Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5179521 Napisano: 11.05.2012 07:17:42 w Rossmann
Rossnet przeczytał chyba moje wczorajsze narzekania, bo dał 2 nowe, dużo lepsze konkursy

http://www.rossne....aspx?contestId=1118

http://www.rossne....aspx?contestId=1119

w których już bierze udział po 600 uczestników Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5179244 Napisano: 10.05.2012 07:59:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

asante napisał(a):

Czy ktoś z osób, które wygrały w Wiośnie pachnącej ogólnopolskiej mógłby mi powiedzieć po jakim czasie dzwonią od posiedzenia komisji (wybór był dzisiaj, kiedy można spodziewać się odpowiedz)?

Dzwonią raczej szybko, więc jeśli nie dzwonili dzisiaj (a chyba nie, bo ktoś by się pewnie pochwalił), to zakładam, że będą dzwonić jutro. emotka

wg regulaminu (ogólnopolski) mają 48 h, więc jutro, albo pojutrze.

Moje pytanie czy dzwonienie wersji ogólnopolskiej i lokalnej obsługuje jedna agencja? Bo dzisiaj już dzwonili z jakiejś lokalnej (coś na V, nie pamiętam nazwy sklepu), a ja czekam na info z Bomi. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5179067 Napisano: 10.05.2012 06:25:58 w Wkurza mnie...
...to, że się pokusiłam na lokalny konkurs na lajki. Klikam i klikam, mnóstwo pary w to poszło, którą mogłam inaczej spożytkować(np. na układania fajnych hasełek) . A rozwalił mnie gimnazjalista ze swoją rzeszą fejsbukowych znajomych.
Never ever. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5178805 Napisano: 10.05.2012 03:11:58 w Rossmann
martalobos napisał(a):

kwiatuszek25 napisał(a):

a z kim sie skontaktować w sprawie konkursu Podkłady i pędzle - makijażowe konfrontacje topowych marek - BNIE DOSTAŁAM KODU WIEC NIE WIEM CO ROBIC

Dlaczego perfidnie ukradłaś mój awatar? emotka I to w dodatku sama pisałam te imiona na nim... Jak tak można emotka emotka

mocno niefajne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5178756 Napisano: 10.05.2012 02:46:31 w Rossmann
edzia21 napisał(a):

a słowo wkrótce w przypadku rossneta oznacza DZISIAJ później czy kij wie kiedy ...?

Sorry za pytania, ale to dopiero mój 2-gi konkurs na rossnecie

Kij wie kiedy raczej, dzisiaj na pewno nie. Myślę, że parę najbliższych dni, może do tygodnia.

Czułam, że te wyniki dziś nie wypalą.
A co do kokosala (w którym nie grałam), nie wiem czy będą w ogóle. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5178591 Napisano: 10.05.2012 01:07:39 w Rossmann
aerdna napisał(a):

Z tanich rzeczy na www widzę tylko gąbki i gumki do włosów.

Ja wtedy kupowałam pomadkę, kolor opakowania zielony z jakąś wróżką. Była tylko zabezpieczona folią. Nie miała, żadnego opakowania wiszącego itp, jak np. pomadki z Nivei. Stały na takiej palecie plastikowej jak kleje w sztyfcie i po prostu się ją stamtąd wyciągało.

Dzięki, będę wiedzieć czego szukać. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5178498 Napisano: 10.05.2012 12:21:23 w Rossmann
aerdna napisał(a):

kaki76 napisał(a):

a kupi mi ktoś na konkurs disneya w rosmanie zagrałabym tam a do rosmana tak daleko mam emotka

Mogę Ci kupić jak chcesz. W zeszłorocznym konkursie były pomadki za niecałe 4 zł. Muszę sprawdzić czy są jeszcze w ofercie.

Aeredna - a jakiś link do tych pomadek? Szukałam na stronie rossmana i nic takiego nie znalazłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5178495 Napisano: 10.05.2012 12:19:59 w Rossmann
marlenkalw napisał(a):

Nowy http://www.rossne....aspx?contestId=1117

może nieładnie narzekać, ale coraz mniej mi przypadają konkursy rossnetu do gustu

z grupą bajm - dziękuję
Arabska krew - nie moje klimaty
Drinites - nagrody poza moim targetem
Pokaż nogi - II stopnia się przydadzą

Skoro rossnet docenia mnie od czasu do czasu, to będę grać tylko w tych konkursach , które mnie autentycznie interesują, a nie dla zasady, bo może coś wpadnie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5177846 Napisano: 10.05.2012 04:53:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
skurczol napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dziewczyny, jeśli nie trafię tej dodatkowej,a ktoś będzie potrzebował, oddam za cenę przesyłki, a mam chyba 3.

dziękuję z góry, choć marne moje szanse, bo w normalnym trybie nie wygrałam nawet biżuterii,eh.

1 już zarezertwowany, cudaczku - jestes druga, zostałą mi tylko wolna rezerwacja na trzeci emotka
Ja tam w swoje szanse nei wierze, bo w większości nie pisałąm nic o palette, a te w których pisałam są za słabe.

ja też nie pisałam o palette, wysłałam chyba dwa zgłoszenia - już nawet nie pamiętam.. emotka

Skurczol - już 3 też mam zarezerwowany przez kaki, ale będę pamiętać o Tobie, jako o 4 (na 3 paragony).

