Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5329212 Napisano: 15.08.2012 09:19:26 w Kaufland konkursy
yaagatka napisał(a):

nocti napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

ale sa juz gotowe haselka na konsole w leclercu, bo cos mi sie wydaje, ze tam zdanie baaardzo podbne emotka

o ile nie pokrecilam ze wzgledu na pozna pore i zaangazowanie w zbieranie klikow (jak mi sie nastepnym razem zbierze na tki konkurs, to kopnijcie mnie - za przeproszeniem w moje 4 litery)

Podobne, ale jednak mają troszkę inne definicje. No i inna agencja, której gust jest ciężki do określenia z uwagi na zbyt szybkie rozwiązywanie konków emotka
Co do klikania... raz na jakiś czas mnie też coś do głowy strzeli, żeby się pobawić w kliki i później mam nauczkę na dłuuugi czas emotka

czyli standardy jak u mnie... i dziwie sie ludziom, ze dla głupich kubkow/smyczy/innych malo wartosciowych pierdół, są w stanie siedziec codziennie i nabijac głosy

kochana, mi ostatnio tak lekko poszło, bez problemow i wysilku weszlam do finału i tam mi główną dali emotka piękne boniki za 500 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329208 Napisano: 15.08.2012 09:17:26 w Kaufland konkursy
nocti napisał(a):

ale sa juz gotowe haselka na konsole w leclercu, bo cos mi sie wydaje, ze tam zdanie baaardzo podbne emotka

o ile nie pokrecilam ze wzgledu na pozna pore i zaangazowanie w zbieranie klikow (jak mi sie nastepnym razem zbierze na tki konkurs, to kopnijcie mnie - za przeproszeniem w moje 4 litery)

Podobne, ale jednak mają troszkę inne definicje. No i inna agencja, której gust jest ciężki do określenia z uwagi na zbyt szybkie rozwiązywanie konków emotka
Co do klikania... raz na jakiś czas mnie też coś do głowy strzeli, żeby się pobawić w kliki i później mam nauczkę na dłuuugi czas emotka

Nocti, żebys ty mi nie wykrakała w czarną godzinę, bo nie zdzierżę... Ja się chcę tylko dostać do 30, żeby podlegać ocenie jury emotka

Swiift juz tak szybko nie rozwiązuje, teraz pewnie czyta 2 razy każda literkę emotka

wiecej nie wymyślę, już i tak dubluje swoje pomysly, to wybiore najlepsze i puszcze na konsole tez emotka

no ile można o fer plej, uczciwosci itp... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329187 Napisano: 15.08.2012 09:07:08 w Kaufland konkursy
awi napisał(a):

luko922 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

Ostatni olimpijski sms poszedł. Uff... Chyba nad żadnym się tak nie namęczyłam intelektualnie emotka

mnie juz problem sprawie przeczytanie pytanie emotka

I napisanie zdania w języku polskim emotka Chyba ten konkurs wykończył większość konkursowiczów emotka

i co, okaże się, że można było umieścić w smsie instrukcję obsługi młotka, bo wylosują nie czytając naszych wypocin

biorąc pod uwagę częstotliwość mojego wygrywania to mi się wydaje, że tam na pewno czytają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329184 Napisano: 15.08.2012 09:05:48 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

Ostatni olimpijski sms poszedł. Uff... Chyba nad żadnym się tak nie namęczyłam intelektualnie emotka

mnie juz problem sprawie przeczytanie pytanie emotka

I napisanie zdania w języku polskim emotka Chyba ten konkurs wykończył większość konkursowiczów emotka

o ile nie pokrecilam ze wzgledu na pozna pore i zaangazowanie w zbieranie klikow (jak mi sie nastepnym razem zbierze na tki konkurs, to kopnijcie mnie - za przeproszeniem w moje 4 litery) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5329160 Napisano: 15.08.2012 08:54:59 w Kaufland konkursy
Ostatni olimpijski sms poszedł. Uff... Chyba nad żadnym się tak nie namęczyłam intelektualnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5328920 Napisano: 15.08.2012 06:42:33 w NA CO CZEKAMY?

