Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6223268 Napisano: 30.06.2016 17:02:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
nika78 napisał(a):

koło plażowe z Danone emotka

i u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6222595 Napisano: 29.06.2016 18:05:20 w Rossmann
Pytanko-co było do wygrania w Skarbie, co dziś informują? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6222584 Napisano: 29.06.2016 17:56:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
SKARB:-) Przed sek sms Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6222297 Napisano: 29.06.2016 13:27:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wakacyjna premia;) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6221901 Napisano: 28.06.2016 21:46:07 w Smolar
delvitto napisał(a):

M46D4M napisał(a):

mczarna napisał(a):

konrads6 napisał(a):

dziś dostałem kupon za paragon za 1 grosz. pozdrawiam sabotażystów, którzy celowo wprowadzają w błąd zapewne w celu zwiększenia swoich szans emotka już nie raz widziałem takie "pomocne" posty na tym forum zupełnie odmienne od moich doświadczeń emotka

Ale,że o co Tobie chodzi? Przecież wiele,wiele osób chwali się wygranym czteropakiem. 

Chyba chodzi o wygrany czteropak na paragon z piwem za kupon z poprzedniego etapu, za 1gr. Tylko 1 osoba pisała wcześniej, że można za taki wygrać następny kupon.

ten temat i takie w ogóle rozumowanie jest dla mnie dziwne...:( jak można użyć do zgłoszenia paragon z piwem otrzymanym za 1 gr.? może z regulaminu jasno nie wynika, że tak nie można, ale zwykła logika... No bo można tak w nieskończoność, skoro zgrzewek jest tak dużo do wygrania, to trudno nie trafić. Ale, jeśli kupię raz w 1 etapie, wygram, i ten paragon z kuponem zgłoszę w kolejnym etapie, i znów wygram, i znów zgłoszę... Za jeden poniesiony koszt miałabym kilka wygranych? Wystarczy o tym pomyśleć, zanim się takie paragony zgłaszało.

Dzięki za sprostowanie M46D4M. Czyżbym dobrze kojarzyła,że ta sama osoba pisała o graniu na rodzinę i wielce to krytykowała??? A teraz gra za grosz? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6221855 Napisano: 28.06.2016 20:44:01 w Smolar
konrads6 napisał(a):

dziś dostałem kupon za paragon za 1 grosz. pozdrawiam sabotażystów, którzy celowo wprowadzają w błąd zapewne w celu zwiększenia swoich szans emotka już nie raz widziałem takie "pomocne" posty na tym forum zupełnie odmienne od moich doświadczeń emotka

Ale,że o co Tobie chodzi? Przecież wiele,wiele osób chwali się wygranym czteropakiem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6221807 Napisano: 28.06.2016 19:19:47 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Moja mama wiele lat temu wygrywała pierdoły tam, a raz się trafił grill elektryczny ( na tamte czasy pełen szał), a w zeszłym roku wygrała te zakupy rodzinne.Tak więc coś tam można próbować:-)

Super, serdeczne gratki dla Mamy! emotka Mnie najbardziej wkurzały zawsze (teraz nie kupuję już kilka lat, nawet nie wiem, czy jeszcze takie konkursy tam istnieją) przepisy kulinarne tych samych pań: normalnie co tydzień po 80 dych. emotka Rozumiem: raz na miesiąc-dwa, ale żeby co tydzień te same nazwiska i twarze na fotkach? emotka A - jak się pojawił przy numerze kolejny dodatek kulinarny - znowu 80 lub 100 zł dla tych samych osób. emotka

Dziękuję w imieniu mamy:-) Dziwne to o czym piszesz,że wciąż te same osoby...Ja to akurat tam nie śledzę wyników,więc nawet nie wiedziałam. Ale jak widać po mojej mamie warto próbować. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6221783 Napisano: 28.06.2016 18:26:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

violka88 napisał(a):

mam pytanko - 60 dzień z laysów to który dzień czerwca? emotka

czwartek 23.06.ale niech ktoś potwierdzi.

potwierdzam, zalecam też robić notatki kiedy się bierze udział:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6221782 Napisano: 28.06.2016 18:24:45 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

bruce napisał(a):

darog napisał(a):

czy ktoś widział jakiś konkurs z lodówkami? pilnie potrzebuje, dobrą dużą.

Wiem, że w kolorowych czasopismach (bodajże "Chwila dla Ciebie") zawsze są jakieś takie nagrody w loteriach z dużym AGD włącznie za wysłane rozwiązania krzyżówek.

szanse na wygranie tam są baaaardzo mizerne - 1-2 nagrody a wysyłających wiele tysięcy.
Sama kiedyś przez ponad rok brałam udział w KAŻDYM konkursie "Chwili dla Ciebie" i nie wygrałam nawet najmniejszej nagrody emotka

Powiem Ci, że i ja swego czasu miałam jakiś pęd ku braniu udziału w tych konkursach, licząc na (wypasione) nagrody i - o dziwo - złapałam ich tam kilka, chociaż były to najwyżej aparaty foto czy kosmetyki, żadnego droższego sprzętu AGD - nigdy. emotka