I na tym zamykam na razie moją ofertę. Zobaczymy, po ogłoszeniu szczęśliwej 22 - jak nie będę to ja, ani dziewczyny, które sobie moje paragony zarezerwowały, znowu ją ponowię.
Na ten moment życzę sobie i Wam powodzenia. W takiej sytuacji bycie w szczęśliwej 22, to jakby podwójna wygrana. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5177522 Napisano: 09.05.2012 07:11:00 w Rossmann
Jak widzę konkurs, w którym można wygrać buty za 3000, to już nie wiem , co mam sobie myśleć. A nie, już wiem - nie chodzę w szpilkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5177229 Napisano: 09.05.2012 04:45:55 w Rossmann
efelinkaaa napisał(a):

Gratki dla wszystkich emotka

Ciekawe czy jutro Ariel, który był czasówką - będzie o czasie...

Ajax emotka

Ale mi mózg zlasowało dzisiaj w pracy, oczywiście ze Ajax emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5177193 Napisano: 09.05.2012 04:25:04 w Rossmann
Gratki dla wszystkich emotka

Ciekawe czy jutro Ariel, który był czasówką - będzie o czasie... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5176914 Napisano: 09.05.2012 01:55:36 w Rossmann
Tak jak myślałam 1/3, mam produkty za w sumie najlepsze hasło z 3. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5176899 Napisano: 09.05.2012 01:51:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Dziewczyny, jeśli nie trafię tej dodatkowej,a ktoś będzie potrzebował, oddam za cenę przesyłki, a mam chyba 3.

dziękuję z góry, choć marne moje szanse, bo w normalnym trybie nie wygrałam nawet biżuterii,eh.

1 już zarezertwowany, cudaczku - jestes druga, zostałą mi tylko wolna rezerwacja na trzeci emotka
Ja tam w swoje szanse nei wierze, bo w większości nie pisałąm nic o palette, a te w których pisałam są za słabe. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5176872 Napisano: 09.05.2012 01:40:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziewczyny, jeśli nie trafię tej dodatkowej,a ktoś będzie potrzebował, oddam za cenę przesyłki, a mam chyba 3. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5176674 Napisano: 09.05.2012 12:11:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
schoczka napisał(a):

jeju PALLETTE POWRACA... znowu jak durna będę patrzeć w telefon..:( tylko, że z tego co widzę wygrywają raczej hasła w których jest słówko PALETTE a ja glupia nigdy o farbie do włosów nie pisałam:(

Zapomniałam o tym drobnym fakcie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5176670 Napisano: 09.05.2012 12:10:00 w Reklamacje wyników konkursów
Kurcze, właśnie ktoś przypomniał, że oni preferują wielbienie Palette, a u mnie w najlepszych zgłoszeniach o Palette ani słowa. To by było chyba tyle uciechy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5176621 Napisano: 09.05.2012 11:51:39 w Reklamacje wyników konkursów
nocti napisał(a):

cc_investigator - Tylko szanse na laptopy moim zdaniem mają hasła z takiego tygodnia, w którym laptopa wygrało hasło za długie. Nie wszystkie, które otrzymały nagrody dzienne.

Poradzą sobie jakoś. Zrobił się bałagan, widać, że chcą go naprawić to powolutku sobie to będą ogarniać emotka

Nocti - masz rację, wszystko co opisałam z podziałem na tygodnie konkursowe Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5176602 Napisano: 09.05.2012 11:44:51 w Reklamacje wyników konkursów
nocti napisał(a):

22 zdobywców nagród dziennych, 12 zdobywców nagród tygodnia oraz jednego dodatkowego zdobywcę nagrody głównej samochodu osobowego Nissan Micra.

35 nagród, ale dla 22 osób, ja to tak rozumiem:)

Tak przy czym niekoniecznie z tych 22 osób będą rozdane laptopy. Myślę, że te dzienne będą rywalizować z pozostałymi dziennymi danego tygodnia o laptopa.
No i później wszystkie laptopy ponownie o samochód.
Ja tak to rozumiem emotka

NO tak moim zdaniem, powinno wyglądać to tak
1. wbieraja tyle hasel na bizuterie, ile mieli wadliwych
2. nowych wybranych wrzucaja do puli ze starymi - tworzą nową i z tej nowej wybierają hasla na laptopy
3. nowe hasla na laptopy wrzucaja do puli starej hasel - tworza nowa pule - wybieraja haslo na samochód

czyli w tych 35 nagrodach wg mnie moga byc hasla zupelnie nowe, jak i wczesniej docenione na bizuterie, ale nie na laptopa

tylko czy taki system nie bedzie za skomplikowany

Jeśli ja nie wygrałam nic w tym konkursie, to teraz (w mojej ocenie) mam szanse tylko na biżuterię (chociaż na nią nie liczę) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5176553 Napisano: 09.05.2012 11:24:30 w Reklamacje wyników konkursów
22 zdobywców nagród dziennych, 12 zdobywców nagród tygodnia oraz jednego dodatkowego zdobywcę nagrody głównej samochodu osobowego Nissan Micra.

35 nagród, ale dla 22 osób, ja to tak rozumiem:) Wyświetl w wątku >>
0 0