Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6215451 Napisano: 16.06.2016 13:29:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
A jednak są  2 premie jeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6215375 Napisano: 16.06.2016 12:18:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

te kola co wygraliscie to z ktorego etapu? byly wyniki na stronce ja puscilam ostatnio i nie wiem czy to z tamtych dni ;|

Z tego do 12.06 Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6215299 Napisano: 16.06.2016 11:24:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kolejne koła dmuchane Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6215007 Napisano: 15.06.2016 20:35:50 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

mczarna napisał(a):

bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Tak:-) A potem jest tak z jego kolegami albo rodziną: "A skąd to macie", "A M wygrała " , heheh itd itp. Ciekawe jak Twój mąż się na wycieczce bawił? emotka

Wiesz, najpierw jest pełno informacji od "życzliwych krewnych i znajomych": "Na pewno tam was zabiją, nie wypuszczą, zostawią na lotnisku o chlebie i wodzie, nie dadzą wizy, aresztują, okradną, uwięzią, bo - kto by dawał za darmo wycieczki?". Ile ja się pierwszy raz przed takim wyjazdem nadenerwowałam, to jedna wiem. emotka
Wiadomo - bawił się setnie, na dodatek w ostatnim momencie zmieniono nam hotel na droższy, bo w tamtym ... żurawie zabrudziły całą plażę. Jednak nadal trudno mi go przekonać do konkursów, które wciąż uważa jedynie za stratę czasu i pieniędzy. emotka

No co Ty, aż  takich znajomych masz? U mnie to każdy się cieszy, niektórzy pewnie podśmiechują się z takich zamiłowań ale nikt nigdy złośliwie ( w końcu każdy ma swoje zamiłowania). Dziwne,że taka wycieczka go nie przekonała do końca do konkursów , choć pewnie to zależy ile kupujesz i jakie masz statystyki wygranych:P Mój wie,że ja potrafię trzymać normę jak nic nie wygrywam, a jak wygrywam w danym to nawet i na pocztę poszedł i oświadczenia z paragonami ogarnął ( choć rozpiskę musiałam napisać konkretną, bo akurat mnie w kraju nie było jak wyniki podali):P Może wygraj mu coś męskiego to zacznie chętniej współpracować:-)

W ub. roku, jak trafił mi się Thermomix z Biedronki mój (jeszcze nie mąż wtedy) strasznie marudził- że po co mi to, ze sprzedać i lepiej kuchenkę wypasioną kupić, albo kasę odłożyć, bo się do wesela przyda... Krótko i dobitnie mu oznajmiłam, ze jak wygra, to niech sprzedaje, wymienia albo robi co chce. Ten TM ja wygrałam i zamierzam go używać. No to jęczał, że on woli jak tradycyjnie gotuję (ale tylko jak widział, ze używam TM ). Ostatnio rozmawiał  z kolegą, którego żona namawia na kupno TM. Słowa mojego małżonka: "No wiesz, my mamy thermomix. Ale nie kupowaliśmy, wygraliśmy. Całkiem przydatny jest, wiadomo- na początku był szał, teraz rzadziej używamy, ale żona sobie chwali..." Amen

Hahha, cudowni Ci faceci! Mój tez już chciał szatkownicę z Vegety sprzedać , bo po co, kolejny śmieć w kuchni itd itp. Po czym coś tam pichcił i co mu się przydało?:P  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6215004 Napisano: 15.06.2016 20:30:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Oprócz pufy to jeszcze 2 Żubry:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214997 Napisano: 15.06.2016 20:23:01 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Tak:-) A potem jest tak z jego kolegami albo rodziną: "A skąd to macie", "A M wygrała " , heheh itd itp. Ciekawe jak Twój mąż się na wycieczce bawił? emotka

Wiesz, najpierw jest pełno informacji od "życzliwych krewnych i znajomych": "Na pewno tam was zabiją, nie wypuszczą, zostawią na lotnisku o chlebie i wodzie, nie dadzą wizy, aresztują, okradną, uwięzią, bo - kto by dawał za darmo wycieczki?". Ile ja się pierwszy raz przed takim wyjazdem nadenerwowałam, to jedna wiem. emotka
Wiadomo - bawił się setnie, na dodatek w ostatnim momencie zmieniono nam hotel na droższy, bo w tamtym ... żurawie zabrudziły całą plażę. Jednak nadal trudno mi go przekonać do konkursów, które wciąż uważa jedynie za stratę czasu i pieniędzy. emotka

