mam emotka

Dane wysłałam przed godziną, przed chwilą dostałam maila z oswiadczeniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5481555 Napisano: 30.11.2012 11:28:48 w NA CO CZEKAMY?
Trwamy w oczekiwaniu na Kauflandowe smsy, choć myślę, że zmiana z telefonów na smski, nie przyniesie szybszego powiadamiania... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5479402 Napisano: 29.11.2012 04:36:05 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Pytanie do tych, którzy nie dostali jeszcze żelazek: kiedy wysyłaliście skan dowodu???Ja 8 listopada

Ja tak samo 8.11.

ja tez Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5478756 Napisano: 29.11.2012 12:31:46 w Rossmann
anielllka napisał(a):

Nagroda I:
• Wyjazd do Las Vegas dla dwóch osób na koncert Celine Dion w terminie 14-17 marca 2013r.
W skład nagrody wchodzi: przelot Warszawa – Las Vegas – Warszawa (Wylot z Warszawy – 14.03.2013; Wylot z Las Vegas – 17.03.2013), transfer z i na lotnisko w Las Vegas, zakwaterowanie w pokojach typu double / twin (3 noclegi w hotelu), śniadania (3 śniadania dla każdej osoby), obiadokolacje (3 objadokolacje dla każdej osoby), bilet wstępu na koncert Celine Dion w dn. 15.03.2012r. dla każdej osoby, ubezpieczenie KL (400 000zł), NNW (10 000zł), bagażu (1000zł) i OC na szkodę na osobie lub rzeczy (100 000zł), opłacenie wizy do USA.

opłacenie wizy

to jest superopcja

my sami opłacalismy
transfery z/na lotnisko
wyzywienie
ubezpieczenie
wizy

do wycieczki zyjac skromnie a miejscu dopłacilismy z własnej kieszeni 3000 zł, a była podobnej długości. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5478725 Napisano: 29.11.2012 12:21:50 w Rossmann
paolka napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

polarniczka napisał(a):

Ja, mimo, że osoba z krótkim stażem, ale podobnym doświadczeniem (wygrana wycieczka do USA), podpowiem, że rzeczywiscie jest to czasołchonne, a chodzi o wyrobienie wizy oraz jej koszt (ponad 500 zł/os.) - jednak zdecydowanie się opłaca.

przeważnie opłacony jest przelot plus zakwaterowanie, rzadko opłacają wszystko włącznie z wizą, nie wspominają jednak o kosztach pośrednich, które można znaleźć w regulaminie i dlatego ludzie często rezygnują z wycieczek...

tak, my nie mielismy oplaconego wyżywienia, na miejscu nikt na nas nie czekał, opłacono nam przelot i hotel i wystawiono list do konsula, który miał nam ułatwić otrzymanie wizy (wbrew pozorom nie jest to takie oczywiste). Sam telefon, pod który należy zadzwonic, zeby umowic sie na wizytę w konsulacie kosztowął mnie prawie 50 zł (specjalny nr premium).

z jakiego konkursu wygralas wycieczke?
no ale chyba fajnie było pojechac mimo dodatkowych kosztów, a wiedzialas ze nikt nie bedzie z tobą leciał ze sama musisz sie poruszac po miescie?

13th street universal na początku roku...

tak, wiedziałam o tym wcześniej. Ja nie miałam z tym problemu, obydwoje znamy komunikatywnie język + ja jestem geografem, potrafiłam sie do tej wycieczki przygotowac. Nikt mi nie byl potrzebny.

Zdecydowanie się opłacało!
Bardzo polecam.
Trzeba po prostu zacisnąć zęby, załątwiać te formalności kroczek po kroczku.
A pozniej cieszyc sie z wyjazdu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5478717 Napisano: 29.11.2012 12:19:18 w Rossmann
anielllka napisał(a):

Ja, mimo, że osoba z krótkim stażem, ale podobnym doświadczeniem (wygrana wycieczka do USA), podpowiem, że rzeczywiscie jest to czasołchonne, a chodzi o wyrobienie wizy oraz jej koszt (ponad 500 zł/os.) - jednak zdecydowanie się opłaca.

tam w regulaminie jest napisane że koszt wyrobienia wizy pokrywa organizator...

cc_investigator ile trwa takie wyrobienie wizy?

rozmowe mielismy za ok 2 tygodnie od umowienia sie telefonicznego, pozniej chyba nastepne 2 tygodnie na otrzymanie wizy (wysyłają kurierem do domu - za tego kuriera też samemu sie płaci)

Ja mam to szczescie, ze mieszkam pod Warszawa.
Drugi konsulat jest bodajże w Krakowie - 2 miejsca na całą Polskę.

Do wizy są też specjalne zdjęcia (nastepny koszt), wniosek wypełnia sie wczesniej przez internet i jest debilnie dlugi i ma debilne pytania (a moze jednak handlowałam kiedyś narządami).

