Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maile były już w zeszłym tygodniu... Ciekawe czy to coś sugeruje, że najpierw maile, a później, nawet za kilka dni, lista. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie dzwonia nastepnego dnia, pewnie beda obdzwaniac cale tygodnie. za 1 tydzien 01- 07.09 wybor ma byc w najblizsza srode, dzwonic beda pewnie pare dni pozniej, moze juz w piatek, ale moze by tez po weekendzie. tak bylo z palette, ktore tez organizowalo albedo. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja mysle, ze oni teraz wybieraja (sposobami różniastymi) i tworzą bazę maili na dany konkurs - pozniej klik i poszlooooooo. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzis wybor, na powiadomienie chyba z 7 dni jeszcze Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyjątkowo mają w regulaminie zapis o smsach, a toreb było chyba 600.
zadzwonią do szczęściarzy od samochodów
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, ja się łudzę, że 4 frame wybiera jednak. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cisza w tym temacie, żadne info o nagrodach nie poszło chyba
tfu tfu
przed weekendem 4 frame meczylo sie jeszcze z obdzwanianiem olimpijskiego, mysle, że biedronka czeka w kolejce
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
13.09 ma by rozstrzygnięcie 2 etapu Astor - metamorfozy do wygrania.
Dziewczyny, które dostały się do 2 etapu - trzymam za Was kciuki, moje zgłoszenie już poszło
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w olimpijskim byłą dodatkowa pula poza tymi 4 na sklep - na wszystkie zgloszenia, bez podzialu. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, teraz powinny by bony z letnich wydatkow, ale wg regulaminu maja czas prawie do konca wrzesnia. Dopiero pozniej karty visa z olimpiady. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Norma
Mi również ciężko przestawić się po wakacjach, a co dopiero dzieciakom. Pogodzenie się z powrotem do szkoły i wdrożenie w tryb nauki/porannego wstawania/szkolnych obowiązków zajmuje 3-4 tygodnie
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w urodzinowym Polo tez nie bylo takiego zapisu. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysłałąm parę, u mnie zawsze było ok (orange) Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo podobne do Tantum Verde jest Uniben (mam nadzieję, że nie przekręciłam nazwy, nie wiem, czy nie jest traktowany jako zamiennik TV, jest tańszy) - dozowanie poprzez psiknięcie do gardła. Sprawdzałam na sobie, rzeczywiście ma jakby działanie znieczulające/zamrażające. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś się zmienia. Miejmy nadzieję, że na lepsze, ewidentnie idą w kierunku uporządkowania i ogarnięcia tematu konkursów. Jednak niewątpliwie największą bolączką była terminowość ich rozstrzygania. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miriam, wiesz na pewno, ze to byla rezerwa?
bo ja tez mam takie podejrzenia, ale brak pewnosi. Miałam jeden tel ze sklepu, ktory byl wczesniej obdzwoniony, zdecydowanie ponad 5 dni temu (mysle, ze ok 8). Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne, jutro mogę miec następne w tej samej cenie, zainteresowanych proszę o pw do jutra do 9.00
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skan - 5 zł
wysyłka listem poleconym - 8,5 zł
polecony priorytet - 9 zł.
Wyświetl w wątku >>