Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5432854 Napisano: 04.11.2012 02:43:07 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

malenka89 napisał(a):

tam trzeba dokończyć Hortex, wyjątkowy smak... ?

i ślemy Tesco.Hortex.odp na 7055?

nie wiem czy dobrze pamiętam, a strona Tesco padła.

Wstrzymaj się jeśli możesz, bo mamy nieścisłość (inny początek w regulaminie i inny na plakacie) i w dodatku zbieżność telefonu i początku zdania z Leonem. Gdzieś jest błąd i nie wiemy gdzie.

posłałam wcześniej tak jak pamiętałam i zwrotki nie mam,heh

Problem polega na tym, że i Leon i Hortex mają takie same początki w regulaminach i ten sam nr tel.

Ktoś posłał najpierw na Leona, pozniej ten sam nr paragfonu na Hortex (paragony spełniają warunki obydwu konkursow) i przyszło mu, ze ten paragon już bierze udział w konkursie - czyli trafiają do jednej bazy, a nie powinny.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5432829 Napisano: 04.11.2012 02:26:53 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

tam trzeba dokończyć Hortex, wyjątkowy smak... ?

i ślemy Tesco.Hortex.odp na 7055?

nie wiem czy dobrze pamiętam, a strona Tesco padła.

Wstrzymaj się jeśli możesz, bo mamy nieścisłość (inny początek w regulaminie i inny na plakacie) i w dodatku zbieżność telefonu i początku zdania z Leonem. Gdzieś jest błąd i nie wiemy gdzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5432096 Napisano: 03.11.2012 06:11:56 w Inne mniejsze markety
A czy H&S ostatnio nie Swiift robił (cena smska się też zgadza)... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5432070 Napisano: 03.11.2012 05:53:31 w Biedronka
To ja chyba podziękuję... Kauflandowe i Polowe Viziry mi zalegają, a za E nie przepadam na tyle, żeby sobie 7 kg kupić.

Troszkę przesadzili. To już wiosna pachnąca była dużo strawniejsza. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5431879 Napisano: 03.11.2012 03:38:20 w TESCO konkursy
Obowiązujący prawnie jest regulamin, nie plakat. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5431837 Napisano: 03.11.2012 02:50:48 w TESCO konkursy
luko922 napisał(a):

Nie może być na hortex: HORTEX.TESCO, bo to jest na Leona emotka

MOim zdaniem, nie tylko można, ale i trzeba.

Jeden po
HORTEX. TESCO.nr paragonu

ma: Kto Leona ma...
drugi: Hortex, wyjątkowy smak...

Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale ja rozumiem, że w obydwu przypadkach wyjątkowo trzeba te początki zdań napisać w zgłoszeniach. Zwykle jest to dokończenie zdania...
Może to odróżni te 2 konkursy. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5431787 Napisano: 03.11.2012 01:55:02 w TESCO konkursy
Ja dzis kupiłam na poprawkę do leona, to będę miała w razie czego i na zwykły hortex. emotka

Bardzo dziękuję emotka

Mój mały pija z przyjemnością, więc takie konkursy mi pasują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5431777 Napisano: 03.11.2012 01:47:00 w TESCO konkursy
vilemo napisał(a):

masza napisał(a):

vilemo napisał(a):

z cyklu: ktokolwiek wie - czy nowy konkurs Hortexu obowiązuje też w małych Tesco?

tak, obowiązuje

Wczytałam się w regulamin, myślę, że obowiązuje we wszystkich sklepach. Ja dzisiaj kupiłam i niestety na paragonie brak nazwy hortex, ale mam nadzieje, ze po nazwach i gramaturach sie zorientuja, ze to produkty hortexu (mrożonka + stimerie). Rozczarowałąm się, bo myślałam, ze będą małę soczki, a nie było

dzięki:) ale leon też jest hortexu i są tam małe soczki, kupowałam na ten drugi konkurs emotka

no ja cie emotka vilemo nie widziałam emotka
Dzięki wielkie emotka

O to mam pragonów, a paragonów emotka

Mam nadzieję, że te stimerie to jadalne są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5431762 Napisano: 03.11.2012 01:38:13 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

vilemo napisał(a):

z cyklu: ktokolwiek wie - czy nowy konkurs Hortexu obowiązuje też w małych Tesco?

tak, obowiązuje

Wczytałam się w regulamin, myślę, że obowiązuje we wszystkich sklepach. Ja dzisiaj kupiłam i niestety na paragonie brak nazwy hortex, ale mam nadzieje, ze po nazwach i gramaturach sie zorientuja, ze to produkty hortexu (mrożonka + stimerie). Rozczarowałąm się, bo myślałam, ze będą małę soczki, a nie było Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5431733 Napisano: 03.11.2012 01:12:32 w Paragony
malenka89 napisał(a):

Wymienię paragon z abc ŚWIÊTUJEMY 5000 sklepów abc!
http://www.sklepyabc.pl/promocje/

(zrobię zakupy zgodnie z zapotrzebowaniem do konkursu)

na paragon Intermarche bobovita

nieaktualne

w razie wygranej bon jest do sklepu, z którego pochodzi paragon, przynajmniej tak było kiedyś emotka

