Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O ja też, lokalne puściłam chyba 2. A po akcjach z urnami - dałam sobie spokój. Fatalny konkurs jeśli chodzi o te urny... Zero pewności, że zgłoszenia dochodzą. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cudaczku, musisz sprawdzić w lokalnym regulaminie. Mój lokalny to do połowy czerwca trwa... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakieś podpowiedzi, jaki produkt jest najtańszy? Palmolive ma mydełka? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mąż miał coś do załatwienia w stolicy i dałam mu wybór, ten na Henrykowie lub w Jabłonnie. Dwóch już nie dał rady.
Tylko się martwię trochę, że tylko dwa razy udało mi się przemycić produkt, a w reszcie smsów jest tylko o wiośnie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic się nie marnuje, każdy paragon obstawiony 2 razy (tylko nie krzyczcie). Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten konkurs z grillem to dla mnie fenomen.
Może dlatego, że sama nie grilluję
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możliwości mam 4
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysyłam smsy na 2 sklepy (mam 2 paragony)
załóżmy, że wygrywam w jednym
mogą chcieć ode mnie też paragon z drugiego (niewygranego)? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Anava już nie mialaś gdzie jechać ;( to się pokrywamy z białołęką i legionowem Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no serio, przekopiowane z kauflanda
http://www.kaufla...nny_budzet/index.jsp
wsciekly mam nadzieje, ze nie wybierasz sie na północną białołękę
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzymam Cię za słowo
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czas trwania promocji: 10.05 - 27.05.2012 r. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Biorąc pod uwagę, że 07.06 to święto, teoretycznie 08.06 (piątek) może trwać długi weekend. Każde opóźnienie działa na moją korzysć... Liczę, że powiadomią w poniedziałek 11.06, w ostatnim dniu regulaminowym. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak to bywało z 4Frame? Trzymali się ram czasowych z regulaminu, bywało wcześniej, czy dominowały opóźnienia.
Mam problem, bo wyjeżdżam poza Polskę i wracam 07.06. Nie będę ciągać ze sobą 4 starterów, a oni mają chyba dzwonić. I nie wiem, czy mam szkolić moją mało zorientowaną mamę i zupełnie niezorientowaną teściową. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale chyba Winiary nie są znane z tego, że dają jakieś wyniki przed datą z regulaminu. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, że nie pokażą. Ja wysłałam jedno zgłoszenie i bardzo się nie nastawiam, chyba, że ktoś doceni sam pomysł. Wyświetl w wątku >>