Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika norweska20

norweska20

#6452358 Napisano: 14.01.2018 01:10:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kameleon1982 napisał(a):

przedstawiam kolejną część konwersacji ze Szczęśliwym Zwycięzcą 30 telewizorów w loterii Rodzina Wygrywa:
ja:
Dziękuję za odpowiedź, ale czy mam rozumieć, że w jednej loterii wygrał Pan 30 telewizorów? Czy one mają gwarancję?
Szczęśliwy Zwycięzca:
maja, gwarancja jest realizowana przez kontakt ze mną
Niestety na pytanie o 30 wygranych telewizorów nie uzyskałam już odpowiedzi. W ogóle nie wiadomo czy jest to Pan czy też Pani, bo niby sexiasia5 ale mail jest na Kazimierz G. (i w mailu wyświetla się nawet pełne imię i nazwisko)

tu jest kontakt do sc johnson https://www.bisno...S_C_JOHNSON_SP_Z_O_O może zadzwonisz tam i poprosisz kogoś od marketingu i opowiesz o konwersacji z panem od wygranych - posiadzasz "dowód " od czegoś trzeba zacząc .. Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6452142 Napisano: 13.01.2018 00:30:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

ivanotta napisał(a):

shineoff napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

korekk napisał(a):

Jeśli ktoś nadal zastanawia się nad udziałem w loteriach, które organizuje Loyalty Point: duck, glade, kiwi ...

to poniższy link, gdzie wystawionych jest 30 telewizorów z tejże loterii powinien dać do zrozumienia czy warto kupować chociażby jeden produkt i brać udział w szemranych gierkach  emotka

http://allegro.pl...zja-i7130753308.html

no miał człowiek szczęście

a ktoś wygrał coś w tych loteriach w ogóle? Ja nie grałam, bo nie kupuję ich produktów, ale bardzo jestem ciekawa emotka  

1x zestaw produktów kiwi u mnie tylko.. na kilka zgłoszeń w każdej z tych loterii

Też wysłałam kilka zgłoszeń z Duck i  Kiwi - nie wpadła żadna nagroda emotka Bądź mądra i pisz wiersze emotka

w 2016 roku z duck wygrałam tv,a w 2017 nawet zestawu na kilkanaście zgłoszeń

A to tylko dlatego, że nie macie swojej firmy handlowo usługowej zajmującej się sprzedażą żywności emotka  . Wtedy też miałybyście szansę na takie wygrane  emotka

Albo drukareczki fiskalnej - nie podpiętej pod fiskus firmy kogucik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6452141 Napisano: 13.01.2018 00:25:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
WYBIERZ TRIO WYGRAJ CLIO 
właśnie wysłałam zgłszenie i takie coś mi przyszło na @ :
Dzień dobry,W celu zweryfikowania poprawności Twojego zgłoszenia w Loterii „Wybierz z trio!” prosimy o przesłanie numeru NIP sklepu, który wystawił zgłoszony paragon fiskalny, godziny wystawienia tego paragonu oraz o dołączenie do wiadomości skanu paragonu fiskalnego, na podstawie którego wzięto udział w Loterii. Numer paragonu, o którym piszemy znajduje się w temacie wiadomości.Zgodnie z regulaminem dostępnym na stronie www.wybierzztrio.pl, prosimy o odpowiedź do godziny 23:59:59 następnego dnia kalendarzowego od chwili otrzymania niniejszej wiadomości.-- 
Pozdrawiamy,
Organizatorzy Loterii

Oczywiscie wysłałam im te zdjecie - ino mnie ciekawi , po co im to ..i że jakkbym akurat nie zweszła prze wekend na @ to zgłoszenie by przepadło emotka  więc ludziska konkursowe sprawdzajcie sobie @ po wysłaniu zgłoszenia .... Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6451301 Napisano: 10.01.2018 23:10:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
jest moc  płukania czyli kolejny odcinek sagi PRANIE czyli SILAN emotka Wyświetl w wątku >>

norweska20

#6451024 Napisano: 10.01.2018 12:21:22 w Paragony na trwające konkursy
Mam 5 paragonów PUR TESCO ( z wcześniejszymi datami ) c.2,50 sztuka..konk do dziś  Konkurs "Czysta radość zmywania" Tesco

(
jestem na fotum do 13.30 ...potem odpowiem na wiadomości koło 22.30 ) Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6450912 Napisano: 10.01.2018 00:20:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czemuszka napisał(a):

U mnie bida, jakby kto pytał.

u mnie bida ale z nędzą -czyli jeszcze gorzej ehhhhhhhhhhhemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6449865 Napisano: 07.01.2018 21:56:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

To są nasze jajeczka-wziełam  własnie z pólki i takie sa oznaczenia - wiec nici z tej teorii Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

norweska20

#6449861 Napisano: 07.01.2018 21:46:42 w Dziś cieszę się z.....
Ostatnio spotkałam kolezankę z którą kiedyś pracowałam . Fajna dziewczyna która od 6lat starła sie zajśc w ciaze -patrzę a ona z 2 maluchami ..i tak pytam ją że chyba dawno się nie widzieliśmy. A ona na to że pierwszy syn po latach starań (diecie ,milionie prób z meżem ), urodził się dzięki Invitro ...a drugi jak już miała  wracac po roku do pracy okazało się że jest w naturalnej ciąży emotka  i tak strasznie się ucieszyłam z jej szczescia emotka emotka
i takie moje przemysłenia ze mózg człowieka to niezła bestia emotka   i tak podobnnie chyba reaguje na te nasze checi wygranej- gdy tak strasznie chcemy wygrać i ciągle o tym myśłimy , blokuje się i nic nie zrobimy....a gdy poprostu ot tak od niechcenia coś zrobimy jest sukces emotka
I chyba pójdę tą moja myślą ..przestaje biegać za życiem emotka   pracą, mężem ,  konkursami- bo zeszły rok za dużo mnie kosztował nerwów i bardzo rozczarował..poprostu zwalniam i niech się dzieje co chce- bo ja dałam od siebie wszystko - a życie tak ogólnie mnie rozczarowało ..ale nadal ciesze sie gdy widze szczesliwych ludzi emotka   Wyświetl w wątku >>

norweska20

#6449849 Napisano: 07.01.2018 21:18:00 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