No co Ty, aż  takich znajomych masz? U mnie to każdy się cieszy, niektórzy pewnie podśmiechują się z takich zamiłowań ale nikt nigdy złośliwie ( w końcu każdy ma swoje zamiłowania). Dziwne,że taka wycieczka go nie przekonała do końca do konkursów , choć pewnie to zależy ile kupujesz i jakie masz statystyki wygranych:P Mój wie,że ja potrafię trzymać normę jak nic nie wygrywam, a jak wygrywam w danym to nawet i na pocztę poszedł i oświadczenia z paragonami ogarnął ( choć rozpiskę musiałam napisać konkretną, bo akurat mnie w kraju nie było jak wyniki podali):P Może wygraj mu coś męskiego to zacznie chętniej współpracować:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214986 Napisano: 15.06.2016 20:09:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzisiaj się coś trafiło ale TV LAysowego znów brak:-(((((( Największe jednak zapytanie, choć najmniej warta nagroda, o co chodzi z koszulkami Onet? Wysyłałam zgłoszenia, a tu nic a nic , a inni mają po kilka, wtf?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214982 Napisano: 15.06.2016 20:05:05 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ja z moim kiedyś weszłam do Kauflandu na mega szybkie zakupy. Jak zobaczyłam produkty Knorr to sobie przypomniałam,że jest właśnie loteria,więc wybieram co by tu wziąć, a ten jęczy,że nie po to przyszliśmy itd, marudził i marudził. Potem sms od Smolara o bonie do Duki:-) Hahha. To nie wycieczka ale wreszcie piękne sztućce kupiliśmy. Teraz już nie narzeka, choć jeszcze nie rozumie sensu zabierania paragonu ze sklepu i zapomina, nawet jak nic konkursowego nie kupi...

He-he-he! Brawa! Takie wygrane zawsze są naszym alibi.emotka

Tak:-) A potem jest tak z jego kolegami albo rodziną: "A skąd to macie", "A M wygrała " , heheh itd itp. Ciekawe jak Twój mąż się na wycieczce bawił? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214978 Napisano: 15.06.2016 19:51:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

paula9891 napisał(a):

shell napisał(a):

Kupiłam cipsy lays a tam kodów brak.Czy mogę zgłosić to konkursu

A sa w opakowaniu promocyjnym?

Też tak miałam. Zgłosiłam im na fb i mnie olali  emotka

A przejrzane pod odpowiednim kątem, z latarką itd?

Tak jest. Zero kodu emotka  Wysłałam im fotki, napisałam wiadomość, a oni nie raczyli odpowiedzieć emotka

Podeślijcie te opakowania do mnie:-) Ja je dobrze oblukam:P  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214967 Napisano: 15.06.2016 19:39:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

shell napisał(a):

Kupiłam cipsy lays a tam kodów brak.Czy mogę zgłosić to konkursu

A sa w opakowaniu promocyjnym?

Też tak miałam. Zgłosiłam im na fb i mnie olali  emotka

A przejrzane pod odpowiednim kątem, z latarką itd? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214940 Napisano: 15.06.2016 19:13:39 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

buncia88 napisał(a):

mąż nerwus jakich mało emotka ale zmęczony po pracy, więc odpuścił emotka Napisałam do Smolara. Czekam na odzew.

emotka Mojego kiedyś namówiłam na przyjazd na loterię w M1, siedział po zakupach w Praktikerze na parkingu w samochodzie, zły, jak nie wiem co, przyszedł w końcu wściekły, aby mnie zabrać do domu, a tu akurat wygrałam wycieczkę. Sobie poużywałam wówczas... emotka

