Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5362520 Napisano: 14.09.2012 05:43:39 w Rossmann
justyna93 napisał(a):

Na forum ktoś się chwalił wygraną i mailem z układanki AA, wiec może i quizy roześlą wkrótce emotka

ktoś w watku mdw napisal, ze dostal maila z prosbą o uzupełnienie danych. Czy to jest rownowazne z info o wygranej? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5362517 Napisano: 14.09.2012 05:36:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
targicola napisał(a):

ziolko napisał(a):

joan genialny pomysł - mam nadzieję, że jakaś agencja to przeczyta i wdroży ten pomysł w życie

skończyłoby się kupowanie paragonów na główne nagrody, tak jak jest teraz, bo by nie było wiadomo, co kto wygrał emotka

kupno-kupnem.ale niektórzy mogliby posprzedawać drukareczki do paragonów,gdyby sprawdzano prawdziwość przesłanego paragonu w sklepie..... emotka

to tak na serio? emotka

A ja myślałam, że coś tam już wiem o konkursach i graniu.
Cofam, nie wiem nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5361893 Napisano: 13.09.2012 01:41:50 w Inne mniejsze markety
asiabuczkowska napisał(a):

raczej nie puścili smsów na wszystkie numery, bo dostałam 2 na 6 zgłoszeń...a moje hasło faworyt na auto nawet na torbę nie załapało się emotka

czy jak nie dostalam torby na jeden tel, z ktorego poszlo zgrabniusie haselko, totalnie (jak mi sie wydaje) w guscie 4 frame, to mam jeszcze szansę na telefon? emotka Też mam lekkie zdzwiko, ze tego, nie wybrali. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5361881 Napisano: 13.09.2012 01:35:39 w Paragony
Wymienię wygrany nr z torbą z biedronkina paragon na inny trwający konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5361873 Napisano: 13.09.2012 01:31:55 w Rossmann
Czy ktoś się przyznaje do maila z informacją o wygranej w 2 etapie konkursu Astor - Jak pięknie byc sobą?

Wyniki miały byc o 15 na stronie.
Ih brak mnie totalnie zaskakuje emotka

Wybierał chyba astor, moze oni nawalili tym razem. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5361816 Napisano: 13.09.2012 01:14:14 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

kretafka napisał(a):

oni chyba na wszystkie numery puścili smsy z torbami

Dokładnie, tak jak czułam emotka

Kurza, 5 toreb na dwa paragony! emotka
Jakby ktoś miał za dużo paragonów, a za mało toreb, to na PW zapraszam emotka

ida caly czas...

ktos chce torbe? za symboliczne doladowanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5361778 Napisano: 13.09.2012 01:04:51 w Inne mniejsze markety
U mnie tez, z ostatniego dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5361747 Napisano: 13.09.2012 12:53:20 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

gocha542 napisał(a):

olunka napisał(a):

ani jednej emotka

i u mnie ani jednej emotka

U mnie też emotka

nic nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5361574 Napisano: 13.09.2012 11:39:52 w Inne mniejsze markety
maa napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

kotmarian napisał(a):

maa napisał(a):

i jak biedronka juz nie dzowni?

1 z 4 aut na forum to i tak nieźle. ;/ pewnie juz podzwonione....

1/4 auta zgadza sie z tym co od pewnego czasu obserwuję, na forum przyznajemy się średnio do 2 nagród na 8-10 dostępnych. Ale są oczywiscie wyjątki od reguly.

pewnie więcej wiadomości można znależć na tajnych e-konkach tutaj napisaliby chociaż ile autek juz rozdane

a czym są tajne e-konki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5361563 Napisano: 13.09.2012 11:34:44 w Inne mniejsze markety
kotmarian napisał(a):

maa napisał(a):

i jak biedronka juz nie dzowni?

1 z 4 aut na forum to i tak nieźle. ;/ pewnie juz podzwonione....

1/4 auta zgadza sie z tym co od pewnego czasu obserwuję, na forum przyznajemy się średnio do 2 nagród na 8-10 dostępnych. Ale są oczywiscie wyjątki od reguly. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5361517 Napisano: 13.09.2012 11:13:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ja również gratuluję emotka ))) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5360547 Napisano: 12.09.2012 04:01:21 w Inne mniejsze markety
0 0

cc_investigator

#5360511 Napisano: 12.09.2012 03:25:13 w Inne mniejsze markety
tereniagno napisał(a):

gracet napisał(a):

widzę że z biedronki dalej cisza:) cieszę się, bo już myślałam, że poleciało bezemnie

Już mogli by dzwonić lub puścić sms,a nie przeciągać emotka

jesli piszemy o olimpijskim w biedrone to ja nie che smsow, ja chce telefon odebrac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5360510 Napisano: 12.09.2012 03:24:32 w Inne mniejsze markety
kotmarian napisał(a):

musialy jakies byc.. bo mają 3 dni po losowaniach na zawiadamianie:(

nie przypominam sobie ani 1 osoby, która by pisala, ze wygrala w wosebie... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5360504 Napisano: 12.09.2012 03:22:29 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

