Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie każdy pęcherzyk się kwalifikuje do laparoskopii. Ale czasem jej nie proponują, bo szpital nie ma sprzętu. Ale Laparoskopia i normalna operacja, są nieporównywalne (przechodziłam obydwie wersje). Drugiego dnia czujesz się tak samo fatalnie, ale 5 po laparoskopii dochodzisz do siebie. Po laparoskopii dostałam 14 dni wolnego, po operacji jest miesiąc. Nie mówiąc o bliznach, bólu itd.
Wiem, że działąją kliniki 1 dnia, robiące laparoskopię pęcherzyka żółciowego (rozumiem, że masz kamicę), ja niestety nie doczekałąm do wizyty, tak mi się stan pogorszył... I musieli mnie ciąć. Szczerze doradzam drugą konsultację u innego lekarza, najlepiej pracującego w szpitalu. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaproponowali Ci laparoskopię?
Jeśłi nigdy nie byłaś w szpitalu, to bardzo dobrze Cię rozumiem. Po laparoskopii bardzo szybko dochodzi się do siebie. Ja jestem po wycięciu tradycyjną metodą i też nie było tragicznie, dużo gorsze był ataki kolki żółciowej. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, już dostałam
wszystko dzisiaj idzie na telefon męża
może by się tak colgate intermarche rozwiązało?
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
każda trzy razy pluje przez lewe ramię, sypie solą i idzie głaskać czarnego kota
a tak na serio... Tak sobie myślę, że przy tylu konkursach i tyyylu nagrodach, rossnet ma niepowtarzalna szanse uszczęśliwić rzesze, tysiące ludzi, pod warunkiem, ze będzie sprawnie i rozdzielał nagrody, tak, aby trafiły do jak największej liczby gospodarstw domowych. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Vilemo, nie ma tego złego...
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cisza, a dzis jest chyba termin... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z 25.07.2012
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tu ciekawe ile bedzie trafien na forum, uprasza sie o przyznawanie do tej nagrody w celach statystycznych
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że superpharmu już nie będzie... skoro alma sie później kończyła.
Czy żeby dowiedzieć się, która to nagrodą trzeba do nich zadzwonić? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli w takiej formie - no to rzeczywiscie... Ta sama robota. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponad 600 osobom? Chyba ciężej, niż nam się jednak wydaje... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to chyba chodzi i kształt słoika żółtego...
sa takie w kształcie klepsydry
i w kształcie tuby (to chyba nowe)
u mnie 200g byla tylko w kształćie klepsydry
na paragonie nie ma żadnej informacji, ze to classic...
na paragonie mam Kawa TozFam 200GTchX Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam jeszcze 2 paragony, ale zupełnie nie wiem, co lubi ta agencja... jakby ktos mial taka wiedzę (nawet w wersji szczatkowej), byłabym bardzo wdzięczna za pw. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda tylko, ze nie nasza, co?
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dowód (dowody) nabycia Produktu Konkursowego wraz z oświadczeniem o wyrażeniu
zgody na publikację danych osobowych może być przez Zwycięzców Konkursu nadesłany
skanem na adres dotknijswiatakawy@s4.pl, lub faxem pod nr (012) 295 44 51. Czynności
tej Zwycięzca winien dokonać w terminie 48 godzin od uzyskania informacji o wygranej.
to może być rezerwa
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tamta informacja też podobno była pewna
Wyświetl w wątku >>