Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5330415 Napisano: 16.08.2012 06:58:29 w Carrefour konkursy

cc_investigator

#5330413 Napisano: 16.08.2012 06:57:37 w Carrefour konkursy
marcin_zelu napisał(a):

W nowym konkursie jest:

dokonać zakupu dwóch produktów promocyjnych: Gillette Venus, Always, bledn-a-med, Pantene, Wellaton, Wellaflex, Londe, Wella Pro Series, Oral B oraz Discreet

czyli rozumiem, że mogę kupić np: dwie paczki alwaysów?

cos blizej o konkursie? może regulamin? emotka

ja czesto kupuje 2 takie same produkty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5330295 Napisano: 16.08.2012 05:34:33 w TESCO konkursy
Napiszę Tutaj, jak strona tesco zacznie mi działać.

Chodzi o to, że ogólny i tesco mają 2 różne daty rozpoczecia (zakończenia nie pamietam).

Zgloszenie wysyłane na pewno przez stronę jakas specjalna, w jednym regulaminie nie widzialam nic o smsie, w drugim nie pamietam.

Limit znakow: 300

agencja i blizej nieznana.

tyle, z tego co pamietam.

nagrody:

1 tesco 10 x 1000 zł

ogolnopolski: realizacja wymarzonej nocy za 20 000 zł (taki temat zgłoszenia), cos tam, czego nie pamietam (iphony?) i zestawy kosmetykow playboy

poprawcie mnie, jesli namieszałam, tyle pamietam sprzed 1,5 h. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5330280 Napisano: 16.08.2012 05:27:44 w Zakupy na konkursy - usługi
Kupię Kawę Tchibo w Polomarkecie - koszt paragonu z wysyłką listem poleconym priorytetowym 18 zł :)

zakupy mogę zrobić codziennie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5330267 Napisano: 16.08.2012 05:13:52 w Paragony
Mogę kupić tchibo family w Polomarkecie, codziennie :)
Cena paragonu z wysyłką poleconym priorytetem 18 zł :)

Na paragonie widnieje: Kawa RozFam 200GTchX emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5330129 Napisano: 16.08.2012 03:25:54 w TESCO konkursy
vilemo napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

vilemo napisał(a):

http://www.tesco....konkursy/25-playboy/ nowy konkurs - ogólnopolski i Tescowy emotka

a po ile chodzi najtańszy dowolny śmierdziuszek playboyowy?

w maju żel pod prysznic miał szatańską cenę 6,66, teraz podejrzewam, że też koło 7 zł emotka

weszłam na rossnet, a tam po 15 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5330098 Napisano: 16.08.2012 02:58:28 w TESCO konkursy
vilemo napisał(a):

http://www.tesco....konkursy/25-playboy/ nowy konkurs - ogólnopolski i Tescowy emotka

a po ile chodzi najtańszy dowolny śmierdziuszek playboyowy? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329992 Napisano: 16.08.2012 01:57:44 w Rossmann
A tak im ostatnio dobrze szło z tym dodawaniem wynikow o czasie... Długi weekend? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329910 Napisano: 16.08.2012 01:02:26 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

merkana napisał(a):

Poprawiłyście mi humor emotka Myślę, że zanim go rzucę, dam mu jeszcze szansę w Leclercu:P
Denira- to zazdroszczę Ci męża emotka

Renatak0- a ile razy ja się nasłuchałam, że to mój chory nałóg i powinnam zmienić zainteresowania emotka

Ogólnie, to on wziął udział w jednym jedynym konkursie, w czasie Euro, jak były Tango do wygrania. Ale jak nie wygrał, to powiedział, że ma w d*** konkursy i więcej nie gra. Nie ma to jak poddać się za pierwszym razem emotka

Mój spróbował w Stokrotce- tydzień myślał nad hasłem, żeby ambitne było i na poziomie. Dumał, pisał, poprawiał. Wysłał ostatniego dnia pod moja komendę: jaki prefiks, jakie znaki itd. Nie wygrał- obraził się na Stokrotkę (już nie robi tam zakupów). Ja wygrałam dwoma hasłami- rymowankami częstochowskimi. Napuszył się na mnie... Faceci...

toć, to nie można sobie wchodzić w paradę i stanowić dla siebie konkurencji emotka

my sobie też czasem wytykamy, które konkursy ważniejsze, jak trzeba przysiąść nad jednym konkretnym komputerem i się nim podzielić emotka

Powiedz mu, że losowali emotka Ja mam taką opcję, bo też w stokrotce (swiiftowskiej) nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329864 Napisano: 16.08.2012 12:27:45 w Inne mniejsze markety
Dzasmina pisała, ze wyniki (wg regulaminu) powinny byc nawet wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329821 Napisano: 16.08.2012 12:00:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

miriam napisał(a):

chyba agencje sobie zrobiły długi weekend emotka
taka cisza w MDW,że aż strach emotka

nie długi weekend, tylko długi tyyydzień.

Po weekendzie się pewnie sypną wyniki.

