Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5175438 Napisano: 08.05.2012 05:58:49 w Rossmann
0 0

cc_investigator

#5175289 Napisano: 08.05.2012 04:43:42 w Rossmann
N9o i wracam styrana z tej mojej szkoły, a tu pudło w eveline emotka może robią i miejsce na tego silana jutrzejszego. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5174716 Napisano: 08.05.2012 10:50:04 w Rossmann
Tajna strona Eveline Weekend w SPA - na razie pusta

http://www.rossnet.pl/Konkursy/wynik.aspx?contestId=1098
sprawdźcie, czy dobrze, to zrobiłam Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5174685 Napisano: 08.05.2012 10:25:50 w TESCO konkursy
asante napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

asante napisał(a):

Czy ktoś wie o co chodzi z konkursem Nestle? Wczoraj wysłałam sms i nie dostałam zwrotki, wysłałam dzisiaj z innego telefonu i mam raport oczekujący, u Was wszystko jest ok? Nie spotkałam się z tym, żeby sms w ogóle nie dotarł...

U mnie na dwa smsy (jeden wczoraj i jeden dzisiaj) przyszły dwie dobre zwrotki.

Kurcze, to nie mam pojęcia o co chodzi, wysłałam z dwóch różnych sieci. I widziałam że też się ktoś skarżył na brak zwrotek.

u mnie obydwa telefony w orange Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5174683 Napisano: 08.05.2012 10:25:04 w Rossmann
marlenkalw napisał(a):

nataszka napisał(a):

a może ktoś ma linka gdzie wcześniej wyniki się pojawiają....może eveline i silan już są ??? emotka

Ale silan chyba jutro dopiero?

wg rozpiski jutro, o ile (tfu tfu) nie przełożą. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5174672 Napisano: 08.05.2012 10:18:54 w TESCO konkursy
asante napisał(a):

Czy ktoś wie o co chodzi z konkursem Nestle? Wczoraj wysłałam sms i nie dostałam zwrotki, wysłałam dzisiaj z innego telefonu i mam raport oczekujący, u Was wszystko jest ok? Nie spotkałam się z tym, żeby sms w ogóle nie dotarł...

U mnie na dwa smsy (jeden wczoraj i jeden dzisiaj) przyszły dwie dobre zwrotki. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5174546 Napisano: 08.05.2012 08:54:53 w Rossmann
mia napisał(a):

ja tam każdą przyjmę z radością emotka Ale czekam na Silana. Tylko już się za bardzo nastawiłam, a później rozczarowanie większe.

No no no... ja czekam tylko na Silana, w nic innego nie grałam... emotka
Weź sobie główną w Eveline raczej emotka

Mia ta z Silana mi bardziej pasuje, a że są 3 - to się możemy podzielić.

Na serio - na główną się absolutnie nie nastawiam. W rossnecie za mną raczej nie przepadają. A ostatnio dali mi 2 pędzle, to pewnie znowu nic nie wygram przez kilka miesięcy. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5174476 Napisano: 08.05.2012 08:07:10 w Rossmann
marlenkalw napisał(a):

Dziś wyniki:

Gra Kokosal
, godz. ??? (przełożone z wczoraj z godz. 15)
Weekend w SPA od Eveline Cosmetics, godz. 15

Nie obraziłabym się na nagrodę główną emotka

ja tam każdą przyjmę z radością emotka Ale czekam na Silana. Tylko już się za bardzo nastawiłam, a później rozczarowanie większe. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5174462 Napisano: 08.05.2012 07:59:09 w Rossmann
Dziś wyniki:

Gra Kokosal
, godz. ??? (przełożone z wczoraj z godz. 15)
Weekend w SPA od Eveline Cosmetics, godz. 15 Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5174447 Napisano: 08.05.2012 07:46:12 w TESCO konkursy
assal napisał(a):

Ja wysyłam bez polskich znaków. Te smsy niekiedy rozbija na dwie części - bywa, że druga dociera do kogoś przed pierwszą emotka
To nie problem, jak to sms od znajomych.
Jak się źle zapisze w systemie w agencji, nie wierzę, że ktoś będzie szukał końcówki czy początku emotka

racja, bede pisac bez... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5174397 Napisano: 08.05.2012 07:06:29 w TESCO konkursy
falus napisał(a):

Polskich znaków się nie używa, bo sms skraca się z 160 do 70 znaków. A jak piszesz polskie znaki i to jest nokia - to i tak dochodzą bez polskich znaków (można to zmienić) emotka emotka

o to ciekawe. Ja właśnie mam nokię i tego nie zauważyłam, ale też nie czytam swoich smsów po wysłaniu. Wiem o tym skracaniu, ale specjalnie przy wpisywaniu zwracałam uwagę, czy mi skraca i nic takiego w liczniku znaków nie widziałam.

Kurcze masz rację - sprawdziłam w wysłanych, to co pisałąm z polskimi znakami, jest bez.
Wiecie, jak na to zagadnienie patrza agencje?
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5174393 Napisano: 08.05.2012 07:03:41 w TESCO konkursy
aurorcia napisał(a):

Można używać polskich znaków emotka Ja już wysłałam kilka zgłoszeń i wszystkie z polskimi znakami!Zresztą zawsze wysyłam z polskimi,chyba,że jest wyraźny zapis w regulaminie to wtedy nie emotka

ja też wysyłam z polskimi, bo wydaje mi się, że takie teksty są przyjażniejsze w czytaniu... Tylko z wygrywaniem nimi mam kłopot.
Ale nad majówką z Tesco mocno pracuję emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5174374 Napisano: 08.05.2012 06:46:30 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

kluseczka napisał(a):

a mogę używać polskich znaków ?? Bo bez nich wychodzą mi bzdury emotka

Nie wiem, jak w tym konkursie, bo jeszcze nie wgłębiałam się w regulamin, ale z reguły jest zastrzeżenie, że ma być bez polskich znaków.

