Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika viviean

viviean

#6457071 Napisano: 28.01.2018 12:44:33 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

maverick napisał(a):

SPRZEDAJE coś na OLX co kosztuje w sklepie 650zł, sprzedaje za 450 a gość mi pisze, że kupi za 250 emotka emotka
skąd się takie emotka biorą?!

Można grzecznie dobić targu?Można! emotka

I nawet było przywitanie na początku. Ja często dostaję zapytania bez wstępu.Typu: Daje 500 z wysyłką, UWAGA pobraniową...np za nową konsolę. Odpowiadam, że poczekam na poważniejszą ofertę, nie zaznaczałam, że do negocjacji. A gdy jeszcze mędzi i dzwoni, że bierze od razu w tej cenie i usłyszy, że sprzedaje kobita...i on (pan i władca-klient- samiec) udowadnia, dlaczego powinnam mu sprzedać, hehe Grzecznie uprzedzam, że się rozłączam Wyświetl w wątku >>

viviean

#6457066 Napisano: 28.01.2018 12:18:36 w Kalendarze adwentowe 2017
lb napisał(a):

viviean napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

viviean napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

"W związku z wzięciem  przez Panią udziału w konkursie AMC Lepiej Jeść Lepiej Żyć "KALENDARZ ADWENTOWY " na portalu Facebook, miło mi poinformować iż wygrała Pani kolację , która zostanie przygotowana przez przedstawiciela AMC.
Aby ustalić szczegóły proszę o kontakt pod nr telefonu ... "
emotka emotka emotka

U mnie taki sam mail- nie przypominam sobie bym grała o kolację...prędzej o ich garnki czy pojedyncze sztućce...

Też nie przypominam sobie do wygrania żadnej kolacji, własciwie to już nie pamiętam, czy były gdzieś podane nagrody. W regulaminie nie ma. Zastanawiam się, czy ta kolacja to nie będzie jakaś prezentacja garnków w domu. 
Czy ktoś jeszcze dostał takiego maila?
Ma ktoś linka do ich facebooka?

na fb wpisałam AMC Perfect Cookware...

a ja miałam wczoraj telefon że wygrałam pokaz garnków AMC połączony z degustacją potraw przygotowanych w ich garnkach w hotelu w  Krakowie na którym otrzymam markowe francuskie perfumy

Z taką informacją dzwonili do taty, do mnie nie. Napisałam maila, że nie jestem zainteresowana. W przyszłym roku już będę wiedziała, by nie brać udziału w ich "kalendarzu" Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6457065 Napisano: 28.01.2018 12:16:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
moskala22 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wczoraj wieczorem dotarł na maila 25 zł kod do empiku z Klubu Zdrowia Zymetria (ankiety)-równo dwa tygodnie od złożenia dyspozycji

u mnie rónież wczoraj doszedł kod do Empiku

również info z wczoraj o wypłacie na PayPal (z dodatkową prowizją, którą PP pobiera) Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6457063 Napisano: 28.01.2018 12:13:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

viviean napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Loteria Kaufland numer systemowy piszecie z myśnikiem?

a co to myśnik emotka ?

Nie nabijaj się już wiem

Głupotki się mnie dziś trzymają,przepraszam, nie nabijam się Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6457058 Napisano: 28.01.2018 11:36:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Loteria Kaufland numer systemowy piszecie z myśnikiem?

a co to myśnik emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6456859 Napisano: 27.01.2018 09:48:10 w Smolar
jorunn2010 napisał(a):

Nigdy nic u Smolara nie wygrałam, więc pytanie czysto z ciekawości - czy udało się komuś wygrać w dwóch konkursach lub więcej, które trwają jednocześnie (np teraz Fa oraz Black), przy czym zgłoszenie z jednego numeru tel? czy może jak nagrodzą w jednym konkursie, to w innych ma się czasowego bana?

Tak trafiłam kiedyś w Loterii z ITM bon i w innym trwającym w innym sklepie, konkurs opisowy, na ten sam numer. Info o wygranej dzień po dniu. Ale to było z rok temu, teraz Smolar strzela focha na widok mojego nr tel Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6456856 Napisano: 27.01.2018 09:43:05 w Smolar
jorunn2010 napisał(a):

Nigdy nic u Smolara nie wygrałam, więc pytanie czysto z ciekawości - czy udało się komuś wygrać w dwóch konkursach lub więcej, które trwają jednocześnie (np teraz Fa oraz Black), przy czym zgłoszenie z jednego numeru tel? czy może jak nagrodzą w jednym konkursie, to w innych ma się czasowego bana?

Tak trafiłam kiedyś w Loterii z ITM bon i w innym trwającym w innym sklepie, konkurs opisowy, na ten sam numer. Info o wygranej dzień po dniu. Ale to było z rok temu, teraz Smolar strzela focha na widok mojego nr tel Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6456750 Napisano: 26.01.2018 17:21:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
viviean napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

"W związku z wzięciem  przez Panią udziału w konkursie AMC Lepiej Jeść Lepiej Żyć "KALENDARZ ADWENTOWY " na portalu Facebook, miło mi poinformować iż wygrała Pani kolację , która zostanie przygotowana przez przedstawiciela AMC.
emotka emotka emotka

U mnie taki sam mail- nie przypominam sobie bym grała o kolację...prędzej o ich garnki czy pojedyncze sztućce...