Tylko jak tu żyć do po weekendzie emotka emotka emotka

ja normalnych weekendów nie lubie przez te przestoje, a dopiero taki tydzień... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329786 Napisano: 16.08.2012 11:40:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miriam napisał(a):

chyba agencje sobie zrobiły długi weekend emotka
taka cisza w MDW,że aż strach emotka

nie długi weekend, tylko długi tyyydzień.

Po weekendzie się pewnie sypną wyniki. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329782 Napisano: 16.08.2012 11:38:19 w Zakupy na konkursy - usługi
Mogę isc jutro do Polomarketu i kupić Tchibo. Zainteresowanych prosze o kontakt na pw z konkretną ceną co do paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329770 Napisano: 16.08.2012 11:34:38 w Wkurza mnie...
Ja na swojego nie narzekam,ma swoje konkursy, ja swoje. Ale wiem, ze o pisanie hasełek nie mogłabym go poprosic, bo mu nie leży i tyle. Po zakupy paragonowe jezdzi mi do innego miasta, ja miejscowe sklepy (takie do 40 minut w jedną stronę) zaliczam w ramach spaceru z małym w wózku.

Mąż nie uważa, że konkursy to pierdoły, tylko niektóre moje wydają mu się bez sensu. Natomiast swoje przeżywa wszystkie, nieważne o co gra.

Lata na pocztę z listami, nawet nauczył się pytać o co trzeba, kiedy dzwonią z wynikami.

Ale to była dłuuga droga.

może jakaś częśc z tego konkursowego życia będzie mu pasowała... Bo samemu ciągnąc ten wózek z całą konkursową obsługą (zakupy, wyszukiwanie, pisanie, wysyłanie listów, kontakt z agencjami) na poważnie, jest ciężko. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329702 Napisano: 16.08.2012 10:53:44 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

Widze, że jednak 4 frame ma obsuwe z wysyłką nagród BAM. Terin był do 14.08, więc dzis (zakładajac, że wysyłka kurierem), powinny już do nas dojść... Ciekawe, czy przypadkiem nie bedzie obsuwy z powiadamianiem olimpijskiego, jak im sie opoznienia i problemy z mailem nałożą.

Niestety, ale dzwoniłam do 4Frame we wtorek i w najlepszym wypadku dzisiaj będą wysyłać. emotka
Pani przepraszała, że tak wyszło, bo jest długi weekend emotka

czyli pewnie pójdą po weekendzie...
Wyjatkowo mi to pasuje, byle pozniej nie mieli zaległości. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329701 Napisano: 16.08.2012 10:52:34 w TESCO konkursy
ktosiu napisał(a):

Widze, że jednak 4 frame ma obsuwe z wysyłką nagród BAM. Terin był do 14.08, więc dzis (zakładajac, że wysyłka kurierem), powinny już do nas dojść... Ciekawe, czy przypadkiem nie bedzie obsuwy z powiadamianiem olimpijskiego, jak im sie opoznienia i problemy z mailem nałożą.

Nagrody z BAM mają wysłać dopiero dziś (info z 14.08 - dzwoniłam).

dzięki wielkie za informację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329694 Napisano: 16.08.2012 10:48:18 w TESCO konkursy
Widze, że jednak 4 frame ma obsuwe z wysyłką nagród BAM. Terin był do 14.08, więc dzis (zakładajac, że wysyłka kurierem), powinny już do nas dojść... Ciekawe, czy przypadkiem nie bedzie obsuwy z powiadamianiem olimpijskiego, jak im sie opoznienia i problemy z mailem nałożą. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329492 Napisano: 16.08.2012 08:36:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Słuchajcie, co do Karaibów z Nudli... Chodzi o te nagrody dzienne. Nie udało mi się nic wygrac w trakcie konkursu, teraz zadzwoniła Pani, żeby wysłać paragony, bo 2 nagrody się udało wygrać. Widocznie ktoś nie dosłał paragonów... Co do głównej, może jest nadzieja. Niestety maż rozmawiał i nie zrozumiał mojej prośby na migi, żeby zapytał, czy główna obdzwoniona. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329277 Napisano: 15.08.2012 09:54:25 w Kaufland konkursy
ekuc2 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

u mnie tez ostatni poszedł emotka tez tak macie że do nowych konkursów ciągle przerabiacie stare hasła i je wysyłacie? emotka

jak tak zrobiłam z colgate intermarche bo było o relaksie więc wzięłam hasełka z poprzednich konków ajaxa i palmolive a że były to produkty promocyjne więc poszło bez przerabiania i twórczości rodzącej się w bólach
najlżejszy konk twórczy ostatnich miesięcy emotka emotka ciekawe jak będzie z wynikami emotka emotka

ooo u mnie to samo było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329257 Napisano: 15.08.2012 09:42:49 w Kaufland konkursy
pawel1615 napisał(a):

u mnie tez ostatni poszedł emotka tez tak macie że do nowych konkursów ciągle przerabiacie stare hasła i je wysyłacie? emotka

ostatnio wymyliłam 2 zupelnie nowe, a jakie chwytliwe emotka Az mi 1 bonik z Pedigree dali, a do tej pory mnie tam nie lubili e tej agencji emotka

pilnuje, co by do tej samej agencji nie powtarzac pomyslow. Wyświetl w wątku >>
0 0