10.08.2012:
Leclerc - Palmolive Graf - komisja, 10.08 + 7 dni na powiadomienia (infor. tel/sms)

20.08.2012:
Tesco - Algida - powiadomienia (infor. sms)

20.08.2012:
Real - Ariel Karlsbad - wybór + 3 dni powiadomienia telefoniczne

21.08.2012:
Colgate - Intermarche Media Contact - wybór + 3 dni powiadomienei (sms)

24.08.2012:
Kaufland- Olimpiada 4 frame - wybór + 7 dni powiadomienie telefoniczne

28.08.2012:
Super Pharm - P&G Swiift - powiadomienia (infor. tel/sms)

31.08.2012:
Alma - Olimpijski Swiift - komisja + 7 dni na powiadomienia - (infor. tel/sms)

07.09.2012:
Leclerc - P&G Swifft - wybór do 31.08, 7 dni na powiadomienia (infor. tel lub sms)

27.09.2012:
Tesco - P&G - powiadomienia (infor. tel/sms)

+
Biedronka - Coca-Cola Odbierz piłki GRAF - powiadomienia (sms) - brak terminu powiadomienia, podany termin wysyłki 24.08.2012

Garnier Intermarche???
H&S w Real??
(nie mogę znaleźć regulaminu, może ktoś uzupełni)
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5328917 Napisano: 15.08.2012 06:40:31 w Inne mniejsze markety
aurorcia napisał(a):

Nie, tylko chyba mnie jeszcze po sobotniej imprezie trzyma emotka emotka

ooo to się weź za olimpijski w kauflandzie emotka podobno w takich okolicznościach najlepiej idzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5328908 Napisano: 15.08.2012 06:35:40 w Inne mniejsze markety
aurorcia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

tak tylko GDZIE SPA?

Ci z Media C. właśnie się nim rozkoszują emotka emotka

A dlaczego z Media?bo teraz żeby nie było podpadające to główne nagrody z konkursów organizowanych przez Swift będzie zgarniał Media C, a nagrody z konkursu Media C. będzie przechwytywał Swift emotka emotka

auorcia czy Ty coś wiesz ciekawego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5328905 Napisano: 15.08.2012 06:34:55 w Inne mniejsze markety
aurorcia napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

tak tylko GDZIE SPA?

Ci z Media C. właśnie się nim rozkoszują emotka emotka

nie Media C tym razem, tylko Swiift emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5328900 Napisano: 15.08.2012 06:33:10 w NA CO CZEKAMY?

10.08.2012:
Leclerc - Palmolive Graf - komisja, 10.08 + 7 dni na powiadomienia (infor. tel/sms)

20.08.2012:
Tesco - Algida - powiadomienia (infor. sms)

20.08.2012:
Real - Ariel Karlsbad - wybór + 3 dni powiadomienia telefoniczne

24.08.2012:
Kaufland- Olimpiada 4 frame - wybór + 7 dni

28.08.2012:
Super Pharm - P&G Swiift - powiadomienia (infor. tel/sms)

31.08.2012:
Alma - Olimpijski Swiift - komisja + 7 dni na powiadomienia - (infor. tel/sms)

07.09.2012:
Leclerc - P&G Swifft - wybór do 31.08, 7 dni na powiadomienia (infor. tel lub sms)

27.09.2012:
Tesco - P&G - powiadomienia (infor. tel/sms)

+
Biedronka - Coca-Cola Odbierz piłki GRAF - powiadomienia (sms) - brak terminu powiadomienia, podany termin wysyłki 24.08.2012

Garnier Intermarche???
Colgate w Intermarche Media Contact
H&S w Real??
(nie mogę znaleźć regulaminu, może ktoś uzupełni)

Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5328878 Napisano: 15.08.2012 06:22:45 w Inne mniejsze markety
O ile już nie są powiadomieni emotka (w sensie w poprzedniej turze i kuniec, więcej zwycięzców ni ma)

no masakra z tym swiiftem emotka

mam nadzieje, ze sie zrewanzuja za te straty moralne i przynajmniej jakas konsole badz cus z almy zgarnę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5328813 Napisano: 15.08.2012 05:27:42 w Inne mniejsze markety
delfinka101 napisał(a):

Czy cos wiadomo z konkursem superpharm?

czytają dalej emotka

tym razem poczekamy pewnie do konca regulaminowego czasu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5328510 Napisano: 15.08.2012 12:30:00 w Kaufland konkursy
bizix napisał(a):

kiedy wysłałes dokłądnie?

ja bym poprawila na twoim miejscu na ten drugi mail.