U taty też..chyba macie rację z tą ewentualną prezentacją- nawet nie będę oddzwaniać...ech Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

viviean

#6456745 Napisano: 26.01.2018 17:17:51 w Kalendarze adwentowe 2017
zdolnabestia napisał(a):

viviean napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

emotka emotka emotka

Też nie przypominam sobie do wygrania żadnej kolacji, własciwie to już nie pamiętam, czy były gdzieś podane nagrody. W regulaminie nie ma. Zastanawiam się, czy ta kolacja to nie będzie jakaś prezentacja garnków w domu. 
Czy ktoś jeszcze dostał takiego maila?
Ma ktoś linka do ich facebooka?

na fb wpisałam AMC Perfect Cookware... Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6456738 Napisano: 26.01.2018 17:06:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
zdolnabestia napisał(a):

emotka emotka emotka

U mnie taki sam mail- nie przypominam sobie bym grała o kolację...prędzej o ich garnki czy pojedyncze sztućce... Wyświetl w wątku >>
1 agata6 0

viviean

#6456245 Napisano: 25.01.2018 14:32:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

viviean napisał(a):

bandit napisał(a):

GP MINIONI - pytanie co to jest blister ?
czy pojedyncza bateria np.: LR41 ? to jest blister czy nie ?

pozdrawiam
Krzysiek

Rozumiem blister jako plastikowe opakowanie, w którym mieszczą się 2-4 sztuki baterii- nie są to pojedyncze baterie luzem

1 bateria LR41 to też blister. Nie muszą być 2-4.

Zgodzę się- tu organizatorowi chyba chodzi o to, by nawet ta jedna bateria była zapakowana w plastikowo-papierowe opakowanie Wyświetl w wątku >>

viviean

#6456241 Napisano: 25.01.2018 14:26:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

GP MINIONI - pytanie co to jest blister ?
czy pojedyncza bateria np.: LR41 ? to jest blister czy nie ?

pozdrawiam
Krzysiek

Rozumiem blister jako plastikowe opakowanie, w którym mieszczą się 2-4 sztuki baterii- nie są to pojedyncze baterie luzem Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6456186 Napisano: 25.01.2018 12:20:49 w Biedronka
asiam napisał(a):

tereniagno napisał(a):

W mojej Biedronce nie ma żadnych produktów Somatu emotka

Sprawdź  przy kasach.

Albo spytaj wykładających towar na chemii gospodarczej. Osobiście to dopiero w 3-iej Biedronie odnalazłam stand z produktami i informacją o konku Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6455534 Napisano: 23.01.2018 13:52:45 w Dziś cieszę się z.....
Domino123 napisał(a):

pakowa napisał(a):

Jako, że bardzo lubię się wpisywać w ten wątek, a ostatnio jakoś nie mam ku temu okazji to pozwolę sobie wpisać moją dzisiejszą "wygraną"..mianowicie jest to okrągłe 50 groszy, które zaświeciło wprost z zaspy śniegowej w moje oczy  emotka  Chyba mogę zaliczyć to jako wygraną zważywszy na fakt, iż pieniądze zwykle nie leżą na ulicy..  emotka emotka

ja dziś przy okazji zakupów na kauflandowe konkursy znalazłam 2 zł emotka  

ja 0 złocisza, za to 3 paragony na loterię z KFL -zobaczymy czy będą szczęśliwe emotka Wyświetl w wątku >>

viviean

#6455531 Napisano: 23.01.2018 13:50:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
W rodzinie: dotarł kolejny bon do Lidla/Avanti/dpd Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6455530 Napisano: 23.01.2018 13:49:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

amastowa napisał(a):

buziolek napisał(a):

amastowa napisał(a):

wczoraj u siebie w Biedronce jedyne co znalazłam to tabletki Somat do czyszczenia zmywarki (3 szt w opakowaniu) cena 5,05zł ale tylko 3 opakowania były emotka

u mnie wczoraj nie było, a dzisiaj cała paleta Somat stoi przy kasie emotka

muszę więc i dzisiaj wyruszyć na łowy emotka

Ja wyruszyłam rano i u nas nadal nie ma! Pytałam, wieczorem mieli dostawę, ale nic nie dotarło z Somatu emotka  Wybrałam się do Biedronki w innym województwie (mieszkam na granicy) i tam, w tej Biedronce, na zadu... na wsi Somat był emotka  Oczywiście tylko ten z gazetki-66szt. za 29.99zł

Byłam w 2 Biedrach i 0 Somatów, za to pełna paleta Kraft i Finish emotka  jutro kolejne podejście w innej miejscowości Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

viviean

#6455529 Napisano: 23.01.2018 13:45:58 w Połączenia nieodebrane
dziś przed 11, prywatny numer? ktoś dziś miał informować z wynikami? Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6454470 Napisano: 19.01.2018 15:08:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
agniecha1985 napisał(a):

Lager! Gratuluję cudownej nagrody!  emotka emotka emotka

Dołączam do Ogroomnych Gratulacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6453944 Napisano: 18.01.2018 14:09:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
W rodzinie: bon do Lidla/ wygrana z 21.12/dpd Wyświetl w wątku >>
0 0

viviean

#6452578 Napisano: 15.01.2018 12:16:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw 3 książek z konkursu w lokalnym radiu też cieszy Wyświetl w wątku >>
1 agata6 0