Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałam do szanownego organizatora cały 1 raz, odnośnie wakacyjnego zdjęcia, w którym można było zobaczyć ukrzyżowanie.
Ale te teorie spiskowe, które ktoś na wyżej wymienionych blogach tworzy i niektóre argumenty, którymi się posługuje są niestety ośmieszające. A styl... Lekko żenujący. Aż strach pomyśleć, że te wypocinki, ze względu na to, że pojawiły się na blogu pełnią dla niektórych funkcję opiniotwórczą - patrząc po liczbie i treści komentarzy.
Poza tym - czy takie przeklejanie list z pełnymi imionami i nazwiskami jest zgodne z prawem, a komentarze (z podkreślaniem), które się przy nich pojawiają nie podchodzą pod pomówienie i odpowiedni paragraf? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chętnie wymienie 3 paragony Hortex Tesco (trwa do 05.12) na 1 paragon Woseby ITM. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dane wysłałam przed godziną, przed chwilą dostałam maila z oswiadczeniem. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest superopcja
my sami opłacalismy
transfery z/na lotnisko
wyzywienie
ubezpieczenie
wizy
do wycieczki zyjac skromnie a miejscu dopłacilismy z własnej kieszeni 3000 zł, a była podobnej długości. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
13th street universal na początku roku...
tak, wiedziałam o tym wcześniej. Ja nie miałam z tym problemu, obydwoje znamy komunikatywnie język + ja jestem geografem, potrafiłam sie do tej wycieczki przygotowac. Nikt mi nie byl potrzebny.
Zdecydowanie się opłacało!
Bardzo polecam.
Trzeba po prostu zacisnąć zęby, załątwiać te formalności kroczek po kroczku.
A pozniej cieszyc sie z wyjazdu. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozmowe mielismy za ok 2 tygodnie od umowienia sie telefonicznego, pozniej chyba nastepne 2 tygodnie na otrzymanie wizy (wysyłają kurierem do domu - za tego kuriera też samemu sie płaci)
Ja mam to szczescie, ze mieszkam pod Warszawa.
Drugi konsulat jest bodajże w Krakowie - 2 miejsca na całą Polskę.
Do wizy są też specjalne zdjęcia (nastepny koszt), wniosek wypełnia sie wczesniej przez internet i jest debilnie dlugi i ma debilne pytania (a moze jednak handlowałam kiedyś narządami).
My nie mielismy tez paszportow - tu nastepny koszt (plus zdjecia kolejne)...
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, my nie mielismy oplaconego wyżywienia, na miejscu nikt na nas nie czekał, opłacono nam przelot i hotel i wystawiono list do konsula, który miał nam ułatwić otrzymanie wizy (wbrew pozorom nie jest to takie oczywiste). Sam telefon, pod który należy zadzwonic, zeby umowic sie na wizytę w konsulacie kosztowął mnie prawie 50 zł (specjalny nr premium). Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to samo nazwisko z innym adresem (też krewny...)? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wypluj te słowa, tfu tfu...
Jakby to - nie zrobili swiątecznego... Jak spędzasz świeta z rodziną? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie bylo nieodebrane ok 14.20, sami zadzwonili drugi raz po 15 tego samego dnia Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasiu, Tobie też dziękuję, małe zamieszanie wprowadzili... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem bardzo wdzięczna
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak Nineczko, regulamin znam, ale zastanawiam się skąd wzięło się pytanie Benasi, bo zakładam, że odesłała dane i dostała smsa zwrotnego... I stad jej wątpliwość... Wyświetl w wątku >>