Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5202626 Napisano: 25.05.2012 05:13:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
viki84, napisał(a):

Czy ktoś z Was dostał maila o wygranej w konkursie na winiary.pl Soczyste Dyktando? Lista zwycięzców ma się pojawic do 8 czerwca, nie wiem czy maile o wygranej już zostały wysłane.

U mnie cisza, choć się nie nastawiam, bo w winiarach mnie nie lubią. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5202625 Napisano: 25.05.2012 05:10:59 w Paragony
cc_investigator napisał(a):

Mam 4 paragony Tesco przedłużamy majówkę z 07.05, zapraszam na pw

nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5202036 Napisano: 24.05.2012 05:06:44 w TESCO konkursy
vilemo napisał(a):

mia napisał(a):

agamaty napisał(a):

asante napisał(a):

Eski z Nestle lecą, z Przedłużamy majówkę emotka

no niechże ich... nawet bona nie trafiłam.... idę na emeryturę...

Agamaty, to idziemy razem emotka

Miałam czuja, że będzie dzisiaj mój czarny dzień emotka
Wchodzę na forum i co widzę - Nestle rozebrali emotka

aż nie mogę uwierzyć - pusto i nic nie trafione...ech strasznie mi smutno emotka

A jak mi... Pojechałam dzisiaj do szpitala, co by mi pomogli, tam mnie nie chcieli, wracam, a tu w nestle po ptokach... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5201891 Napisano: 24.05.2012 03:49:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
petunija1 napisał(a):

perlshine napisał(a):

nie ma Ipada, nie ma bonu... -.- znowu na marzeniach się skończyło :C

To jesteśmy razem emotka

Jak je się na tą majówkę nastawiłam...
Tyle zgłoszeń, kawek i wielkie zero.
Jak mnie wiosenny budżet też nie doceni, to rzucam definitywnie smsowe hasełka. Widocznie się do tego nie nadaję. I czas się z tym pogodzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5201828 Napisano: 24.05.2012 03:27:18 w Paragony
Mam 4 paragony Tesco przedłużamy majówkę z 07.05, zapraszam na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5201810 Napisano: 24.05.2012 03:20:36 w TESCO konkursy
Wielkie pudło. wielkie rozczarowanie. Nic lepszego już nie stworzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5199969 Napisano: 23.05.2012 07:31:00 w Rossmann
maria1980 napisał(a):

Byłam dzisiaj w swoim rossie i nawet miałam się za tym disneyem rozejrzeć, ale brak pędzla elite do odbioru zbił mnie z tropu... i zapomniałam.

pisałam wcześniej emotka Pędzle do odbioru po 4 czerwca
emotka

Maria, a skad ty taką tajemną wiedzę posiadasz? emotka

Na ich stronie dalej 21.05 widnieje. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5199823 Napisano: 23.05.2012 06:26:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marlenkalw napisał(a):

Ja wysyłam kopię bo nie wiem, w którym tygodniu i na jaki paragon wygrałam, a jak odeślę oryginały i na któryś wysłany bym wygrała to byłaby lipa emotka

My tak zagraliśmy przypadkiem, bo maż pojechał po kawkę na przedłużoną majówkę i musiał dopełnić do 20 zł, to dokupił Princessy. Jak zobaczyłam w domu paragon i przeczytałąm o tych kopiach to sobie zagrałam. A na piłkę za 40 zł, nie będę marnowac paragonu, na który zamierzam wygrać ipada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5199783 Napisano: 23.05.2012 06:01:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
słuchajcie ku mojemu zdziwieniu wygrałam piłkę w 2012 nagród, a zgłoszenie wysyłałam baaardzo dawno temu.

Problem polega na tym, że na tym samym paragonie mam kawkę z Nestle (Tesco).
Czy mogę im wysłąć kopię?
Wszyscy piszecie o oryginałach.

a w regulaminie jest tak:

w przypadku Zgłoszenia wylosowanego do Nagrody II Stopnia – Uczestnik zobowiązany jest
do przesłania SMS-a z danymi niezbędnymi do jego identyfikacji i weryfikacji oraz realizacji
wysyłki Nagrody II Stopnia, w następującym formacie: 2012.DANE.imię_nazwisko_adres
dostarczenia Nagrody, w terminie 3 dni od przesłania do niego zawiadomienia o wygranej.
SMS wysłany musi być na numer określony w pkt 10.2.a) Regulaminu, a w zakresie kosztów i
warunków wysłania SMS-a zastosowanie mają postanowienia pkt 19 Regulaminu. NiezaleŜnie
od powyŜszego na kaŜde Ŝądanie Organizatora, Uczestnik jest zobowiązany przedstawić
Organizatorowi, według jego wyboru, oryginał lub kopię paragonu zgodnego z danymi
podanymi w zwycięskim Zgłoszeniu
, a w przypadku, kiedy uczestnik dokonał więcej niŜ
jednego Zgłoszenia równieŜ oryginały lub kopie pozostałych paragonów stanowiących
podstawy jego wszystkich Zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5199664 Napisano: 23.05.2012 04:58:50 w Rossmann
abodak napisał(a):

bianco napisał(a):

petunija1 napisał(a):

asante napisał(a):

Dziewczyny, co udało Wam się kupić z Disneya w Rossmanie? Bo u mnie pani powiedziała, że niczego nie dostali... Obeszłam sklep i faktycznie niczego nie znalazłam, a tekst już napisałam...