Ja z moim kiedyś weszłam do Kauflandu na mega szybkie zakupy. Jak zobaczyłam produkty Knorr to sobie przypomniałam,że jest właśnie loteria,więc wybieram co by tu wziąć, a ten jęczy,że nie po to przyszliśmy itd, marudził i marudził. Potem sms od Smolara o bonie do Duki:-) Hahha. To nie wycieczka ale wreszcie piękne sztućce kupiliśmy. Teraz już nie narzeka, choć jeszcze nie rozumie sensu zabierania paragonu ze sklepu i zapomina, nawet jak nic konkursowego nie kupi... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214821 Napisano: 15.06.2016 16:58:25 w Czy informują/ informowali?
Loreal nadal cisza? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214755 Napisano: 15.06.2016 15:38:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iskierka napisał(a):

stokrotka33 napisał(a):

yreks napisał(a):

ikki napisał(a):

Doradziła by mi jakaś dobra duszyczka co napisać w laysach ?Najlepiej na priv będe bardzo wdzięczny już wysłałem 5 zgłoszeń i nic

Musisz próbować nie ma reguły gdyż wygrywają hasła zarówno rymowana jak i krótkie i proste. Te chipsowe i te piłkarskie. 5 zgłoszeń to i tak mało. Są ludzie powyżej 20 i bez nagród. 

Dokładnie -wysłałam 28 zgłoszeń i 0 puf  emotka

mi brakuje juz pudełek po butach na zużyte opakowania ( choć za bardzo nie wiem po co je zostawiam bo sa ponoć juz nie potrzebne)
a wygranych 0 . emotka  weny brak bo już nie wiem w jaki motyw uderzyć 

Wyrzuć te opakowania... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214372 Napisano: 15.06.2016 10:12:09 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6214140 Napisano: 14.06.2016 21:00:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
inter81 napisał(a):

mczarna napisał(a):

inter81 napisał(a):

nie wygrywam nawet nagród gwarantowanych np saga napisali że zwrot zaliczony i kasiora w ciągu 21 dni dziś mija 40 dzień kasy nima musiałem reklamacje pisac osiągnąłem dno dna tym sposobem najgorszy z najgorszych a właśnie kupione 10 paczek kit kat i też figa jestem zawalony kocim żarciem na 3 miesiące

A z Tortexem nie startowałaś? Ten by Cię załamał... Reklamacja reklamacji nie pomaga, olali mnie , za całe 4 zł

nie z tego powodu że to jest ochydny keczup tylko moja matka uparcie go kupuje bo kilka lat temu był dobry a teraz zapewne typowe januszowe oszczedzanie i pociskanie wodą a naród ciemny to kupi a zysk janusza sie zwiekszy, ten tortex to od kilku lat marka zmieniała właścicieli a teraz trafiła na janusza, zaczał od zwolnienia 1/3 załogi i dołożenia roboty innym i na oszczedzaniu i dolewaniu wody

A no właśnie- kiedyś w rodzinie smakował ale to było, nie to co teraz...Ja to i tak nie lubię ketchupu, więc gó... się znam ale wkur... mnie na maksa z tymi zwrotami... Odpowiedź na reklamację trwała prawie miesiąc i potem napisali,że można ponownie  zgłosić, a jak zgłosiłam,że już po terminie...Nigdy nie polecę go. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214082 Napisano: 14.06.2016 20:17:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
inter81 napisał(a):

nie wygrywam nawet nagród gwarantowanych np saga napisali że zwrot zaliczony i kasiora w ciągu 21 dni dziś mija 40 dzień kasy nima musiałem reklamacje pisac osiągnąłem dno dna tym sposobem najgorszy z najgorszych a właśnie kupione 10 paczek kit kat i też figa jestem zawalony kocim żarciem na 3 miesiące

A z Tortexem nie startowałaś? Ten by Cię załamał... Reklamacja reklamacji nie pomaga, olali mnie , za całe 4 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214073 Napisano: 14.06.2016 20:16:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
O nie, obrażam się na premię! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6213925 Napisano: 14.06.2016 17:40:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2 kucyki pony oraz zestaw Knorr z przepisy.pl ( jakaś akcja była?) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6213742 Napisano: 14.06.2016 15:02:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ani konsoli,ani żabki, buuuu Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6213314 Napisano: 14.06.2016 10:57:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelew z z do kwadratu Wyświetl w wątku >>
0 0