Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest wg ciebie jednoznaczny zapis?
"dokonać zakupu zestawu promocyjnego w postaci 2 dowolnych jednostek zakupowych z wymienionych marek: Gillette i Gillette Venus w sklepach wskazanych w § 1 pkt. 5,"
dla mnie trochę ma znaczenie, bo traktuję ją jako wyjaśnienie do niejednoznacznego regulaminu.
Poza tym nagród na tyle mało, że pewnie dywagację z mojej strony tez niepotrzebne. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem regulamin nie jest jednoznaczny. Sama się nad tym zastanawiałam. Stad też pewnie pytania na fb. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podobno ktos na FB HEBE napisal, ze mogą być dwa dowolne, ja np. mam 2 meskie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jestem zdecydowanie przeciwko kwiatom, od czasu kiedy 3 godziny po ślubie widziałam u mojej znajomej gary z kwiatami na balkonie. Wyglądało to okropnie, kwiaty zdychały upchane do granic możliwości wcale nie do wazonów. Totek to był nasz kaprys - ale wszyscy przyjęli go bardzo dobrze i pytali później czy z ich kuponu coś wygraliśmy. I od tego czasu jak idę do kogoś bliskiego na wesele to zawsze niosę ze sobą kupon - i zawsze zaznaczam, że na szczęście. Odbiór młodych jest ZAWSZE bardzo dobry.
Prośba o wino tez by mnie nie uraziła. U mojej przyjaciółki zamiast kwiatków była prośba o wsparcie chorego chłopca, który sam zbierał drobne datki i częstował gości cukierkami. I tez było super
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 dzień ok. 100
2 - 60
3 - 40
ale dalej już się pogubiłam
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A największa frajda - kupony do totka (zamiast zdychających kwiatków, które tez mi nie leżą) i sprawdzanie przez kilka dni wyników losowań, trafiliśmy 4-kę
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O wygranej z rezerwy informują mailem. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
superpharm https://www.e-kon...ss.html#.U9JDbaO0NAU
drogeria natura https://www.e-kon...ra.html#.U9JDbqO0NAU
również w:
polomarkecie, odido, rossmanie, hebe (hebe po 04.08, trwa remont) Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poszły maile
Gratulujemy wygranej!
Trafiłeś na listę rezerwową loterii NIVEA. Osoba wylosowana jako pierwsza nie wypełniła wymaganych w regulaminie kroków niezbędnych do otrzymania nagrody, dlatego właśnie Ty stoisz przed szansą otrzymania zestawu kosmetyków!
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie o takim towarzystwie myślałam
mkrzysiek napisz jak Ci poszło, trzymam kciuki
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Drogerii Natura (codziennie),
Hebe (ostatni raz w czwartek, gdyż biorą się za remont sklepu).
Paragony chętnie wymienię na inne z bieżących (a nawet przyszłych) konkursów. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja myślę, że Anonimie chodzi o to, jak chcesz udowodnić, że dostałeś smsy (liczba mnoga), skoro jest ograniczenie na gospodarstwo i mogłeś co najwyżej dostać smsa (liczba pojedyncza). Warto by było logistycznie przemyśleć akcję... żeby plan nie spalił na panewce regulaminowo...
Strasznie współczuję
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oddzwoń sama (skoro dzwonili z tego 618...), nie robią z tym problemu
Tylko od razu pytają o nr, z którego dzwonisz
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie dzwonili tylko za 1 tydzień?
Bo rozumiem, że za drugi (ten do 16.07, na tym dniu chyba skończyli obdzwaniać dzienne) chyba z rowerami jeszcze nie dzwonili...
Poprawcie mnie jeśli coś pokręciłam.
Tak sobie myślę, że może wczoraj nadrabiali zaległości w wybieraniu i dzisiaj zaczną obdzwaniać (ale podkreślam, to tylko moja teoria). Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozstrzygnęli chyba w miarę podobnie, co poprzednie, nie licząc tego przed terminem chyba z 2 lata temu