Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5164789 Napisano: 28.04.2012 05:22:56 w Reklamacje wyników konkursów
wsciekly napisał(a):

Pora udowodnić, że regulamin jest nie tylko dla konkursowiczów

amen
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5164786 Napisano: 28.04.2012 05:18:40 w Reklamacje wyników konkursów
kaki76 napisał(a):

nie tak to napisałam , chodziło mi o to , że albedo zawsze było w porządku i zdziwiło mnie to , że raptem na forum wielkie oburzenie bo ktoś policzył znaki czego mi osobiscie się nie chciało zrobić .A czytałam te hasło i mi się spodobało więc uznałam działanie agencji za słuszne wybrali dobre hasło według swojego gustu a , ze nie było to zgodne z regulaminem to inna bajka ale ja w to nie wnikam .i juz wiecej nie piszę bo ja zawsze miałam i mam inne zdanie od ogółu i z tego wychodzą zawsze tylko jakieś kłótnie więc ja już się nie odzywam róbcie co chcecie z reklamacjami

Kaki, to czy hasło się podoba - to kwestia gustu.
Ale 300 znaków (widać było gołym okiem, że jest długie), to prawie 2 razy więcej niż 160 i inne (czytaj dużo większe) możliwości... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5164762 Napisano: 28.04.2012 04:42:49 w Reklamacje wyników konkursów
skorpionica napisał(a):

a ciekawe gdybyś to Ty wygrał ten samochód , czy wtedy pisałbyś reklamację ?Bardzo mnie to ciekawi bankowo nie odezwałbyś się nawet słówkiem tylko byś się cieszył z wygranej a tak dla mnie to czysta zazdrość i tyle emotka

Przepraszam bardzo, nie rozumiem, jak ktoś miałby pisać reklamację na siebie?
Gdzie tu sens?
I co miałaś na myśli? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5164761 Napisano: 28.04.2012 04:41:29 w Reklamacje wyników konkursów
milioner napisał(a):

Po co im dokuczać...? To jakiś żart prawda?

Albo żyjemy w państwie prawa, gdzie obowiązują jakieś regulaminy, albo ogłaszamy konkursy - gdzie regulaminy są niepotrzebne. Ot konkurs, brak regulaminu, wszystkie chwyty dozwolone, wygrywa szwagier prezesa, bo wysłał elaborat na 10 stron A4 i dodatkowo zrobił laurkę z wodotryskami, ze zdjęciem z dziećmi sprzed Urzędu Pracy, w tle z chorym psem i nałogowo bezrobotnym kotem.

Tysiące osób wysłało SMSy krótkie chcąc zmieścić się w 160 znakach i to naprawdę dobre, duuuuużo lepsze niż to coś, bez rymu i składu na 287 znaków co wygrało Nissana.

Równie dobrze możemy powiedzieć, zlikwidujmy Kodeks Karny aby nie dokuczać Ministerstwu Sprawiedliwości. Niechaj wydają wyroki śmierci i ułaskawienia dowolnie według widzimisię, humoru, biorytmu danego dnia i horoskopu w teletygodniu.

Prawo, regulaminy i kodeksy to jest to co spaja i daje szansę na równe, uczciwe traktowanie, bo inaczej wszystko od razu szlak trafia i wpadamy w totalną anarchię.

Może napisałabym to innymi słowami, ale generalnie zgadza się z przesłaniem. Regulamin to regulamin koniec kropka. Zgłoszenie to mi się mocno nie podoba, ani to po polsku, ani kreatywne, ani śmieszne. Ale to moja subiektywna opinia. Mogło by być mistrzostwem świata, ale jeżeli miałoby więcej niż 160 znaków nie powinno dostać żadnej nagrody.
I naprawdę nie jest to kwestia zazdrości. Tylko (przepraszam za górnolotność) sprawiedliwości. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5164656 Napisano: 28.04.2012 02:12:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
Dołączam się do gratulacji emotka
Grając i przegrywając nie można się zrażać, bo prędzej, czy później trafi się na kogoś w komisji konkursowej, kto odbiera na podobnych falach i ma podobne poczucie humoru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5164065 Napisano: 27.04.2012 05:41:57 w Rossmann
cc_investigator napisał(a):

Ja mam zniżkę na rimmela na zbyciu, jakby ktoś chciał pw (zaraz wychodzę wyślę wieczorem pierwszej osobie, która da znać na pw)

nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5163969 Napisano: 27.04.2012 03:38:22 w Rossmann
O mój Boże kochaniutki, całe dwa pędzle trafiłam. To znowu nic nie wygram przez następne pół roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5163788 Napisano: 27.04.2012 12:43:39 w Rossmann
bloblebla2 napisał(a):

http://www.rossne....aspx?contestId=1093
nie ma wyników

wyniki (kto dostanie pędzle) mają być 30.04, te kody są na gwarantowane rabaty Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5163786 Napisano: 27.04.2012 12:42:48 w Rossmann
Ja mam zniżkę na rimmela na zbyciu, jakby ktoś chciał pw (zaraz wychodzę wyślę wieczorem pierwszej osobie, która da znać na pw) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5163685 Napisano: 27.04.2012 11:33:11 w Rossmann
Przyszedł mailem kupon 40% na podkład. Realizacja do 9.05 Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5163504 Napisano: 27.04.2012 09:43:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
pewnastudentka napisał(a):

http://adidas.cot...formen/pl/promotions

zgłoszenie nr 2 pod nagłówkiem NAJLESZE ZGRANIE NAGRODZONE IPADEM 2 emotka hasło to było omawiane jakiś czas temu na forum emotka