31 lipca 2012 17:40 to było przed awarią więc powinni mieć. Pytałem bo myślałem że mają w standardzie wysyłać potwierdzenia odczytu.

to nie awaria emotka tylko nieoplacenie rachunku na czas emotka

bedzie ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5328453 Napisano: 15.08.2012 11:50:23 w Kaufland konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

bizix napisał(a):

Czy te potwierdzenia to zawsze przychodzą?? Ja też wysłałem już jakiś czas temu na kaufland@wygrana.com.pl i potwierdzenia żadnego nie mam, ale zwrotki że nie dotarł (tak jak tu niektórzy pisali bo skrzynka pełna czy coś tam) również nie.

ja bym poprawila na twoim miejscu na ten drugi mail.

ja odsyłałam maile przed awarią skrzynki, nie dostałam zwrotki, ze nie doszedł ani ze doszedł, ale przedzwoniłam zapytałam czy doszły, pani sprawdziała i doszły emotka emotka

dlatego właśnie spytalam, kiedy wysłał.
Asiu - ty wysyłałas o godz. 21 było oki,
ja o 22.07 - i juz skrzynka nie działała. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5328449 Napisano: 15.08.2012 11:49:02 w Inne mniejsze markety
gryszelm napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Czy Intermarche Palmolive-Colgate już się skończył, bo nie mogę go nigdzie znaleźć na stronie Intermarche?

wydaje mi się, ze tak

a byłam prawie pewna, że ma być do 19stego...wszystko muszę sobie zapisywać...

wczoraaj sie skonczyl Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5328435 Napisano: 15.08.2012 11:42:37 w Kaufland konkursy
bizix napisał(a):

Czy te potwierdzenia to zawsze przychodzą?? Ja też wysłałem już jakiś czas temu na kaufland@wygrana.com.pl i potwierdzenia żadnego nie mam, ale zwrotki że nie dotarł (tak jak tu niektórzy pisali bo skrzynka pełna czy coś tam) również nie.

ja bym poprawila na twoim miejscu na ten drugi mail. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5328337 Napisano: 15.08.2012 10:15:35 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

W regulaminie Olimpiady jest napisane, że rozstrzygnięcie do 24,08 ale wy macie doświadczenie, jak to jest zazwyczaj, wcześniej są wyniki ?

to i tak krótko od zakończenia, będą pewnie góra z 2 dni wczesniej, ale mysle, ze raczej o czasie. Mam na myśli oczywiscie rozpoczęcia powiadamiania i początkowe kody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5328110 Napisano: 15.08.2012 06:48:27 w Rossmann
Ja nie gram wg tego zegara. Moja metoda nie jest idealna, ale traflam 2x pędzel, ajax (przy tych dwóch się zapisywałyśmy na godziny chyba ) i 2x żel, więc mi wystarczy emotka

ja wszystkie czasowki teraz zostawiam jeszcze, niech się inni wyklikują z rodzinnych kont. Ale juz widzę, że będzie bardzo ciężko. A ten łąck to mnie dobił, przyznaję, bo nie myślałam, że to aż na taką skalę idzie. A i widzę inne rodziny bardzo duuuuże, które się na pierwszy rzut oka takimi dużymi nie wydają emotka Ja myślałam, że ludzie to tak na max 4 osoby grają. Ale się mooocno pomyliłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5328099 Napisano: 15.08.2012 06:28:22 w Rossmann
aniabania napisał(a):

koper napisał(a):

annb napisał(a):

http://wwp.greenwichmeantime.com/ emotka

dzięki, też z tego korzystam, czyli jednak to nie wina zegara, po prostu czasówki nie są moją mocną stroną emotka

Nie martw się, u mnie dokładnie tak samo. Też ten zegar i też NIC emotka

pytanie, czy oni mają ustawiony czas wg tego zegara... Podejrzewam, że niekoniecznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5327950 Napisano: 14.08.2012 09:09:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
turli napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

alamak,
trochę Cię pocieszę (albo i nie)
ten konkurs robi ta sama agencja, co robiła gorący kubek

a tam wierszyki absolutnie nie miały wzięcia.

z ostatnim akurat nie do końca można się zgodzić emotka

trafilas wierszykiem, gratulacje emotka

ja wiem o kilku wygranych i wszystkie były za prozę...

A jaka agencja robiła ten konkurs?

NIe mam siły szukać, ale wydaje mi się, że IQ Marketing... Wyświetl w wątku >>
0 0