Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5334351 Napisano: 20.08.2012 04:15:05 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurzam sie bo bylam u lekarza dzis i musza mi wyciac woreczek zółciowy ;/ a ja nie bylam nigdy w szpitalu i jestem przerazona. Do tego ten chirurg byl taki paskudnie chamski ze ehh szkoda gadac.

Zaproponowali Ci laparoskopię?

Jeśłi nigdy nie byłaś w szpitalu, to bardzo dobrze Cię rozumiem. Po laparoskopii bardzo szybko dochodzi się do siebie. Ja jestem po wycięciu tradycyjną metodą i też nie było tragicznie, dużo gorsze był ataki kolki żółciowej.

Nie mam pojecia w jaki sposob to zrobia..gdy powiedzial ze trzeba wyciac..tak sie przerazilam ze powiedzialam ze nie wiem czy sie zgadzam, na to on ze - skoro przyszlam do chirurga to chyba wiadomo po co.on jest od ciecia i tyle..Zapytalam ile dni bede lezec to laskawie odp ze kolo 3..Ale najpierw mam miec jeszcze robiona gastroskopie i inne badania bo tak zarzadzil ordynator, bo ze niby za mloda do ciecia jestem - chociaz jeden normalny lekarz .

Nie każdy pęcherzyk się kwalifikuje do laparoskopii. Ale czasem jej nie proponują, bo szpital nie ma sprzętu. Ale Laparoskopia i normalna operacja, są nieporównywalne (przechodziłam obydwie wersje). Drugiego dnia czujesz się tak samo fatalnie, ale 5 po laparoskopii dochodzisz do siebie. Po laparoskopii dostałam 14 dni wolnego, po operacji jest miesiąc. Nie mówiąc o bliznach, bólu itd.
Wiem, że działąją kliniki 1 dnia, robiące laparoskopię pęcherzyka żółciowego (rozumiem, że masz kamicę), ja niestety nie doczekałąm do wizyty, tak mi się stan pogorszył... I musieli mnie ciąć. Szczerze doradzam drugą konsultację u innego lekarza, najlepiej pracującego w szpitalu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5334326 Napisano: 20.08.2012 03:46:34 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Wkurzam sie bo bylam u lekarza dzis i musza mi wyciac woreczek zółciowy ;/ a ja nie bylam nigdy w szpitalu i jestem przerazona. Do tego ten chirurg byl taki paskudnie chamski ze ehh szkoda gadac.

Zaproponowali Ci laparoskopię?

Jeśłi nigdy nie byłaś w szpitalu, to bardzo dobrze Cię rozumiem. Po laparoskopii bardzo szybko dochodzi się do siebie. Ja jestem po wycięciu tradycyjną metodą i też nie było tragicznie, dużo gorsze był ataki kolki żółciowej. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5334319 Napisano: 20.08.2012 03:43:09 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

Wykrakałam, Algida chyba sle, ale u meza tylko druga czesc smsa... o odsyłaniu danych smsem. Ktoś dostał całość?

jestes uprawniony do nagrody 2 stopnia, w ciągu 3 dni wyslij esemesa na nr 7055 w formacie;

dzięki, już dostałam emotka

wszystko dzisiaj idzie na telefon męża emotka

może by się tak colgate intermarche rozwiązało? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5334318 Napisano: 20.08.2012 03:41:54 w Rossmann
justyna93 napisał(a):

vilemo napisał(a):

no zobaczymy, oby się Nam sprawdziło emotka

oby, oby bo u mnie też nic od lutego całkowita posucha na rossnecie

każda trzy razy pluje przez lewe ramię, sypie solą i idzie głaskać czarnego kota emotka

a tak na serio... Tak sobie myślę, że przy tylu konkursach i tyyylu nagrodach, rossnet ma niepowtarzalna szanse uszczęśliwić rzesze, tysiące ludzi, pod warunkiem, ze będzie sprawnie i rozdzielał nagrody, tak, aby trafiły do jak największej liczby gospodarstw domowych. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5334287 Napisano: 20.08.2012 03:27:04 w Paragony
W przypadku Algidy - nie chca na razie żadnych paragonów, proszą tylko o odesłanie danych smsem... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5334277 Napisano: 20.08.2012 03:22:49 w Rossmann
Ja to nawet jestem zadowolona, ze nic, bo teraz czekam na nagrodobranie, w ktorym nagrody mnie bardziej interesuja emotka

Vilemo, nie ma tego złego... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5334252 Napisano: 20.08.2012 03:07:05 w TESCO konkursy
Wykrakałam, Algida chyba sle, ale u meza tylko druga czesc smsa... o odsyłaniu danych smsem. Ktoś dostał całość? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5334247 Napisano: 20.08.2012 03:04:21 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

Algida się odzywała czy cisza?

cisza, a dzis jest chyba termin... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5333876 Napisano: 20.08.2012 11:06:05 w Paragony

Mam paragon Superpharm Olimpijski.

z 25.07.2012
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5333872 Napisano: 20.08.2012 11:04:04 w Paragony
Mam paragon Superpharm Olimpijski. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5333868 Napisano: 20.08.2012 11:02:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw Dax (+ bransoletka) z Ibeauty (data do 2015) pocztą polską (polecony). Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5333859 Napisano: 20.08.2012 11:00:50 w Inne mniejsze markety
sylzab2294 napisał(a):

superpharm tez poszedl...5 min po almie emotka

tu ciekawe ile bedzie trafien na forum, uprasza sie o przyznawanie do tej nagrody w celach statystycznych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5333836 Napisano: 20.08.2012 10:55:37 w Inne mniejsze markety
U mnie tez 1 emotka W końcu w SWIIFcie mnie wylosowali emotka

Wydaje mi się, że superpharmu już nie będzie... skoro alma sie później kończyła.

