Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne....aspx?contestId=1118
http://www.rossne....aspx?contestId=1119
w których już bierze udział po 600 uczestników Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg regulaminu (ogólnopolski) mają 48 h, więc jutro, albo pojutrze.
Moje pytanie czy dzwonienie wersji ogólnopolskiej i lokalnej obsługuje jedna agencja? Bo dzisiaj już dzwonili z jakiejś lokalnej (coś na V, nie pamiętam nazwy sklepu), a ja czekam na info z Bomi. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Never ever. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mocno niefajne
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kij wie kiedy raczej, dzisiaj na pewno nie. Myślę, że parę najbliższych dni, może do tygodnia.
Czułam, że te wyniki dziś nie wypalą.
A co do kokosala (w którym nie grałam), nie wiem czy będą w ogóle. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, będę wiedzieć czego szukać. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aeredna - a jakiś link do tych pomadek? Szukałam na stronie rossmana i nic takiego nie znalazłam. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może nieładnie narzekać, ale coraz mniej mi przypadają konkursy rossnetu do gustu
z grupą bajm - dziękuję
Arabska krew - nie moje klimaty
Drinites - nagrody poza moim targetem
Pokaż nogi - II stopnia się przydadzą
Skoro rossnet docenia mnie od czasu do czasu, to będę grać tylko w tych konkursach , które mnie autentycznie interesują, a nie dla zasady, bo może coś wpadnie.
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skurczol - już 3 też mam zarezerwowany przez kaki, ale będę pamiętać o Tobie, jako o 4 (na 3 paragony).
I na tym zamykam na razie moją ofertę. Zobaczymy, po ogłoszeniu szczęśliwej 22 - jak nie będę to ja, ani dziewczyny, które sobie moje paragony zarezerwowały, znowu ją ponowię.
Na ten moment życzę sobie i Wam powodzenia. W takiej sytuacji bycie w szczęśliwej 22, to jakby podwójna wygrana. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale mi mózg zlasowało dzisiaj w pracy, oczywiście ze Ajax
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe czy jutro Ariel, który był czasówką - będzie o czasie... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 już zarezertwowany, cudaczku - jestes druga, zostałą mi tylko wolna rezerwacja na trzeci
Ja tam w swoje szanse nei wierze, bo w większości nie pisałąm nic o palette, a te w których pisałam są za słabe. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapomniałam o tym drobnym fakcie
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nocti - masz rację, wszystko co opisałam z podziałem na tygodnie konkursowe Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NO tak moim zdaniem, powinno wyglądać to tak
1. wbieraja tyle hasel na bizuterie, ile mieli wadliwych
2. nowych wybranych wrzucaja do puli ze starymi - tworzą nową i z tej nowej wybierają hasla na laptopy
3. nowe hasla na laptopy wrzucaja do puli starej hasel - tworza nowa pule - wybieraja haslo na samochód
czyli w tych 35 nagrodach wg mnie moga byc hasla zupelnie nowe, jak i wczesniej docenione na bizuterie, ale nie na laptopa
tylko czy taki system nie bedzie za skomplikowany
Jeśli ja nie wygrałam nic w tym konkursie, to teraz (w mojej ocenie) mam szanse tylko na biżuterię (chociaż na nią nie liczę) Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
35 nagród, ale dla 22 osób, ja to tak rozumiem:) Wyświetl w wątku >>