My nie mielismy tez paszportow - tu nastepny koszt (plus zdjecia kolejne)...
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5478701 Napisano: 29.11.2012 12:14:13 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

przeważnie opłacony jest przelot plus zakwaterowanie, rzadko opłacają wszystko włącznie z wizą, nie wspominają jednak o kosztach pośrednich, które można znaleźć w regulaminie i dlatego ludzie często rezygnują z wycieczek...

tak, my nie mielismy oplaconego wyżywienia, na miejscu nikt na nas nie czekał, opłacono nam przelot i hotel i wystawiono list do konsula, który miał nam ułatwić otrzymanie wizy (wbrew pozorom nie jest to takie oczywiste). Sam telefon, pod który należy zadzwonic, zeby umowic sie na wizytę w konsulacie kosztowął mnie prawie 50 zł (specjalny nr premium). Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5478675 Napisano: 29.11.2012 12:06:10 w Rossmann
Ja, mimo, że osoba z krótkim stażem, ale podobnym doświadczeniem (wygrana wycieczka do USA), podpowiem, że rzeczywiscie jest to czasołchonne, a chodzi o wyrobienie wizy oraz jej koszt (ponad 500 zł/os.) - jednak zdecydowanie się opłaca. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5476466 Napisano: 28.11.2012 10:41:01 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

bethan napisał(a):

mia napisał(a):

W czwartek? Chytrze. Dzięki emotka

No dobra, to dzisiaj nic nie kupuję, bo nie mam czasu na eskapady i wysyłam życzenia na swoje stare dwa paragony. Znając moje szczęście do Stokrotki, to i tak kij na patyk. emotka

To oznacza, że ktoś z rodziny może TEŻ wygrać (z zastrzeżeniem, że tylko raz), prawda?:
Zwycięzca oraz jego rodzina (krewni i powinowaci do drugiego stopnia) mają prawo do
nagrody tylko raz w ciągu trwania konkursu.

Czyli jedna nagroda na jeden adres.

A to samo nazwisko z innym adresem (też krewny...)? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5476338 Napisano: 28.11.2012 09:46:11 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Pewnie po nowym roku ruszą z konkursami znów.

wypluj te słowa, tfu tfu...

Jakby to - nie zrobili swiątecznego... Jak spędzasz świeta z rodziną? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5476336 Napisano: 28.11.2012 09:45:03 w Inne mniejsze markety
bc14 napisał(a):

czy z DN dzwonili do kogoś na nieodebrane z poniedziałku?
oddzwaniam do nich ale poczta głosowa:(

u mnie bylo nieodebrane ok 14.20, sami zadzwonili drugi raz po 15 tego samego dnia Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5476332 Napisano: 28.11.2012 09:43:52 w Kaufland konkursy
Mam nadzieje, ze info o nowym konkursie zbiegnie sie z informacja o rozstrzygnieciu poprzedniego - tak jak ostatnio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5476270 Napisano: 28.11.2012 09:24:44 w Inne mniejsze markety
benasia napisał(a):

w smsie przyszło tak:
BOBOVITA: Dziękujemy za dane. po otrzymaniu paragonów i wypełnionego oświadczenia (wysłane na emeil) nagrode prześlemy na wskazany w smsie adres. reg. www.bobovita.pl

Więc stąd moje pytanie... emotka

Benasiu, Tobie też dziękuję, małe zamieszanie wprowadzili... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5476267 Napisano: 28.11.2012 09:24:02 w Inne mniejsze markety
edytka301 napisał(a):

benasia napisał(a):

a i jeszcze jedno czy dobrze zrozumiałam po tresci ich smsa że nagrody prześla na wskazany przez nas w smsie adres?

czyli jednak nie odbiór osobisty?

Czy ktoś mógłby wkleić tresc smsa, ktory przychodzi po odesłaniu danych?

Przepraszam, że tak marudzę, ale kwestia odbioru osobistego lub wysylki, jest dla mnie niezwykle wazna...

Dziękujemy za dane. Po otrzymaniu paragonów i wypełnionego oświadczenia(wysłane na maila)nagrodę prześlemy na wskazany w SMS adres.Reg.www.bobovita.pl.

jestem bardzo wdzięczna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5476227 Napisano: 28.11.2012 09:11:51 w Kaufland konkursy
Kaufland częstotliwością konkursów rozpuścił nas jak dziadowski bicz... Sama czuję dosyć duże rozczarowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5476218 Napisano: 28.11.2012 09:10:12 w Inne mniejsze markety
nineczka17 napisał(a):

benasia napisał(a):

a i jeszcze jedno czy dobrze zrozumiałam po tresci ich smsa że nagrody prześla na wskazany przez nas w smsie adres?

czyli jednak nie odbiór osobisty?

Czy ktoś mógłby wkleić tresc smsa, ktory przychodzi po odesłaniu danych?

Przepraszam, że tak marudzę, ale kwestia odbioru osobistego lub wysylki, jest dla mnie niezwykle wazna...

wg regulaminu

8.7.    W terminie nie dłuższym niż 21 dni od dnia potwierdzenia danych i otrzymania dokumentów, o których mowa w pkt 8.4. Regulaminu powyżej, Organizator lub osoba przez niego upoważniona prześle na adres e-mail Laureata pocztą elektroniczną oraz pisemnie, listem poleconym za potwierdzeniem odbioru informację o terminie i miejscu osobistego odbioru Nagrody przez Laureata (dalej: „Zawiadomienie”). Miejscem odbioru Nagrody będzie w każdym przypadku sklep Intermarche podany w Zawiadomieniu (dalej: „Miejsce odbioru Nagrody”).

http://www.interm...a,specjalna,243.html

tak Nineczko, regulamin znam, ale zastanawiam się skąd wzięło się pytanie Benasi, bo zakładam, że odesłała dane i dostała smsa zwrotnego... I stad jej wątpliwość... Wyświetl w wątku >>
0 0