Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja aktywnie gram od stycznia 2012, w hasełkowych konkursach od kwietnia, w kauflandzie od wiosennego budżetu. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nad swoją kreatywnością nieustannie pracuję i subiektywnie wysyłam lepsze hasła niż na początku mojego grania (w wiosennym budżecie). Nie jestem jakimś strasznym wyjadaczem, ale ogólnie w hasełkowych konkursach wygrywam coraz częściej, bo staram się nieustannie doskonalić. Tworzę swoją bazę, mam większą wiedzę na temat tego, co lubią agencje.
A moje przemyślenia wynikają z dywagacji, które pojawiły się przy okazji konkursu nestle. Tam jest coś na rzeczy, bo nie wierzę, że ktoś w tej loterii zebrał tak wielkie żniwa uczciwie.
Tak jak 4 frame lubie, tak stwierdzę, że nie powinno się brać za loterie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, do 18.11
brak regulaminu i w necie i w sklepach.
Info jest tylko w gazetce. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
10 000 w Elite jeszcze nie wygrał nikt, co do Silana,nie wiem, nie interesowałam się, nie brałam udziału. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gram od wiosennego budżetu regularnie i widzę, że coraz trudniej wygrać. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xxx xxx 481
kod 05- Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, zupełnie się nie spodziewałam, bo ostatniego dnia to chyba wszyscy na maxa słali
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to sorrki, nie wiedziałam, że w delicjach były kodziki, bo po gourmet, gdzie sie numeru paragonu nie podawało, a wysłałam mnostwo zgłoszeń (w moim mniemaniu 30 - to mnostwo) i nic nie wygrałam, zarzuciłam loterie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Gourmet
- Delicje
może właśnie dlatego.
Tylko normalnie nie podają oficjalnie takich list i my sobie w nieświadomości żyjemy...
Super, że to gourmetowe auto wpadło do kogoś z forum
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widzę, że mają też opoźnienia z wysyłką BAM z Tesco... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak sądzę Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Elite obdzwonione do wtorku 23.10, chyba, że chodzi o jakiś inny konkurs Albedo Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
+ Schwarzkopf Elite (ewentualnie we wtorek razem z głównymi), dzwoni Albedo (tel 618......)
i Winiary Stokrotka (tu wielka niewiadoma, powinni już dzwonić)
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na ten moment czekamy do jutra... może się coś wyjaśni. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
założę się, że więcej odpowiedzi od zarządzającego fanpejdżem nie będzie. Bo nie są kompetentni, ani stroną (w ich opinii), ani nawet w temacie. Aż temat umrze śmiercią naturalną. Skończy się na tym, że wszystkie strony, w których pokładacie swe nadzieje, skierują Was do MC. A co MC zrobi, to wiadomo. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokłądnie...
wydaje mi się, że reguloamin sugeruje, że trzeba ten początek.
chyba bez wyjasnień u organizatora się nie da. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie podoba mi się to, bo moim zdaniem to są dwa oddzielne konkursy i nic im do tego, że mam 1 paragon. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na plakacie: TESCO.HORTEX.nr paragonu.Hortex, wyjątkowy smak
w regulaminie: HORTEX.TESCO.nr paragonu. Hortex, wyjątkowy smak Wyświetl w wątku >>