Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6218116 Napisano: 21.06.2016 17:24:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Książka Mozarella (nawet nie wiedziałam,że wygrałam  emotka  ) oraz słuchawki z gfk. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6217762 Napisano: 21.06.2016 10:55:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Premia z Żabki  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6217524 Napisano: 20.06.2016 22:26:06 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

marzenier napisał(a):

buka napisał(a):

wkurza mnie że praktycznie każdy ma "taką ciotkę" emotka

No baaa
Moja ciotka,to po wsi lata i gada ze ja jestem uzależniona od....zakupów,ze ja to wszysko kupuje.Tylko męża się boje,wiec mu wmawiam,ze to wygrane.Na moje pytanie,"ale ciociu po co mi 3 rowery" odpowiada "no właśnie na tym polega ta choroba".
Chyba mam już zarezerwowala miejsce w budynku bez klamek.Dzięki Bogu kolejka długa emotka

emotka U mnie znowu wujcio dał wczoraj "popis". Dzwoni do mnie (co prawda w innej sprawie), ale już po rodzinie się rozniosło, że wpadły rowery. Zagaduje, że musi kupić córce rower (Moja chrześniaczka) na urodziny, bo z tamtego wyrosła. Ewidentnie z rozmowy wynikało, ze wie, ze mam rower wygrany i co z tym zrobię? Więc już nie wytrzymałam i powiedziałam, ze mam dla niej rower, ale nic sie nie odzywałam, bo fizycznie go jeszcze nie mam i chciałam sie z nim skontaktować jak kurier mi go dostarczy.
- a jaki to rower?
- jakiej marki?
- ile jest warty?
- kiedy będzie?
- za dwa tygodnie? To strasznie długo.... Ona chce rower już!
No trudno...w takim razie kup jej wujku już ten rower a Ja najwyżej dam jej coś innego.
Coś innego? (pewnie w myślach tańszego) to nie, to poczeka.
Nie wiem o co konkretnie chodziło, ale jedyne co zrobiła ta rozmowa to wku**iła mnie trochę i tyle.

I emotka my family...

Czytam te Wasze historie i tak stwierdzam,że dobrze,że moja dalsza rodzina jest daleko i tak się przed nimi nie muszę chwalić (lub jeden drugiemu nie nagada,że OO wygrała). Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6217509 Napisano: 20.06.2016 22:03:50 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

ace napisał(a):

a tak w ogóle to wkurzają mnie agencje które wymagają wysłąnia paragonu pocztą na nagrody niskiej wartości, jak ja mam iść na pocztę, zapłacić 4,20 za znaczek by otrzymać nagrodę wartą 33 zł - kosmetyki których i tak nie używam, to mi się odechciewa...

emotka Popieram! Najgorzej, że ja z chciwości zawsze mam na jednym paragonie kilka konkursów. Wyślę, dostanę smycz, a potem - na ten przykład - autko mi przepadnie. emotka

Bruce- to po co Ci te smycze?? Jak masz potrzebę to wyślę Tobie trochę firmowych i może auto Tobie wreszcie wpadnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6217345 Napisano: 20.06.2016 18:13:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Flaga Tyskie i chusteczki z rekomenduj.to Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6217304 Napisano: 20.06.2016 17:34:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

mczarna

#6217104 Napisano: 20.06.2016 14:38:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wpiszę się,niech ten tydzień dobrze się zacznie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216661 Napisano: 19.06.2016 17:38:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

yonia napisał(a):

Ciekawe, że w loterii w Biedronce wygrał taki sam numer paragonu 568815, na dwie różne osoby... Niby nie niemożliwe, ale kto wie. Poza tym w każdym losowaniu jest jedna osoba z Warszawy, a druga z innego miasta...

http://www.eurowygrana.pl/files/Lista%20zwyciezcow%20Biedronka%20Eurowygrana.pdf

Tak czasami sobie myślę, że - jak tak spojrzeć na te niektóre wyniki niektórych konkursów - to "Alternatywy 4" Barei wysiadają z pomysłowością. emotka emotka

Zweryfikuje ich weryfikacja...2 osoby wygrały,więc jak jest 1 paragon to 1 osoba z nagrody scieszyć się nie będzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216657 Napisano: 19.06.2016 17:31:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
sosna napisał(a):

anika1989 napisał(a):

https://pl.halls-...iences.com/zwyciezcy - to jest aż śmieszne - Magdalena Poznań i Sławomir Piła... zdominowali loterię, szczególnie ostatnie etapy

TO JAKIEŚ ŻARTY. Wysłałam 10 zgłoszeń i nic! Żegnam się z Hallsami na zawsze. 

