Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5183897 Napisano: 14.05.2012 07:46:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

to dzisiaj czekamy na Palettową burzę ;D.
Dajcie znać jak coś się ruszy.

p.s. czy ktoś ma jakieś info z pepsi ze Szczęsnym gdzie się wymienia nakrętki? Na stronie pisze że więcej info gdzie wymieniać podają telefonicznie.. jakby nie mogli już wcześniej napisać na stronie..

Myślę, że dzisiaj Palette nie będzie dzwoniło. (Jak tak ostatnio napisałam, to było odwrotnie emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5183333 Napisano: 13.05.2012 06:00:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

wsciekly napisał(a):

a w tym Rawiczu jest jakaś lokalna gazeta emotka

benasia, szukamy info o Rawiczu - lokalne radio, gazeta...

już pewnie macie

http://rawicz.raw...ex.php/lokalne-media Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5183331 Napisano: 13.05.2012 05:59:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Tak mi się przypomniało, że jutro znowu dziesiątki oczu będą się wpatrywały w telefon i zaklinały Panią Paleciarkę emotka
Ja wiem, że termin mają do 16, ale to chyba będzie silniejsze ode mnie emotka

O masz... zburzyłaś mój spokój, bo całkiem zapomniałam o tym... emotka emotka

sorreczki emotka Myślałam, że wszyscy pamiętają i już chuchają na telefony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5183301 Napisano: 13.05.2012 05:48:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak mi się przypomniało, że jutro znowu dziesiątki oczu będą się wpatrywały w telefon i zaklinały Panią Paleciarkę emotka
Ja wiem, że termin mają do 16, ale to chyba będzie silniejsze ode mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5182779 Napisano: 13.05.2012 11:35:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Jade do Rawicza emotka
Moim zdaniem nastąpiła pomyłka w regulaminie.

jaka pomyłka emotka

W terminie trwania promocji
Ja ten sklep widziałem już wcześniej na liście w lokalnych (tak mi się wydaje)

nie było go na 100 %, bo w piątek wrzucałem linka do nowego sklepu

ale była to sieć z Katowic

rawicza nie było wtedy jeszcze na liście

a na bieżąco sprawdzam, co nowego w wiośnie

więc przeoczenie niemożliwe

No to wszystko (nie)jasne. To ja chyba jednak jadę... Bo to zaczyna być lekko śmierdząca sprawa.

Absolutnie niekogo nie oskarżam, ale jeżeli by chcieć prekręcić konkurs (w sensie zapewnić sobie nagrody), to pomysł był bty super emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5182660 Napisano: 13.05.2012 10:13:32 w Reklamacje wyników konkursów
wsciekly napisał(a):

milioner poszukiwany emotka

przydałaby się mała awanturka o... Wiosnę pachnąca

Konkurs lokalny w sieci Rawik w Rawiczu

- 3 sklepy na 12 voucherów
- konkurs trwa jedynie... 3 dni (od piątku do niedzieli)

- regulamin pojawił się na stronie albo w piątek pod wieczór albo dopiero w sobotę (pierwsze wpisy na forum)

Czyste kpiny emotka

ciekawe, czy w niedzielę sklep czynny? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5182650 Napisano: 13.05.2012 10:05:31 w Wkurza mnie...
Przedłuzanie terminów konkursów.
Pewnie z powodu zbyt małej liczby uczestników - tłumaczone oczywiście ogromną liczbą zgłoszeń.

Ostatnio w 3 konkursach tak mi zrobili, z czego 2 mnie moooocno interesują, a jeden mi się nawet przyda do pracy. I tu by zależało na wynikach w normalnym,nieprzedłużonym czasie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5182646 Napisano: 13.05.2012 10:02:28 w Kaufland konkursy
wsciekly napisał(a):

Słuchajcie, czy na wiosenny budżet mogę zakupić np. 2 zawieszki Ambi Pur do toalety (zakładając, że beda dostepne w sklepie)?

możesz

najtaniej wychodzi mały Fairy

A ile kosztuje?

mąż mi zaczyna kręcić nosem za zakupy konkursowe, więc chcę kupić takie, które się autentycznie przydają. Mam 2 kauflandy w mojej podwarszawskiej okolicy i liczę na małą konkurencję emotka A na te zawieszki to i moja mama będzie chętna. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5182637 Napisano: 13.05.2012 09:47:56 w Kaufland konkursy
Słuchajcie, czy na wiosenny budżet mogę zakupić np. 2 zawieszki Ambi Pur do toalety (zakładając, że beda dostepne w sklepie)? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5182515 Napisano: 13.05.2012 07:36:06 w Rossmann
zubi napisał(a):

biorę udział w konkursie podkłady i pedzle i niestety nie mogę zapisać tak jest od piatku, to samo na innym kompie.... pomocy:(

MOje czekanie bokiem mi wyszło. Dziś ostatni dzień podkładów i zonk.
Zrobić, nic nie zrobisz, oni to muszą poprawić. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5182504 Napisano: 13.05.2012 07:18:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anava napisał(a):

Ja za to wczoraj byłam w dwóch warszawskich Bomi i tam nie ma znaku po urnach

nie mówię nić już nawet o tym, że sieć PGS - ma nieaktualną listę sklepów (pod kilkoma adresami wg nie było żadnego sklepu) emotka emotka emotka emotka

A pytałaś w sklepowej informacji, o co chodzi?
w moim podwarszawskim Bomi, urna 30.04 była (podobno raczej mało zgłoszeń). Tylko produktów do kupienia brak, żadnego E, tylko płyn do prania ręcznego (nawet nie płukania) kokosal i Luksja, duży płyn do kąpieli. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5182246 Napisano: 12.05.2012 08:25:18 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

nocti napisał(a):

escada napisał(a):

w Tesco w Lsńiącej promocji w regulaminie Smolara w p 4.1 jako prefix występuje tylko słowo MOJE ,a p. 4.3 MOJE.nr dowodu zakupu to w końcu jak chcą? jeśli się nie podaje nr paragonu to przychodzi normalna zwrotka?

