Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asia typujemy wyniki meczy. Dostajemy za to punkty, albo i nie. Gra kilka tysięcy osób. Pierwszy - dostaje chyba samochód i jest chyba 100 bonów 50 zł. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem, na pewno nie przejdzie Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kierunek przyjemnosć - moim zdaniem niekoniecznie w tym tygodniu.
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
można
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Och wsciekły, widać, że się nie znamy
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
złe doświadczenia ze Smolarem w tej materii?
Widziałam, że oni czasami publikują zwycięskie hasła, stąd taka opinia? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
typowanie w Kauflandzie?
Zabawa bez inwestowania pieniędzy? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wsciekły - z podkreśleniem na bawimy
Dla mnie to nie jest konkurs, tylko zabawa. A że piłkę nożną lubię, to takie typowanie sprawia mi przyjemność... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie strasz, bo mi za chwile 31 cyknie
Ja tam zawsze wybieram wariacje jednego loginu... profilaktycznie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Petunija - tam jest odzyskiwanie hasła, na e-maila. Nie przyslą ci ponownie loginu i nowego hasła? Tylko samo hasło? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wbrew pozorom ten wynik 2-2 jest poprzedzony głęboką analizą. Ja wiem, że włosi ostatnio przegrali z rosją, ale widac Rosjanie są w świetniej formie. Ale to był mecz towarzyski, do których południowcy się nie zawsze przykładają. Hiszpania osłabiona... Pierwszy mecz w grupie.
Jak poleci 2 kolejka to już (teoretycznie) powinno być łatwiej. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2-2 i 0-2
chyba nie zmienie, bo jak zle to wtedy wiekszy bol, niż jakbym nie zmienila... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kusi mnie, żeby zmienić typy na dzisiaj,
nie licząc meczu Rosja - Czechy mało bramek strzelają...
Ale jak zmienie na gorsze, to sobie będę pluć w brodę. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W moim niedużym mieście, bardzo niedaleko szkoły w której pracuję, trenuje jedna z reprezentacji... Ja tu w piątek produkuję się na fascynujący temat Klimat Polski, a za oknem konkurencja...