Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś w watku mdw napisal, ze dostal maila z prosbą o uzupełnienie danych. Czy to jest rownowazne z info o wygranej? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak na serio?
A ja myślałam, że coś tam już wiem o konkursach i graniu.
Cofam, nie wiem nic. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy jak nie dostalam torby na jeden tel, z ktorego poszlo zgrabniusie haselko, totalnie (jak mi sie wydaje) w guscie 4 frame, to mam jeszcze szansę na telefon?
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki miały byc o 15 na stronie.
Ih brak mnie totalnie zaskakuje
Wybierał chyba astor, moze oni nawalili tym razem. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ida caly czas...
ktos chce torbe? za symboliczne doladowanie... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic nie mam
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czym są tajne e-konki?
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1/4 auta zgadza sie z tym co od pewnego czasu obserwuję, na forum przyznajemy się średnio do 2 nagród na 8-10 dostępnych. Ale są oczywiscie wyjątki od reguly. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://stokrotka.pl/klienci/konkurs-2 Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesli piszemy o olimpijskim w biedrone to ja nie che smsow, ja chce telefon odebrac
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie przypominam sobie ani 1 osoby, która by pisala, ze wygrala w wosebie... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
padam na pysk, nie wiem jak sie nazywam. Plany wynikowe, system pracy z uczniem zdolnym, koło zainteresowan, zajecia przygotowujace do egzaminu gimnazjalnego, organizacja konkursu miedzyszkolnego, ubieganie sie o patronat prezydenta mojego miasta nad owym konkursem, zespol d.s. ewaluacji, nowa podstawa programowa w liceum, nowe PSO + setki gimnazjalistow, o samych lekcjach juz nie wspomnę. Wkurza mnie pozniej jak czytam, ze nauczyciele pracuja 2 h i iles tam minut dziennie przy tablicy, a w szkole oprocz tego sa całe 12 minut.
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja spodziewalam się ze 1 tydziemn bedzie 1-7.09
a widze, ze oni 1 tydzien dali za 1-4.09, 5 zrobili wybór, a w którym dniu dzwonili?
Czyli u nich tydzień to środa - do następnego wtorku? w srode wybor i telefony kilka dni po? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w mdw objawił się właśnie 4 lapek. Wg mnie obdzwonione wszystkie, niestety. Chyba, że rezerwa kogoś dosięgnie, czego Wam i sobie życzę. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mail przyszedł 05.09, o ogdz. 12.07
tylko tam jest spejhalna ankieta, ktora trzeba wypełnic, odesłać ja ze zdjęciem na maila, ktorego podaja. pisz szybko na maila redakcja@ Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może to jest wyjasnienie, poszła kobita na urlop, innym w zastępstwie trudno chwycić za telefon (albo mają własną robotę, to co będą za kogoś robić), a my czekamy wpatrzeni w komórki
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mi się tak wydaje, dla mnie to raczej informacja, że maile mogą pojsc przed lista wynikow. Poza tym to konkurs 2 etapowy, musieli sie trzymac terminu rozwiazania. Wyświetl w wątku >>