Ja kupiłam badziewna gąbkę z tygryskiem.
emotka

albo plastry z kubusiem

a po ile te plastry?

bo generalnie jestem przeciwko gąbkom, a plastry się moga przydać.

5,99

dzięki.

Nie wiem, chyba jednak sobie odpuszczę, bo na laptop szanse marne, a inne nagrody w większości mnie nie interesują. Ide spojrzeć ile zgłsozeń jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5199660 Napisano: 23.05.2012 04:57:39 w Rossmann
Byłam dzisiaj w swoim rossie i nawet miałam się za tym disneyem rozejrzeć, ale brak pędzla elite do odbioru zbił mnie z tropu... i zapomniałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5199657 Napisano: 23.05.2012 04:56:21 w Rossmann
bianco napisał(a):

petunija1 napisał(a):

asante napisał(a):

Dziewczyny, co udało Wam się kupić z Disneya w Rossmanie? Bo u mnie pani powiedziała, że niczego nie dostali... Obeszłam sklep i faktycznie niczego nie znalazłam, a tekst już napisałam...

Ja kupiłam badziewna gąbkę z tygryskiem.
emotka

albo plastry z kubusiem

a po ile te plastry?

bo generalnie jestem przeciwko gąbkom, a plastry się moga przydać.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5198097 Napisano: 22.05.2012 08:17:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ostatnio mąż się wziął za konkursy - to taką świetną passę mieliśmy. A dzisiaj nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5197544 Napisano: 22.05.2012 03:40:25 w Rossmann
W podkładach nie brałam udziału, bo przypomniałam sobie o 23 ostatniego, przedłużonego dnia. Dziewczyny, gratulacje dla Was.
Pocieszam się, że wygrałam ostatnio 3 sztuki w innych konkursach, więc mam zapas. A wolałabym wygrać coś co bardziej mi się przyda.
Donoszę również, że dzisiaj już nie miałam problemów z zapisaniem odpowiedzi o Palete Mus i Nivea. A strzeliłam im tak prosto z serca, że jak nie wygram, to się chyba obrażę. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5197286 Napisano: 22.05.2012 01:38:49 w TESCO konkursy
kotmarian napisał(a):

chyba tak samo. do 28 decyzja i informacja.

właśnie zastanawiałam się nad tym zapisem:
Po dokonaniu wyboru zgodnie z ust. 5 powyżej laureaci Konkursu otrzymają wiadomość SMS z
powiadomieniem o wygranej w sposób określony w § 11 ust. 1.

Myślicie, że tutaj są szanse na szybszą informację niż 28 maja? Jak to bywa z EURO RSCG 4D? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5197278 Napisano: 22.05.2012 01:35:21 w TESCO konkursy

ktosiu napisał(a):

skurczol napisał(a):

dajcie znać jak Majówka z Nestle będzie informować emotka

Jeszcze mają sporo czasu. Do poniedziałku chyba. I ślą smsy, więc pójdzie sprawnie.

staram się nie nastawiać, staram się nie nastawiać...
za późno.

do 28 to oni mają czas na wybór, a na poinformowanie?

Laureaci Konkursu zostaną wybrani według kryterium określonego w § 4 w terminie do dnia 28 maja 2012 r.
przez komisję konkursową wyłonioną przez Organizatora.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5197273 Napisano: 22.05.2012 01:33:56 w TESCO konkursy
ktosiu napisał(a):

skurczol napisał(a):

dajcie znać jak Majówka z Nestle będzie informować emotka

Jeszcze mają sporo czasu. Do poniedziałku chyba. I ślą smsy, więc pójdzie sprawnie.

staram się nie nastawiać, staram się nie nastawiać...
za późno. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5196774 Napisano: 22.05.2012 10:24:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw Under Twenty z Ibeauty Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5195839 Napisano: 21.05.2012 06:48:44 w Rossmann
Słuchajcie, zmusiłam się do napisania o letnim looku i mieli mi, mieli po wyborze rossmana i zamiast przejsc do danych, nie xzapisuje, tylko wypluwa tak, jakbym nie brala udzialu. Macie tak? a jak przechodze na profil, to mam blad krytyczny.
Krytyczne to ja mam dzisiaj samopoczucie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5195787 Napisano: 21.05.2012 06:21:16 w Rossmann
ladyinred napisał(a):

a czy ktoś odebral pędzel z Konka podkąldy i pędzle..? ponoc od dzis mozna

No więc poszłam odebrać, znaczy się z zamiarem takim. Wyszłam z paczką pieluch, zapasem Gourmety, a o pędzlu zapomniałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0