Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obyś nie była, bo w czwartek wracam pilnowac telefonów
Tam jest ograniczenie na gospodarstwo domowe i wolalabym, zeby mama sie nie zakręciła odbierając więcej, niż jeden (optymistka ze mnie), chociaż dostała dokładną rozpiskę
Jeśłi chca obdzwonic 620 osób (kto to wymyslil), to myslę, że jednak powinni niedługo zacząc... Jeśli tak, podoawajcie proszę miasta albo kody, jesli nie macie nic przeciwko, żebyśmy się zorientowali, czy taki jest klucz dzownienia... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko nie jestem pewna czy robocze, czy nie, ale coś mi się kołacze, że wszystkie i licząc dzisiaj jako 1, mają czas do następnego poni3edziałku włącznie... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki
Jak się podzielą, to dzisiaj dadzą radę chyba...
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://palettemojkolor.pl/
(dodatkowi zwycięzcy) Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pada
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aniu i co oni na to? Przyjęli informację telefonicznie, czy musisz coś składać na piśmie?
PS> Pozdrawiam
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdjęcie - to rozumiem, że poprzez link umieszczony w aplikacji. Moje (subiektywne zdanie) - zdjęcie, to nie wierszyk i takie zgłoszenie powinno być zdyskwalifikowane, bądź pod uwagę powinien byc wzięty tylko wierszyk.
PS. Nie brałam udziału. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie teraz 4 nad ranem, a ja drugi raz rzędu obudziłam się o 3 (u mnie -6H), trochę za wcześnie na zwiedzanie
Widzę, że masz większą wiarę w moją mamę, niż ona sama
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pierwszy raz mam nadzieję, że jeszcze się wstrzymają. Ja za Oceanem, a mama pilnuje z rozpiska 3 telefonów... Piątek juz by mi pasował... Zdarza się tak, że piszą, że będą telefony, a są jednak smsy? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
one pewnie dopiero wejdą - zgodnie z datami, od jutra. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozumiem, że to są zapowiedzi.
Piłkarskie przyśpiewki nieźle mi wychodzą
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mogę się doczekac, aż moj mały synek zacznie rysować, wejdziemy w kolejną niszę konkursową
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie tez
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba nie powiwnno mieć znaczenia, ale zastanawiam się nad wysłaniem pół/pół. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas cisza, ale czekamy w takim razie
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do Ciebie też?
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cały czas? Przyznam, że nie zauważyłam, ale też nie byłą mi to osoba wcześniej znana... Natomiast bardzo podobało mi się, to że zaoferował pomoc na przyszłość, gdybym ja była w takiej sytuacji. Wyświetl w wątku >>