Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika viviean

viviean

#6456859 Napisano: 27.01.2018 09:48:10 w Smolar
jorunn2010 napisał(a):

Nigdy nic u Smolara nie wygrałam, więc pytanie czysto z ciekawości - czy udało się komuś wygrać w dwóch konkursach lub więcej, które trwają jednocześnie (np teraz Fa oraz Black), przy czym zgłoszenie z jednego numeru tel? czy może jak nagrodzą w jednym konkursie, to w innych ma się czasowego bana?

Tak trafiłam kiedyś w Loterii z ITM bon i w innym trwającym w innym sklepie, konkurs opisowy, na ten sam numer. Info o wygranej dzień po dniu. Ale to było z rok temu, teraz Smolar strzela focha na widok mojego nr tel Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6456856 Napisano: 27.01.2018 09:43:05 w Smolar
jorunn2010 napisał(a):

Nigdy nic u Smolara nie wygrałam, więc pytanie czysto z ciekawości - czy udało się komuś wygrać w dwóch konkursach lub więcej, które trwają jednocześnie (np teraz Fa oraz Black), przy czym zgłoszenie z jednego numeru tel? czy może jak nagrodzą w jednym konkursie, to w innych ma się czasowego bana?

Tak trafiłam kiedyś w Loterii z ITM bon i w innym trwającym w innym sklepie, konkurs opisowy, na ten sam numer. Info o wygranej dzień po dniu. Ale to było z rok temu, teraz Smolar strzela focha na widok mojego nr tel Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6456750 Napisano: 26.01.2018 17:21:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
viviean napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

"W związku z wzięciem  przez Panią udziału w konkursie AMC Lepiej Jeść Lepiej Żyć "KALENDARZ ADWENTOWY " na portalu Facebook, miło mi poinformować iż wygrała Pani kolację , która zostanie przygotowana przez przedstawiciela AMC.
Aby ustalić szczegóły proszę o kontakt pod nr telefonu ... "
emotka emotka emotka

U mnie taki sam mail- nie przypominam sobie bym grała o kolację...prędzej o ich garnki czy pojedyncze sztućce...

U taty też..chyba macie rację z tą ewentualną prezentacją- nawet nie będę oddzwaniać...ech Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

viviean

#6456745 Napisano: 26.01.2018 17:17:51 w Kalendarze adwentowe 2017
zdolnabestia napisał(a):

viviean napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

"W związku z wzięciem  przez Panią udziału w konkursie AMC Lepiej Jeść Lepiej Żyć "KALENDARZ ADWENTOWY " na portalu Facebook, miło mi poinformować iż wygrała Pani kolację , która zostanie przygotowana przez przedstawiciela AMC.
emotka emotka emotka

U mnie taki sam mail- nie przypominam sobie bym grała o kolację...prędzej o ich garnki czy pojedyncze sztućce...

Też nie przypominam sobie do wygrania żadnej kolacji, własciwie to już nie pamiętam, czy były gdzieś podane nagrody. W regulaminie nie ma. Zastanawiam się, czy ta kolacja to nie będzie jakaś prezentacja garnków w domu. 
Czy ktoś jeszcze dostał takiego maila?
Ma ktoś linka do ich facebooka?

na fb wpisałam AMC Perfect Cookware... Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6456738 Napisano: 26.01.2018 17:06:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
zdolnabestia napisał(a):

emotka emotka emotka

U mnie taki sam mail- nie przypominam sobie bym grała o kolację...prędzej o ich garnki czy pojedyncze sztućce... Wyświetl w wątku >>
1 agata6 0

viviean

#6456245 Napisano: 25.01.2018 14:32:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

viviean napisał(a):

bandit napisał(a):

GP MINIONI - pytanie co to jest blister ?
czy pojedyncza bateria np.: LR41 ? to jest blister czy nie ?

pozdrawiam
Krzysiek

Rozumiem blister jako plastikowe opakowanie, w którym mieszczą się 2-4 sztuki baterii- nie są to pojedyncze baterie luzem

1 bateria LR41 to też blister. Nie muszą być 2-4.

Zgodzę się- tu organizatorowi chyba chodzi o to, by nawet ta jedna bateria była zapakowana w plastikowo-papierowe opakowanie Wyświetl w wątku >>

viviean

#6456241 Napisano: 25.01.2018 14:26:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

GP MINIONI - pytanie co to jest blister ?
czy pojedyncza bateria np.: LR41 ? to jest blister czy nie ?

pozdrawiam
Krzysiek

Rozumiem blister jako plastikowe opakowanie, w którym mieszczą się 2-4 sztuki baterii- nie są to pojedyncze baterie luzem Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6456186 Napisano: 25.01.2018 12:20:49 w Biedronka
asiam napisał(a):

tereniagno napisał(a):

W mojej Biedronce nie ma żadnych produktów Somatu emotka

Sprawdź  przy kasach.