Czy żeby dowiedzieć się, która to nagrodą trzeba do nich zadzwonić? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5333731 Napisano: 20.08.2012 09:42:45 w Kaufland konkursy
masza napisał(a):

masza napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

dzwoniłam do Pani odnośnie wysłanego maila z 3 sierpnia
wszystko ok zweryfikowane pozytywnie
na fax i adres 4frame@4frame - wszystkie maile doszły - gdyby nie było odpowiedzi od laureata będziemy się jeszcze raz kontaktowali - tak brzmi odpowiedź
wiec dajmy Im spokój i nie dręczmy telefonami i dodatkowymi mailami emotka

szkoda, ze tak cięzko było im potwierdzic emotka

ponad 600 osobom? Chyba ciężej, niż nam się jednak wydaje...

chodzi mi o to, że otrzymując wiadomosc wyskakuje cI okienko; potwierdzenie otrzymania wiadomosci,,,, zatwierdzasz TAK lub NIE, to tak ciezko wecisnac tAK?

jeśli w takiej formie - no to rzeczywiscie... Ta sama robota. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5333719 Napisano: 20.08.2012 09:33:15 w Kaufland konkursy
masza napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

dzwoniłam do Pani odnośnie wysłanego maila z 3 sierpnia
wszystko ok zweryfikowane pozytywnie
na fax i adres 4frame@4frame - wszystkie maile doszły - gdyby nie było odpowiedzi od laureata będziemy się jeszcze raz kontaktowali - tak brzmi odpowiedź
wiec dajmy Im spokój i nie dręczmy telefonami i dodatkowymi mailami emotka

szkoda, ze tak cięzko było im potwierdzic emotka

ponad 600 osobom? Chyba ciężej, niż nam się jednak wydaje... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5333648 Napisano: 20.08.2012 08:36:00 w Inne mniejsze markety
miriam napisał(a):

alamak napisał(a):

Czy na konk Tchibo w POlomarket może być kawa Tchibo Family Clasic??? Neie znam się na kawach Tchibo, czy to właśnie ta opisana w konk jako Tchibo Family?
Proszę pilnie o odp. bo mąż w Polo czeka emotka

kawa tchibo family żółta ale w słoiku 200g ropuszczalna

i ta błękitna exclusive 500g

to chyba chodzi i kształt słoika żółtego...

sa takie w kształcie klepsydry

i w kształcie tuby (to chyba nowe)

u mnie 200g byla tylko w kształćie klepsydry

na paragonie nie ma żadnej informacji, ze to classic...

na paragonie mam Kawa TozFam 200GTchX Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5333629 Napisano: 20.08.2012 08:14:50 w Inne mniejsze markety
bartula napisał(a):

bartula napisał(a):

Może ten telefon z 1-go dnia dzisiaj to już rezerwa? Oni chcą skan i jest na to mało czasu, więc by się zgadzało

szkoda tylko, ze nie nasza, co? emotka

wszystko przed nami....?? emotka

mam jeszcze 2 paragony, ale zupełnie nie wiem, co lubi ta agencja... jakby ktos mial taka wiedzę (nawet w wersji szczatkowej), byłabym bardzo wdzięczna za pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5333623 Napisano: 20.08.2012 08:11:51 w Inne mniejsze markety
bartula napisał(a):

Może ten telefon z 1-go dnia dzisiaj to już rezerwa? Oni chcą skan i jest na to mało czasu, więc by się zgadzało

szkoda tylko, ze nie nasza, co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5333622 Napisano: 20.08.2012 08:11:23 w Inne mniejsze markety
W świetle tego artykułu:

Dowód (dowody) nabycia Produktu Konkursowego wraz z oświadczeniem o wyrażeniu
zgody na publikację danych osobowych może być przez Zwycięzców Konkursu nadesłany
skanem na adres dotknijswiatakawy@s4.pl, lub faxem pod nr (012) 295 44 51. Czynności
tej Zwycięzca winien dokonać w terminie 48 godzin od uzyskania informacji o wygranej.

to może być rezerwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5333610 Napisano: 20.08.2012 07:59:36 w Inne mniejsze markety
inka113 napisał(a):

bartula napisał(a):

inka113 napisał(a):

bartula napisał(a):

Myślicie, że Tchibo z pierwszego dnia już po?

tak się właśnie obawiam emotka

Juz wiem że po, dostałam pw. Niestety nie udało się tym razem. Próbujemy więc dalej, koniec ze złudzeniami emotka

z pierwszego dnia Tchibo dopiero dziś dzwonią emotka nie do mnie ale info jest pewne!

a tamta informacja też podobno była pewna emotka Czyżby rozłożyli 3 telefony na 2 dni?
Wyświetl w wątku >>
0 0