Standard z IQ...Ja wysłałam z 15 i też nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216633 Napisano: 19.06.2016 15:47:00 w Biedronka
madzia1-s napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Pytanie - czy u Was w Biedronce są te małe puszki Pepsi, 7up itd? W Grudziądzu ktoś widział? 

u mnie sa, po 1.39 przy zakupie 3 sa po 0,99

Jakie miasto? Kurczę u mnie w 3 nie widziałam. W lodowkach?

poznan, nie na palecie i to nie w dziale z napojami tylko w poblizu

U nas w 2 Biedrach też są i też nie przy napojach,więc radzę rozejrzeć się lepiej,ja raz wzięłam duże Pepsi, a potem nagle przy kasie ujrzałam puszki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216516 Napisano: 18.06.2016 21:36:09 w Rossmann
monkakk napisał(a):

Jak to z tym limitem 500 znaków jest? Czy ktoś wygrał w konkursie dłuższą odpowiedzią?
Ja akurat nigdy nie przekraczałam, ale tym razem 500 to troszkę za mało. A w konkursie Nivea Baby mam informację Pozostało znaków: 0 ile bym nie napisała...

Monika, spinaj się i usuń to co zbędne...500 znaków u nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216506 Napisano: 18.06.2016 20:25:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Weekendowe 2 Żubry:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216505 Napisano: 18.06.2016 20:17:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
monkakk napisał(a):

jkkp napisał(a):

barcza napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Poznałam nie tak dawno jedną osobę, co bawi się w takie loterie. Grają w grupie, inwestują olbrzymie pieniądze. Produkty odsprzedają potem. 
Podziwiają grających z kilku miast, ale są dalej daleko w tyle za nimi.
Potrafią w trzech, czterech, zrzucić się po 1-3 tys. na konkurs   Domyślam się, że niektórzy grają mocniej.A ja pozdrawiam pewnego Pana loteryjnego z Wrocławia, którego miałam przyjemność poznać osobiście i zamienić kilka słówek...:)

Z tego co słyszałam, na zakupy loteryjne idą znacznie grubsze pieniądze...tam gra toczy się nawet o 50 tys zakupionych produktów na loterię (w zależności od wartości nagrody)  (oczywiście wszystko odbywa się w grupce)

I słowa, które wzięłam sobie do serca, zapamiętam do końca życia: "Ty myślisz, że jak zgłosisz jakieś 100-200 paragonów, to masz jakieś szanse?!?!" ja już nic nie myślę, przy moich 2-3 paragonach   Amen

edzia21 - miałaś okazję poznać kolegę  od pralek czy jego konkurencję? Tak poza tym czy im chodzi tylko o loterie, gdzie podaje się nr paragonu albo nawet i nie, czy też w kreatywnych grają?

chyba koleś trochę pofantazjował 50 tysięcy na konkurs licząc że konkursy coraz droższe  5 zł paragon 250 000 zł nawet jak jest auto do wygrania to nie wierzę  o takie ryzyko sprzedadzą towar za 1/3 to zwrot 83.000 a szansę o auto nadal małe , nie mówiąc o konkursach o auto gdzie na paragon trzeba wydać 25 zł lub 30 zł to te ich 50 tys paragonów między bajki włożyć .
jedyny wyjątek jaki widzę to jak grali w Biedronce o autka bo tam paragon był tani 1,39 .

a ja powiem tak, jak masz wygrać to i 1-2 paragony wystarczą emotka  i nikt mi nie powie, że przykładów na forum nie było, wiem co piszę. Może i ich szanse wzrastają, ale jeszcze trzeba mieć farta, zawsze daję przykład mojej koleżanki, którą namówiłam na zagranie w loterii parę lat temu, zaznaczam "czasówka" obstawiona przez osoby w tym siedzące bardzo mocno emotka   i zgadnijcie co wygrała jednym zgłoszeniem? tak, tak, nagrodę główną wycieczkę do Chin wartość ponad 20 tyś chyba była. Można, pewnie, że można!

Też wychodzę z tego założenia emotka  1-2 paragony jak mam wygrać to wygram. Oczywiście kupuję tylko to co mi jest przydatne emotka
Bo wiadomo, kto nie gra ten nie wygra emotka

Mam to samo:-) Jak typowa loteria to 1 -2 wystarczą, jeśli wtedy nie wygram to i tak nie wygram. Nie cierpię zaś tych sprzedawczyków i graczy co inwestują kupę kasy w loterie ( a takich pełno, nawet jest i na forum). Zasady powinny być pozmieniane, jak np. u IQ Marketing... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216498 Napisano: 18.06.2016 19:17:34 w Wygraj mi / Wygram za...
mariolakal napisał(a):

brudny napisał(a):

wiitch napisał(a):

Proszę o pomoc w konkursie Lays chce wygrać telewizor a ciągle się nie udaje 

no co za pech emotka

emotka  Telewizora nie wygrałam/nie potrzebuję/, więc nie mogę pomóc...  emotka

Hahha, z tv to chyba nikt nie podpowie. Grunt wygrać pufę! Ja też marzę o tv ale póki co lipa, jak u wielu, wielu innych osób:p Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216433 Napisano: 18.06.2016 12:04:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lena5_1985 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, czy aktualnie w Laysach (pufy) wygrywają rymy czy proza?