Ja przeszukałam regulamin pod tym względem, i nie widzę zapisu, że nie można. A Wy zwykle piszecie z polskimi, czy bez? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5174133 Napisano: 07.05.2012 07:14:45 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

jak będą wakacje a siądą do kompa to wszystkie konkursy będą obstawiać i nic nie wygram...
emotka

E taamm. Nie martw się. Ja obstawiam wszystko, co mogę, tzn. do czego się nadaję, np. konkursów na lajki, z wyjątkami, nie tykam. To nie dla mnie. Nie przewiduję, że w wakacje uda mi się zwiększyć intensywność, chyba, że poprzez namówienie innych członków rodziny. Zaraziłam męża, i odkąd gra, razem wygrywamy więcej emotka Każde z nas ma swoją działkę, tzn, rodzaj konkursów, w których się specjalizuje + ja robię za wyszukiwaczkę i filtr konkursów, które spełniają jego kryteria. Rossnetu nie rusza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5174030 Napisano: 07.05.2012 05:50:55 w TESCO konkursy
nocti napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Słuchajcie, a o co chodzi ze sprzedażą paragonów Nestle - majówkowego, przecież jeszcze trwa... Strasznie dużo tam nagród, aż się zastanawiałam, czy nie ma pomyłki.

Nie każdy ma Tesco u siebie
emotka

No tak, rozumiem. Mój mąż też dzisiaj drałował do sąsiedniego miasta. Chęć kupna rozumiem, ale myślałam, że sprzedaż kwitnie dopiero po wynikach.

Niekoniecznie. Ktoś kto nie może zdobyć paragonu na własną rękę kupując od innej osoby płaci jej za te zakupy (lub za większą część), a tu mamy kawy, zupy, słodycze. Kto by nie chciał mieć zapasów produktów za pół darmo?
W ten sposób jedna osoba ma potrzebny paragon, druga zakupy i oboje zadowoleni. Choć wiadomo, że fajniej mieć i jedno i drugie emotka

Ech to zamiast 4 kaw, które maż dzisiaj przytachał, trzeba było wziąć więcej na wirtualną sprzedaż emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5174023 Napisano: 07.05.2012 05:45:39 w Rossmann
Czekamy na wyniki:
MAJ:
08.05 - Gra Kokosal, godz. 15
08.05 - Weekend w SPA od Eveline Cosmetics, godz. 15
09.05 - Poczuj się po królewsku z nowym Silan Royal, godz. 15
10.05 - Gra Ajax, godz. 15
11.05 - Wiosenne spacery i podróże z HiPP, godz. 15
11.05 - Wygraj antykryzysowy album, godz. 15
14.05 - Nielegalne spojrzenie z Maybelline New York, godz. 15
14.05 - Z audiobookiem Ja anielica, godz. 15
16.05 - Moja recepta na piękno każdego dnia, godz. 15
17.05 - 60 lat marki Astor, godz. 15
18.05 - Konkurs Elseve Nutri Gloss Cristal, godz. 15
18.05 - Wygraj sesję zdjęciową na Dzień Matki!, godz. 15
22.05 - Podkłady i pędzle - makijażowe konfrontacje topowych marek – II etap, godz. 15
23.05 - Konkurs Adidasa - godz.12
25.05 - Gra Zaciągnij króliczka pod prysznic, godz. 15

Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5173992 Napisano: 07.05.2012 05:29:09 w Rossmann
bloblebla2 napisał(a):

albo religia?

o jejku - nie. Geografia. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5173947 Napisano: 07.05.2012 05:03:09 w Rossmann
marlenkalw napisał(a):

polarniczka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

podkręcają atmosferę emotka

a mi się wydaje, że właśnie zastanawiają się co zrobić z tymi podejrzanymi wynikami...

PS> Znalazłam paragon z Silana emotka
Jak to czasami człowiekowi mało potrzebne do szczęścia emotka

a paragon byl pewnie w sloiku po kawie z napisem cukier emotka

pudło, na parapecie (jak on się tam znalazł) obok stosu sprawdzonych klasówek emotka

Oho Pani Nauczycielka emotka
P.S- czego uczysz?

Boże, tylko bez Pani emotka bo czuję ukrytą awersję do zawodu emotka
eee, taki przedmiot drugiej kategorii emotka Za to wymiatam w konkursach, gdzie trzeba się wykazać znajomością mapy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5173943 Napisano: 07.05.2012 05:00:56 w TESCO konkursy
Monika11 napisał(a):

Słuchajcie, a o co chodzi ze sprzedażą paragonów Nestle - majówkowego, przecież jeszcze trwa... Strasznie dużo tam nagród, aż się zastanawiałam, czy nie ma pomyłki.

Nie każdy ma Tesco u siebie
emotka

No tak, rozumiem. Mój mąż też dzisiaj drałował do sąsiedniego miasta. Chęć kupna rozumiem, ale myślałam, że sprzedaż kwitnie dopiero po wynikach. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5173932 Napisano: 07.05.2012 04:48:32 w TESCO konkursy
Słuchajcie, a o co chodzi ze sprzedażą paragonów Nestle - majówkowego, przecież jeszcze trwa... Strasznie dużo tam nagród, aż się zastanawiałam, czy nie ma pomyłki. Wyświetl w wątku >>
0 0