Ja wysyłałam bez nr paragonu i zwrotka jest OK.
Ten regulamin jest chyba mocno pokręcony. Wcześniej (w pierwszym dniu promocji) jako prefiks wpisane było HENKEL.Nr paragonu... Później zmienili na Moje....

Smolar coś niestety ostatnio w ogóle miesza z regulaminami.
To już kolejny.
Wcześniej nieścisłości (inaczej u nich na stronie, inaczej na sklepowej) były m.in. w reg. Silan-Rossnet, Carlsberg-Intermarche, a tutaj w Pur dodatkowo zamieszali z liczbą sklepów.
Chyba za dużo wzięli na siebie naraz... emotka

Tak, oni są tam nieźle zakręceni, nie orientują się nawzajem, kto obsługuje jaki konkurs. Zdarzyło mi się dzwonić do nich i pytać za 1 razem o dwa różne konkursy. To wyglądało to tak, że krzyczeli na salę, kto się czym zajmuje i dopiero wtedy przełączali. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5182231 Napisano: 12.05.2012 08:17:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
kasiach napisał(a):

szarri napisał(a):

edith napisał(a):

szarri napisał(a):

Słuchajcie, jakiś czas temu na jednym z blogów był konkurs, nie z jakimiś pierdołami, ale kreatywny z porządną nagrodą (laptop Lenovo). Wygrało jakieś tam ciasto. Dzisiaj ta sama blogerka wrzuciła zdjęcia mieszkania swoich rodziców...
tutaj zwycięskie zdjęcie a tutaj oparcia krzeseł - czy nie są takie same? Dalej: stolik/biurko, na którym stoi ciasto, któe wygrało laptopa i stolik/biurko z domu jej rodziców. Przesadzam, czy one są identyczne?

A jeśli tak to co w tym zlego? emotka

Jak to co w tym złego? Że laptopa wygrał ktoś z jej rodziny?

tak się przyjrzałam i rzeczywiście krzesła są identyczne

czyli zorganizowała konkurs (z nagrodą sponsora), który docelowo sama wygrała? emotka
NIezłe.
Aż się prosi o poinformowanie sponsora.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5182195 Napisano: 12.05.2012 07:45:46 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

Na jeden sms wysłany na przedłużoną majówkę, dostałam 3 zwrotki. Mam się martwić?

sprawdź długość sms-a

przepisowa, mniej niż 160 znaków

może błąd systemu

mam nadzieję...
Mam beznadziejną cechę martwienia się na zapas i już sobie wyobrażam, jak zamiast 1 paragonu, chcą ode mnie 3.

Może masz przestawiony słownik w telefonie albo wysyłałaś z polskimi znakami.

Wysyłałam z Nokii, bez polskich znaków. Do tej pory z Nokiami nigdy nie miałam problemu. Przestawiony słownik?
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5181983 Napisano: 12.05.2012 04:22:08 w Rossmann
Szczelam i szczelam, a mąż kazał mi się przenieść na laptopa i znowu muszę ćwiczyć technikę.
255 Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5181867 Napisano: 12.05.2012 02:29:50 w TESCO konkursy
mundek2004 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

Na jeden sms wysłany na przedłużoną majówkę, dostałam 3 zwrotki. Mam się martwić?

sprawdź długość sms-a

przepisowa, mniej niż 160 znaków

może błąd systemu

mam nadzieję...
Mam beznadziejną cechę martwienia się na zapas i już sobie wyobrażam, jak zamiast 1 paragonu, chcą ode mnie 3. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5181863 Napisano: 12.05.2012 02:26:19 w TESCO konkursy
mundek2004 napisał(a):

sprawdź długość sms-a

przepisowa, mniej niż 160 znaków Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5181824 Napisano: 12.05.2012 01:49:34 w TESCO konkursy
Na jeden sms wysłany na przedłużoną majówkę, dostałam 3 zwrotki. Mam się martwić? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5181770 Napisano: 12.05.2012 12:58:15 w Rossmann
agusia147 napisał(a):

PS. Dlatego ja dziękuję i nie chce mi się, bo będzie licytacja wynikowa emotka Ciekawe ile poważnie da się nabić PKT. Powinni mieć jakiś max powyżej którego nie da się wyjść.

nosz kurcze, nie uczą się na błędach emotka
myśleli, że dodadzą straszący punkt w regulaminie i starczy... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5181739 Napisano: 12.05.2012 12:33:15 w Rossmann
agusia147 napisał(a):

vilemo napisał(a):

moja mama jeszcze nie ma 50 - więc by mnie eksmitowała jakbym jej taki prezent zrobiła emotka także też odpadam i nie gram emotka

No mojej by się przykro zrobiło, a teściowa też odpada, bo używa innych kosmetyków (moim zdaniem nawet loreal czy vichy jej nie pomagają
emotka emotka )

<?php

echo sha1(<score> . $score . </score><SHOP_NUMBER> . $shop_id . </SHOP_NUMBER>koper&*WnjLR5);

?>

Co ty nam tu forum hackować chcesz?

nie... z tą nową grą może być jak z kokosalem emotka Ten sam system. Wyświetl w wątku >>
0 0