4 pufy = rym emotka

Tez 4 pufy ale proza Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216327 Napisano: 17.06.2016 21:48:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
anika1989 napisał(a):

https://pl.halls-...iences.com/zwyciezcy - to jest aż śmieszne - Magdalena Poznań i Sławomir Piła... zdominowali loterię, szczególnie ostatnie etapy

Śmieszne to są te loterie u IQ- mój znienawidzony temat. Przecież tam zawsze tak to wygląda. W ostatniej loterii Leszek z Kobierna był (ktoś na forum pisał,ze to sklepikarz z miasta opodal) w ten sam sposób i inne "gwiazdy" masowo tam . Bardzo ale to bardzo dziwię się,że Mondelez na to dalej zezwala ale cóż...Wybrali IQ to mają Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216323 Napisano: 17.06.2016 21:41:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

Poznałam nie tak dawno jedną osobę, co bawi się w takie loterie. Grają w grupie, inwestują olbrzymie pieniądze. Produkty odsprzedają potem. 
Podziwiają grających z kilku miast, ale są dalej daleko w tyle za nimi.
Potrafią w trzech, czterech, zrzucić się po 1-3 tys. na konkurs   Domyślam się, że niektórzy grają mocniej.A ja pozdrawiam pewnego Pana loteryjnego z Wrocławia, którego miałam przyjemność poznać osobiście i zamienić kilka słówek...:)

Z tego co słyszałam, na zakupy loteryjne idą znacznie grubsze pieniądze...tam gra toczy się nawet o 50 tys zakupionych produktów na loterię (w zależności od wartości nagrody)  (oczywiście wszystko odbywa się w grupce)

I słowa, które wzięłam sobie do serca, zapamiętam do końca życia: "Ty myślisz, że jak zgłosisz jakieś 100-200 paragonów, to masz jakieś szanse?!?!" ja już nic nie myślę, przy moich 2-3 paragonach   Amen

edzia21 - miałaś okazję poznać kolegę  od pralek czy jego konkurencję? Tak poza tym czy im chodzi tylko o loterie, gdzie podaje się nr paragonu albo nawet i nie, czy też w kreatywnych grają? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216301 Napisano: 17.06.2016 20:57:48 w GFK
Domino123 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

martul napisał(a):

kosmetyki 63 ( choć w opisie było 40 ) chodzi o widziane reklamy i używanie kosmetyków - zaznaczyłam sporo emotka między innymi Yves Roche ( pod koniec było pytanie gdzie kupowałam te kosmetyki ) ale nie wiem czy ta marka jest wymagana aby ukończyć ankietę

U mnie nie wystarczyło - zaznaczyłam kobieta 26-30/duże miasto/kosmetyki praktycznie wszystkie codziennie używam/marki:Avon, Clinique i Yves Rocher  emotka  odrzucili mnie  

mnie również odrzucili. Ostatnio dostaję tylko po 10 pkt emotka

Właśnie miałam tą ankietę, myślałam,ze już ide dalej , a tu po pytaniu o regularność stosowania kosmetyków danych marek odrzucili. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216296 Napisano: 17.06.2016 20:40:56 w GFK
tusienka napisał(a):

mczarna napisał(a):

mariolakal napisał(a):

tusienka napisał(a):

Aros i empik  i poszło- przeszłam całą ankietę i ,,Bardzo dziękuję za gotowość do udziału w badaniu. Niestety z jednego komputera można wypełnić TYLKO jedną ankietę. Miło mi poinformować, że mimo to ma Pani doliczone do swojego konta 10 punktów. 
.Zapraszamy następnym razem. " K... to juz kolejna ankieta- przestaje to byc zabawne - zwłaszcza, że nie przypominam sobie takiej

Właśnie u mnie to samo... Dobrnęłam do końca ankiety ZAKUPY /chodzi o sklep internetowy MANGO/... Po raz pierwszy ją wypełniałam, a zaliczyli mi 10 pkt. za dubel... Na jaki adres do Nich pisać ? emotka

Napisz na ten co jest na ich stronie, tam gdzie logujesz się do sklepu.

pisałam przy dwóch poprzednich ankietach- i ani punktów ani odpowiedzi

Mi odpisywali, bez problemu.Raz od razu, innym razem po kilku dniach Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216276 Napisano: 17.06.2016 19:39:35 w GFK
mariolakal napisał(a):

tusienka napisał(a):

Aros i empik  i poszło- przeszłam całą ankietę i ,,Bardzo dziękuję za gotowość do udziału w badaniu. Niestety z jednego komputera można wypełnić TYLKO jedną ankietę. Miło mi poinformować, że mimo to ma Pani doliczone do swojego konta 10 punktów. 
.Zapraszamy następnym razem. " K... to juz kolejna ankieta- przestaje to byc zabawne - zwłaszcza, że nie przypominam sobie takiej

Właśnie u mnie to samo... Dobrnęłam do końca ankiety ZAKUPY /chodzi o sklep internetowy MANGO/... Po raz pierwszy ją wypełniałam, a zaliczyli mi 10 pkt. za dubel... Na jaki adres do Nich pisać ? emotka

Napisz na ten co jest na ich stronie, tam gdzie logujesz się do sklepu. Wyświetl w wątku >>
0 0