Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5222251 Napisano: 05.06.2012 12:43:52 w Kaufland konkursy
mightyb napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

Od wczoraj mają 7 dni z tego co pamiętam...

tak zgadza się emotka

tylko nie jestem pewna czy robocze, czy nie, ale coś mi się kołacze, że wszystkie i licząc dzisiaj jako 1, mają czas do następnego poni3edziałku włącznie...

pewnie tak to potraktują

A teraz czwartek wolny , w piątek nie wszyscy pracują wiec czekać na przyjdzie chyba długo ... obym była w błędzie
emotka

Obyś nie była, bo w czwartek wracam pilnowac telefonów emotka
Tam jest ograniczenie na gospodarstwo domowe i wolalabym, zeby mama sie nie zakręciła odbierając więcej, niż jeden (optymistka ze mnie), chociaż dostała dokładną rozpiskę emotka
Jeśłi chca obdzwonic 620 osób (kto to wymyslil), to myslę, że jednak powinni niedługo zacząc... Jeśli tak, podoawajcie proszę miasta albo kody, jesli nie macie nic przeciwko, żebyśmy się zorientowali, czy taki jest klucz dzownienia... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5222238 Napisano: 05.06.2012 12:36:45 w Kaufland konkursy
nineczka17 napisał(a):

Od wczoraj mają 7 dni z tego co pamiętam...

tak zgadza się emotka

tylko nie jestem pewna czy robocze, czy nie, ale coś mi się kołacze, że wszystkie i licząc dzisiaj jako 1, mają czas do następnego poni3edziałku włącznie... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5222228 Napisano: 05.06.2012 12:31:48 w Kaufland konkursy
Od wczoraj mają 7 dni z tego co pamiętam... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5219993 Napisano: 04.06.2012 12:46:44 w Carrefour konkursy
agamaty napisał(a):

Słuychajcie, a czy dużo tu było nagród do obdzwonienia? Czy po Venus 4 Frame, ma coś jeszcze, co teoretycznie powinno załątwić przed Wiosennym budżetem z kauflanda?

200 zestawów

Dzięki emotka
Jak się podzielą, to dzisiaj dadzą radę chyba...

Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5219925 Napisano: 04.06.2012 12:14:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
frodo napisał(a):

Czy ktoś mógłby podać mi linka do tych dodatkowych wyników Palette?

http://palettemojkolor.pl/

(dodatkowi zwycięzcy) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5219917 Napisano: 04.06.2012 12:12:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ania1234 napisał(a):

ania1234 napisał(a):

ania1234 napisał(a):

A mnie zaraz szlag trafi! Właśnie przeczytałam wszystkie dodatkowe hasła I laptopa wygrała pani moim hasłem z zeszłorocznego konkursu, gdzie wygrałam jedną z głównych nagród!!!!! Hasło rozni się tylko nazwą produktu!
Ku*** to teraz trzeba się liczyć, że nasze hasła z Palette będą w tysiącach innych konkursów!!!!

emotka emotka emotka

I sprawa w toku!
Trzeba tępić plagiaty, a Pani, która ukradła moje hasło przepisując słowo w słowo wreszcie się nauczy, że kradzież to przestępstwo! emotka

Aniu i co oni na to? Przyjęli informację telefonicznie, czy musisz coś składać na piśmie?

PS> Pozdrawiam emotka

Zrobiłam niezłą akcję! emotka Potem napiszę Ci pw emotka
Ps. Jak NY? emotka

Pada emotka życzę powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5219911 Napisano: 04.06.2012 12:10:49 w Carrefour konkursy
Słuychajcie, a czy dużo tu było nagród do obdzwonienia? Czy po Venus 4 Frame, ma coś jeszcze, co teoretycznie powinno załątwić przed Wiosennym budżetem z kauflanda? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5219906 Napisano: 04.06.2012 12:08:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ania1234 napisał(a):

ania1234 napisał(a):

A mnie zaraz szlag trafi! Właśnie przeczytałam wszystkie dodatkowe hasła I laptopa wygrała pani moim hasłem z zeszłorocznego konkursu, gdzie wygrałam jedną z głównych nagród!!!!! Hasło rozni się tylko nazwą produktu!
Ku*** to teraz trzeba się liczyć, że nasze hasła z Palette będą w tysiącach innych konkursów!!!!

emotka emotka emotka

I sprawa w toku!
Trzeba tępić plagiaty, a Pani, która ukradła moje hasło przepisując słowo w słowo wreszcie się nauczy, że kradzież to przestępstwo! emotka

Aniu i co oni na to? Przyjęli informację telefonicznie, czy musisz coś składać na piśmie?

PS> Pozdrawiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5219903 Napisano: 04.06.2012 12:06:01 w Rossmann
frodo napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

yyy zdjęcia ? Przecież to miała być rymowanka, a nie konkurs foto...

Mnie też tak się wydawało, ale najwyraźniej byłam w błędzie. Następnym razem też dołączę filmik pt.Jak sie zabawiam z Tygryskiem emotka

Zdjęcie - to rozumiem, że poprzez link umieszczony w aplikacji. Moje (subiektywne zdanie) - zdjęcie, to nie wierszyk i takie zgłoszenie powinno być zdyskwalifikowane, bądź pod uwagę powinien byc wzięty tylko wierszyk.

PS. Nie brałam udziału. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5219360 Napisano: 04.06.2012 08:05:42 w Kaufland konkursy
ktosiu napisał(a):

ktosiu napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

mightyb napisał(a):

Jak sądzicie kiedy Troszczymy się o wiosenny budżet zostanie rozwiązany?

wg regulaminu
do 04.06 wybiorą

w ciągu 7 dni będą dzwonić

http://www.kaufla..._wiosenny_budet_.pdf

Mam nadzieję, że dziś zaczną dzwonić. Polubiłam to czekanie na wyniki emotka

Pierwszy raz mam nadzieję, że jeszcze się wstrzymają. Ja za Oceanem, a mama pilnuje z rozpiska 3 telefonów... Piątek juz by mi pasował... Zdarza się tak, że piszą, że będą telefony, a są jednak smsy?