Codziennie ostatnio po powrocie z pracy koszmarnie głowa mnie boli, aż prochy muszę brać a staram się unikać....łeb mi pęka normalnie!
Jeszcze trochę i się uzależnie od przeciwbólowych,
W całym życiu do tej pory tyle razy mnie głowa nie bolała jak przez ostatnie dwa tygodnie emotka

padam na pysk, nie wiem jak sie nazywam. Plany wynikowe, system pracy z uczniem zdolnym, koło zainteresowan, zajecia przygotowujace do egzaminu gimnazjalnego, organizacja konkursu miedzyszkolnego, ubieganie sie o patronat prezydenta mojego miasta nad owym konkursem, zespol d.s. ewaluacji, nowa podstawa programowa w liceum, nowe PSO + setki gimnazjalistow, o samych lekcjach juz nie wspomnę. Wkurza mnie pozniej jak czytam, ze nauczyciele pracuja 2 h i iles tam minut dziennie przy tablicy, a w szkole oprocz tego sa całe 12 minut.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5360343 Napisano: 12.09.2012 02:05:13 w Paragony
krynio napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ania1234 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

krynio napisał(a):

Dzwonili tylko z pierwszych 4 dni

A dalej co, jeszcze nie wybrali? emotka

Oni wybierają w środy, więc pewnie dopiero za tydzień zadzwonią z 5-10.09...

Raczej nie bo oni w środy wybierają z poprzedniego tygodnia, czyli do niedzieli 9.09 włacznie.

Raczej tak, bo telefonowali wczoraj, czyli we wtorek

Ja spodziewalam się ze 1 tydziemn bedzie 1-7.09

a widze, ze oni 1 tydzien dali za 1-4.09, 5 zrobili wybór, a w którym dniu dzwonili?

Czyli u nich tydzień to środa - do następnego wtorku? w srode wybor i telefony kilka dni po? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5359635 Napisano: 11.09.2012 08:04:04 w Inne mniejsze markety
sylzab2294 napisał(a):

mia napisał(a):

Vilemo, wielkie gratulacje! emotka emotka

Choć żal mnie zwija, jednak muszę przyjąć do wiadomości kolejną porażkę - 15 osób na pewno obdzwonili. emotka

może nie..oni w zwyczaju mają dzwonić przez parę dni..nawet jak jest mało nagród...oby się jeszcze odezwali jutro;)

w mdw objawił się właśnie 4 lapek. Wg mnie obdzwonione wszystkie, niestety. Chyba, że rezerwa kogoś dosięgnie, czego Wam i sobie życzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5359401 Napisano: 11.09.2012 05:22:30 w Rossmann
pereka napisał(a):

asper01 napisał(a):

ela napisał(a):

http://www.rossne....aspx?contestId=1170 są pierwsze wyniki:)

maile były już w zeszłym tygodniu... Ciekawe czy to coś sugeruje, że najpierw maile, a później, nawet za kilka dni, lista.

Ja nie widzę powodu do radości z powodu tych wyników, bo przecież akurat te wyniki miały być tak wcześnie...

też mi się tak wydaje, dla mnie to raczej informacja, że maile mogą pojsc przed lista wynikow. Poza tym to konkurs 2 etapowy, musieli sie trzymac terminu rozwiazania.

Kurcze, dopiero teraz zajrzałam na listę i widzę tam siebie emotka
Dziewczynym, czy te maile słano dokładnie 5 września, bo ja nic nie mam na skrzynce?
A tu fotke trzeba wstawić i co mam teraz z tym fantem zrobic jak nie wiem co i gdzie? emotka

mail przyszedł 05.09, o ogdz. 12.07

tylko tam jest spejhalna ankieta, ktora trzeba wypełnic, odesłać ja ze zdjęciem na maila, ktorego podaja. pisz szybko na maila redakcja@ Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5359043 Napisano: 11.09.2012 12:25:36 w Inne mniejsze markety
mundek2004 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

kotmarian napisał(a):

no wolałabym się zahaczyć jeszcze... ale to takie dziwne , że ucichło. a dryndał ktos zapytać??

Nie wiem czy dryndał, ale mi przed weekendem odpisali na @, że jeszcze nie wszyscy powiadomieni, ale przed weekendem to było dawno... emotka

mnie się też wydaje, że nie obdzwonili wszystkich, tylko skąd tak długa przerwa w dzwonieniu?
emotka

ja próbowalem dziś dzwonić ale pa ni odpowiedzialnej za konk dzis nie i kazali mi dzwonić jutro emotka

może to jest wyjasnienie, poszła kobita na urlop, innym w zastępstwie trudno chwycić za telefon (albo mają własną robotę, to co będą za kogoś robić), a my czekamy wpatrzeni w komórki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5359035 Napisano: 11.09.2012 12:23:01 w Rossmann
asper01 napisał(a):

ela napisał(a):

http://www.rossne....aspx?contestId=1170 są pierwsze wyniki:)

maile były już w zeszłym tygodniu... Ciekawe czy to coś sugeruje, że najpierw maile, a później, nawet za kilka dni, lista.

Ja nie widzę powodu do radości z powodu tych wyników, bo przecież akurat te wyniki miały być tak wcześnie...

też mi się tak wydaje, dla mnie to raczej informacja, że maile mogą pojsc przed lista wynikow. Poza tym to konkurs 2 etapowy, musieli sie trzymac terminu rozwiazania. Wyświetl w wątku >>
0 0