Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też
Ja już na dużo nie liczę, każdy następny jeden bonik będzie przyjęty przeze mnie z dużą radością
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dochaaa - to bardzo to polecam, naprawdę szczerze. Po pewnym czasie grania wyszło mi (z własnych doświadczeń, ale cudze to potwierdzają), że różne agencje mają swoje preferencje co do rodzaju zgłoszeń. I jedne lubią moje wypowiedzi bardziej, niż inne. A są takie co nie zauważają mnie zupełnie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo to organizuje SMOLAR, nie sam rossnet. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miłego weekendu. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczerze: przesadzasz
i udajesz, ze nie rozumiesz o co chodzi. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wsciekly, zgadzam się z Polą.
Jeśli puszczasz szczątkową informację, a wiesz, że dziesiątki ludzi czeka na szczegółową, to nie dziw się, że dopytują. Nie bardzo rozumiem, co masz na celu - chcesz pokazać, że wygrałeś (ok - gratulacje), czy chcesz służyć innym rzetelną i pełną informacją?
Bo to są dwie zupełnie inne sprawy i dwie zupełnie inne motywacje.
Po co mieszać ludziom w głowach, podnosić ciśnienie, dawać nadzieję? Każdy z nas przeżywa swoje granie tak samo mocno i starajmy się to nawzajem szanować.
I nie potraktuj mojego tekstu jako naładowanego jakąś złośliwością, czy osobistą wycieczką. Każdemu innemu napisałabym tak samo. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, ale jesli wygrałeś w sklepie, w którym grałą chochliczka, to ona może pożegnać się na 100% z nagrodą, jeśli inny - to może mieć jeszcze nadzieje...
Cos skąpisz informacji
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie kuratorium - do Organu prowadzącego (to jest nadrzędna i bezpośrednia władza)! i PIPu też oczywiście!
Ja bym to zrobiła w 3 krokach:
1. rozmowa, w której uprzedziłabym Panią, co ją ewentualnie czeka.
2. przy braku efektów (w krótkim okresie czasu) - oficjalne pismo za potwierdzeniem odbioru w sekretariacie z pieczęcią itp.
3. przy braku reakcji: PIP i organ prowadzący.
Dyrektorzy jak ognia boją się problemów z obydwiema w/w instytucjami.
Pogrąża ją to, że pracowałaś bez podpisanej umowy! Niedopuszczalne w placówkach edukacyjnych (jak wszędzie zresztą, ale na państwowej posadce pogrąża pracodawcę) Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po kiego oni zapowiadaja te wyniki na piatek, skoro najczęściej ich nie dają - trudne to dla mnie do zrozumienia.
Należy jednak pamiętać, że tu może wybierać sponsor i opóźnienie może by od nich niezależne. Ostatnio jednak wrzucali jednak info o drugim terminie, jesli zaistniala taka koniecznosc, a tu rozumiem - cisza. Może nadzieja wciąż jest? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. najpierw wybieraja jedno zgloszenie na sklep
2. pozniej z 88 tylko 40 szczęśliwców.
nie ma ogolnej puli Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://carrefourp.../regulamin_ariel.pdf Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doradzam jeszcze poczekać z nerwacją, może nadrabiają zaległości. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Warszawa, ul.??? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cudaczku, jak bedziesz miala nieodebrane z 618..... oddzwoń sama, ja tak robiłam. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mysle, ze sa dzwonione wlasnie teraz. U mnie 7.10 przed 3-4 minutami. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki dziewczyny za info i przepraszam za moje niezorientowanie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to przepraszam, nie bylam swiadoma, ze juz zaczeli nowy tydzien. Ale to telefony z dzisiaj? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem nie, bo to jest tydzien 3-9.10, dzwoniony do 16.10... Chyba, ze cos pokrecilam. Wyświetl w wątku >>