Kobieto, ty chyba na wycieczce jesteś. Idź pozwiedzaj, zejdź z konkursowego posterunku emotka Mama wszystkiego dopilnuje lepiej niż myślisz emotka Miłego wypoczynku, tu nic się nie dzieje emotka Kaufland pewnie jeszcze chwile pomilczy.

U mnie teraz 4 nad ranem, a ja drugi raz rzędu obudziłam się o 3 (u mnie -6H), trochę za wcześnie na zwiedzanie emotka
Widzę, że masz większą wiarę w moją mamę, niż ona sama emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5219328 Napisano: 04.06.2012 07:52:56 w Kaufland konkursy
ktosiu napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

mightyb napisał(a):

Jak sądzicie kiedy Troszczymy się o wiosenny budżet zostanie rozwiązany?

wg regulaminu
do 04.06 wybiorą

w ciągu 7 dni będą dzwonić

http://www.kaufla..._wiosenny_budet_.pdf

Mam nadzieję, że dziś zaczną dzwonić. Polubiłam to czekanie na wyniki emotka

Pierwszy raz mam nadzieję, że jeszcze się wstrzymają. Ja za Oceanem, a mama pilnuje z rozpiska 3 telefonów... Piątek juz by mi pasował... Zdarza się tak, że piszą, że będą telefony, a są jednak smsy? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5217918 Napisano: 03.06.2012 09:38:52 w Rossmann
madalenadelamur napisał(a):

C

radosna napisał(a):

04.06 Konkurs Allevo

04.06 O piłkarskich przyśpiewkach

05.06 Akcja z Plusss Zizz

06.06 Konkurs Brise Discreet

rozumiem, że to są zapowiedzi.
Piłkarskie przyśpiewki nieźle mi wychodzą emotka

co to za konkursy?Proszę o linki emotka

one pewnie dopiero wejdą - zgodnie z datami, od jutra. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5217860 Napisano: 03.06.2012 08:40:32 w Rossmann
radosna napisał(a):

04.06 Konkurs Allevo

04.06 O piłkarskich przyśpiewkach

05.06 Akcja z Plusss Zizz

06.06 Konkurs Brise Discreet

rozumiem, że to są zapowiedzi.
Piłkarskie przyśpiewki nieźle mi wychodzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5216778 Napisano: 02.06.2012 08:48:53 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

vilemo napisał(a):

wsciekly napisał(a):

vilemo napisał(a):

kum...kum... - uwielbiam swój nowy avatar emotka w temacie - żeby nie było - chyba się skuszę na ten konkurs Aquafresh dla dzieci - lubię smakowe pasty, LEGO też emotka

emotka emotka emotka

czyżbym coś znów pomieszała emotka ja nie w formie ostatnio, więc wybaczcie, jak mi żarty nie wychodzą emotka
edzia21konkursy organizują różne agencje i różne agencje inne rzeczy lubią - ale z reguły liczy się oryginalność i humor emotka

jeszcze rysunkowe na msz zawada polecam emotka

Nie mogę się doczekac, aż moj mały synek zacznie rysować, wejdziemy w kolejną niszę konkursową emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5215843 Napisano: 01.06.2012 04:27:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ani jedno, ani drugie hasło mi się bardzo nie podobało. W drugim jest jednak pomysł i myślę, że to zwróciło uwagę. Gratuluję, bo jury ma prawo do własnego zdania (regulaminowego) i ja to szanuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5215382 Napisano: 01.06.2012 12:42:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
marlenkalw napisał(a):

Opek wozi Silany z rossnetu w paczce 3 płyny 1,8l

U mnie tez emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5214925 Napisano: 01.06.2012 08:58:04 w Carrefour konkursy
Palmolive puszczacie smsem, czy raczej przez stronke?
To chyba nie powiwnno mieć znaczenia, ale zastanawiam się nad wysłaniem pół/pół. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5214894 Napisano: 01.06.2012 08:43:29 w Rossmann
marlenkalw napisał(a):

Dzwonił kurier jadą Silany emotka

U nas cisza, ale czekamy w takim razie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5214712 Napisano: 01.06.2012 06:44:52 w Wkurza mnie...
bloomcia napisał(a):

wkurza mnie że zapomnieli do mnie zadzwonić z wiosny pachnącej że wygrałam itakę... emotka albo cokolwiek...

Do Ciebie też?
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5214511 Napisano: 31.05.2012 09:05:21 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

Wiecie co, ja w obronie tej osoby od paragonu wartego 25 tysi (bardzowesoy - tak?). Ostatnio miałam przyjemność zrobić z nim transakcję. Bardzo uprzejmy, kulturalny facet - serio... Wiem, że gdybym coś od niego potrzebowała, to na pewno by mi pomógł.

Ja nie twierdze,że to nie fajny, kulturalny gość. Ale on prawie cały czas szuka paragonów. No sorry.
Każdemu się zdarzy nadprogramowa wygrana, ok.(tez miała taka sytuację)
Czasem paragon zje pies - u mnie akurat za zwierze robi świnka morska,ale tak nagminnie?
Uważam,że to nieładnie. emotka emotka

Cały czas? Przyznam, że nie zauważyłam, ale też nie byłą mi to osoba wcześniej znana... Natomiast bardzo podobało mi się, to że zaoferował pomoc na przyszłość, gdybym ja była w takiej sytuacji. Wyświetl w wątku >>
0 0