Moja mama wiele lat temu wygrywała pierdoły tam, a raz się trafił grill elektryczny ( na tamte czasy pełen szał), a w zeszłym roku wygrała te zakupy rodzinne.Tak więc coś tam można próbować:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6221510 Napisano: 28.06.2016 11:33:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
monkakk napisał(a):

Piłka z Odido sms sprzed chwili 

I u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6221311 Napisano: 27.06.2016 22:32:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Halszka napisał(a):

W ramach luzu wbiłam kilka paragonów na Loterię Paragonową. W necie natknęłam się na filmik z ostatniego losowania, gdzie wygrała kobitka paragonem za zakup nasionek. I tak się zastanawiam..... czy jeżeli już kogoś nagradzają to losują takie paragony jak Biedronka, Kaufland czy inne duże sieciówki, czy właśnie jakieś małe sklepiki lokalne... Bo jeżeli tak to po cooo wklepywać marketowskie paragony... ehh LOTERIA... buu, no ale warto próbować, nic nie kosztuje... a nóż... się człowiek zdziwi hehe
co myślicie?

Loteria to loteria. Losują co wylosują emotka
Ta loteria jest bardziej po to, żeby sprawdzić firmy/ sklepy i namówić ludzi na upominanie się o paragony, a nie po to, żeby konsument miał radochę emotka

Ziarenka to można wszędzie kupić, więc nie wiem w czym problem? Ale loteria paragonowa to ciekawa sprawa, bo jakoś nikt się nie chce pochwalić wygraną czegokolwiek ( oprócz  1 osoby wiadomego tematu)...
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6221205 Napisano: 27.06.2016 18:51:10 w Czy informują/ informowali?
bluegirl napisał(a):

nkba napisał(a):

smocyca napisał(a):

Czy informuja na bieżąco z https://www.wyszukanezserca.pl/?

oto jest pytanie emotka nagród mało więc może informują emotka

Wysłałam kilkanaście zgłoszeń i nic. Straciłam nadzieję.

Ktoś tam się raz czy 2 chwalił. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6221201 Napisano: 27.06.2016 18:45:02 w Wkurza mnie...
do.ta.3 napisał(a):

wygrana w Biedronce 4-pak za 1gr, 
muszę tłumaczyć,
osłuchać się że to pomyłka, 
czekać na kierownika/kierowniczkę,

czuję się jak złodziej emotka  a niby miałą być fajna nagroda 

Ja dziś realizowałam bez problemu, gościu wbił kod i odjęło kwotę. Był zdziwiony ale nie pytał,nie wnikał. Pracownicy słabo uświadomieni, jak widać po Waszych wpisach. Pewnie kierownictwo sklepu maili od tzw. "Góry" nie odczytało i nie przekazali podwładnym. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6220785 Napisano: 26.06.2016 22:23:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szindy napisał(a):

luko922 napisał(a):

benasia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

mia napisał(a):

Halszka napisał(a):

Nowa odsłona Pani Karton... Czyżby letnie wdzianko? emotka

https://fbcdn-sph...7b594d0f051a59a71e6e

Ja bym te bety z łóżka jednak zebrała, albo wykadrowała zdjęcie... O pierwszym planie nawet już nie mówię. emotka

po co ja na to patrzyłam emotka Miałam mieć spokojną noc emotka

to przecież Pani Potworek   emotka   

To jest po prostu niemożliwe. Ktoś musi płacić tej kobiecie za trolling... 

Może skrycie liczy na autko?emotka

Pewnie jak każdy ale ja jej bym dała takie...kartonowe..:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6220771 Napisano: 26.06.2016 21:12:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
jeszcze maile od Lecha- słuchawki i pufa! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6220756 Napisano: 26.06.2016 20:29:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przy niedzielnym sezonie ogórkowym trafił się Harnaś Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6220737 Napisano: 26.06.2016 18:26:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kunlunija napisał(a):

Pitach napisał(a):

Halszka napisał(a):

Nowa odsłona Pani Karton... Czyżby letnie wdzianko? emotka

https://fbcdn-sph...7b594d0f051a59a71e6e

emotka

hihi, wygląda jak stylizacja nagrobna emotka ) te dwie róże na blacie, szaleństwo!:)

niech ktoś zatrzyma tę karuzelę śmiechu i radości! emotka

buhahhahhaemotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6220529 Napisano: 25.06.2016 17:59:45 w Sport
Ja jeszcze się trzęsę:-))))) POLSKA!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6220515 Napisano: 25.06.2016 17:34:31 w Sport
Alez emocje, zaraz na zawal padnę Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6220501 Napisano: 25.06.2016 15:50:20 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

Widzę,że ten temat umarł i warto go jednak ożywić. Ja dziś miałam przyjemność spotkać się z monkakk i mam nadzieję ,że to nasze nie jedyne spotkanie:-)Pozdrowionka!

Na pewno jeszcze nie raz spotkamy się na ploty i koniecznie wykonamy przy tym konkursowe zakupy  emotka  

Oj tak, wspólne konkursowe zakupy to była taka "kropka nad i" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0