Albo spytaj wykładających towar na chemii gospodarczej. Osobiście to dopiero w 3-iej Biedronie odnalazłam stand z produktami i informacją o konku Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6455534 Napisano: 23.01.2018 13:52:45 w Dziś cieszę się z.....
Domino123 napisał(a):

pakowa napisał(a):

Jako, że bardzo lubię się wpisywać w ten wątek, a ostatnio jakoś nie mam ku temu okazji to pozwolę sobie wpisać moją dzisiejszą "wygraną"..mianowicie jest to okrągłe 50 groszy, które zaświeciło wprost z zaspy śniegowej w moje oczy  emotka  Chyba mogę zaliczyć to jako wygraną zważywszy na fakt, iż pieniądze zwykle nie leżą na ulicy..  emotka emotka

ja dziś przy okazji zakupów na kauflandowe konkursy znalazłam 2 zł emotka  

ja 0 złocisza, za to 3 paragony na loterię z KFL -zobaczymy czy będą szczęśliwe emotka Wyświetl w wątku >>

viviean

#6455531 Napisano: 23.01.2018 13:50:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
W rodzinie: dotarł kolejny bon do Lidla/Avanti/dpd Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6455530 Napisano: 23.01.2018 13:49:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

amastowa napisał(a):

buziolek napisał(a):

amastowa napisał(a):

wczoraj u siebie w Biedronce jedyne co znalazłam to tabletki Somat do czyszczenia zmywarki (3 szt w opakowaniu) cena 5,05zł ale tylko 3 opakowania były emotka

u mnie wczoraj nie było, a dzisiaj cała paleta Somat stoi przy kasie emotka

muszę więc i dzisiaj wyruszyć na łowy emotka

Ja wyruszyłam rano i u nas nadal nie ma! Pytałam, wieczorem mieli dostawę, ale nic nie dotarło z Somatu emotka  Wybrałam się do Biedronki w innym województwie (mieszkam na granicy) i tam, w tej Biedronce, na zadu... na wsi Somat był emotka  Oczywiście tylko ten z gazetki-66szt. za 29.99zł

Byłam w 2 Biedrach i 0 Somatów, za to pełna paleta Kraft i Finish emotka  jutro kolejne podejście w innej miejscowości Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

viviean

#6455529 Napisano: 23.01.2018 13:45:58 w Połączenia nieodebrane
dziś przed 11, prywatny numer? ktoś dziś miał informować z wynikami? Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6454470 Napisano: 19.01.2018 15:08:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
agniecha1985 napisał(a):

Lager! Gratuluję cudownej nagrody!  emotka emotka emotka

Dołączam do Ogroomnych Gratulacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6453944 Napisano: 18.01.2018 14:09:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
W rodzinie: bon do Lidla/ wygrana z 21.12/dpd Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6452578 Napisano: 15.01.2018 12:16:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw 3 książek z konkursu w lokalnym radiu też cieszy Wyświetl w wątku >>
1 agata6 0

viviean

#6452471 Napisano: 14.01.2018 23:08:31 w Pomocy!!!!
wiesia30 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

viviean napisał(a):

Czy zwrotki z Fortis/Coca-Coli   na cirkle K przychodzą od razu? 

Nie mam zwrotki od piątku,też czekam emotka

ja dostałam po kilku dniach,więc spokojnie,dojdą na 100 %

Dzięki za pomocne odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

viviean

#6452385 Napisano: 14.01.2018 12:00:59 w Pomocy!!!!
Czy zwrotki z Fortis/Coca-Coli   na cirkle K przychodzą od razu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6452170 Napisano: 13.01.2018 10:45:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
cudaczek121 napisał(a):

Dziś wypełniłam ankietę w Klubie Zdrowia Zymetria i teraz czekam już tylko na ankietę rozliczeniową od nich w celu uzyskania 25 zł do empiku emotka

U mnie to samo- ankieta już jest-wybrałam pierwszy raz rozliczenie na PayPal, chyba też taka kwota Wyświetl w wątku >>

viviean

#6452147 Napisano: 13.01.2018 08:45:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Też tak mnie weryfikowali przy zgłoszeniu nieprzespijzimy..nie wiem po co im to. Może dlatego, ze jednego dnia zgłaszałam więcej paragonów, nic tam jeszcze nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6452146 Napisano: 13.01.2018 08:43:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

WYBIERZ TRIO WYGRAJ CLIO 
właśnie wysłałam zgłszenie i takie coś mi przyszło na @ :
Dzień dobry,W celu zweryfikowania poprawności Twojego zgłoszenia w Loterii „Wybierz z trio!” prosimy o przesłanie numeru NIP sklepu, który wystawił zgłoszony paragon fiskalny, godziny wystawienia tego paragonu oraz o dołączenie do wiadomości skanu paragonu fiskalnego, na podstawie którego wzięto udział w Loterii. Numer paragonu, o którym piszemy znajduje się w temacie wiadomości.Zgodnie z regulaminem dostępnym na stronie www.wybierzztrio.pl, prosimy o odpowiedź do godziny 23:59:59 następnego dnia kalendarzowego od chwili otrzymania niniejszej wiadomości.-- 
Pozdrawiamy,
Organizatorzy Loterii

Oczywiscie wysłałam im te zdjecie - ino mnie ciekawi , po co im to ..i że jakkbym akurat nie zweszła prze wekend na @ to zgłoszenie by przepadło emotka  więc ludziska konkursowe sprawdzajcie sobie @ po wysłaniu zgłoszenia ....

Ciekawe co ze zgłoszeniami wysłanymi drogą SMS...czy mają jakąś szansę na wygraną?!?!

to chyb przysyłają, gdy ponownie zostanie zgłoszony ten sam numer paragonu (przecież numery mogą się powtarzać)

Wyświetl w wątku >>
0 0