Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, że dzisiaj Palette nie będzie dzwoniło. (Jak tak ostatnio napisałam, to było odwrotnie
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już pewnie macie
http://rawicz.raw...ex.php/lokalne-media Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorreczki
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wiem, że termin mają do 16, ale to chyba będzie silniejsze ode mnie
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Absolutnie niekogo nie oskarżam, ale jeżeli by chcieć prekręcić konkurs (w sensie zapewnić sobie nagrody), to pomysł był bty super
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciekawe, czy w niedzielę sklep czynny?
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie z powodu zbyt małej liczby uczestników - tłumaczone oczywiście ogromną liczbą zgłoszeń.
Ostatnio w 3 konkursach tak mi zrobili, z czego 2 mnie moooocno interesują, a jeden mi się nawet przyda do pracy. I tu by zależało na wynikach w normalnym,nieprzedłużonym czasie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ile kosztuje?
mąż mi zaczyna kręcić nosem za zakupy konkursowe, więc chcę kupić takie, które się autentycznie przydają. Mam 2 kauflandy w mojej podwarszawskiej okolicy i liczę na małą konkurencję
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
MOje czekanie bokiem mi wyszło. Dziś ostatni dzień podkładów i zonk.
Zrobić, nic nie zrobisz, oni to muszą poprawić. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A pytałaś w sklepowej informacji, o co chodzi?
w moim podwarszawskim Bomi, urna 30.04 była (podobno raczej mało zgłoszeń). Tylko produktów do kupienia brak, żadnego E, tylko płyn do prania ręcznego (nawet nie płukania) kokosal i Luksja, duży płyn do kąpieli. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, oni są tam nieźle zakręceni, nie orientują się nawzajem, kto obsługuje jaki konkurs. Zdarzyło mi się dzwonić do nich i pytać za 1 razem o dwa różne konkursy. To wyglądało to tak, że krzyczeli na salę, kto się czym zajmuje i dopiero wtedy przełączali. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli zorganizowała konkurs (z nagrodą sponsora), który docelowo sama wygrała?
NIezłe.
Aż się prosi o poinformowanie sponsora.
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysyłałam z Nokii, bez polskich znaków. Do tej pory z Nokiami nigdy nie miałam problemu. Przestawiony słownik?
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
255 Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieję...
Mam beznadziejną cechę martwienia się na zapas i już sobie wyobrażam, jak zamiast 1 paragonu, chcą ode mnie 3. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przepisowa, mniej niż 160 znaków Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nosz kurcze, nie uczą się na błędach
myśleli, że dodadzą straszący punkt w regulaminie i starczy... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie... z tą nową grą może być jak z kokosalem