A mnie wkurza moje weekendowe wyczerpanie. W tygodniu emanuję siłą: robota, dom, dzieci, konki, no wszystko ogarnę, nie ma rzeczy niemożliwych. A w weekend? Jakby ktoś ze mnie spuścił powietrze. Telepie mnie z zimna, głowa boli, nic mi się nie chce, na nic nie mam siły, przerasta mnie nawet zrobienie herbaty... I tak jest co weekend. Co ze mną nie tak? emotka

Ostatnio jak byłam na szkoleniu z pracy kobitka mówiła że za to są odpowiedzialne hormony-tylko tak na szybko nie umiem sobie przypomniec , który to "pieron " jest za to odpowiedzialny. Jest on bardzo zdradliwy .Powoduje on że jak jestes na wysokich obrotach jest ok... i nie zachowujesz równowagi , gdy zaczynasz odpoczywac i jego poziom spada  -on nadal  chce wysokiego  poziomu i powoduje to że człowiek na wolnym zaczyna chorować -szybko łapie przeziebienie i nie ma sił na nic ....tylko jak ten hormon się nazywa- może ktoś bardziej w temacie 

myślałam i przypomniałąm sobie KORTYZOL -więcej o nim w artykule http://321start.p...zol-hormon-otylosci/
  1. i ta nasza prowadząca dożyła do tego żeby zachowac w życiu równowagę ..ale czy to możliwe w dzisiejszym świecie ?
Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

norweska20

#6449847 Napisano: 07.01.2018 21:07:03 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

A mnie wkurza moje weekendowe wyczerpanie. W tygodniu emanuję siłą: robota, dom, dzieci, konki, no wszystko ogarnę, nie ma rzeczy niemożliwych. A w weekend? Jakby ktoś ze mnie spuścił powietrze. Telepie mnie z zimna, głowa boli, nic mi się nie chce, na nic nie mam siły, przerasta mnie nawet zrobienie herbaty... I tak jest co weekend. Co ze mną nie tak? emotka

Ostatnio jak byłam na szkoleniu z pracy kobitka mówiła że za to są odpowiedzialne hormony-tylko tak na szybko nie umiem sobie przypomniec , który to "pieron " jest za to odpowiedzialny. Jest on bardzo zdradliwy .Powoduje on że jak jestes na wysokich obrotach jest ok... i nie zachowujesz równowagi , gdy zaczynasz odpoczywac i jego poziom spada  -on nadal  chce wysokiego  poziomu i powoduje to że człowiek na wolnym zaczyna chorować -szybko łapie przeziebienie i nie ma sił na nic ....tylko jak ten hormon się nazywa- może ktoś bardziej w temacie  Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

norweska20

#6449807 Napisano: 07.01.2018 18:27:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
 Wreszccie 1 wygrana w tym roku... mam 2 razy kruszwica tesco .. Wyświetl w wątku >>

norweska20

#6449378 Napisano: 05.01.2018 15:35:13 w Czy informują/ informowali?
Jim beam amundsen w Tesco informowali juz za ostatni tydzien? Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6448867 Napisano: 04.01.2018 15:05:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

i kolejna porażka emotka   brak sił... 

I ja zaliczam same porażkiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6448441 Napisano: 03.01.2018 20:32:52 w Kupię...
Kupie rolki dzieciece w rozm.34/35
Oraz drewniany domek dla lalek moze byc uzywany ale w b.dobrym stanie Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6448274 Napisano: 03.01.2018 13:31:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
no co z tą pierwszą nagrodą w tym roku  emotka  blokło ją gdzieś czy co ? Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

norweska20

#6448002 Napisano: 02.01.2018 18:22:09 w Czy informują/ informowali?
asper01 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Tesco AMUNDSEN I JIB BEAM infomowali kogos wczesniej o nagrodach przyznawanych co tydzien i co 3 dni.. czy dopiero teraz beda wszystko przyznawac ?

Ja miałem 6-dniową bez 3-dniowej na początku konkursu.

Ups dzieki 3 dniowa cos mi sie pomyliło.tak czy siak pozamiataneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6447874 Napisano: 02.01.2018 14:48:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
omuzu napisał(a):

ponarzekam i poczekam .... emotka

No to ja tezemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6447858 Napisano: 02.01.2018 14:27:09 w Czy informują/ informowali?
Tesco AMUNDSEN I JIB BEAM infomowali kogos wczesniej o nagrodach przyznawanych co tydzien i co 3 dni.. czy dopiero teraz beda wszystko przyznawac ? Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6447396 Napisano: 31.12.2017 18:58:21 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam Zywiec Tesco c.15 zł aktualne jeszcze 30 minut
https://zywiecwtesco.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0