Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Problem polega na tym, że i Leon i Hortex mają takie same początki w regulaminach i ten sam nr tel.
Ktoś posłał najpierw na Leona, pozniej ten sam nr paragfonu na Hortex (paragony spełniają warunki obydwu konkursow) i przyszło mu, ze ten paragon już bierze udział w konkursie - czyli trafiają do jednej bazy, a nie powinny.
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wstrzymaj się jeśli możesz, bo mamy nieścisłość (inny początek w regulaminie i inny na plakacie) i w dodatku zbieżność telefonu i początku zdania z Leonem. Gdzieś jest błąd i nie wiemy gdzie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Troszkę przesadzili. To już wiosna pachnąca była dużo strawniejsza. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
MOim zdaniem, nie tylko można, ale i trzeba.
Jeden po
HORTEX. TESCO.nr paragonu
ma: Kto Leona ma...
drugi: Hortex, wyjątkowy smak...
Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale ja rozumiem, że w obydwu przypadkach wyjątkowo trzeba te początki zdań napisać w zgłoszeniach. Zwykle jest to dokończenie zdania...
Może to odróżni te 2 konkursy. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dziękuję
Mój mały pija z przyjemnością, więc takie konkursy mi pasują
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja cie
Dzięki wielkie
O to mam pragonów, a paragonów
Mam nadzieję, że te stimerie to jadalne są
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczytałam się w regulamin, myślę, że obowiązuje we wszystkich sklepach. Ja dzisiaj kupiłam i niestety na paragonie brak nazwy hortex, ale mam nadzieje, ze po nazwach i gramaturach sie zorientuja, ze to produkty hortexu (mrożonka + stimerie). Rozczarowałąm się, bo myślałam, ze będą małę soczki, a nie było Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki maleńka, nie zwróciłam uwagi
Odwiedziłam swoje abc w celu zakupienia snikersa i jak zobaczyłam opis na paragonie Wyroby cukiernicze, a Pani opisała paragon z zastrzeżeniem, że nie podpieczątkuje, ani nawet nie maźnie swojego podpisu, doszłam do wniosku, że nie zaoferuję takiej wymianki. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja dalej jak zdarta płyta o długim weekendzie...
w poniedziałek liczę, że nasze linie telefoniczne rozgrzeją się konkursowo do białości (kaufland, stokrotka, schwarzkopf itp
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.sklepyabc.pl/promocje/
(zrobię zakupy zgodnie z zapotrzebowaniem do konkursu)
na paragon Intermarche bobovita
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zbierałam się do napisania podobnego postu i go nie napisałam, ale podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami.
Szkoda tylko, że to się nie uda... Bo zawsze znajdzie się ktoś, kto zagra, bo uzna, że jeśli inni nie grają, to jego szanse wzrosną. A może i Pan S. będzie miał dobry dzień i wyśle nagrodę właściwą i może nawet o regulaminowym, czasie.
Ja jednak pasuję. I oświadczam, w konkursach MC nie biorę udziału. Odpuszczam te wszystkie cudownie potencjalne nagrody, bo moje nerwy są jednak dla mnie cenniejsze.
Wam mocno kibicuję, bo w tym konkursie nie brałam udziału (właśnie z taką myślą, że MC olewam). Później złamałam się w Palmolive ITM, ale obiecuję, że więcej tego nie zrobię. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tekst mnie zwalił z nóg
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam siedzą ludzie, którzy:
1. nie mają pojęcia o konkursie, nie czytali regulaminu itd., być może nawet nie wiedzą jaka agencja go orgzanizowała
2. nie odróżniają oryginalnej meczowej adidasa od repliki również adidasa
3. mają za zadanie odpierać bezmyślnie wszystkie zarzuty, które się na fanpejdżu pojawią
pamiętam co się działo przy aferze z odkurzaczami (maa tam pokrzywdzona była m.in.)
już widzę powtórkę z rozrywki
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem, popieram i trzymam kciuki. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Joan a zaserwujesz jakieś szczegóły, bo widzę, że u Ciebie o coś innego chodzi...
Normalnie mi się to całe MC w głowie nie mieści.
Brak słów.
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech mnie ręka boska broni przed wysłaniem jakiegokolwiek zgłoszenia na te ich niby-konkursy....