Nigdy nie miałam czasu, żeby doczytać to słynne zgłoszenie. teraz mi się udało. Like it - to za mało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5162474 Napisano: 26.04.2012 01:04:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wczoraj nic, dzisiaj nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5162303 Napisano: 26.04.2012 11:20:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Emol
olenka1552 napisał(a):

emolium, emulsja do kąpieli, ale nie mam pojęcia skąd to emotka

U mnie też, z wizażu.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5161759 Napisano: 26.04.2012 05:25:26 w Dziś cieszę się z.....
vilemo napisał(a):

2. dostaliśmy wizy do USA i jedziemy realizować nagrodę emotka

emotka super

Dzięki emotka Ale co się nastresowaliśmy to nasze emotka Znalazłam konk, gdzie znowu można wygrać wyjazd do NY, ale mąż mi zabronił startować emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5160628 Napisano: 25.04.2012 12:31:13 w Dziś cieszę się z.....
1. pytania z egzaminu gimnazjalnego z mojego przedmiotu nie były aż tak trudne...
2. dostaliśmy wizy do USA i jedziemy realizować nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5160215 Napisano: 25.04.2012 09:51:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
henryczka62 napisał(a):

cc_investigator, tak w wiośnie pachnącej

Henryczko, wracasz mi wiarę w jury konkursowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5160209 Napisano: 25.04.2012 09:49:32 w Wkurza mnie...
maro napisał(a):

gracet napisał(a):

wsciekly napisał(a):

nocti napisał(a):

Wkurzyło mnie straszne, okropne wygrane hasło w Palette...

Tragedyja.

SMS konkursowy może zawierać łącznie maksimum 160 znaków
To ja tu czegoś nie rozumiem...

typowy przykład trzymania się regulaminów przez Organizatorów emotka

a tak na serio - podstawa do reklamacji

a tak się dziwcze cieszyło....

ale bezczelność, tak piszcie do organizatora niech odbiorą jej tego laptopa

emotka niektórym konkursy nieźle na dekiel odbiły

Nie laptopa, tylko samochód.
Serio nie rozumiecie o co nam chodzi czy świadomie rozładowujecie atmosferę? emotka
300 znaków daje zupełnie inne możliwości niż 160.
Wysyłając zgłoszenie, potwierdza się znajomość regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5160202 Napisano: 25.04.2012 09:44:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
henryczka62 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

W nawiązaniu do haseł z Palette (wazelinka wazelinkę pogania), czy osoby, któym udało się coś złapać w Wiośnie pachnącej, też chwaliły tak markę? Bo właśnie wysłałam piękne hasełko, ale bez wazelinki.

Ja też wysłałam kiedyś fajne, wesołe hasełko bez wazelinki i... pudło! Nawet chemii nie wygrałam. Od osoby, której się udało wygrać wiem, że pisała bardzo pod sponsora.

ja wygrałam produkty hasłem które nic wspólnego nie miało ze sponsorem

Ale w wiośnie poachnacej? Chodzi mi o ten konkretny konkurs.
Mi też udało się wygrać główną, nie nawiązując do sponsora, ale to różnie bywa. A Palette daje do myślenia Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5160197 Napisano: 25.04.2012 09:43:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiu napisał(a):

W nawiązaniu do haseł z Palette (wazelinka wazelinkę pogania), czy osoby, któym udało się coś złapać w Wiośnie pachnącej, też chwaliły tak markę? Bo właśnie wysłałam piękne hasełko, ale bez wazelinki.

Ja też wysłałam kiedyś fajne, wesołe hasełko bez wazelinki i... pudło! Nawet chemii nie wygrałam. Od osoby, której się udało wygrać wiem, że pisała bardzo pod sponsora.

Kurcze, a taka byłam zadowolona z siebie.
Trzeba będzie wymyśleć drugie.
A ta osoba grała w lokalnym, czy w ogółnopolskim? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5160180 Napisano: 25.04.2012 09:38:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W nawiązaniu do haseł z Palette (wazelinka wazelinkę pogania), czy osoby, któym udało się coś złapać w Wiośnie pachnącej, też chwaliły tak markę? Bo właśnie wysłałam piękne hasełko, ale bez wazelinki. Wyświetl w wątku >>
0 0