Dzięki maleńka, nie zwróciłam uwagi emotka

Odwiedziłam swoje abc w celu zakupienia snikersa i jak zobaczyłam opis na paragonie Wyroby cukiernicze, a Pani opisała paragon z zastrzeżeniem, że nie podpieczątkuje, ani nawet nie maźnie swojego podpisu, doszłam do wniosku, że nie zaoferuję takiej wymianki. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5431717 Napisano: 03.11.2012 01:00:23 w Paragony

nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5431579 Napisano: 03.11.2012 10:56:55 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

szprotka napisał(a):

mundek2004 a Stokrotka Winiary się odezwała?
nikt się nie chwalił emotka

dalej nic? jaja sobie z nas robią

Nie do końca - 5 dni roboczych, to wychodzi im, że czwartek mogą w poniedziałek dopiero poinformować...
Choć niewątpliwie mogliby wcześniej to zrobić emotka

a ja dalej jak zdarta płyta o długim weekendzie...
w poniedziałek liczę, że nasze linie telefoniczne rozgrzeją się konkursowo do białości (kaufland, stokrotka, schwarzkopf itp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5431567 Napisano: 03.11.2012 10:46:39 w Paragony

Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5431094 Napisano: 02.11.2012 07:52:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Moi drodzy, trwa długi weekend. Pierwszy od dłuższego czasu, więc uznajmy, że ludzie z agencji wzięli wolne (pewnie jak częśc z nas) i to jest bezpośrednią przyczyną ciszy na łączach konkursowych, a nie nasze przegrane...

Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5431088 Napisano: 02.11.2012 07:49:19 w TESCO konkursy
koper napisał(a):

Słuchajcie myślę, że najlepiej jest przestać brać udział w konkursach organizowanych przez MC, po pierwsze- znacząco spadnie im dochód z smsów promocyjnych. Ale samo ignorowanie konkursów to za mało. Trzeba jeszcze pisać do firm, które zleciły agencji zorganizowanie konkursu, dlaczego go sobie odpuszczamy. Może taka firma zastanowi się następnym razem komu zlecać organizowanie konkursu.
A pisanie na fb też ma sens, bo robi się głośno o jakimś problemie, ale pamiętajcie, że takie fanpagi też prowadzi jakaś agencja, może właśnie MC emotka

Zbierałam się do napisania podobnego postu i go nie napisałam, ale podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami.

Szkoda tylko, że to się nie uda... Bo zawsze znajdzie się ktoś, kto zagra, bo uzna, że jeśli inni nie grają, to jego szanse wzrosną. A może i Pan S. będzie miał dobry dzień i wyśle nagrodę właściwą i może nawet o regulaminowym, czasie.

Ja jednak pasuję. I oświadczam, w konkursach MC nie biorę udziału. Odpuszczam te wszystkie cudownie potencjalne nagrody, bo moje nerwy są jednak dla mnie cenniejsze.

Wam mocno kibicuję, bo w tym konkursie nie brałam udziału (właśnie z taką myślą, że MC olewam). Później złamałam się w Palmolive ITM, ale obiecuję, że więcej tego nie zrobię. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5430982 Napisano: 02.11.2012 06:57:48 w TESCO konkursy
Nie wiem, czyim fejk kontem na fb jest Hania K (ewidentnie ktoś od nas) - ale Haniu, jestem Twoją fanką emotka

tekst mnie zwalił z nóg emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5430759 Napisano: 02.11.2012 04:07:11 w TESCO konkursy
asante napisał(a):

Widzieliście komentarz Tesco? emotka
Wg nich wszystko jest ok...

Tam siedzą ludzie, którzy:
1. nie mają pojęcia o konkursie, nie czytali regulaminu itd., być może nawet nie wiedzą jaka agencja go orgzanizowała
2. nie odróżniają oryginalnej meczowej adidasa od repliki również adidasa
3. mają za zadanie odpierać bezmyślnie wszystkie zarzuty, które się na fanpejdżu pojawią

pamiętam co się działo przy aferze z odkurzaczami (maa tam pokrzywdzona była m.in.)

już widzę powtórkę z rozrywki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5430227 Napisano: 02.11.2012 09:21:32 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

Joan a zaserwujesz jakieś szczegóły, bo widzę, że u Ciebie o coś innego chodzi...

Normalnie mi się to całe MC w głowie nie mieści.
Brak słów. emotka

Nie, bo po co mają się o tym dowiedzieć z forum, nie chcę sobie odbierać zabawy emotka

Rozumiem, popieram i trzymam kciuki. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5430222 Napisano: 02.11.2012 09:17:36 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

kammaro - u Was jest trochę inaczej, niż u mnie, bo termin na składanie mojej reklamacji nie minął + przesłano mi nagrodę ewidentnie niezgodną z regulaminem. Powiem szczerze, że nawet się cieszę, że mnie wreszcie zrobili w uja, bo za wszystko zusammen do kupy to im się należy opier* roku. Dłuuugo na to czekałam emotka emotka emotka

Joan a zaserwujesz jakieś szczegóły, bo widzę, że u Ciebie o coś innego chodzi...

Normalnie mi się to całe MC w głowie nie mieści.
Brak słów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5430203 Napisano: 02.11.2012 09:03:36 w TESCO konkursy
Jak ja Wam współczuję, tych przejść z MC...

Niech mnie ręka boska broni przed wysłaniem jakiegokolwiek zgłoszenia na te ich niby-konkursy.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0